JURNAL JUTAWAN PELABURAN EMAS, PERAK , PELABURAN HARTANAH,ASB,TEKNIK KEBEBASAN KEWANGAN & TIPS
Pokli = Portfolio + Passive
Pencetus Evolusi Jutawan Emas & Perak di Malaysia
Mentor Kekayaan & Kejayaan

25 August 2013

Pelaburan saya tahun 2013- Ops Tershare- Org Miskin Cari Peluang...Org KAYA BAGI PELUANG

Assalamualaikum w.b.t

tahniah pada pembaca2 blog pokli...saya tgk hit makin hari makin naik.....wow.....semestinya saya rasa mereka yg mengenali saya sejak saya berblog tahun 2009 tahu aktiviti saya (saya pelabur hartanah.....emas...perak...dan asb) ....pengalaman beli rumah.... emas dan bermain emas.....mesti ada follow saya tak pun jadi silent reader saya...betul tak?

syukur alhamdulillah pada yang dah bertindak menjadi pelanggan sejak march 2009...menjadi pengedar rasmi pokli.....teruskan niat murni anda!!!!!.....menjadi sub dealer pokli dan jadi pesaing pokli...hehehehe bagus la......sejak tahun 2009 lagi saya dah educate org pasal emas....alhamdulillah.....banyak hasil yang telah saya perolehi.....pada pesaing pesaing pokli saya pesan...biasa la orang bercerai mesti cerita buruk punya..takkan org bercerai cerita yg baik2...ada tapi jarang....hehehe...alhamdulillah...(yg best dah ramai kenal saya sbb semua bekas anak2 didik saya)

kadang kadang keuntungan tu bukan apa yang saya pamerkan....tapi rasakan....itu yang lebih penting.....ada orang tak nampak keuntungan sebab tak pernah merasakan.....macam mana nak rasakan...asyik dok buat salah dan silap jer......hehehehe....biasala...org berjaya ini mmg selalu salah dan silap....kalau tak...takkan berjaya...saya pun mengaku belajar berniaga dan belajar buat silap...insha allah dah ada syarikat besar lepas ni akan tahu dah mana silap dan salah....

keuntungan juga bukan sekadar peratus (%) yang dicari tapi nett profit yang kita cari

Alhamdulillah.....sejak saya belajar berniaga emas.....menjadi pelabur tegar....jadi penceramah emas...saya rasakan pengalaman yang sangat2 berbeza........maklumlah nak jadi org berjaya kena lalui semua itu....
kalau kita tak lalui mana kita tahu...pahit dan manis pengalaman hidup...tq public gold

ok.....saya sebenarnya nak memberi peluang kepada pembaca2 blog pokli dan follower di facebook yg mengenali saya secara maya ataupun secara personal.....saya ada satu lagi peluang untuk anda rebut dan raih bersama2 saya....saya amat berbesar hati kiranya kita dapat lihat ramai dikalangan kita menjadi kaya dan berjaya.....wowowowowo.......takkan kita nak tengok je tokey2 besar yg kaya2 pakai kereta mewah dan rumah besar2.........anda pun boleh raih peluang keemasan itu.....ok  saya nak memberi peluang kepada ANDA...



Saya akan menubuhkan sebuah syarikat perancangan kewangan, perniagaan dan pelaburan khusus bersama Public Gold dan pengedar2 di bawah rangkaian pokli.com...terhad kepada individu yang saya kenali sahaja dan maybe individu ini tidak mahu dikenali....(pemilihan agak ketat......hanya individu yg layak jer)

Peluangnya apa pokli?

ok
saya akan buka saham syarikat Pokli Wealth Management Sdn Bhd. pemegang saham akan mengikut peratusan saham yang miliki....(TERHAD)

apa keuntungan kami?

pemegang saham akan mendapat Dividen setiap tahun berdasarkan kadar keuntungan syarikat...senang BUKAN??? apabila syarikat dah di tutup akaun.....shareholder boleh guna pasif income mereka utk beli emas...hehehehe......other people money

so.....pada pemegang pemegang saham...saya akan adakan meeting setiap quarter untuk update feedback kepada anda.....wowowowo jawatan pokli apa? biasalah...saya ni Chairman, Founder Pokli Wealth Management Berhad (saya pun makan gaji dgn syarikat la nanti- huk huk maklumla saya ni tiada gaji skrg dah berhenti kerja sejak 2010)....saya yang akan mengerakkan syarikat ...memberi keuntungan kepada share holder pokli dan syarikat ini adalah syarikat kita..memberi keuntungan kepada pengedar2 pokli..serta servis terbaik untuk pelanggan2...anda boleh aturkan temujanji dengan pokli utk perkara ini....(terhad pada rakan2 yg saya kenali....)- pada yang bekerja dan masih makan gaji pun boleh melabur...maklumla..anda ada $$$$$ tapi takde masa...tapi bila ada meeting...share holder kena turun la...nanti PA saya akan aturkan masa....

ok...dalam syarikat ini saya akan lantik pekerja2 seperti CEO....General Manager.....CFO......CTO.....dan pekerja2 khas dan am.....(wowowowo lebih banyak peluang kerja saya akan buat..nak tolong anak2 muda yang ingin belajar berniaga dan melabur...keutamaan adalah melayu sahaja nanti boleh aturkan appoitment temuduga dgn P.A saya merangkap isteri saya....hehehehe)

sebab apa perlu ada syarikat ini pokli?

senang jer....pada saya...untuk berjaya kita kena buat benda2 secara teratur.....saya dah menjadi pelanggan.....pelabur......pengedar...master dealer...dan speaker rasmi public gold sejak tahun 2009 lagi....wowowowowowo....banyak pengalaman saya dan banyak saya nampak PELUANG......hehehehe peluang atas kelemahan dan peluang atas keberhasilan bersama..di samping meeting saya dgn Dato'Louis Ng nak sama2 pakai Rolls Royce selepas ini....hehehe insha Allah Dato'......saya akan buktikan....YAKIN BOLEH



jadi saya nampak ini peluang untuk anda menjadi BILLIONARIES bersama2 saya....bukan setakat jutawan dah...sebab jutawan saya dah rasai.....hehehehehe.....saya nak jadi setaraf dengan Tan Sri Syed Mokhtar Al Bukhary...Billionaries terulung di malaysia....nak berjaya kena jadi macam orang berjaya...

best pepatah Tan Sri...." apa yang saya tidak tahu saya belajar dan minta tolong daripada orang lain....sikap malas dan pemalu ini orang melayu kena atasi, kita kena berani kerana BENAR. apabila kita mendapat rezeki dan keuntungan kita dapat tolong orang".....wowowowowo

anda selalu komplen...kenapa tolong syarikat cina la....yahudi la.....org kapir la.......tapi sekarang...saya nak tubuhkan syarikat ini milik ANDA..mcm public GOLD....milik awam...besar tak impian saya? maybe impian dan idea saya ini kelakar pada yang tiada wawasan dan visi membantu masyarakat melayu amnya.....sedar dan bijak tentang emas.....tapi takpe...pada yang pernah join skim cepat kaya.....skim lambat kaya...dan lain2 scammer di alam cyber tu...anggaplah itu pengalaman dalam hidup anda.....orang yang berjaya ini selalu buat salah dan belajar dari kesilapan......sampai bila anda nak jadi salesman dan berniaga takde sistem....asyik langgar tembok jer.....insha allah kalau anda bersatu....anda boleh berjaya dan kaya....yang penting...MENTOR...lepas ni akan lagi banyak syarikat pokli keluar zakat....INSHA ALLAH...more u give....more u get back (saya nak bantu org2 susah, anak2 yatim, ibu2 tunggal, mualaf, dan semua asnaf yg layak terima zakat)

kepada pokli nak pelabur2 dan shareholder dalam syarikat pokli?

hehehehe...saya xnak pun duit anda sbb saya pun dah ada duit dan boleh pinjaman bank (refinance rumah dan rumah kedai)....tapi......saya nak buka peluang ini pada kenalan..rangkaian2 pengedar pokli yg ingin mendapat PASIF income dari pelaburan melalui dividen dan keuntungan syarikat....wowowowow pasif income dari PERNIAGAAN INI MESTI BANYAK KAN? kalah ASB tu......tapi keuntungan syarikat saya perlukan pekerja2 yang berwibawa....dan bekerja bersama sama saya....bukan kerjakan saya......hehehehe teringat lawak faeez masa pergi singapore aritu....

Berapa pokli nak ?

adus...soalan ini subjektif....saya bukan pengubah wang haram.....saya bukan ceti....bukan along nak tolong orang tapi berapa modal yang diperlukan adalah RAHSIA dan tidak boleh saya ceritakan......biarlah matlamat dan impian saya ini dah direalisasikan..barulah kita dapat sama2 tahu sapa pemegang saham terbesar pokli wealth management sdn bhd & pokli safe sdn bhd....agak2 anda ada berapa?

Bila nak mula?

teringat kata2 sifu saya....Dr Azizan Othman.....Fast action Fast Result...terhegeh2 action terhegeh2 result......sapa yg rebut peluang ini akan dapat hasilnya...tapi saya yang lepaskan peluang ini akan tertinggal keretapi la......mcm suruh beli tahun 2009 dulu la....masa tu harga emas RM110 segram jer...

Perniagaan apa syarikat nak buat?

kita boleh mulakan perniagaan berdasarkan kepakaran dan pengalaman saya......perniagaan emas...perak....hartanah....dan ilmu......bagi saya bisnes is bisnes...tapi ILMU kepada sesuatu perniagaan tu penting untuk jadikan anda seorang yang kaya dan berjaya......mungkin kita akan tambah 1 lagi bidang mengikut peredaran zaman....hehehehe dulu saya pernah mengikuti syarikat tempat saya kerja masuk tender dan sebutharga kerajaaan.....maybe saya perlukan team utk masuk tender2 dan sebutharga seperti masuk tender emas....cenderemata....dan emas sebagai hadiah untuk di supply ke kementerian...badan berkanun dan bank2.....maklumla....nak cover semua tu....apa la daya saya...saya perlukan pekerja yang ramai membantu saya merealisasikan impian saya...anda yang kami cari...tunggguu

teringat zaman tokey besar KFC menjual idea dia untuk membuka franchais KFC...berapa banyak pelabur2 yang tolak...tapi disebabkan oleh usaha dan keringat yang gigih....beliau dapat buka banyak cawangan KFC di seluruh dunia.....tapi sayang....nak dekat umur 75 baru terasa nak jutawan....hehehehe....best kan kalau jutawan muda2 dah....dan yg best jutawan beriman...

ok.....apa lagi nak tahu? anda boleh bagitahu saya kalau berminat atau tidak....kalau anda tidak berminat mungkin boleh rekemen pada kawan2 yg ada modal dan nak sumbangkan kedalam syarikat kita (ramai pemegang saham) dan insha allah rangkaian perniagaan emas pokli luar berkembang ke antero dunia......insha allah...doakan saya berjaya....saya tidak akan berputus asa...kalau tiada pelabur pun saya tetap akan teruskan.....anda jangan lupa lihat saya di PUNCAK KEJAYAAN....saya doakan anda KAYA DAN BERJAYA

selepas ini maybe anda akan lihat saya dalam majalah dan tv di interbiu oleh banyak wartawan...hehehehe.....selepas dah tubuh syarikat....kita kasi listed pulak.....ke guano? milikan awam


hehehehehe...mecedis dah dapat public gold bagi free.....nanti boleh la kalau ada meeting nak ajak saya sekali..mana la tahu ada kawan2 nak beli emas...anda yang masih berniaga emas tu naik kancil jer.....hehehehehe.......gunakan aset yg ada untuk berniaga...sebarang masalah dan persoalan terus call saya..

p/s- apa cagaran kepada pelabur2 dan shareholder...saya akan secure duit tuan2 dalam bentuk emas dan hartanah.......geran tanah dan rumah...serta emas adalah milik syarikat selepas ini...semua....kereta2 dan lain2 adalah milik syarikat...kedai saya ni dah bernilai RM1.2juta...wowowowowo........jadi.....apa yg anda tak tahu tanya yer.....teringat kata Robert Kiyosaki.....Fight For Knowledge....Question A LOT..


nak tembusi pasaran antarabangsa kena dalaman dan modal yang kuat serta jaminan belian balik emas dan perak....setakat anak2 kampung mana jalan maaaa....kena ada Sistem....kata faeez mazlan..anak buah saya (www.uncangemas.net).... marketing pun kena power dan establised.....

HQ, Wisma Pokli.com akan beroperasi di Seremban 2 dan akan dibukan seluruh Malaysia....konsep seperti Public GOLD dan memberi nilai tambah kepada dealer2 Pokli untuk membuat Marketing Offline & Online (cyberthoopers)..seisi bimbingan...mentor....Strategi 5B, Carta Harga....MARKETING POWER...advisor2 standby nak launch jer......pakar2 dah study konsep marketing power DAO)

Think Big & Go Big
kat bawah opis ada kopitiam...boleh la shareholder mengeteh..sambil bincang masa depan.......

teringat masa sembang telefon dengan sifu eddie rosaidi (pakar sains metafizik)...tahun 2014...akan ramai org ada masalah kewangan...jadi....masa ini anda kena simpan kekayaan anda dalam bentuk Saham dan dapat dividen....simpan emas mana ada dividen....yg ada capital gain jer....so.anda..sebagai shareholder syarikat akan control syarikat ini serta modal anda diikat dalam bentuk emas dan perak..(in out)...pasal bisnes serahkan kepada Chairman utk mengkayakan anda....hehehehe.....kalau saya pandai kayakan Public Gold...takkan saya x pandai kayakan shareholder2 saya.....sbb saya akan target market Luar Negara..(dalam negara ejen2 dah ramai tunggu nak polish dan di bayar gaji mereka).....doakan kejayaan saya yer....amin...robbi yassir walla tu assir.....

ni saya nak bagi sample keuntungan apabila melabur dan berniaga dengan emas berdasarkan kutipan komisen dan jualan dgn syarikat public gold.......baru modal skit2 jer...belum main besar2....hehehe maklumla sebelum ini saya guna modal dari OD/ASB.....hasil jualan rumah....dan loan dari isteri....keuntungan yang belum di catat adalah dari jualan buy back dan seisi class.....kena ada sistem teratur dan audited....(peluang utk syarikat secretary ambik peluang)...semua pendapatan ini adalah pendapatan syarikat...


komisen tiap2 bulan...boleh view di laman web rasmi public gold
bila dah ada syarikat rasmi nanti bagi CFO dan Fund Manager jaga semua2 ini....
Proven success jual emas sebab saya ada Rahsia yang saya belajar dgn tokey emas....hehehe saya antara tops salesman dan businessman di Public Gold...menang banyak anugerah berprestij dan lahirkan anak2 didik yang berjaya......syukur alhamdulillah.....dengan izin allah...walaupun saya seorang pemalu tapi saya belajar sesuatu dan turut mengajar pengedar2 saya...anggap ini bisnes kita...bukan bisnes orang lain

saya ada tips2 dan blue print untuk anda kaya dan berjaya sebab boleh dikatakan tiap2 tahun saya menang anugerah tops percutian public gold di Perth Australia (2011), Cape Town Africa (2013) & Tokyo(2014), SIP Car Fund 2013 dan saya akan share dgn Shareholder2 dan pelabur2 PWM

jualan emas saya bulan ogos 2013 (agak2 berapa turnover saya bulan2)

Vision
World Currency Issuer
Global Leader in Physical Gold Bullion Exchange Centre
Global Gold Mint Centre

Misi,
Memberi yang terbaik untuk
Advisors,
Shareholders,
Partners
Pelanggan

Chairman, Founder Pokli Wealth Management Sdn Bhd
Hj.Mohd Fazli Ismail
aka Pokli

Semoga anda REBUT PELUANG INI.....

Read more...

24 August 2013

modal rm10k dah boleh jadi dealer RASMI public gold- Free personal coaching (sah sehingga 31 Ogos 2013)

assalamualaikum dan selamat hari raya


skrg saya nak kerumah terbuka aidil fitri...ada banyak jemputan...wowowowo.....bestnya kita beraya dan bermaaf maafan...moga makin kuat ukhuah islamiah dan makin kita bersatu.

saya nak ucapkan jutaan terima kasih kepada pelanggan2 emas pokli di seluruh malaysia.....
untuk mereka yg masih belum bermula
skrg ada promosi Emas dari pihak public gold
modal utk jd dealer cuma RM10,000 sahaja
tapi terhad kepada 5 org je lagi...

saya pun taip blog sambil2 drive....

fast action fast result....5 org jer...
boleh booking sendiri melalui web site kami www.publicgold.com.my
dan tulis kod introducer Pokli Wealth Management Pg000079
panduan boleh masuk www.emaspokli.blogspot.com
pada yang dah lock jd dealer pokli boleh datang belajar jumpa saya..book masa anda
dan boleh trade in emas2 lama anda seperti kijang emas...dinar kelantan.....Jenama Lain seperti XYZ

atau x faham boleh call me now

saya tunggu panggilan anda

whatsapp....wechat....viber.....dan call
p/s- thanks pihak pengurusan public gold bagi hadiah kereta.....kepada saya.....saya tak keluar duit 1 sen pun....nak belajar boleh datang jumpa saya...org berjaya dia belajar dgn org yg TERBUKTI berjaya........ini bukan skim cepat kaya...tapi ILMU..pada yang nak belajar dgn saya tempah masa anda.......next week saya di ipoh, 26 dan 27 ogos 2013

tips : beli 1 table GALA dinner sebelum dan last day 25hb Ogos 2013 anda berpeluang rekrut dealer cuma Rm10k...wowowowowo....fast track cepat nak jadi priority dealer.....

kenangan group personal coaching bersama pokli di kluang dan batu pahat serta singapura

belajar sambil santai....from heart to heart...saya bukan nak jual emas tapi bantu ramai org belajar dan mengajar.....ingat.....org berjaya dia selesaikan masalah orang....lagi banyak anda selesaikan masalah orang...anda PASTI berjaya...

kenangan dgn sifu Faeez di Kota Singapura.........From Mind to Heart.......jadi Mindset Jutawan Berkat

Bersama rakan pengedar2 emas Public Gold di Singapura....susun strategi dan faham bagaimana nak menyerang todak....kalau kail panjang sejengkal....lautan dalam jangan di duga....

saya tengah tengok bangunan casino dan hotel marina sand.......wowowow pelaburan di sana pun pasti menguntungkan...kalau tidak kenapa ramai org sanggup invest......

Read more...

19 August 2013

Luaskan Pengalaman Seminar Ke Luar Negara

Assalamualaikum w.b.t

tahniah pada pembaca2 blog pokli....tahniah pada yang telah semakin kaya dan berjaya dalam bidang pelaburan dan perniagaan yg telah anda jalankan dan semoga semakin terus mendapat keberkatan atas segala usaha yang telah anda perolehi.......amin

ada pepatah pokli nak kongsi

"Kekayaan adalah apa yg dpt dirasakan, bukan apa yang dpt dipamerkan...... Ramai org yang berjaya mempamerkan kekayaan mereka, malangnya tidak diizinkan merasakannya..... Selalu tunjuk byk emas...banyak perak....banyak dividen asb.....banyak keuntungan jual rumah.....banyak hasil +ve cash flow dari sewa rumah mereka....banyak hasil komisen ribu2 daripada perniagaan..... nampak kaya, tp tak diizinkan merasakan kekayaan kalau takde ilmu bagaimana perasaan menjual dan gain profit......kalau nak rasa semua tu kena datang jumpa saya"


“Yang dikatakan kaya itu bukanlah kerana banyak harta benda tetapi yang sebenar-

benarnya ialah kaya jiwa (hati).” Riwayat Bukhari & Muslim.


AMIN

sebenarnya minggu lepas saya baru balik meeting dengan semua otai2 dalam pelaburan emas dan perak di pulau pinang...dan juga sambutan hari raya aidil fitri bersama Kakitangan Dan
Pengurusan Public Gold Berhad

banyak yang telah saya dapat dalam event ini......ni saya nak kongsi
antaranya....PELABURAN DAN PERNIAGAAN adalah benda yang sangat berbeza dan perlu anda kuasai dan mahiri......mcm mana nak mahir? kena buat sendiri melalui kegagalan atau datang belajar dengan orang yang berjaya.....
 saya dan isteri berpeluang bersama2 berada di HQ Public Gold Penang

sebagai contoh saya amat terkejut dan kagum dengan kejayaan terbaru public gold.......kejayaan apa?

1) kejayaan mereka mempunyai 18 cawangan di seluruh Malaysia....menawarkan peluang untuk anda melabur emas dan perak fizikal #1 di Malaysia....boleh bermula rujuk sini

alhamdulillah.....perniagaan emas dan perak yang ditubuhkan sejak tahun 2008 oleh Chairman Public Gold, Dato' Louis Ng telah semakin maju dan berkembang.....semua ini adalah segala usaha yang telah dilakukan oleh Dealer2 Rasmi Public Gold......Pelanggan2 tetap dan kakitangan Public Gold diterajui oleh Pengerusinya.........selepas ini akan legaly menembusi pasaran Singapura....Brunei dan juga Vietnam.....tahniah
lencana yang dihadiahkan oleh vietinBANK kepada staff mereka...tempahan custom made.....wowowowo lepas ni boleh masuk tender kerajaan pulak......badan2 korporat....universiti...badan2 berkanun.....nak tempah emas sendiri utk koleksi cenderamata......alang2 bagi hadiah biar emas 999.9


## integrated services - Ar Rahnu, AGSS, ESOS dan Refinery Facilities(boleh buat tempahan jongkong pilihan ada custom made )
## cross border Business - Singapore
## International Branding (Beijing, Vietnam, Middle East)
## Extensive Media Exposure - continuous sales & marketing - SIP, MSP , DRD, support program,localize marketing...dan banyak





2) kejayaan Public Gold telah menempa emas berdasarkan certified yang diluluskan oleh London Bullion Market Assosiate ( LBMA ).
syarat2 ini penting untuk memasuki pasaran Singapura yang mengenakan tax atas jualan atau (GST) jika produk yang sekarang tidak mempunyai status LBMA.......dengan penganugerahan LMBA...maka jongkong emas public gold sedia untuk pasaran Dunia.....termasuk negara2 lain....wowowowo.....ramai lagi orang singapura yang kaya raya belum beli emas.... ;)
ada orang tanya saya...pokli....pastu emas2 public gold yg sebelum ini dijual di pasaran singapura macam mana? jawab saya......biasa2nya di"seludup" oleh pengedar2 ke sana......hehehe ( kalau kena denda dgn kerajaan singapura maka akan dikenakan GST double) wowowowo nak berniaga kena ada lesen dan juga prosedur yg lengkap....


3) Pendedahan kenderaan terbaru milik Pengerusi Public Gold....mmg teruja dan sangat2 tidak tahan.....saya pernah tgk kereta ini di BMW Welt Germany bulan June tahun lepas...tapi bila balik di Malaysia...dalam bulan Ogos.....Dato pulak yang dah ada kereta ini.....inilah tandanya...apabila anda memiliki emas....anda BERKUASA dan boleh buat macam2 kalau ada ILMU....teringat lagu "kalau aku kaya" nyanyian Awi Rafael...insha Allah lepas ini akan keluar 20 biji kereta ini dan digunakan oleh dealer2 Public GOLD....wowowowowo
R&R Ghost berharga Rm1.6juta
master Dealer Faeez mazlan dan Wazer begambar dgn kereta RASMI Public GOLD BERHAD...PLC1 bermakna Public Louis Carat 1 (public gold pun ada jual berlian)

4) Majlis Makan Bersama2 Pengedar2 yang telah beroleh kejayaan dan kekayaan pada 7 September 2013 di Sunway Resort Hotel Dan Spa.....wowowowoo atau kita panggil Night of Star...malam ni otai2 emas yang menang anugerah akan naik ke pentas dan berkongsi kejayaan dan pengalaman mereka....wowowowo...ini merupakan perkongsian yang sangat2 best dan menakjubkan....maklumla mereka antara individu yang terlibat dalam pelaburan dan perniagaan emas bersama public gold yg berpengalaman....wowowowowo..saya rasa mesti ramai mereka yang berjaya mahu kongsi pengalaman yg belum pernah anda jumpa dalam mana2 blog atau BUKU2,,,,sebab pengalaman ini yang menjadikan anda akan kaya dan berjaya di masa hadapan....insha allah...tidak akan rugi sesen pun malah pihak PG akan bagi voucher Rm100 pulak.....sila tempah meja anda sekarang.....boleh duduk semeja dgn otai2 emas ini....dinner ini pun mcm majlis ilmu dan sambil2 makan.....wow....last pokli pergi dinner tahun 2011.....rugi rasanya tak dapat join dinner tahun 2012....maklumlah masa dinner tahun lepas saya terpilih untuk menjadi tetamu Allah....
kalau anda berminat nak join sama2 kongsi ILMU boleh tempah meja...hubungi saya 019-6645066

http://www.youtube.com/watch?v=Tv6V40iO1YQ&feature=player_detailpage


5) dan banyak lagi aktiviti  yang kami rancang dari hari ini sehingga tahun depan contohnya

7/9- Gala Dinner
15/9- Penang Starwalk
25-27/10- MDs Training
Nov 2013- Golf Tournament
March 2014- Seminar Emas & Perak di Bangunan Tabung Haji Kelana Jaya (500 pax)
March 2014- Sales Incentive Trip- Tokyo

jumpa saya di seminar bulan ini yer.........boleh tambah2 ilmu dan juga kenalan...see u there


Ingat Emas Ingat Pokli
0196645066


p/s- Layan Video ni mmg best dan bersemangat lagi





Read more...
There was an error in this gadget

Kata-kata hikmah

PROF.DR HAMKA,

“PELUANG YANG BESAR ITU DATANG SECARA TIBA-TIBA.DATANG TIDAK MENENTU MASA.DATANG TIDAK MENENTU MASA.DATANG DISAAT KITA KESEMPITAN ATAU KESUSAHAN. NILAILAH PELUANG ITU DENGAN SECARA BIJAKSANA. REBUTLAH PELUANG YANG BESAR ITU, KERANA PELUANG YANG BESAR ITU BOLEH BERLALU DENGAN TIBA-TIBA. JANGAN JADIKAN SERIBU ALASAN UNTUK TIDAK MEREBUT PELUANG YANG BESAR ITU!”

T. Harv Eker
"Kenapa orang itu kaya? Kenapa orang itu miskin? Semuanya bersangkut paut dengan minda"

$ I'm Excellent Money Manager $
$ I Pay My Self First $
$ I Put My Money Into My Financial Freedom Fund Every Day $
$ My Money Work Hard For Me & Make More & More Money $
$ I Earn Enough Pasive Income To Pay My Desired Lifestyle $
$ I am Financial Free,I Work Because I Choose To,Not Because I Have To $
$ My Part Time Business is Managing & Investing My Money & Creating Passive Income Streams $
$ I Create My Life,I Create The Exact Amount Of My Financial Success $
$ I Play The Money Game to Win,My Intention Is TO Create Wealth & Abudance $
$ I Admire & Model Rich & Successful People $
$ I Belieave Money Is Important,Money Is Freedom & Money Makes Life More Enjoyable $
$ I Get Rich Doing What I Love $
$ I Deserve To Be Rich Because I Add Value To Other People's Lives $
$ I Am A Generous Giver & An Excellent Receiver $
$ I Am Truly Grateful For All The Money I Have Now
Lucrative Opportunities Always Come My Way $
$ My Capacity To Earn, Hold & Grow Money Expands Day By Day $

I Am Retire Rich & Retire Young NOW

  © Blogger templates Psi by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP