JURNAL JUTAWAN PELABURAN EMAS, PERAK , PELABURAN HARTANAH,ASB,TEKNIK KEBEBASAN KEWANGAN & TIPS
Pokli = Portfolio + Passive
Pencetus Evolusi Jutawan Emas & Perak di Malaysia
Mentor Kekayaan & Kejayaan

14 January 2010

Seminar Krisis Kewangan dan Peranan EMAS - 1 hari lagi....

salam

tinggal 1 hari lagi kita akan sama-sama berkumpul di majlis ilmu yang pihak public gold & pokli wealth management anjurkan....tak sabar nak tambah ilmu pasal emas dan belajar tentang ilmu emas oleh OTAI2 yang expert pasal emas ini.....pokli di beri tugas untuk menjadi pengerusi majlis ilmu ini bersama-sama puan nurul dari gold2rich.com.....jgn lupa yerr....16hb januari 2010 dari jam 8.30 pagi hingga 5 petang

rasa berdebar2 jugak sbb ramai dif2 terhormat dan para pelabur, pelanggan & agen2 emas dia bawah rangkaian pokli wealth management....ini merupakan seminar pertama pada tahun 2010 ini....jommmm datang

tapi pokli akan teruskan juga uruskan majlis ini dengan jayanya.....semoga sama2 kita berkongsi ilmu pelaburan emas....

sekarang dah ada 480 orang mendaftar untuk seminar ini...tinggal lagi 20 seat kosong.....dewan melawati tu boleh muat 500 orang jer....jangan anda last minit daftar dan kena berdiri...kesian....makanan tengah hari juga di sediakan...berminat??? cepat daftar kepada Pokli 019-66 450 66 / 019-6222 404

nak tgk aturcara masuk sini


Welcome on Board PWM agen-agen baru

1) Batu Pahat/Pontian/Air Hitam
En Salleh
013-7718319



2) Cyberjaya / Puchong / Selangor
Pn Shida
019-3583 049

3) Petaling Jaya/Kelana Jaya/Bangsar
En Mohideen Anibah
019-3303025
din6464@yahoo.com.my

4) Kuala Lipis / Jerantut / Raub
En Norhisham
019-9744266
Ingat Emas Ingat POKLI

2 Komen:

Matjoe January 15, 2010 at 10:20 AM  

seminar ramai2 ni macam payah skit nk dpt perhatian. apa2 aku layan blog pokli jer laa.

peranan emas adalah untuk menjadikan negara kita negara yang kaya.

p/s: member aku ckp, akan datang, air yg bersih adalah lebih bernilai daripada emas. lambat lg kot. ader kerr orang invest dlm air??
oppss ada, bio aura muahahhhaa

There was an error in this gadget

Kata-kata hikmah

PROF.DR HAMKA,

“PELUANG YANG BESAR ITU DATANG SECARA TIBA-TIBA.DATANG TIDAK MENENTU MASA.DATANG TIDAK MENENTU MASA.DATANG DISAAT KITA KESEMPITAN ATAU KESUSAHAN. NILAILAH PELUANG ITU DENGAN SECARA BIJAKSANA. REBUTLAH PELUANG YANG BESAR ITU, KERANA PELUANG YANG BESAR ITU BOLEH BERLALU DENGAN TIBA-TIBA. JANGAN JADIKAN SERIBU ALASAN UNTUK TIDAK MEREBUT PELUANG YANG BESAR ITU!”

T. Harv Eker
"Kenapa orang itu kaya? Kenapa orang itu miskin? Semuanya bersangkut paut dengan minda"

$ I'm Excellent Money Manager $
$ I Pay My Self First $
$ I Put My Money Into My Financial Freedom Fund Every Day $
$ My Money Work Hard For Me & Make More & More Money $
$ I Earn Enough Pasive Income To Pay My Desired Lifestyle $
$ I am Financial Free,I Work Because I Choose To,Not Because I Have To $
$ My Part Time Business is Managing & Investing My Money & Creating Passive Income Streams $
$ I Create My Life,I Create The Exact Amount Of My Financial Success $
$ I Play The Money Game to Win,My Intention Is TO Create Wealth & Abudance $
$ I Admire & Model Rich & Successful People $
$ I Belieave Money Is Important,Money Is Freedom & Money Makes Life More Enjoyable $
$ I Get Rich Doing What I Love $
$ I Deserve To Be Rich Because I Add Value To Other People's Lives $
$ I Am A Generous Giver & An Excellent Receiver $
$ I Am Truly Grateful For All The Money I Have Now
Lucrative Opportunities Always Come My Way $
$ My Capacity To Earn, Hold & Grow Money Expands Day By Day $

I Am Retire Rich & Retire Young NOW

  © Blogger templates Psi by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP