JURNAL JUTAWAN PELABURAN EMAS, PERAK , PELABURAN HARTANAH,ASB,TEKNIK KEBEBASAN KEWANGAN & TIPS
Pokli = Portfolio + Passive
Pencetus Evolusi Jutawan Emas & Perak di Malaysia
Mentor Kekayaan & Kejayaan

24 August 2013

modal rm10k dah boleh jadi dealer RASMI public gold- Free personal coaching (sah sehingga 31 Ogos 2013)

assalamualaikum dan selamat hari raya


skrg saya nak kerumah terbuka aidil fitri...ada banyak jemputan...wowowowo.....bestnya kita beraya dan bermaaf maafan...moga makin kuat ukhuah islamiah dan makin kita bersatu.

saya nak ucapkan jutaan terima kasih kepada pelanggan2 emas pokli di seluruh malaysia.....
untuk mereka yg masih belum bermula
skrg ada promosi Emas dari pihak public gold
modal utk jd dealer cuma RM10,000 sahaja
tapi terhad kepada 5 org je lagi...

saya pun taip blog sambil2 drive....

fast action fast result....5 org jer...
boleh booking sendiri melalui web site kami www.publicgold.com.my
dan tulis kod introducer Pokli Wealth Management Pg000079
panduan boleh masuk www.emaspokli.blogspot.com
pada yang dah lock jd dealer pokli boleh datang belajar jumpa saya..book masa anda
dan boleh trade in emas2 lama anda seperti kijang emas...dinar kelantan.....Jenama Lain seperti XYZ

atau x faham boleh call me now

saya tunggu panggilan anda

whatsapp....wechat....viber.....dan call
p/s- thanks pihak pengurusan public gold bagi hadiah kereta.....kepada saya.....saya tak keluar duit 1 sen pun....nak belajar boleh datang jumpa saya...org berjaya dia belajar dgn org yg TERBUKTI berjaya........ini bukan skim cepat kaya...tapi ILMU..pada yang nak belajar dgn saya tempah masa anda.......next week saya di ipoh, 26 dan 27 ogos 2013

tips : beli 1 table GALA dinner sebelum dan last day 25hb Ogos 2013 anda berpeluang rekrut dealer cuma Rm10k...wowowowowo....fast track cepat nak jadi priority dealer.....

kenangan group personal coaching bersama pokli di kluang dan batu pahat serta singapura

belajar sambil santai....from heart to heart...saya bukan nak jual emas tapi bantu ramai org belajar dan mengajar.....ingat.....org berjaya dia selesaikan masalah orang....lagi banyak anda selesaikan masalah orang...anda PASTI berjaya...

kenangan dgn sifu Faeez di Kota Singapura.........From Mind to Heart.......jadi Mindset Jutawan Berkat

Bersama rakan pengedar2 emas Public Gold di Singapura....susun strategi dan faham bagaimana nak menyerang todak....kalau kail panjang sejengkal....lautan dalam jangan di duga....

saya tengah tengok bangunan casino dan hotel marina sand.......wowowow pelaburan di sana pun pasti menguntungkan...kalau tidak kenapa ramai org sanggup invest......

1 Komen:

Tech Trader August 25, 2013 at 1:28 PM  

Hello bro.. Nih Tech Trader dari blog Malaysian Derivative..

Cume nak inform I da pindah main blog saye ke www.ultimatetradingforbeginners.com da.. keep up your good work in education and perhaps we shall meet in the future.. take care bro!

There was an error in this gadget

Kata-kata hikmah

PROF.DR HAMKA,

“PELUANG YANG BESAR ITU DATANG SECARA TIBA-TIBA.DATANG TIDAK MENENTU MASA.DATANG TIDAK MENENTU MASA.DATANG DISAAT KITA KESEMPITAN ATAU KESUSAHAN. NILAILAH PELUANG ITU DENGAN SECARA BIJAKSANA. REBUTLAH PELUANG YANG BESAR ITU, KERANA PELUANG YANG BESAR ITU BOLEH BERLALU DENGAN TIBA-TIBA. JANGAN JADIKAN SERIBU ALASAN UNTUK TIDAK MEREBUT PELUANG YANG BESAR ITU!”

T. Harv Eker
"Kenapa orang itu kaya? Kenapa orang itu miskin? Semuanya bersangkut paut dengan minda"

$ I'm Excellent Money Manager $
$ I Pay My Self First $
$ I Put My Money Into My Financial Freedom Fund Every Day $
$ My Money Work Hard For Me & Make More & More Money $
$ I Earn Enough Pasive Income To Pay My Desired Lifestyle $
$ I am Financial Free,I Work Because I Choose To,Not Because I Have To $
$ My Part Time Business is Managing & Investing My Money & Creating Passive Income Streams $
$ I Create My Life,I Create The Exact Amount Of My Financial Success $
$ I Play The Money Game to Win,My Intention Is TO Create Wealth & Abudance $
$ I Admire & Model Rich & Successful People $
$ I Belieave Money Is Important,Money Is Freedom & Money Makes Life More Enjoyable $
$ I Get Rich Doing What I Love $
$ I Deserve To Be Rich Because I Add Value To Other People's Lives $
$ I Am A Generous Giver & An Excellent Receiver $
$ I Am Truly Grateful For All The Money I Have Now
Lucrative Opportunities Always Come My Way $
$ My Capacity To Earn, Hold & Grow Money Expands Day By Day $

I Am Retire Rich & Retire Young NOW

  © Blogger templates Psi by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP