JURNAL JUTAWAN PELABURAN EMAS, PERAK , PELABURAN HARTANAH,ASB,TEKNIK KEBEBASAN KEWANGAN & TIPS
Pokli = Portfolio + Passive
Pencetus Evolusi Jutawan Emas & Perak di Malaysia
Mentor Kekayaan & Kejayaan

21 April 2014

Memory Bercuti di Bandung, Indonesia bersama keluarga

Assalamualaikum w.b.t

bersyukur kepada Allah s.w.t telah memberi peluang dan rezeki dapat bersama2 keluarga berlibur di Kota Bandung.... wowowowo sebelum saya sampai di sana boleh di katakan lokasi percutian pilihan lain adalah vietnam, bangkok , bali dan jakarta...tapi selepas mencabut undi dgn keluarga...

Bandung jugak jadi pilihan.......sebabnya adalah....1 .kulinari(makanan)....2.shopping....hehehehe kami seramai 6 orang ke Kota bandung berlibur dan menghabiskan masa bersama sama menikmati keindahan alam dan berpeluang melawat pemandangan sekitar kota bandung.....paling asyik...makanan dan shopping
takubang parahu

kami bertolak dengan pesawat Air Asia QZ172....mula2 beli tiket jam 1.30 ptg....tapi di tunda ke jam 3.30 petang....fuhhhh delay la jugak beberapa jam sebab cuaca buruk dan kesesakan lalulintas di KLIA....kata pilot....

sejuk di sini

kawah gunung berapi...katanya masih aktif..last meletus thn 1800++

baby alya pun kesejukkan...mmg cuaca di sini sejuk tapi saya dah biasa sebab pernah pergi tempat lagi sejuk seperti di eropah dan japan.....
floating market
petik strawberry
best petik strawberry.....dapat rasa yg fresh dari ladang
minum terkenal Es Pukat....sedap
bermalam di hotel ini.....tempat via agoda.com.....condotel 2 bilik....selesa utk anak2 4 org
lobi hotel aston braga di tingkat L...manakala pintu masuk di LG......naik ke L hanya utk ke receptionist dan kedai makan........(breakfast)
trans studio bandung...best kat sini...esp anak2 la byk permainan......entry cuma ID150k....baby pun kena bayar yer
jangan lupa tempah jeans dan jacket di sini.....siap dalam masa 24 jam...ada 14 orang tukang jahit....fuhhh......mmg servis terbaik la
jgn lupa shopping perfume di sini......tahan lama dan boleh pilih bau yg kita suka....
kawah gunung berapi di takubang parahu....fuhh ada asap lagi tuh....
ain selamba tidur atas paku.....BERANI tak anda?
di sini saya sewa kereta....sehari ID350k bersama supir...24jam.....termurah yg pernah saya survey....dalam RM100 jer....best kan...hari2 x yah drive....ada supir bawa nak ke mana...fuh....rasa mcm tokey besar pulak...ahaks....lain kali sapa nak perkhidmatan sewa kereta ni nombornya +628886259 571
terbaik la makan di sini...ikan kaloi terbang....gorengnya sangat enak....fuhhh masakan sunda
bersama pak wawa....supir yg kami telah booking selama 5 hari 24jam besama kami........ada ke mula mula dia panggil saya PAKCIK POKLI???? aduhhhh dah tua ke kawe nih.....hehehehehe

airport bandung.....bye bye...dah 5 hari lepak di sini....fuh..sekejap je 5 hari di sini rasa macam x cukup......tu pun ada itenari yg saya buat sendiri tertinggal disebabkan oleh cuaca....masa dgn anak2 yg penat dsb.....insya allah boleh datang lagi lain kali....saya rekemen......

ok jumpa saya esok di Kota Kinabalu dan Labuan yer.....
22/4/2014 - KK, 
23/4/2014 -labuan
26/4/2014 - seremban 2
28/4/2014 - kajang
29/4/2014 - sunway,PJ


313 Komen:

Adri Abdullah April 23, 2014 at 7:42 AM  

Salam. Boleh tolong emel pada saya no. Pak wawa supir. Saya ingin kesana bulan jun ini. Tkasih.- emel : adriabdullah@gmail.com

Mohd Khairi Abdullah June 5, 2014 at 3:51 PM  

Assalamu'alaikum. Saya pun nak tahu pasal sewa kereta dgn supir tu. Nak ke sana julai ni.SMS / WhatsApp 0192632926. Khairi

ahmad adnan June 11, 2014 at 5:38 PM  

Assalammualaikum pokli
Bagi ctc supir pak wawa..
Nak ke bandung bulan dec 2014..
Email:ahmadadnan.matsaad@malaysiaairlines.com
Tel:0193915116 whatsapp

ahmad adnan June 11, 2014 at 5:39 PM  

Assalammualaikum pokli
Bagi ctc supir pak wawa..
Nak ke bandung bulan dec 2014..
Email:ahmadadnan.matsaad@malaysiaairlines.com
Tel:0193915116 whatsapp

adrianiku June 12, 2014 at 5:52 PM  

APARTMENT @ BANDUNG : PLEASE CLICK : http://kya-apartment-bandung.blogspot.com


1 CAR TOYOTA AVANZA FOR 2-5 PAX

PAKET MURAH PROMO "1" : RP 390.000 / 122 RM/ USD 32.5
INCLUDE:
> 12 HOURS CAR USAGE ( TOYOTA Avanza)
> PLUS DRIVER
> PLUS BBM / MINYAK
> PICK UP & RETURN TRANSFER FROM HOTEL OR BANDUNG AIRPORT ( SAME DAY TOUR PACKAGE)
> PLUS PARKING TAX
> DALAM KOTA ( PASAR BARU, FO DAGO STREET + RIAU STREET

PAKET MURAH PROMO "2" LEMBANG AREA : RP 425.000 / 133 RM / USD 35.5
INCLUDE:
> 12 HOURS CAR USAGE ( TOYOTA Avanza)
> PLUS DRIVER
> PLUS BBM / MINYAK
> PICK UP & RETURN TRANSFER FROM HOTEL OR BANDUNG AIRPORT ( SAME DAY TOUR)
> PLUS PARKING TAX
> DALAM KOTA + LEMBANG AREA ( FLOATING MARKET, SARI ATER, TANGKUBAN PERAHU)
> TIDAK TERMASUK TIKET MASUK WISATA


PAKET MURAH "3" CIWIDEY : RP 525.000 / 165 RM/USD 43.75
INCLUDE:
> 12 HOURS CAR USAGE ( TOYOTA Avanza)
> PLUS TIP DRIVER
> PLUS BBM/ MINYAK
> PICK UP & RETURN TRANSFER FROM HOTEL OR BANDUNG AIRPORT ( SAME DAY TOUR)
> PLUS PARKING TAX
> PLUS TOL / HIGHWAY TAX
> DALAM KOTA + CIWIDEY ( KEBUN STRAWBERRY, KAWAH PUTIH )
> TIDAK TERMASUK TIKET MASUK WISATA DAN MAKAN

PAKET MURAH "4" GARUT : RP 700.000 / 219 RM / USD 59
INCLUDE:
> 24 HOURS CAR USAGE ( TOYOTA Avanza)
> PLUS TIP DRIVER
> PLUS BBM/ MINYAK
> PICK UP & RETURN TRANSFER FROM HOTEL OR AIRPORT ( SAME DAY TOUR)
> PLUS PARKING TAX
> PLUS TOL / HIGHWAY TAX
> DALAM KOTA + CIWIDEY ( KEBUN STRAWBERRY )
> TIDAK TERMASUK TIKET MASUK WISATA DAN MAKAN

PAKET MURAH "5" JAKARTA - BANDUNG : RP 775.000 / 235 RM / USD 77.5
INCLUDE:
> 12 HOURS CAR USAGE ( TOYOTA Avanza)
> PLUS TIP DRIVER
> PLUS BBM/ MINYAK
> PICK UP & RETURN TRANSFER FROM HOTEL OR AIRPORT ( SAME DAY TOUR)
> PLUS PARKING TAX
> PLUS TOL / HIGHWAY TAX
> TIDAK TERMASUK TIKET MASUK WISATA DAN MAKAN

PAKET MURAH "6" JAKARTA TOUR: RP 575.000 / 180 RM / USD 50
INCLUDE:
> 12 HOURS CAR USAGE ( TOYOTA Avanza)
> PLUS TIP DRIVER
> PLUS BBM/ MINYAK
> PICK UP & RETURN TRANSFER FROM HOTEL OR AIRPORT ( SAME DAY TOUR)
> PLUS PARKING TAX
> PLUS TOL / HIGHWAY TAX
> EXCLUSIVE ENTRANCE FEE TICKET TOUR + MEALS


NEED APARTMENT
NEW PAKET CARS + APARTMENT = RP 890.000 NETT
INCLUDE :
> STAY FOR 2D/1N GATEWAY AHMAD YANI BANDUNG
> 2 BEDROOM + 1 BATHROOM FOR 2D/1N
> FOR 4 PEOPLE + 2 KIDS UNDER 12 YEARS
> 12 HOURS CAR USAGE ( TOYOTA Avanza)
> PLUS DRIVER
> PLUS BBM
> PICK UP & RETURN TRANSFER FROM HOTEL OR AIRPORT INTO APARTMENT
> PLUS BREAKFAST FOR 4 PEOPLE

WE PROVIDE KERETA FOR 2 PAX, 7 PAX, 10 PAX, 14 PAX OR BUS.

CALL OR TEXT : +62 8213 97 313 88
whatsapp : +62 8213 97 313 88
email : adrianiku@gmail.com
info package & itinerary : info@kya-travel.com
customer service : cs@kya-travel.com
blog travel : http://sopirdibandung.blogspot.com/
blog apartment : http://kya-apartment-bandung.blogspot.com
homepage travel : www.kya-travel.com
PIN BB : 28914414 / aul
facebook : adriani_ku@yahoo.com
twitter : @supirbandung
LINE : +62 8213 97 313 88
cp : aulia

Apiew Ridhwan July 7, 2014 at 2:12 AM  

salam
minta maaf puan / tuan ikut share harag pakej bercuti ke bandung
( transport + hotel ) harga bermula dari :
Pakej 3D2N
transport + hotel
2 orang RM260/orang. ( 1 bilik )
4 orang RM200/orang. ( 2 bilik )
6 orang RM175/orang. ( 3 bliki )
8 orang RM160/orang ( 4 bilik )
10 orang RM145/orang ( 5 bilik )

hotel dan transport di jamin best
berminat shopping di Bandung,,

bok now ,,,
jom ke Bandung with us ABIM TRANSPORT
WhatsApp +6287722411941

an July 9, 2014 at 4:17 PM  

Salam. Boleh tolong emel pada saya no. Pak wawa supir. Saya ingin kesana bulan Oktober ini. Tkasih.

myheart.rean@gmail.com

Bobby Rachman July 19, 2014 at 3:30 AM  

Salam Kenal

Mohon Maap ikut pasang di Blogger Tuan/Puan

JOM CUTI2 BANDUNG-JAKARTA

KYRAN TRANS ( SEWA KERETA MURAH )

call me CONTACT US

Demi memperlancar semua aktifitas kita di bidang ini dan demi menjaga silaturahmi dengan kami disini kami berikan Contact Person kepada semua pelanggan setia kami dan kepada semua pengunjung online di website kami ini. Untuk keperluan dan pelayanan serta informasi lebih yang ingin anda dapatkan. Anda dapat menghubungi Contact Person resmi kami

Di bawah ini adalah contact person resmi kami.

KYRAN TRANS ( SEWA KERETA MURAH )



Make your holiday become FUN, FRIENDLY, and EASY. Provide: Transport Service, Rent Car, City Tour Travel. So, just pick up your phone or send e-mail to contact us!
bobby kyran trans CONTACT US

SITUS RESMI KYRAN TRANS ( SEWA KERETA MURAH )
http://www.kyrantrans.com
http;//www.sewakeretamurah.com
OFFICE PHONE
022 – 92475958
HANDPHONE
+6281 312 767 300
+6281 573 307 300
BLACKBERRY PIN
73 DC 15 F1
WHATS UP
+6281 809 692 300
OFFICE KYRAN TRANS ( SEWA KERETA MURAH )
JL. NYENGSERET NO 81 ( BANDUNG WEST JAVA – INDONESIA )
TERIMA KASIH

tony transport bandung July 21, 2014 at 3:10 PM  

Salam,
Jom pegi bandung murah jer 199rm per person for 3day 2night (included hotel, transport, and entrance fee)

Tentative Program Day1
*Tiba di airport Bandung
*Pasar Baru trade center
*Lunch Check in Hotel
*Toko Tiga ( Branded Jeans )
*Membeli-belah di Factory Outlet At Jalan Riau (Heritage, Cascades,The Summit, For Men, The Stamp,Terminal Tas, dan The Secret )
*Dinner dan kembali ke Hotel

Day2
*Gunung Tangkuban Parahu
*Ciater Hot Spring
*Kebun Strawberry and tea park
*Lunch
*Membeli-belah di di Rumah Mode & Cihampelas Jeans Centre
*Membeli-belah di Jalan Dago (Grande, Episode, Edward Forrer, Natural, etc)
*Dinner & kembali ke Hotel

Day3
*Check out Hotel
*rumah kain sulam kat taman kopo
* cibaduyut-shoes and jacket leather original
*Oleh-oleh Bandung (cake Lapis, Brownies, Kartika Sari and Amanda)
*Airport transfer

Term and condition
*included transportation for 3day2night type kereta 7seater all included
*included 3 room deluxe ~king bed size hotel 3star also include free buffet breakfast
*included entrance fee tangkuban perahu sahaja
*Tentative bersifat Free & Easy, program boleh diubah mengikut keadaan semasa
*minimum 6 pax *not included lunch and dinner
*not included ticket flight and airport tax
*we dont need deposit~all payment at last day in bandung

Mohd Tony
Whatapps / call / sms : +62 858 6137 8328 (fast response)
Email : Tonytransportbandung@gmail.com

Emir Tours July 24, 2014 at 11:55 PM  

Bercuti ke Bandung | 3D2N RM200 | Sesiapa yang yang ada perancangan untuk bercuti ke Bandung, boleh hubungi +6281322731636 (prefer whatsAap).

Percutian ke Bandung 3D2N RM200

Bandung trip Itinerary tour 3 hari 2 malam: est tiba pagi pulang petang.

Day 1 - Welcome to Bandung kat Bandung airport (cadang tiba 8.00 am) terus shopping kat Pasar Baru Trade Center, lunch at local restaurant, shopping jeans kat Toko TIGA, terus bandung utara kawasan shopping area Riau, Dago dan setiabudi macam The Summit, Heritage, Stamp FO, Grande, Episode, Blossom dan factory outlet lain yang masih satu kawasan, dinner kat local restaurant, dan check in Hotel.

Day 2 - After breakfast at hotel (8.00 am) go to tangkuban parahu (sila tengok gambar post ni), terus De'Ranch, terus Rumah Mode dan factory outlet lainya, get lunch at Rumah Makan Mang Engking 9One of the best sundanese food), shopping kat Cihampelas, get dinner at local restaurant, back to hotel.

Day 3 - After breakfast (8.30 am) terus kartika sari untuk beli oleh-oleh kek khas Bandung, jika masih sempat boleh pegi Pasar Baru lagi, lunch at local restaurant dan terus airport Huseinsastra negara Bandung tok check in Flight. terima kasih.

yup hanya RM200 je.. jom pegi Bandung jika berminat sila contanct.. kami juga ada pakej lain 4D3N etc..

konsultasi percuma : WhatsApp +6281322731636

Mohd Noor Hamidi August 6, 2014 at 11:41 AM  

As Salam Pokli... bole kasi saya no pak supir nya... berencana ke bandung tanggal 17/8 ini
whatsapp 0123943369.... or email hamidi.mnoor@gmail.com

tony transport bandung August 6, 2014 at 10:04 PM  

Salam Tuan / Puan

MBTS~ Mutiara Bandung Transport Solution menyediakan Khidmat Transport Di Bandung &
Jakarta. Pemandu berpengalaman, mesra,jujur, dan peramah

Free & Eazy Program Tour (semua tempat di bandung)

Kereta + Pemandu +Parking +petrol + tol + makan pemandu ( semua dalam pakej)

Rate Kereta Taip Daily/14 hour from 8am yo 10 pm

Toyota Avanza ( 6seat ) 125 RM

Isuzu Elf ( 12seat ) 195 RM

Isuzu Elf Long (16seat) 270RM

*no extra caj jika nak pegi tangkuban perahu or kawah putih (dalam beza hari)
* we dont need deposit and no penalty if cancle

CALL / text / whatsapp

WhatsApp : +62 858 6137 8328 (fast response)
pin blackberry : 746C D4CE
tonytransportbandung@gmail.com

Wadat August 20, 2014 at 12:16 AM  

Salam

Boleh bagi no contact pak wawa ni..Saya akan ke bandung Okt 2014 ni insyaallah.. email saya wardatihashim@gmail.com ..tq

Apiew Ridhwan August 20, 2014 at 7:26 PM  

Salam,,blog nya cantik sangat.. nak izin share pakej ke Bandung kami .
<<<<<<>>>>>>
<<<<<<>>>>>>
berlaku sampai dengan 1 september

Pakej 3D2N
transport + hotel

4 orang RM175 /orang. ( 2 bilik )
6 orang RM145 /orang. ( 3 bilik )

hotel room type deluxe~king bed size with free wifi and buffet breakfast and water heaterdan
transport di jamin best dan pemandu nya di jamin ramah ( baik )

berminat shopping di Bandung,,

bok now ,,,
jom ke Bandung with us ABIM TRANSPORT
WhatsApp +6287722411941

Tina August 23, 2014 at 1:53 PM  

Salam,
Boleh bagi contact supir di bandung? Saya nak ke sana awal september ni. Whatsapp 0167763565. Terima kasih

amnah l August 24, 2014 at 12:40 PM  

assalamualaikum.....
saya nak tahu berkenaan dgn pak supir di bandung sbb sy nak p sana september ni.... tolong emelkn ke amnahlahim@gmail.com
tq

Farah Nurdiana August 28, 2014 at 4:37 AM  

Salam tolong email contact supir ke farahnurdiana@gmail.com thanks !

Zarina Abidin August 28, 2014 at 12:24 PM  

salam...boleh email no tel supir tu..sy nak g hjg bln ni...tq..email sy zrna_a@yahoo.com

Mira Zuki September 2, 2014 at 1:46 AM  

salam, boeh tolong emel pada saya no Pak Wawa supir. saya akan ke bandung akhir september ini, TERIMA KASIH

emel: myra.vivendy@gmail.com

Illyany Yani September 7, 2014 at 6:16 PM  

Sala. Boleh tolong emel no pak supir. Saya nk ke bndung cuti sekolah bln ni. Terima kasih illyany123@gmail.com

ahmad sani mohd rahim September 13, 2014 at 3:06 PM  

salam bang boleh tlg foward num pak Wawa...
email sy asmr_84@yahoo.com
whatsapp 012-6564115

Norhaslina Jaafar September 17, 2014 at 8:54 PM  

Salam..bole dptkn sy no tepon pak supir wawa...whatsapp kat 012-5440655...tq

Eishatur Radziah September 20, 2014 at 10:16 PM  

salam.. boleh email pada saya no supir tu? eishatur91@gmail.com. thanks.

Ayunk Hayukka September 21, 2014 at 2:55 PM  

Assalamualaikum tuan/puan semohga semua di berikan kesihatan&di murah kan rezeki nya (amiin) kami disini nak menawarkan sewa kereta untuk city tour bandung . Di jamin bagi harga yg berbaloi dan service yg terbaek (insha allah) contact number : +6289619522797 ..

(yang lebih mahal banyak yang lebih murah pon banyak,tapi yg terbaek tetap HAYUKKA BANDOENG) jom jom gi bandung murah jer !!
TERIMAKASIH :)

Ayunk Hayukka September 21, 2014 at 3:36 PM  

Salam tuan/puan semohga senantiasa semua di berikan kesihatan dan di murahkan rezeki nya (amiin) . Kami disini nak menawarkan sewa kereta tuk bandung city tour . Bagi sesiapa tuan/puan yg nak ada trip ke bandung dan membutuhkan kereta untuk transportasi selama di bandung boleh sahaja PM saya atau wassap :+6289619522797 Dijamin kami bagi harga yg berbaloi & service yg terbaek (insha allah) mohon maap bila ada ayat yg kurang berkenan TERIMAKASIH :)

Nb:yang lebih mahal banyak yang lebih murah pon banyak,tp yg terbaek tetap HAYUKKA BANDOENG .. jom jom gi bandung murah jer !!!

Ayunk Hayukka September 21, 2014 at 3:37 PM  

Salam tuan/puan semohga senantiasa semua di berikan kesihatan dan di murahkan rezeki nya (amiin) . Kami disini nak menawarkan sewa kereta tuk bandung city tour . Bagi sesiapa tuan/puan yg nak ada trip ke bandung dan membutuhkan kereta untuk transportasi selama di bandung boleh sahaja PM saya atau wassap :+6289619522797 Dijamin kami bagi harga yg berbaloi & service yg terbaek (insha allah) mohon maap bila ada ayat yg kurang berkenan TERIMAKASIH :)

Nb:yang lebih mahal banyak yang lebih murah pon banyak,tp yg terbaek tetap HAYUKKA BANDOENG .. jom jom gi bandung murah jer !!!

Ayunk Hayukka September 21, 2014 at 3:39 PM  

Salam tuan/puan semohga senantiasa semua di berikan kesihatan dan di murahkan rezeki nya (amiin) . Kami disini nak menawarkan sewa kereta tuk bandung city tour . Bagi sesiapa tuan/puan yg nak ada trip ke bandung dan membutuhkan kereta untuk transportasi selama di bandung boleh sahaja PM saya atau wassap :+6289619522797 Dijamin kami bagi harga yg berbaloi & service yg terbaek (insha allah) mohon maap bila ada ayat yg kurang berkenan TERIMAKASIH :)

Nb:yang lebih mahal banyak yang lebih murah pon banyak,tp yg terbaek tetap HAYUKKA BANDOENG .. jom jom gi bandung murah jer !!!

Ayunk Hayukka September 21, 2014 at 3:40 PM  

Salam tuan/puan semohga senantiasa semua di berikan kesihatan dan di murahkan rezeki nya (amiin) . Kami disini nak menawarkan sewa kereta tuk bandung city tour . Bagi sesiapa tuan/puan yg nak ada trip ke bandung dan membutuhkan kereta untuk transportasi selama di bandung boleh sahaja PM saya atau wassap :+6289619522797 Dijamin kami bagi harga yg berbaloi & service yg terbaek (insha allah) mohon maap bila ada ayat yg kurang berkenan TERIMAKASIH :)

Nb:yang lebih mahal banyak yang lebih murah pon banyak,tp yg terbaek tetap HAYUKKA BANDOENG .. jom jom gi bandung murah jer !!!

Ayunk Hayukka September 21, 2014 at 3:41 PM  

Salam tuan/puan semohga senantiasa semua di berikan kesihatan dan di murahkan rezeki nya (amiin) . Kami disini nak menawarkan sewa kereta tuk bandung city tour . Bagi sesiapa tuan/puan yg nak ada trip ke bandung dan membutuhkan kereta untuk transportasi selama di bandung boleh sahaja PM saya atau wassap :+6289619522797 Dijamin kami bagi harga yg berbaloi & service yg terbaek (insha allah) mohon maap bila ada ayat yg kurang berkenan TERIMAKASIH :)

Nb:yang lebih mahal banyak yang lebih murah pon banyak,tp yg terbaek tetap HAYUKKA BANDOENG .. jom jom gi bandung murah jer !!!

Ayunk Hayukka September 21, 2014 at 3:41 PM  

Salam tuan/puan semohga senantiasa semua di berikan kesihatan dan di murahkan rezeki nya (amiin) . Kami disini nak menawarkan sewa kereta tuk bandung city tour . Bagi sesiapa tuan/puan yg nak ada trip ke bandung dan membutuhkan kereta untuk transportasi selama di bandung boleh sahaja PM saya atau wassap :+6289619522797 Dijamin kami bagi harga yg berbaloi & service yg terbaek (insha allah) mohon maap bila ada ayat yg kurang berkenan TERIMAKASIH :)

Nb:yang lebih mahal banyak yang lebih murah pon banyak,tp yg terbaek tetap HAYUKKA BANDOENG .. jom jom gi bandung murah jer !!!

Ayunk Hayukka September 21, 2014 at 3:42 PM  

Salam tuan/puan semohga senantiasa semua di berikan kesihatan dan di murahkan rezeki nya (amiin) . Kami disini nak menawarkan sewa kereta tuk bandung city tour . Bagi sesiapa tuan/puan yg nak ada trip ke bandung dan membutuhkan kereta untuk transportasi selama di bandung boleh sahaja PM saya atau wassap :+6289619522797 Dijamin kami bagi harga yg berbaloi & service yg terbaek (insha allah) mohon maap bila ada ayat yg kurang berkenan TERIMAKASIH :)

Nb:yang lebih mahal banyak yang lebih murah pon banyak,tp yg terbaek tetap HAYUKKA BANDOENG .. jom jom gi bandung murah jer !!!

Ayunk Hayukka September 21, 2014 at 4:21 PM  

Salam tuan/puan semohga senantiasa semua di berikan kesihatan dan di murahkan rezeki nya (amiin) . Kami disini nak menawarkan sewa kereta tuk bandung city tour . Bagi sesiapa tuan/puan yg nak ada trip ke bandung dan membutuhkan kereta untuk transportasi selama di bandung boleh sahaja PM saya atau wassap :+6289619522797 Dijamin kami bagi harga yg berbaloi & service yg terbaek (insha allah) mohon maap bila ada ayat yg kurang berkenan TERIMAKASIH :)

Nb:yang lebih mahal banyak yang lebih murah pon banyak,tp yg terbaek tetap HAYUKKA BANDOENG .. jom jom gi bandung murah jer !!!

Azimah Nur Zara September 23, 2014 at 1:01 AM  

A salam Pokli, minta jasa baik Pokli emelkan no telefon atau sebarang maklumat yang boleh saya hubungi Pak wawa/supir untuk mendapatkan khidmat beliau di bandung nanti.. Terima kasih..
emel : nurulazimah78@gmail.com

Bonda Rich October 2, 2014 at 11:33 AM  

As Salam Pokli
Boleh berikan number phone/wassap Pa Wawa? Trip next week :)

Bonda Rich October 2, 2014 at 11:33 AM  

As Salam Pokli
Boleh berikan number phone/wassap Pa Wawa? Trip next week :)
Email : mybaah@gmail.com

keling tamil October 15, 2014 at 10:31 PM  

salam pokli,jika pokli tak keberatan boleh tak pokli email no. pak wawa kt saya..
email: keling1010@gmail.com

SweetHut 7 October 18, 2014 at 8:50 PM  

salam.pokli,bleh tolong emelkan contact no.pak wawa supir? tq.=)

afin.z17@gmail.com

Nur Syakirin Julai October 20, 2014 at 1:28 PM  

Salam... boleh tolong emel saya no supir pak wawa... i'm going there this november.. thank u
email: nursyakirin303@gmail.com

meor salleh October 23, 2014 at 11:10 PM  

PM no supir
meorsalleh@gmail.com
012 259 4102
terima kasih daun keladi

Rental Elf Penginapan Bandung October 24, 2014 at 10:47 AM  

Carian Kereta sewa pelancongan/Transport Bajet di Bandung
MPV (7 seater) : Rp. 400.000 (+/- RM 140)
Van (12 - 19 Seater ) : Rp.850.000 (+/- RM 297)

Petrol/Minyak : dalam Bandar Rp. 100.000 (+/- RM 35)
Luar Bandar Rp. 150.000 (+/- RM 52)

Hub : WA/SMS/Call : +6281802015555 | +6288809498991 | +6285860091092
Email : everyholiday.bdg@gmail.com

Kami berkhidmat Pakej Pelancongan murah + Tiket Pelancongan (Kereta+Petrol+Hotel+Makan+Tiket,etc ALL-IN)
Berfikir kereta luxurious ( Hiace & Hyundai H1 ) Call Nombor diatas

nurul syahida October 25, 2014 at 2:54 PM  

Assalamualaikum..boleh beri saya no contact pak wawa.. email ke syidarahim93@gmailcom.. tq

mieza October 28, 2014 at 9:46 PM  

Salam.. Boleh dapatkan contact pak wawa supir? Tolong email ke mzaohmza@gmail.com tq..

~MaMa RX SToRYMoRY~ October 29, 2014 at 5:01 PM  

Pre order Bagelen atau Brownies Kartika Sari dan Amanda fresh from Bandung
Whatsapp ina 0192633431

Apiew Ridhwan November 3, 2014 at 2:38 AM  

Assalamualaikum ..
tuan / puan ikut share harga bercuti ke bandung
ABIM TRANSPORT
Adalah pembekal perkhidmatan yang bergerak di bidang Pengangkutan & Hotel, Berpengalaman di bidang pelancongan di bandung dan sekitar nya, dengan mengusung tema kekeluargaan maka anda tidak usah ragu untuk menyakan persoalan apapun tentang seputar bandung, dan dapatkan tips melancong dan tempat shoping murah dari kami, crew kami akan membawa anda ke destinasi tempat tempat menarik di bandung ..

Promo Terbaru !!!
Rm.200/Pax Minimum 4 pax
>>Termasuk :

>Pengangkutan selama 3 hari pick up airport city tour bandung & transper ke airport semula
>hotel selama 2 malam di hotel rafles hom

Group yang sudah kami layani
-CIMB Group Company From Malaysia
-Tv 3 malaysia
-My bank group company
-Petronas Company
-Family trip
-Pelajar Trip
-Back pac trip
-Dan lain-lain
what apps ; +6287722411941

Bobby Rachman November 7, 2014 at 12:49 AM  

JOM GI BANDUNG HARGA BOLEH KURANG
KYRAN TRANS ( SEWA KERETA MURAH )

call me CONTACT US

Demi memperlancar semua aktifitas kita di bidang ini dan demi menjaga silaturahmi dengan kami disini kami berikan Contact Person kepada semua pelanggan setia kami dan kepada semua pengunjung online di website kami ini. Untuk keperluan dan pelayanan serta informasi lebih yang ingin anda dapatkan. Anda dapat menghubungi Contact Person resmi kami

Di bawah ini adalah contact person resmi kami.

KYRAN TRANS ( SEWA KERETA MURAH )



Make your holiday become FUN, FRIENDLY, and EASY. Provide: Transport Service, Rent Car, City Tour Travel. So, just pick up your phone or send e-mail to contact us!
bobby kyran trans CONTACT US

SITUS RESMI KYRAN TRANS ( SEWA KERETA MURAH )
http://www.kyrantrans.com
http;//www.sewakeretamurah.com
OFFICE PHONE
022 – 92475958
HANDPHONE
+6281 312 767 300
+6281 573 307 300
BLACKBERRY PIN
73 DC 15 F1
WHATS UP
+6281 809 692 300
OFFICE KYRAN TRANS ( SEWA KERETA MURAH )
JL. NYENGSERET NO 81 ( BANDUNG WEST JAVA – INDONESIA )

balqis rudy November 8, 2014 at 12:51 AM  

Salam sis. Blh email kan num supir tu? Terima kasih ea. Nak ke bandung minggu depan.

Balqisrudy@ymail.com

fyz nieyz November 11, 2014 at 10:51 AM  

salam..

mohon email kan no supir bole..

terime kasih ya..

nieyz.90@gmail.com

LIZANI November 20, 2014 at 9:54 PM  

Boleh email no supir ke
bendi77@yahoo.com

Mohd Shahrizal November 22, 2014 at 2:51 AM  

Assalam Pokli, minta jasa baik Pokli emelkan no telefon atau sebarang maklumat yang boleh saya hubungi Pak wawa/supir untuk mendapatkan khidmat beliau di bandung nanti..saya akan pergi awal january 2015. Terima kasih..
emel : rizal88.uitm@gmail.com
013-3313066

aainaa roslan November 25, 2014 at 1:30 PM  

Salam Pokli...boleh tolong emel pada sy no Pak wawa supir? Terima kasih.
Emel: aainaa8@gmail.com

LiNieS November 26, 2014 at 11:55 PM  

Salam Pokli...boleh tolong emel pada sy no Pak wawa supir? Terima kasih.
Emel: wanmalini84@gmail.com

Mohd Iqram November 28, 2014 at 7:29 AM  

Salam pokli...minta tlg wassapkan no supir pak wawa ke 0126070767...tqvm

everyday's holiday November 29, 2014 at 11:53 AM  

Assalamualaikum Tuan/Puan.
Looking for Minibus/Van/Car Hire/Rental for traveling in Bandung? We provide various type of transport from 7 seater up to 19 seater in BUDGET.

MPV (7 seater) : Rp 400K/day (Our fleet are Avanza, Livina, APV)
VAN (12-19 seater) : Rp 850K/day (Our fleet are Hiace, Isuzu Elf)
Price including Car/Van Hire and driver fee. Hiring period is 24 hour (in same date). No overtime charge. This is NOT 12 or 18 hours hiring period like other companies.

For Petrol we use PAY AS YOU USE system means you only pay as far as you go according to petrol meter on dashboard. It keeps your travel budget in control. FYI, for whole day traveling it won't be that much around Rp 50-100K. For toll road and parking follow the price on the road. Ask us for detail.

Booking and question (We speak fluent english)
WhatsApp / Text / iMessage / Call
+62 818 0201 5555 & +62 821 15161817 / +62 858 600 91092
PIN BB : 76BEF43F | 7E5B1279
email :everyholiday.bdg@gmail.com

We do also airport pick up and transfer services.
Bandung's Airport for MPV Rp 250K & VAN Rp 400K
Jakarta's Airport for MPV Rp 800K & VAN Rp 1.400K

We provide budget hotel booking, attraction ticket, meals etc while traveling in Bandung. Feel free to ask us for travel consultation for time-efficiency schedule with your group. It's free... Call us now!
[link text][1] [1]: http://rentalelfmurahbandung.blogspot.com/

Adibah Baharuddin December 2, 2014 at 4:31 PM  

Salam Pokli...boleh tolong emel pada sy no Pak wawa supir? Terima kasih.
Emel:adibah_pisces97@yahoo.com

pakej cuti murah December 8, 2014 at 4:20 PM  

untuk dapatkan harga murah ke bandung boleh email ke pakejcutimurah@gmail.com ataw wassap +60167172962

kharima December 10, 2014 at 11:55 AM  

Assalamualaikum. boleh saya dapatkan nombor pak wawa supir?
0142308516. Terima kasih

Noor Adura December 11, 2014 at 10:16 AM  

Assalamualaikum. Boleh tolong emel pada saya no. Pak wawa supir. Saya ingin kesana bulan Mei tahun depan. Tkasih.- emel : nooradurah86@gmail.com

ROHASNIZA ABDULLAH December 14, 2014 at 10:51 PM  

Assalamualaikum. .. boleh tak share contact no kereta sewa n pak supir tu. Tq ya
Email: rohasniza11@gmail.com

ROHASNIZA ABDULLAH December 14, 2014 at 10:53 PM  

Assalamualaikum. . Pokli, leh bg contact no kereta sewa n pak supir tu x. Nak g bln ni..tq ya
Email : rohasniza11@gmail.com

MyPortfolio December 19, 2014 at 4:08 PM  
This comment has been removed by the author.
MyPortfolio December 19, 2014 at 4:12 PM  

assalam..boleh bg contact supir tu x..blh email ke mysensesha@gmail.com

E.NaA December 20, 2014 at 5:33 PM  

Plz email no fon p'supir anda d bandung...cbr5748@gmail.com

Kikie Daebak December 29, 2014 at 9:28 AM  

assalam pokli..boleh bg sy no supir di bandung tu..mohon email ke kiki85_04@yahoo.com..tq :)

bercuti murah kat bandung January 4, 2015 at 2:37 PM  


assalamualaikum,promo 2015 !!
Jom pegi bandung murah giler!! hanya 235rm per person for 4day 3 night (included hotel and transport*

Tentative Program
Day1
*Tiba kat Bandung
*Pasar Baru trade center
*Lunch & Check in Hotel
*Toko Tiga ( Branded Jeans )
*D'fashion factory outlet kain potong
*Membeli-belah di Factory Outlet
At Jalan Riau (Heritage,
Cascades,The Summit, For Men, The Stamp,Terminal Tas, dan The
Secret )
*Dinner dan kembali ke Hotel

Day2
*Gunung Tangkuban Parahu
*Ciater Hot Spring
*Kebun Strawberry and tea park
*Membeli-belah di di Rumah Mode & Cihampelas Jeans Centre
*Membeli-belah di Jalan Dago (Grande, Episode, Edward Forrer, gossip,level, etc)

Day3
*kawah putih crater/trans studio indor themes park
*rumah kain sulam kat taman kopo
* cibaduyut-shoes and jacket leather original
*factory outlet area riau street macam the secret, heritage,oases, etc

Day4
*check out hotel
*Oleh-oleh Bandung (cake Lapis, Brownies, Kartika Sari and Amanda)
*paris van java shopping mall
*Airport transfer


Term and condition
*included transportation for 4day3night type kereta 7seater all included
*included 3 room deluxe ~king bed size hotel 3star also include free buffet breakfast
*rate is not included entrance fee
*Tentative bersifat Free & Easy, program boleh diubah mengikut keadaan semasa
*rate 6 pax~235rm per person
kalau 4 pax~275rm per person
kalau 2pax~395rm per person
*not included lunch and dinner
*not included ticket flight and airport tax
*we dont need deposit~all payment at last day in bandung

contact kami untuk sebarang pertanyaan di :
whatsapp +62 838 2178 9103
email : icanyorke@yahoo.com
bandung-indah.blogspot.com
Bandung Amanah Tour & Transport

Tengku Marissa January 7, 2015 at 3:49 PM  

Salam. Boleh tolong emel pada saya no. Pak wawa supir. Saya ingin kesana bulan mac 2015. Trima kasih :)

tengkumarissa@gmail.com

Syariniey Amran January 8, 2015 at 9:14 PM  

salam. boleh tolong email pada saya nombor pak supir? syariniey@gmail.com

kasihdiskon January 9, 2015 at 3:08 PM  

Sorry nih numpang2 infooo...

Selamat datang di Kasih Diskon.. Kota Bandung Kota Kasih Diskon !!
Kasih Diskon akan meluncurkan Buku Kumpulan Diskon Edisi Ke 3
1 Buku berisikian 30 tempat ternama di Bandung dengan diskon-diskon menarik.
Disertai dengan Program Undian "Kasih Kasih" yang Berhadiah Samsung Note 4!!

Kasih Diskon juga Open for Membership
Membership untuk 4 Edisi

Harga Normal :
Buku Kupon Diskon @25.000/pcs x 4 = 100.000
Ongkir/pcs @6.000 x 4 = 24.000
TOTAL Harga Normal : 124.000

Harga Membership :
85.000 (Include ONGKIR)

Bagi kamu yang ingin jadi Membership Kasih Diskon..
Daftar dari sekarang dengan mengirimkan format :

Nama :
Email :
No.tlp :
Alamat pengiriman :
Pin bb :

Kirim melalui :
customerservice@kasihdiskon.com /
Phone: 082130507777

Semakin sering menggunakan Kupon KasihDiskon semakin besar juga kesempatan kamu untuk dapetin Samsung Note 4!!

Untuk Info lebih lanjut hubungi:

kasihdiskon | all about promotion
customerservice@kasihdiskon.com
Mobile: 082130507777 / 5436640
Blackberry: 21 BB EE 44
BBM Channel : C00433AC6

kasihdiskon January 9, 2015 at 3:09 PM  

Sorry nih numpang2 infooo...

Selamat datang di Kasih Diskon.. Kota Bandung Kota Kasih Diskon !!
Kasih Diskon akan meluncurkan Buku Kumpulan Diskon Edisi Ke 3
1 Buku berisikian 30 tempat ternama di Bandung dengan diskon-diskon menarik.
Disertai dengan Program Undian "Kasih Kasih" yang Berhadiah Samsung Note 4!!

Kasih Diskon juga Open for Membership
Membership untuk 4 Edisi

Harga Normal :
Buku Kupon Diskon @25.000/pcs x 4 = 100.000
Ongkir/pcs @6.000 x 4 = 24.000
TOTAL Harga Normal : 124.000

Harga Membership :
85.000 (Include ONGKIR)

Bagi kamu yang ingin jadi Membership Kasih Diskon..
Daftar dari sekarang dengan mengirimkan format :

Nama :
Email :
No.tlp :
Alamat pengiriman :
Pin bb :

Kirim melalui :
customerservice@kasihdiskon.com /
Phone: 082130507777

Semakin sering menggunakan Kupon KasihDiskon semakin besar juga kesempatan kamu untuk dapetin Samsung Note 4!!

Untuk Info lebih lanjut hubungi:

kasihdiskon | all about promotion
customerservice@kasihdiskon.com
Mobile: 082130507777 / 5436640
Blackberry: 21 BB EE 44
BBM Channel : C00433AC6

nAdNeDnOd January 10, 2015 at 8:14 PM  
This comment has been removed by the author.
nAdNeDnOd January 10, 2015 at 8:20 PM  

Assalamualaikum. boleh tolong share no untuk hubungi pak wawa supir pada saya, terima kasih. email: nurulnadhirah.abdulkudus@gmail.com

Dadan Jaelani January 11, 2015 at 2:19 AM  

Salam Tuan Pokli, Boleh minta tolong kasihkan nomor phone saya Dj holidays Bandung (WhatsApp/wechat +6281321703409) kepada Tuan2 atau Puan2 disana, kasian pak Wawa sudah busy banyak yang booking..
Trimakasih Tuan Pokli..

Dadan Jaelani January 11, 2015 at 2:21 AM  

Dj bandung holidays
WhatsApp/wechat +6281321703409

Apiew Ridhwan January 12, 2015 at 3:50 AM  

salam tuan ikut share
Assalamualaikum ..
jom bercuti ke bandung bersama ABIM TRANSPORT
murah jer... ( cheap price )

harge transport / 14 hour from 8am To 10 pm
*include:
-Pemandu + Parking + tol + makan pemandu ( semua dalam pakej)

Suzuki APV ( 7seat ) RM 120

Toyota Avanza ( 6seat ) RM 120

daihatsu luxio (7seat ) RM 120

Toyota Innova ( 7seat ) RM 150

KIA Pregio (10seat) RM 160

Isuzu Elf (10-15 seat) RM 205

Isuzu Elf Long (16-19seat) RM 260

*service insya allah memuaskan
*Your comfort is our priority

Mengenai untuk pengesahan tempahan kereta kita perlu
*maklumat penerbangan:
*No talipon
*nama hotel (di mana tuan/puan tinggal di Bandung.)

Jika tuan/puan mempunyai sebarang soalan, jangan teragak-agak untuk menghubungi saya melalui
*e-mel -abimtourandrentcar@yahoo.co.id
*sms/ call -+6285722806555
*whatsapp -+6287722411941 (fast response)
-konsultasi percuma

Nurul Izzati January 21, 2015 at 11:58 PM  

Assalam Pokli. Boleh emelkan no supir yg Pokli sewa di bandung tu?Terima kasih. Jasamu dikenang. venzetty92@yahoo.com @ venzetty@gmail.com

tony transport bandung January 22, 2015 at 10:29 PM  

Salam, Jom pegi bandung 235rm per person for 4day 3 night (included hotel and transport)

Tentative Program Day1
*Tiba diBandung
*Pasar Baru trade center
*Lunch & Check in Hotel
*Toko Tiga (Branded Jeans)
*depasion factory outlet kain potong
*Factory Outlet At Jalan Riau (Heritage,Cascades,The Summit, For Men, The Stamp,Terminal Tas, dan The Secret )

Day2
*Gunung Tangkuban Parahu
*Ciater Hot Spring
*Kebun Strawberry and tea park
*Membeli-belah di Rumah Mode & Cihampelas Jeans Centre
* Jalan Dago (Grande, Episode, Edward Forrer, gossip,level, etc)

Day3
*kawah putih crater/trans studio indor themes park
*rumah kain sulam taman kopo
* cibaduyut-shoes and jacket leather original
*factory outlet area riau street,the secret, heritage,oases, etc

Day4
*check out hotel *Oleh-oleh Bandung (cake Lapis, Brownies, Kartika Sari and Amanda) *paris van java shopping mall
*Airport transfer

Term and condition
*included transportation for 4day3night type kereta 7seater all included
*included 3 room deluxe ~king bed size hotel 3star also include free buffet breakfast *rate is not included entrance fee
*Tentative bersifat Free & Easy, program boleh diubah mengikut keadaan semasa
*rate 6 pax~235rm per person kalau 4 pax~275rm per person kalau 2pax~395rm per person
*not included lunch and dinner
*not included ticket flight and airport tax
*we dont need deposit~all payment at last day in bandung
*for fast response whatapps +62 858 6137 8328

(Mohd Tony MBTS Holiday)
Mbtsholiday.890m.com
facebook fanpage : MBTS Mutiara Bandung Tour & Transport Solution

Genevy Johnlet January 25, 2015 at 7:15 PM  

Assalam.. ble tolong emailkan no supir di bandung tu? genevy90@yahoo.com. tq.

Ranieya Zana January 28, 2015 at 9:57 PM  

Salam..boleh saya dptkn no phone pak supir wawa. .ni email saya nurzana_zana@yahoo.com

Awit Payed February 3, 2015 at 1:01 PM  

Salam,

Boleh share nombor supir?

mfaridms@gmail.com

Terima kasih.

mek daisy February 3, 2015 at 9:21 PM  

Assalam Pokli. Boleh emelkan no supir yg Pokli sewa di bandung tu?Terima kasih. Jasamu dikenang. mekdaisy@gmail.com

nurnadiah samsudin February 4, 2015 at 4:30 PM  

Assalamu'alaikum. Saya pun nak tahu pasal sewa kereta dgn Pak wawa supir. Nak ke sana Mac ni.SMS / WhatsApp 0193880134. email nirvana_naka@yahoo.com
tq
- Taufik

Ayunk bandoeng February 8, 2015 at 4:39 PM  

Salam sejahtera tuan/puan semohga senantiasa semua di berikan kesihatan dan di murahkan rezeki nya (amiin) . Kami disini nak menawarkan sewa kereta tuk (bandung/jakarta city tour) bagi sesiapa tuan/puan yg dah ada plan tuk bercuti di bandung/jakarta dan memerlukan kereta untuk transportasi semasa di bandung/jakarta boleh WASAPP sahaja dekat number ni : +6289619522797 atau
E-MEL: ayunk.hayukka@gmail.com
FB: ayunk hayukka (untuk lebih detail nya) Dijamin kami bagi harga yg sangat berbaloi & service yg terbaek/layanan 5bintang ***** (insha allah) mohon maap tuan/puan apabila ada ayat yg kurang berkenan dalam promotion yg kami tawarkan ..

Nb:yang lebih mahal banyak yang lebih murah pon ada,tapi kami jamin yg terbaek tetap HAYUKKA BANDOENG (insha allah) jom jom bercuti di bandung murah jer TERIMAKASIH :)

Lazelin Shamsuddin February 12, 2015 at 12:27 PM  

assalamualaikum... bleh email or wassap kat saya no contact supir dibandung tu.

thanks.

lazelin@gitn.com.my
017-3352474

Haneera Hamdan February 21, 2015 at 9:32 PM  

Salam..boleh email saya no. Pak Supir ni? Saya bercadang nak pergi bln 3 ni..
Email : haneerahamdan@hotmail.com

Agi Supala February 26, 2015 at 5:38 PM  

wowo ramai benar ini blog yang coment

;-)

Nice Blog

kunjungi juga

www.gieholiday.com

raja nya pakej percutian dan kereta sewa di bandung

Thank you

Dadan Jaelani March 2, 2015 at 5:33 PM  

Dj Holiday Bandung
Promo transport murah untuk Tour Bandung Rm130/day.
Include:
-Transport Avanza, Suzuki Apv, Toyota Inova
-Driver come Guide
-Petroll & parking
Call/WhatsApp/we chat ua Dj Holiday
+6281321703409
We are better than other..

Nur Jannah Sanusi March 10, 2015 at 4:40 PM  

Assalamuaikum, sy nak minta no tel pak supir ...nak ke bandung bulan Mei 2015...terima kasih

Nur Jannah Sanusi March 10, 2015 at 4:41 PM  

Assalamuaikum, sy nak minta no tel pak supir ...nak ke bandung bulan Mei 2015...terima kasih


sanusinurjannah@gmail.com

diekha permana March 12, 2015 at 7:27 AM  

salam ...
terimakasih banyak banyak sudah sudi memberikan ruang kosong untuk promote pengkhidmatan transport saya di blog yang best sangat ini

Yuk!! ke Bandung shoping & liburan. dika ada menyediakan Khidmat Transport Di Bandung & Jakarta. Pemandu berpengalaman, berterampilan kemas, jujur, peramah & sopan

Company Name : diekha tour
Jenis Kereta: Innova, Avanza, Apv , Coster & Bas.

new promo ...
minimum 6pax

pakej 3 day 2 night

RM 175 / pax
- 2 night in hotel 3 star with
breakfast n swiming pool
- 3 day transport

pakej 4 day 3 night

RM 235
- 3 night in hotel 3 star with
breakfast n swiming pool
- 4 day transport


Tentative Program
Day1
-welcome to Bandung
-rumah kain sulam (pesona)
-Pasar Baru trade center
-Lunch & Check in Hotel
-rumah tas (branded hand bag
quality)
-Toko Tiga ( Branded Jeans )
-D'fashion kedai kain potong
terbesar kat bandung
-Membeli-belah di Factory Outlet
At Jalan Riau (Heritage,Cascades,The Summit
For Men, The Stamp,Terminal
Tas,dan The Secret )
-Dinner dan kembali ke Hotel

Day2
-kawah putih crater/trans studio
indor themes park
-cibaduyut-shoes and jacket
leather original
-factory outlet dago street area
or spa

Day3
-after breakfast
-check out hotel
-mencari belah yg belum dibeli
-Oleh-oleh Bandung (cake Lapis,
Brownies, Kartika Sari and Amanda)
-bali heaven factory outlet
-Airport transfer


Email: diekha38@gmail.com
phone +whats app: +6281 320 627 412
Fb. : diekha38@gmail.com / pusing pusing bandoeng

peninta hati March 12, 2015 at 11:58 PM  

Salam pokli . Mohon email contact supir ke fieraz93@gmail.com . Your kindness highly appreciated . Tq

peninta hati March 12, 2015 at 11:59 PM  

Salam pokli . Mohon email contact supir ke fieraz93@gmail.com . Your kindness highly appreciated . Tq

fatin nadhira March 13, 2015 at 8:42 PM  

salam pokli.. mintak tlg email no pak supir dkat sy fatin_jaz@yahoo.com.my.. terima kasih

Puteri Neyda Aziz March 15, 2015 at 3:50 PM  

assalam.. boleh email kan sy nombor pak wawa supir di pu3.neyda@gmail.com . Terima kasih....

Ain Nazra March 17, 2015 at 4:42 PM  


Assalamualaikum.. Pokli, saya nak contact number supir tu boleh? sy nak ke bandung bln 4 ni...
email sy :- ain_nazra@yahoo.com

bercuti murah kat bandung March 19, 2015 at 9:31 AM  

Salam..trip bajet ke bandung!
Jom pegi bandung only RM235 per person for 4day 3 night (*included hotel and transport)

Tentative Program
Day1
*Tiba kat Bandung
*Pasar Baru trade center
*Lunch & Check in Hotel
*Toko Tiga ( Branded Jeans )
*D'fashion factory outlet kain potong
*Membeli-belah di Factory Outlet
At Jalan Riau (Heritage,
Cascades,The Summit, For Men, The Stamp,Terminal Tas, dan The
Secret )
*Dinner dan kembali ke Hotel

Day2
*Gunung Tangkuban Parahu
*Ciater Hot Spring
*Kebun Strawberry and tea park
*Membeli-belah di di Rumah Mode & Cihampelas Jeans Centre
*Membeli-belah di Jalan Dago (Grande, Episode, Edward Forrer, gossip,level, etc)

Day3
*kawah putih crater/trans studio indor themes park
*rumah kain sulam kat taman kopo
* cibaduyut-shoes and jacket leather original
*factory outlet area riau street macam the secret, heritage,oases, etc

Day4
*check out hotel
*Oleh-oleh Bandung (cake Lapis, Brownies, Kartika Sari and Amanda)
*paris van java shopping mall
*Airport transfer

Hotel facilities:
-Aircond
-Free Hot spot / wifi
-TV cable
-Free Breakfast Buffet
-Hot & cold water
-Free parking

* room deluxe ~king bed size hotel 2star also include free buffet breakfast

transport facilities:
* bole di gunakan dari pukul 8 pagi hingga pukul 10 malam
* include petrol / minyak
* include parkir
* include driver berpengalaman dan bisa bahasa melayu

*we dont need deposit~all payment at last day in bandung

Group yang sudah kami layani
-CIMB Group Company From Malaysia
-Tv 3 malaysia
-My bank group company
-Petronas Company
-Family trip
-Pelajar Trip
-Back pac trip
-Dan lain-lain

Service insya allah memuaskan
Your comfort is our priority


Term and condition :
*included transportation for 4day3night type kereta 7seater all included
*included 3 room deluxe ~king bed size hotel 3star also include free buffet breakfast
*rate is not included entrance fee
*Tentative bersifat Free & Easy, program boleh diubah mengikut keadaan semasa
*rate 6 pax~235rm per person
kalau 4 pax~275rm per person
kalau 2pax~395rm per person
*not included lunch and dinner
*not included ticket flight and airport tax
*we dont need deposit~all payment at last day in bandung

sila contact jika ada sebarang pertanyaan di :
email : touramanahbandung@yahoo.com
call : +62 88 12057848
whatsapp +62 838 2178 9103
bandung-indah.blogspot.com
facebook page : Bandung Amanah Tours & Transport

Nadia Nadzrin March 22, 2015 at 1:00 PM  

Salam emelkan no supir ke saya. nadiazayr@gmail.com thank you

Rinna March 26, 2015 at 5:41 PM  

As-Salam

Boleh email kat saya contact no. Pak Wawa (supir)

TQ

puterililinz@gmail.com

sue sulaiman March 27, 2015 at 11:41 PM  

salam,

mintak tlg emailkan no supir and email
adansue@gmail.com

erinna March 29, 2015 at 12:10 PM  

Salam
mintak.tlg.emailkan no.supir
email kpd nur_erinna@yahoo.com
terima kasih

erinna March 29, 2015 at 12:10 PM  

Salam
mintak.tlg.emailkan no.supir
email kpd nur_erinna@yahoo.com
terima kasih

mE MysELf April 1, 2015 at 3:58 PM  

as salam pokli. mtk no supir azeana@sprm.gov.my

mE MysELf April 1, 2015 at 3:59 PM  

as salam.. pokli nak mintak no supir bole? azeana@sprm.gov.my

Sharifah Nadia April 4, 2015 at 2:06 PM  

emel saya no pak wawa. tq :) snadia92@yahoo.com

aleu rusli April 5, 2015 at 4:23 AM  

salam berbagi info salam sukses goo.gl/Rmeey

Baladewa Tour April 5, 2015 at 12:40 PM  

Assalamualaikum dan salam sejahterasemua....

Jom ramai-ramai jalan-jalan & shoping di Kota Bandung

Utk Harga Pakage Bandung City Tour 3 hari 2 malam utk 6 org keatas
Pakage : Transport (Apv Suzuki) & Hotel 2 star + Sarapan Pagi (zodiak 2 star)
RM180 /per pax boking 20 pax free 1pax

1 day : Bandung City Tour (Shooping)
2 day : Bandung City - Tangkuban Perahu Tour @ Kawah Putih Tour - Bandung City Tour (Shooping)
3 day : Bandung City Tour (Shooping

Untuk Harga Pakage Bandung City Tour 4 hari 3 malam utk 6 org keatas
Pakage : Transport (Apv Suzuki) & Hotel 2 star + Sarapan Pagi (zodiak hotel 2 star)
RM220 / per pax boking 20 pax free 1pax

1 day : Bandung City Tour (Shoping)
2 day : Bandung City Tour - Tangkuban Perahu Tour @ Kawah Putih Tour - Bandung City Tour (Shooping)
3 day : Bandung City Tour (Shooping)
4 day : Bandung City Tour (Shooping)
** Jika mahu ke Trans Studio Bandung juga boleh

Program Free & Easy
Kunjungi web kami
Www.tourmalaysiabandung.com
Www.baladewatour.com
W.a. +6282216910022
+6281251200062
lieder : Agus Priyo Utomo

mast Jf April 6, 2015 at 12:29 PM  

Assalamualaikum. Boleh tolong emel pada saya no. Pak wawa supir. Saya ingin kesana bulan Mei 2015. Terima kasih.- emel : smjs852@gmail.com

Nur Atiqah Ismail April 6, 2015 at 4:02 PM  

Assalamualaikum..boleh saya dapatkan no Pak Wawa Supir..saya dalam perancangan ke sana ogos ni..tq
email: isza_atiqa@yahoo.com
Phone: 0192755185

nadatul sofia April 7, 2015 at 12:17 AM  

Salam pok li..bole share contact supir?
Email saya nadatulsofia.ismail@gmail.com

Azfahani Mohd Shaihani April 7, 2015 at 10:37 AM  

Salam pokli..bole email contact pak wawa supir x?nak g sne next week tp x ready lg...help pliss..
azfahani87@gmail.com
Thankssss

Adibah Baharuddin April 9, 2015 at 4:03 PM  

assalamualaikum pokli..boleh tolong email nombor pak wawa di adibah_pisces97@yahoo.com

pokko April 11, 2015 at 12:55 AM  

Assalammualaikum pokli
Bagi ctc supir pak wawa..
Nak ke bandung bulan minggu depan
Email:pokko_angguk2@yahoo.com
Tel:0162029190 sms/ whatsapp

Dj holiday bandung April 17, 2015 at 12:18 AM  

Try our service Dj holiday Bandung.
Transport for city tour Bandung dengan harga yang murah dan service yang memuaskan..
For information call/whatsapp : +6281321703409
Email/Facebook:Mr_dadan2009@yahoo.com
We are better than other..

Dj holiday bandung April 17, 2015 at 1:09 AM  

Dj bandung holiday
April ceria promo
Transport for city tour Bandung
Avanza IDR400K
Inova IDR450K
For information call /whatsapp :+6281321703409
Jom booking sekarang sebelum kehabisan..

Dj holiday bandung April 17, 2015 at 1:12 AM  

Sewa kereta murah Bandung

Sewa kereta murah dibandung



Assalamualaikum
Kepada saudar2ku yang Ada di Malaysia & Singapura,kami Djbandung holiday menyediakan Hotel dan transport untuk Tour Bandung & Jakarta dengan harga yang menarik...
Kami sudah 8 tahun bergerak dibidang Tour & Travel dibandung&Jakarta,insya Allah semua tamu yang kami layani semua Puas dan terus merekomendasi ke kawan2nya..alhamdulilah.
Transport yang kami miliki ada;
-Toyota Avanza 6 seater (IDR 400K,MYR120..SGD50)
-Suzuki Apv 6 seater(IDR 425K,MYR130,SGD55)
-Daihatsu Luxio 6 seater(IDR425K,MYR130,SGD55)
-Toyota Inova 6 seater(IDR500K,MYR155,SGD60)
-Kia Pregio 8 seater (IDR600K,MYR180,SGD75)
-Isuzu elf short 10 seater(IDR700,MYR220,SGD85)
-Isuzu Elf long 15 seater(IDR900k,MYR275,SGD100)
Include Driver,petrol,Toll&parking.
Bus short 27 & 30 seater
Bus long 40 & 50 seater
Dengan harga yang menarik dan boleh dibincang..
Informasi & booking
Call/whatsapp :+6281321703409
Email/facebook: mr_dadan2009@yahoo.com

Tempat2 menarik dibandung:
-Vulcano gunung Tangkuban perahu
-floating Market Lembang
-sariater hot spring water
-strawberry farm
-kampung Gajah Wonderland
-Trans studio Bandung
-Culture Show angklung Udjo
-Kawah Putih
-situ patengan lake
-Tea plantation
-Dusun Bambu
Etc

Restaurant / tempat makan yang menarik dibandung
-Kampung Daun Resort,gallery&cafe
-Stone cafe
-Restaurant Mang engking
-Dapur sangkuriang Sundanese food
-Kedai belacan
-Kampiun Bistro
-Simpangraya padang Food
-food curt 1001 menu
-Sederhana padang food
Etc

Tempat shoping menarik dibandung
-Rumah mode factory outlet
-Grande fashion gallery
-Polo Ralfh Lauren
-Nike factory store
-The Heritage Factory Outlet
-Summit Factory Outlet
-The secret factory outlet
-Pasarbaru Trade centre
-D fashion Textile &Tailor
-Rumah Kain
-Toko 3 original jeans centre
-Cibaduyut leather centre.
- Terminal Tas & Rumah Tas
Etc
















Pelancong yang sudah kami layani















Ayunk bandoeng April 18, 2015 at 6:09 PM  

Salam sejahtera tuan/puan semohga senantiasa semua di berikan kesihatan dan di murahkan rezeki nya (amiin) . Kami disini nak menawarkan sewa kereta tuk (bandung/jakarta city tour) bagi sesiapa tuan/puan yg dah ada plan tuk bercuti di bandung/jakarta dan memerlukan kereta untuk transportasi semasa di bandung/jakarta boleh WASAPP sahaja dekat number ni : +6289619522797 atau EMEL: ayunk.hayukka@gmail.com FB: ayunk hayukka (untuk lebih detail nya) Dijamin kami bagi harga yg sangat berbaloi & service yg terbaek/layanan 5bintang ***** (insha allah) mohon maap tuan/puan apabila ada ayat yg kurang berkenan dalam promotion yg kami tawarkan ..

Nb:yang lebih mahal banyak yang lebih murah pon ada,tp kami jamin yg terbaek tetap AYUNG BANDOENG (insha allah) jom jom bercuti di bandung murah jer TERIMAKASIH :)

bimo mekarwangi tour April 20, 2015 at 1:14 AM  


Assalamualaikum Wr Wb. Tuan / Puan. Abang/ Akak

Minta maaf apabila mengganggu blog anda

kami dari Mekar Wangi Bandoeng Tour Syariah menyediakan pilihan dan harga terbaik untuk keselamatan familly anda semasa bercuti kat Bandung or Jakarta

Sebuah syarikat muslim kat Bandung dan Jakarta yang memberikan perkhidmatan tour ground handling di beberapa daerah favorit untuk dilawati. Driver & tour guide profesional kami inshaAlloh akan selalu bawa anda ke semua tempat menarik kat Bandung, Bogor and Jakarta.

special offer at 2015 jomm tempah murah jer *Include: minyak, parking fee, tol, driver, driver meal and kereta

Rate per Kereta per Day

Suzuki APV / toyota avanza rate nye 400.000rupiah / RM 115 ---6seat

Toyota Innova / Kia Pregio rate nye 550.000rupiah / RM 160 ---8seat

Coaster Isuzu Elf rate nye 650.000rupiah / RM 185 ---12seat

Coaster Isuzu Elf Long rate nye 850.000rupiah / RM 245 ---17seat

Toyota Hiace commuter rate nye 850.000rupiah / RM 245 ---12seat

*company kami tak payah ada deposite cukup send jer picture plight and tempahan kereta by whatapps or email

WhatsApp +62 877 1519 6061 (mas Bimo)
email mekarwangibandungtour@gmail.com
facebook page mekarwangi bandoeng tour

king regards,
Bimo
mekar wangi bandung syariah tour

Firman Juliansyah April 27, 2015 at 10:47 PM  

Sedare dan sedari sekalian. Kiteorang nak menawarkan paket pelancongan ke Kota Bandung Indonesia. Kiteorang dah sediakan paket lengkap seperti Transport, Hotel, Tour Guide Malaysia, Tiket wisata dan sebagainya. Kiteorang pasti bagi harga yanh spesial dekat korang dan juga layanan yang memuaskan. Korang boleh contact kiteorang di Zigra Wisata . Via Info@zigra.co.id atau korang juga boleh whatsapp kiteorang ni nombor dia +6282154050790. Jangan lupa, korang klik www. Zigra.co.id for more info.

Firman Juliansyah April 27, 2015 at 10:51 PM  

Sedare dan sedari sekalian. Kiteorang nak menawarkan paket pelancongan ke Kota Bandung Indonesia. Kiteorang dah sediakan paket lengkap seperti Transport, Hotel, Tour Guide Malaysia, Tiket wisata dan sebagainya. Kiteorang pasti bagi harga yanh spesial dekat korang dan juga layanan yang memuaskan. Korang boleh contact kiteorang di Zigra Wisata . Via Info@zigra.co.id atau korang juga boleh whatsapp kiteorang ni nombor dia +6282154050790. Jangan lupa, korang klik www. Zigra.co.id for more info.

Baladewa Tour April 29, 2015 at 9:50 AM  

salam Baladewatour
wa.+6282216910022
Pakej Pelancongan 2015
Pakej pelancongan 2015 Bandung Promo bulan June - 10 July 3 hari 2 malam untuk 6 orang hanya RM180/orang.. jika nak 4 hari 2 malam dalam RM220/orang. sume kos ni untuk hotel 3 bilik dengan sarapan dan transport selama di Bandung, Jom ambik Pakej pelancong...
sila kunjungi web kami www.Baladewatour.com
www.tourmalaysiabandung.com

Ayunk bandoeng May 5, 2015 at 12:49 AM  

Salam sejahtera tuan/puan semohga senantiasa semua di berikan kesihatan dan di murahkan rezeki nya (amiin) . Kami disini nak menawarkan sewa kereta tuk (bandung/jakarta city tour) bagi sesiapa tuan/puan yg dah ada plan tuk bercuti di bandung/jakarta dan memerlukan kereta untuk transportasi semasa di bandung/jakarta boleh WASAPP sahaja dekat number ni : +6289619522797 or
E-MEL: ayunk.hayukka@gmail.com
FB:ayung bandoeng (untuk lebih detail nya) Dijamin kami bagi harga yg sangat berbaloi & service yg terbaek/layanan 5bintang ***** (insha allah) mohon maap tuan/puan apabila ada ayat yg kurang berkenan dalam promotion yg kami tawarkan ..

Nb:yang lebih mahal banyak yang lebih murah pon ada,tp kami jamin yg terbaek tetap HAYUKKA BANDOENG (insha allah) jom jom bercuti di bandung murah jer TERIMAKASIH :

Dj holiday bandung May 24, 2015 at 12:06 AM  

Dj Holiday Bandung
Transport for city tour Bandung
Call/Whatsapp :+6281321703409
We are serve better than other

diekha permana May 25, 2015 at 5:30 PM  

salam ...
terimakasih banyak banyak sudah sudi memberikan ruang kosong untuk promote pengkhidmatan transport saya di blog yang best sangat ini

Yuk!! ke Bandung shoping & liburan. dika ada menyediakan Khidmat Transport Di Bandung & Jakarta. Pemandu berpengalaman, berterampilan kemas, jujur, peramah & sopan

Company Name : diekha tour
Jenis Kereta: Innova, Avanza, Apv , Coster & Bas.

new promo ...
minimum 6pax

pakej 3 day 2 night

RM 175 / pax
- 2 night in hotel 3 star with
breakfast n swiming pool
- 3 day transport

pakej 4 day 3 night

RM 235
- 3 night in hotel 3 star with
breakfast n swiming pool
- 4 day transport


Tentative Program
Day1
-welcome to Bandung
-rumah kain sulam (pesona)
-Pasar Baru trade center
-Lunch & Check in Hotel
-rumah tas (branded hand bag
quality)
-Toko Tiga ( Branded Jeans )
-D'fashion kedai kain potong
terbesar kat bandung
-Membeli-belah di Factory Outlet
At Jalan Riau (Heritage,Cascades,The Summit
For Men, The Stamp,Terminal
Tas,dan The Secret )
-Dinner dan kembali ke Hotel

Day2
-kawah putih crater/trans studio
indor themes park
-cibaduyut-shoes and jacket
leather original
-factory outlet dago street area
or spa
-diner n kembali ke hotel

Day3
-after breakfast
-check out hotel
-mencari belah yg belum dibeli
-Oleh-oleh Bandung (cake Lapis,
Brownies, Kartika Sari n Amanda)
-bali heaven factory outlet
-Airport transfer


Email: diekha38@gmail.com
phone +whats app: +6281 220 81 5515
Fb. : diekha38@gmail.com / pusing pusing bandoeng

Mohd Fazli Ismail June 1, 2015 at 2:51 PM  

di sini saya sewa kereta....sehari ID350k bersama supir...24jam.....termurah yg pernah saya survey....dalam RM100 jer....best kan...hari2 x yah drive....ada supir bawa nak ke mana...fuh....rasa mcm tokey besar pulak...ahaks....lain kali sapa nak perkhidmatan sewa kereta ni nombornya +628886259 571

Mohd Fazli Ismail June 1, 2015 at 2:51 PM  

di sini saya sewa kereta....sehari ID350k bersama supir...24jam.....termurah yg pernah saya survey....dalam RM100 jer....best kan...hari2 x yah drive....ada supir bawa nak ke mana...fuh....rasa mcm tokey besar pulak...ahaks....lain kali sapa nak perkhidmatan sewa kereta ni nombornya +628886259 571

Budget Tour Bukittinggi Padang Shopping Embroidery June 5, 2015 at 5:53 PM  

Assalamualaikum kepada semua Percutian ke Bukittinggi Padang Saya Mukhlis Tourist Guide Kat Bukittinggi Padang,
Bukittinggi Merupakan Destinasi Percutian Yang menarik untuk dikunjungi selain View yg cantik, makan sedap dan tempat Shopping Embroidery banyak pilihan dan penduduknya Muslim senang untuk cari makan
Saya Mukhlis Driver cum Guide kat Bukittinggi bagi Tuan, Puan, abg,Akk yg nak datang Bukittinggi tapi belum ade contact untuk uruskan kat Bukittinggi insyallah saya boleh bantu uruskan sebaik mungkin sesuai dgn apa yg di minta. Dan bagi yang nak sewa Transportasi Kereta Innova, Van Pregio,Bas ,Bukittinggi bandar kecil sejuk makan sedap, tempat Shopping kain sulam banyak dari yg murah, menengah, Quality dan bagus buat bisness jual balik maupun nak pakai sendiri. Sila datang Bukittinggi nanti saya akan bw kat home industry kain sulam baik yg nak beli sehelai atau pun borong. Saya utamakan Quality bukan Quantity sila call Whatsapp +628197513210 or +6281268422608 untuk buat tempahan
Dan saya Mukhlis Budget Tours Bukittinggi Padang Tidak mengatas namakan Travel Agent Manapun untuk Promote saya punya khidmad, 
Dan saya ucapkan banyak terima kasih pada Blog ini atas share Percutian dengan adanya blog ni boleh berbagi Informasi dan khidmat

Wassalam 
Mukhlis Budget Tours Bukittinggi Padang

Dj holiday bandung June 17, 2015 at 7:44 PM  

Dj Holiday Bandung
Transport for City Tour Bandung 325K/day
Saya akan service Tuan dan Puan seperti Raja dan Premaisuri..
Please Call/Whatsapp +6281321703409
We are serve better than other...

bimo mekarwangi June 20, 2015 at 4:06 AM  

Assalamualaikum Tuan/ Puan Abang/ Akak

Kami dari Bimo Mekarwangi Bandung Tour & Transport
Sebuah syarikat muslim kat Bandung yang memberikan perkhidmatan tour ground handling di beberapa daerah favorit untuk dilawati.
Insha Alloh, driver & tour guide kami yang profesional santun dan mesra akan selalu bawa anda ke semua tempat favorit kat Bandung, Bogor dan Jakarta dengan selamat.

Special offer at 2015... Jom tempah transport murah kat Bandung jer .

Rate per Kereta per Day :
# Suzuki APV /Toyota Avanza/Daihatsu Luxio (6 seat) Rate: IDR 400.000 or RM 115

# Toyota Innova / Kia Pregio (8 seat) Rate: IDR 550.000 or RM 160

# Coaster Isuzu Elf Short (11 seat) Rate: IDR 650.000 or RM 185

# Coaster Isuzu Elf Long (17 & 19 seat) Rate: IDR 850.000 or RM 245

# Toyota Hiace commuter (12 seat) Rate: IDR 850.000 or RM 245

*Include : minyak, parking fee, tol, driver, driver meal and kereta.
*Exclude : entrance fee ke tempat-tempat pelancongan untuk persons & kereta.
*Ada Extra Charge sebesar IDR 50.000 jika nak melawat ke Kawah Putih.
*Tak ada extra charge jika nak melawat ke Lembang & Tangkuban Perahu.

Company kami tak payah ada deposite cukup send jer picture flight details and tempahan kereta cukup by WhatApps.

Terimakasih,
Bimo Mekarwangi Tour

Call/ Text/ WhatsApp : +62 877 1519 6061 (Mas Bimo)
email : bimomekarwangi@gmail.com
Facebook page : Bimo Mekarwangi Bandung Tour & Transport

Ahmad Alifa June 22, 2015 at 2:20 AM  

Salam akak and abang

Nak minta izin iklan sikit yee,,peace.

sapa orang yang nak gi bandung murah bolehlah try pakej jimat ay murah jer RM229 per person for 4day3night

(rate termasuk 3 bilik room 3star hotel-swiming pool and tengah banda loxcation,FULL transport, and buffeet breakfast) MURAH GILLLER KEHHHH!! (confirm)

Programnye free and easy jer ya akak sila nak pegi mana sahaja kat bandung

contoh butiran perjalanan

firstday (shopping day)
>Bandung airport or train station Bandung banda
>Pasar Baru membeli belah
>Toko Tiga (Branded Jeans)
>depasion factory outlet kain potong
>rumah kain dan telekung
>Factory Outlet At Jalan Riau and dago

seconday (explore north bandung)
>Gunung Tangkuban Parahu
>floating market
>sariater Hot Spring
>kampung daun restaurant / dusun bambu
>wisata naik kuda
>Strawberry and tea park
>Membeli-belah di Rumah Mode & Cihampelas Jeans Centre

thirdday (explore north bandung)
>kawah putih crater
>trans studio indoor themes park
>rengganis crater
>situ pattenggang lake / paris van java shopping mall / cihampelas street / ciwalk shopping mall
>rumah kain sulam taman kopo / rumah kain sulam dan telekung pesona
>cibaduyut-shoes and jacket leather original


lastday (sayonara Bandung)
>check out hotel
>memberli oleh2 bandung
>Airport transfer

Term and condition
*rate included sewa kereta andriver also petrol and parking semasa 4day tuh guna kereta yang selesa yee full acon
*rate included 3 room king bed size/twin hotel 3star with swimming pool andbuffet breakfast
>rate 6 pax~229rm per person
>rate 4 pax~269rm per person
>rate 2pax~389rm per person
>semua driver kat company kami adalah moslem so tak payah risau lahhh

>tempahan by whatapps +62 895 2608 0498 (ahmad faturrahman) or
email alifabandungtour@gmail.com

trimakasih dan selamat berjumpa kat bandung,,,,, peace and love

Bimo Mekarwangi Tour June 28, 2015 at 6:10 AM  

PAKEJ MURAH / JIMAT BERCUTI KE BANDUNG

Assalamualaikum Tuan/ Puan Abang/ Akak

Salam kenal dari kami, Bimo Mekarwangi Bandung Tour & Transport.
Sebuah syarikat muslim kat Bandung yang memberikan perkhidmatan tour ground handling di beberapa daerah favorit untuk dilawati.
Insha Alloh, driver & tour guide kami yang profesional santun dan peramah akan selalu bawa anda ke semua tempat favorit kat kawasan Bandung, Bogor dan Jakarta dengan selamat.

Special offer 2015... Jom tempah transport murah kat Bandung jer .

Rate per Kereta per Day :

# Suzuki APV /Toyota Avanza/Daihatsu Luxio (6 seat)
Rate: IDR 400.000 or RM 115

# Toyota Innova / KIA Pregio (8 seat)
Rate: IDR 550.000 or RM 160

# Coaster Isuzu Elf Short (11 seat)
Rate: IDR 650.000 or RM 185

# Coaster Isuzu Elf Long (17 & 19 seat)
Rate: IDR 850.000 or RM 245

# Toyota Hiace commuter (12 seat)
Rate: IDR 850.000 or RM 245

*Masa sewa 14 jam/hari (8am to 10pm)
*Include : fuel, parking fee, tol, driver, driver meal and kereta
*Exclude : entrance fee ke tempat-tempat pelancongan untuk persons & kereta
*Ada extra charge sebesar IDR 50.000 jika nak melawat ke Kawah Putih
*Tak ada extra charge jika nak melawat ke kawasan Lembang & Tangkuban Perahu

Company kami tak payah ada deposite cukup send jer picture flight details and tempahan kereta cukup by WhatApps.

Terimakasih,
Bimo Mekarwangi Tour

Call/Text/ WhatsApp : +62 877 1519 6061 (Mas Bimo)
Email : bimomekarwangi@gmail.com
Facebook Page : Bimo Mekarwangi Bandung Tour & Transport

Bimo Mekarwangi Tour June 28, 2015 at 6:10 AM  

PAKEJ MURAH / JIMAT BERCUTI KE BANDUNG

Assalamualaikum Tuan/ Puan Abang/ Akak

Salam kenal dari kami, Bimo Mekarwangi Bandung Tour & Transport.
Sebuah syarikat muslim kat Bandung yang memberikan perkhidmatan tour ground handling di beberapa daerah favorit untuk dilawati.
Insha Alloh, driver & tour guide kami yang profesional santun dan peramah akan selalu bawa anda ke semua tempat favorit kat kawasan Bandung, Bogor dan Jakarta dengan selamat.

Special offer 2015... Jom tempah transport murah kat Bandung jer .

Rate per Kereta per Day :

# Suzuki APV /Toyota Avanza/Daihatsu Luxio (6 seat)
Rate: IDR 400.000 or RM 115

# Toyota Innova / KIA Pregio (8 seat)
Rate: IDR 550.000 or RM 160

# Coaster Isuzu Elf Short (11 seat)
Rate: IDR 650.000 or RM 185

# Coaster Isuzu Elf Long (17 & 19 seat)
Rate: IDR 850.000 or RM 245

# Toyota Hiace commuter (12 seat)
Rate: IDR 850.000 or RM 245

*Masa sewa 14 jam/hari (8am to 10pm)
*Include : fuel, parking fee, tol, driver, driver meal and kereta
*Exclude : entrance fee ke tempat-tempat pelancongan untuk persons & kereta
*Ada extra charge sebesar IDR 50.000 jika nak melawat ke Kawah Putih
*Tak ada extra charge jika nak melawat ke kawasan Lembang & Tangkuban Perahu

Company kami tak payah ada deposite cukup send jer picture flight details and tempahan kereta cukup by WhatApps.

Terimakasih,
Bimo Mekarwangi Tour

Call/Text/ WhatsApp : +62 877 1519 6061 (Mas Bimo)
Email : bimomekarwangi@gmail.com
Facebook Page : Bimo Mekarwangi Bandung Tour & Transport

bandung tour July 5, 2015 at 1:45 PM  

Salam sejahtera tuan/puan semoga sentiasa semua di berikan kesihatan dan di murahkan rezeki nya (amiin) . Kami disini nak menawarkan sewa kereta tuk (bandung/jakarta city tour) bagi sesiapa tuan/puan yg dah ada plan tuk bercuti di bandung/jakarta dan memerlukan kereta untuk transportasi semasa di bandung/jakarta boleh WASAPP sahaja dekat number ni : +6285318686464 atau
E-MEL : tourbandung0805@gmail.com (untuk lebih detail nya) Dijamin kami bagi harga yg sangat berbaloi & service yg terbaek/layanan 5bintang ***** (insha allah) mohon maap tuan/puan apabila ada ayat yg kurang berkenan dalam promotion yg kami tawarkan ..
dan di bawah ini adalah promotion rate kereta untuk (bandung tour)

Rate Kereta per Day :
# Suzuki APV /Toyota Avanza/Daihatsu Luxio (6 seat)
Rate: IDR 400.000 or RM 115

# Toyota Innova / KIA Pregio (8 seat)
Rate: IDR 540.000 or RM 157

# Coaster Isuzu Elf Short (11 seat)
Rate: IDR 640.000 or RM 182

# Coaster Isuzu Elf Long (17 & 19 seat)
Rate: IDR 840.000 or RM 242

# Toyota Hiace commuter (12 seat)
Rate: IDR 850.000 or RM 245

*Masa sewa : 14 jam (8AM to 10 PM)
*Include : kereta,supir,minyak, parking & tol

Nb:yang lebih mahal banyak yang lebih murah pon ada,tp kami jamin yg terbaek tetap TOUR BANDUNG (insha allah) jom jom bercuti di bandung murah jer TERIMAKASIH :)

Regard

(Mas wahyu) tour bandung

bandung tour July 5, 2015 at 1:45 PM  

Salam sejahtera tuan/puan semoga sentiasa semua di berikan kesihatan dan di murahkan rezeki nya (amiin) . Kami disini nak menawarkan sewa kereta tuk (bandung/jakarta city tour) bagi sesiapa tuan/puan yg dah ada plan tuk bercuti di bandung/jakarta dan memerlukan kereta untuk transportasi semasa di bandung/jakarta boleh WASAPP sahaja dekat number ni : +6285318686464 atau
E-MEL : tourbandung0805@gmail.com (untuk lebih detail nya) Dijamin kami bagi harga yg sangat berbaloi & service yg terbaek/layanan 5bintang ***** (insha allah) mohon maap tuan/puan apabila ada ayat yg kurang berkenan dalam promotion yg kami tawarkan ..
dan di bawah ini adalah promotion rate kereta untuk (bandung tour)

Rate Kereta per Day :
# Suzuki APV /Toyota Avanza/Daihatsu Luxio (6 seat)
Rate: IDR 400.000 or RM 115

# Toyota Innova / KIA Pregio (8 seat)
Rate: IDR 540.000 or RM 157

# Coaster Isuzu Elf Short (11 seat)
Rate: IDR 640.000 or RM 182

# Coaster Isuzu Elf Long (17 & 19 seat)
Rate: IDR 840.000 or RM 242

# Toyota Hiace commuter (12 seat)
Rate: IDR 850.000 or RM 245

*Masa sewa : 14 jam (8AM to 10 PM)
*Include : kereta,supir,minyak, parking & tol

Nb:yang lebih mahal banyak yang lebih murah pon ada,tp kami jamin yg terbaek tetap TOUR BANDUNG (insha allah) jom jom bercuti di bandung murah jer TERIMAKASIH :)

Regard

(Mas wahyu) tour bandung

hidyahtour bkt July 21, 2015 at 11:36 PM  

salam puan / tuan
mohon maaf kami numpang promotion
kami salah satu agency pelancongan bernama PT.RISFY HIDAYAH WISATA.yang sudah mempunyai legalitas.berada kat bukittinggi padang west sumatera indonesia.
menawarkan belbagai pakej pelancongan bukittinggi - padang tour,medan tour.padang island's tour.
untuk information sila hubungi kami di talian
phone / whatsapp : +6282169960060.(edward ardy)
atau sila tengok di www.risfyhidayahgroup.blogspot.com
inshaallah
kepuasan pelanggan tujuan utama kami

wassallam
pt.risfy hidayah wisata


(edward ardy)

aziman omar August 8, 2015 at 12:27 PM  

Salam,
Entry yang menarik!! Nak berkongsi dengan semua pembaca…
Saya ada menyediakan ground pakej ke Bukittinggi, Medan,Pekanbaru atau seluruh Indonesia dengan harga yang menarik.Kepada anda yang baru pertama kali nak melancong,kami sarankan anda guna kan khidmat kami.Semua urusan dilakukan di Malaysia untuk lebih selamat..,murah.. dan meyakinkan.Urusan tiket kapalterbang juga boleh saya uruskan.
Pelbagai pakej ke seluruh Indonesia juga tersedia.Nyatakan destinasi anda dan kami sediakan semuanya.
Hubungi saya ditalian 0126665436 (call/sms/whatsapp) Atau email saya di: aziman68@gmail.com
Sebarang pertanyaan akan kami layan.
JAMINAN KEPUASAN WANG DI KEMBALIKAN UNTUK ANDA!!!
Atau boleh juga tinjau-tinjau Blog kami untuk pelbagai info:

http://freelancetour.blogspot.com/

dhannysh August 9, 2015 at 2:35 AM  

Salam, Jom pegi bandung 235rm per person for 4day 3 night (included hotel and transport)

Tentative Program Day1
*Tiba diBandung
*Pasar Baru trade center
*Lunch & Check in Hotel
*Toko Tiga (Branded Jeans)
*depasion factory outlet kain potong
*Factory Outlet At Jalan Riau (Heritage,Cascades,The Summit, For Men, The Stamp,Terminal Tas, dan The Secret )

Day2
*Gunung Tangkuban Parahu
*Ciater Hot Spring
*Kebun Strawberry and tea park
*Membeli-belah di Rumah Mode & Cihampelas Jeans Centre
* Jalan Dago (Grande, Episode, Edward Forrer, gossip,level, etc)

Day3
*kawah putih crater/trans studio indor themes park
*rumah kain sulam taman kopo
* cibaduyut-shoes and jacket leather original
*factory outlet area riau street,the secret, heritage,oases, etc

Day4
*check out hotel *Oleh-oleh Bandung (cake Lapis, Brownies, Kartika Sari and Amanda) *paris van java shopping mall
*Airport transfer

Term and condition
*included transportation for 4day3night type kereta 7seater all included
*included 3 room deluxe ~king bed size hotel 3star also include free buffet breakfast *rate is not included entrance fee
*Tentative bersifat Free & Easy, program boleh diubah mengikut keadaan semasa
*rate 6 pax~235rm per person kalau 4 pax~275rm per person kalau 2pax~395rm per person
*not included lunch and dinner
*not included ticket flight and airport tax
*we dont need deposit~all payment at last day in bandung
*for fast response whatapps +62 888 0949 8991

(Dhans Tour Bandung)
Mbtsholiday.890m.com
MBTS Mutiara Bandung Tour & Transport Solution

adrianiku August 10, 2015 at 3:53 PM  

1 CAR TOYOTA AVANZA FOR 2-5 PAX

PAKET MURAH PROMO "1" : RP 400.000 / RM 129/ USD 35
INCLUDE:
> 12 HOURS CAR USAGE ( TOYOTA Avanza)
> PLUS DRIVER
> PLUS PETROL
> PICK UP & RETURN TRANSFER FROM HOTEL OR BANDUNG AIRPORT ( SAME DAY TOUR PACKAGE)
> PLUS PARKING TAX
> DALAM KOTA ( PASAR BARU, FO DAGO STREET + RIAU STREET

PAKET MURAH PROMO "2" TANGKUBAN TOUR : RP 425.000 / 133 RM / USD 35.5
INCLUDE:
> 12 HOURS CAR USAGE ( TOYOTA Avanza)
> PLUS DRIVER
> PLUS PETROL
> PICK UP & RETURN TRANSFER FROM HOTEL OR BANDUNG AIRPORT ( SAME DAY TOUR)
> PLUS PARKING TAX
> DALAM KOTA + LEMBANG AREA ( FLOATING MARKET, SARI ATER, TANGKUBAN PERAHU)
> TIDAK TERMASUK TIKET MASUK WISATA


PAKET MURAH "3" KAWAH PUTIH TOUR : RP 525.000 / 165 RM/USD 43.75
INCLUDE:
> 24 HOURS CAR USAGE ( TOYOTA Avanza)
> PLUS TIP DRIVER
> PLUS PETROL
> PICK UP & RETURN TRANSFER FROM HOTEL OR BANDUNG AIRPORT ( SAME DAY TOUR)
> PLUS PARKING TAX
> PLUS TOL / HIGHWAY TAX
> DALAM KOTA + CIWIDEY ( KEBUN STRAWBERRY, KAWAH PUTIH )
> TIDAK TERMASUK TIKET MASUK WISATA DAN MAKAN

PAKET MURAH "4" GARUT TOUR : RP 850.000 / 235 RM / USD 77.5
INCLUDE:
> 24 HOURS CAR USAGE ( TOYOTA Avanza)
> PLUS TIP DRIVER
> PLUS PETROL
> PICK UP & RETURN TRANSFER FROM HOTEL OR AIRPORT ( SAME DAY TOUR)
> PLUS PARKING TAX
> PLUS TOL / HIGHWAY TAX
> GARUT CITY TOUR : ORIGINAL LEATHER JACKET, CIPANAS HOTSPRING)
> TIDAK TERMASUK TIKET MASUK WISATA DAN MAKAN

PAKET MURAH "5" JAKARTA - BANDUNG : RP 850.000 / 274 RM / USD 77.5
INCLUDE:
> 24 HOURS CAR USAGE ( TOYOTA Avanza)
> PLUS TIP DRIVER
> PLUS PETROL
> PICK UP & RETURN TRANSFER FROM HOTEL OR AIRPORT ( SAME DAY TOUR)
> PLUS PARKING TAX
> PLUS TOL / HIGHWAY TAX
> TIDAK TERMASUK TIKET MASUK WISATA DAN MAKAN

WE PROVIDE KERETA FOR 2 PAX, 7 PAX, 10 PAX, 14 PAX OR BUS.

CALL OR TEXT : +62 8213 97 313 88
whatsapp : +62 8213 97 313 88
email : adrianiku@gmail.com
info & package : info@kya-travel.com
web : http://sopirdibandung.blogspot.com/
Website : www.kya-travel.com
PIN BB : 7FB67AB2 / aulia
facebook : adriani_ku@yahoo.com
twitter : @supirbandung
LINE : +62 8213 97 313 88
PATH : aulia adriani / adriani_ku@yahoo.com
cp : aulia

Dhani Hayukka August 13, 2015 at 12:33 PM  
This comment has been removed by the author.
Dhani Hayukka August 13, 2015 at 12:33 PM  
This comment has been removed by the author.
bandung tour August 13, 2015 at 5:30 PM  

Salam sejahtera tuan/puan semoga sentiasa semua di berikan kesihatan dan di murahkan rezeki nya (amiin) . Kami disini nak menawarkan sewa kereta tuk (bandung/jakarta city tour) bagi sesiapa tuan/puan yg dah ada plan tuk bercuti di bandung/jakarta dan memerlukan kereta untuk transportasi semasa di bandung/jakarta boleh WASAPP sahaja dekat number ni : +6285318686464 atau
E-MEL : tourbandung0805@gmail.com (untuk lebih detail nya) Dijamin kami bagi harga yg sangat berbaloi & service yg terbaek/layanan 5bintang ***** (insha allah) mohon maap tuan/puan apabila ada ayat yg kurang berkenan dalam promotion yg kami tawarkan ..
dan di bawah ini adalah promotion rate kereta untuk (bandung tour)

Rate Kereta per Day :
# Suzuki APV /Toyota Avanza/Daihatsu Luxio (6 seat)
Rate: IDR 400.000 or RM 115

# Toyota Innova / KIA Pregio (8 seat)
Rate: IDR 540.000 or RM 157

# Coaster Isuzu Elf Short (11 seat)
Rate: IDR 640.000 or RM 182

# Coaster Isuzu Elf Long (17 & 19 seat)
Rate: IDR 840.000 or RM 242

# Toyota Hiace commuter (12 seat)
Rate: IDR 850.000 or RM 245

*Masa sewa : 14 jam (8AM to 10 PM)
*Include : kereta,supir,minyak, parking & tol

Nb:yang lebih mahal banyak yang lebih murah pon ada,tp kami jamin yg terbaek tetap MARIKA BANDOENG (insha allah) jom jom bercuti di bandung murah jer TERIMAKASIH :)

Regard

(Mas wahyu) marika bandoeng

bandung tour August 13, 2015 at 5:31 PM  

Salam sejahtera tuan/puan semoga sentiasa semua di berikan kesihatan dan di murahkan rezeki nya (amiin) . Kami disini nak menawarkan sewa kereta tuk (bandung/jakarta city tour) bagi sesiapa tuan/puan yg dah ada plan tuk bercuti di bandung/jakarta dan memerlukan kereta untuk transportasi semasa di bandung/jakarta boleh WASAPP sahaja dekat number ni : +6285318686464 atau
E-MEL : tourbandung0805@gmail.com (untuk lebih detail nya) Dijamin kami bagi harga yg sangat berbaloi & service yg terbaek/layanan 5bintang ***** (insha allah) mohon maap tuan/puan apabila ada ayat yg kurang berkenan dalam promotion yg kami tawarkan ..
dan di bawah ini adalah promotion rate kereta untuk (bandung tour)

Rate Kereta per Day :
# Suzuki APV /Toyota Avanza/Daihatsu Luxio (6 seat)
Rate: IDR 400.000 or RM 115

# Toyota Innova / KIA Pregio (8 seat)
Rate: IDR 540.000 or RM 157

# Coaster Isuzu Elf Short (11 seat)
Rate: IDR 640.000 or RM 182

# Coaster Isuzu Elf Long (17 & 19 seat)
Rate: IDR 840.000 or RM 242

# Toyota Hiace commuter (12 seat)
Rate: IDR 850.000 or RM 245

*Masa sewa : 14 jam (8AM to 10 PM)
*Include : kereta,supir,minyak, parking & tol

Nb:yang lebih mahal banyak yang lebih murah pon ada,tp kami jamin yg terbaek tetap MARIKA BANDOENG (insha allah) jom jom bercuti di bandung murah jer TERIMAKASIH :)

Regard

(Mas wahyu) marika bandoeng

Bimo Mekarwangi Tour August 16, 2015 at 1:26 PM  

PAKEJ JIMAT BERCUTI KE BANDUNG

Assalamualaikum Tuan/ Puan Abang/ Akak

Mohon maaf jika mengganggu Blog Anda

Perkenalkan kami dari Bimo Mekarwangi Bandung Tour & Transport.
Sebuah syarikat muslim kat Bandung yang memberikan perkhidmatan tour ground handling di beberapa daerah favorit untuk dilawati.
Insya Allah, driver & tour guide kami yang profesional santun, peramah akan selalu bawa anda ke semua tempat favorit kat kawasan Bandung, Bogor dan Jakarta dengan selamat.

Special offer 2015... Joom tempah transport murah kat Bandung jer.

Rate per Kereta per Day :
# Suzuki APV /Toyota Avanza/Daihatsu Luxio (6 seat)
Rate: IDR 400.000 or RM 115

# Toyota Innova (7 seat) / KIA Pregio (8 seat)
Rate: IDR 550.000 or RM 160

# Coaster Isuzu Elf Short (11 seat)
Rate: IDR 650.000 or RM 185

# Coaster Isuzu Elf Long (17 & 19 seat)
Rate: IDR 850.000 or RM 245

# Toyota Hiace commuter (12 seat)
Rate: IDR 850.000 or RM 245

*Masa sewa : 14 jam (8AM to 10 PM)
*Include : minyak, parking fee, tol, driver fee, driver meal and kereta
*Exclude : entrance fee ke tempat-tempat pelancongan untuk persons & kereta
*Ada extra charge sebesar IDR 50.000 jika nak melawat ke Kawah Putih
*Tak ada extra charge jika nak melawat ke kawasan Lembang & Tangkuban Perahu

Company kami tak payah ada deposite cukup send jer picture flight details and tempahan kereta cukup by WhatApps sahaja.

Terimakasih,
Bimo Mekarwangi Tour

Call/Text/ WhatsApp : +62 877 1519 6061 (Mas Bimo)
Email : bimomekarwangi@gmail.com
Facebook Page : Bimo Mekarwangi Bandung Tour & Transport

Dhani Bandung August 23, 2015 at 5:30 PM  
This comment has been removed by the author.
Dhani Bandung August 23, 2015 at 5:30 PM  
This comment has been removed by the author.
Dhani Bandung August 23, 2015 at 6:07 PM  

Salam sejahtera Tuan / Puan semoga semua senantiasa diberikan kesehatan dan dimurahkan rezeki nya (amiin). kami disini nak menawarkan semua kereta tuk (Bandung/Jakarta City Tour). Bagi siapapun Tuan / Puan yang dah ada plan tuk bercuti di Bandung/Jakarta dan memerlukan kereta untuk transportasi semasa di Bandung/Jakarta boleh sahaja PM atau Whatssapp sahaja dekat
Call : +6282214441280
+6282216270779
WhatsApp : +6282214441280
+6282216270779
Email : Dhanibandung@yahoo.com
Dijamin kami bagi harga yang sangat berbaloi & service yang terbaik / layanan 5 Bintang ***** (Insya Allah).
Mohon maaf Tuan/Puan apabila ada ayat yang kurang berkenan dalam Promotion yang kami tawarkan..

Nb : Yang lebih mahal banyak yang lebih murah pon ada, tapi kami jamin yang terbaek tetap Dhani Bandung (Insya Allah) jom-jom di Bandung murah jer , Terima Kasih..

Ayunk bandoeng August 25, 2015 at 12:30 PM  

Salam sejahtera tuan/puan semoga sentiasa semua di berikan kesihatan dan di murahkan rezeki nya (amiin) . Kami disini nak menawarkan sewa kereta tuk (bandung/jakarta city tour) bagi sesiapa tuan/puan yg dah ada plan tuk bercuti di bandung/jakarta dan memerlukan kereta untuk transportasi semasa di bandung/jakarta boleh WASAPP sahaja dekat number ni : +6289619522797 atau
FB : ayung bandoeng
PAGE FB: ayung bandoeng tour (untuk lebih detail nya) Dijamin kami bagi harga yg sangat berbaloi & service yg terbaek/layanan 5bintang ***** (insha allah)
dan kami pon menyediakan *pakej transport+hotel 3star (hotel di kawasan bandar bandung)

-pakej transport+hotel (2pax)

*3D2N = RM 270/pax
*4D3N = RM 385/pax
*5D4N = RM 490/pax

-pakej transport+hotel (4pax)

*3D2N = RM190/pax
*4D3N = RM 270/pax
*5D4N = RM 340/pax

-Pakej transport+hotel (6pax)

*3D2N = RM 160/pax
*4D3N = RM 230/pax
*5D4N = RM 300/pax

Mohon maap tuan/puan apabila ada ayat yg kurang berkenan dalam promotion yg kami tawarkan ..

Nb:yang lebih mahal banyak yang lebih murah pon ada,tp kami jamin yg terbaek tetap AYUNG BANDOENG (insha allah) jom jom bercuti di bandung murah jer TERIMAKASIH :)

Regard

Ayung bandoeng

Dhani Bandung August 27, 2015 at 3:46 PM  

Greetings Sir / Madam I hope all is always given his health and given sustenance (ameen). Here we will offer all the cars for (Bandung / Jakarta City Tour). For anyone Sir / Madam existing plans for vacation in Bandung / Jakarta and need a car to transport during the Bandung / Jakarta okay PM or WhatsApp only:
Call: +6282214441280
+6282216270779
WhatsApp: +6282214441280
+6282216270779
Email: Dhanibandung@yahoo.com
Our guaranteed for a very decent price and the best service / service 5 ***** Star (Insha Allah).
Sorry Sir / Madam, if there is an inscription that less pleasing in the Promotion we offer..

Nb: The more expensive ones also much cheaper there, but we assure you the best stay Dhani Bandung (Insha Allah) way street in Bandung is very cheap, Thank you very much..

Dhani Bandung August 31, 2015 at 1:46 PM  

Salam sejahtera Tuan / Puan semoga semua senantiasa diberikan kesehatan dan dimurahkan rezeki nya (amiin). kami disini nak menawarkan semua kereta tuk (Bandung/Jakarta City Tour). Bagi siapapun Tuan / Puan yang dah ada plan tuk bercuti di Bandung/Jakarta dan memerlukan kereta untuk transportasi semasa di Bandung/Jakarta boleh sahaja PM atau Whatssapp sahaja dekat
Call : +6282214441280
+6282216270779
WhatsApp : +6282214441280
+6282216270779
Email : Dhanibandung@yahoo.com
Dijamin kami bagi harga yang sangat berbaloi & service yang terbaik / layanan 5 Bintang ***** (Insya Allah).
Mohon maaf Tuan/Puan apabila ada ayat yang kurang berkenan dalam Promotion yang kami tawarkan..

Nb : Yang lebih mahal banyak yang lebih murah pon ada, tapi kami jamin yang terbaek tetap Dhani Bandung (Insya Allah) jom jom di Bandung murah jer , Terima Kasih..

Baladewa Tour September 1, 2015 at 7:47 AM  

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera bagi kita semuanya
pembekal perkhidmatan kami yang bergerak di bidang Pengangkutan & Hotel, Berpengalaman di bidang pelancongan di bandung dan sekitar nya, dengan mengusung tema FREE AND EASY kekeluargaan maka anda tidak usah ragu untuk menyakan persoalan apapun tentang seputar bandung,, crew kami akan membawa anda ke destinasi tempat tempat menarik di bandung

address : BaladewaTour Jalan Sukara No. 4 Air Port Bandung
Phone : +6282216910022
Whatsapp : +6282216910022
Emai : tourmalaysiabandung@gmail.co
Website : http://www.Baladewatour.com
www.tourmalaysiabandung.com

#Pakej dikekalkan sampai 2015 :)
Pakej Terbaru 4 hari 3 malam Rm 245/pax (minimum 4 pax)
Termasuk Hotel/guest house & Transport

1). Budget pakej Full Board
a. Pakej Bandung 3 day 2 Night pakej Budget Rm. 1800/pax
b. Pakej Bandung 4 day 3 Night pakej Budget Rm. 240/pax
c. Pakej Bandung 5 day 4 Night pakej Budget Rm. 380/pax
**Pakej Includ :
-Hotel bintang 2
-Brekfes
-Privat transport
-Pemandu pelancong

2). Star Pakej Full board
a. Pakej Bandung 3 day 2 Night pakej Star Rm. 280/pax
b. Pakej Bandung 4 day 3 Night pakej Star Rm. 330/pax
c. Pakej Bandung 5 day 4 Night pakej Star Rm..415/pax
**Pakej Includ :
-Hotel bintang 3
-Brekfes
-Privat transport
-Pemandu pelancong

Itinerary tour
1). Hari pertama (pick up airport)
Welcome to bandung kata itulah yang pertama kami siratkan untuk anda.. Chek in hotel Rest sekejap di hotel dan dilanjutkan untuk Makan siang di sederhana restoran padang, setelah puas pengenalan sekitar kota bandung dan shoping di jalan dago factory store, dan dilanjutkan untuk dinner di restoran pak chi met yang terkenal dengan ikan bakarnya, kembali ke hotel dan beristirahat.

2). Hari kedua (jom shoping belah belah)
Breakfast di hotel, dan dilanjutkan untuk shoping di pasar baru trade centre surga beli belah, lunch kat pasar baru shoping sampai selesai, (kat sini kami beri massa sampai jam 4 petang) dilanjutkan shoping semula ke jalan kosambi untuk shoping barangan jeans di toko 3 jeans factory, dan di lanjutkan untuk shoping di jalan riau factory store, dinner at balacan resto.

3). Hari ke tiga (jom cari peranginan)
Breakfast at hotel dan bissmillah semoga perjalanan kita lancar, amin.. perjalanan akan di lanjutkan untuk menuju ke wisata alamgunung tangkuban perahu, dan dilanjutkan menuju ke floting market lembang, lunch at kampong daun culture & galeri, setelah puas malan perjalanan dilanjutkan untuk menuju ke bandung dan shoping kat rumah mode factory outlet, rest at hotel dan dilanjutkan untuk dinner di stones cafe, menikmati makan malam dengan suasana pe,andangan kota bandung dan diiringi alunan musik (live band) kembali ke hotel, kemas barang untuk persiapan esok chek out.

4). Hari ke empat (sayonara)
Breakfast di hotel, dilanjutkan untuk shing oleh oleh khas bandung cake kartika sari, free program untuk penerbangan petang, transper semula ke airport. Dan akhirnya kami segenap crew yang bertugas, mengucapkan banyak2 terima kaaih atas kepercayaan anda menggunakan khidmat kami selama melancong di bandumg, kami harap anda sehat selalu dan boleh berjumpa lagi di lain waktu .. sayonara ..


1). Transport
> MYR: 400.000/Day
> Includ: minyak, parking fee, tol, driver, kereta

2). Hotel & transport
> MYR 180 (Untuk 1 bilik 1 malam dan transport)
> Untuk jumlah group tinggal di hitung kelipatanya

Hotel facilities:
-Ac
-Free Hot spot / wi fi
-Cable-Tv
-Breakfast
-Hot & cold water
-Free parking

Transport facilities:
> Ac
> Audio video
> Kereta terbaru
> Supir yang ramah dan berpengalaman

address : BaladewaTour Jalan Sukara No. 4 Air Port Bandung
Phone : +6282216910022
Whatsapp : +6282216910022
Emai : tourmalaysiabandung@gmail.co
Website : http://www.Baladewatour.com
www.tourmalaysiabandung.com


Terima Kasih

BaladewaTour Agus Priyo Utomo
Marketing director Baladewa car tour & travel

IRDI TOUR BANDUNG September 2, 2015 at 1:27 PM  

Assalamu’alaikum, salam sejahtera Tuan / Puan yang IRDI TOUR BANDUNG selalu kami rindukan atas kedatangannya Tuan /Puan ke kota kami di Bandung. Seiiring dengan kesehatan yang baik dan kesejahteraan dan yang selalu dimurahkan rizky nya Amiin…. Irdi Tour Bandung hanya sekedar ingin menginfokan promosi promosi yang tersedia di Irdi, mengenai bercuti di kota kesayangan Tuan / puan yang selalu dikunjungi saat weekend. Irdi Tour Bandung menyediakan Kereta Transportasi selama bercuti di Bandung atau Jakarta. Untuk info info lengkap tentang Irdi mengenai promosi percutian di Bandung bisa lihat blog Irdi :
http://sewakeretamurahpelancong.blogspot.com/
JOM JOM ke Bandung bersama Irdi, dijamin Muraaaah dan puas ^_^
Kepuasan Tuan / Puan adalah kebanggaan Irdi… ;-)
Dijamin Irdi bagi harga sangat Muraaaah dan pelayanan yang sangat baik..

Contact Person :
Mobile Phone : +6281322167717
WhatsApp : +6281214741600
+6281220477335
Email : irditour.bandung@yahoo.com
Facebook : - Irdi Tour Bandung & Irdi Wati

Jika ada sumur di ladang boleh kita menumpang mandi jika ada waktu yang luang bisa kita berjumpa lagi mohon maaf kalau ada kata kata Irdi yang tidak berkenan.
Irdi Tour Bandung tunggu yah kedatangan Tuan / Puan ke Bandung..
Wassalam..wr.wb..

IRDI TOUR BANDUNG September 3, 2015 at 3:02 PM  

Assalamu’alaikum, salam sejahtera Tuan / Puan yang IRDI TOUR BANDUNG selalu kami rindukan atas kedatangannya Tuan /Puan ke kota kami di Bandung. Seiiring dengan kesehatan yang baik dan kesejahteraan dan yang selalu dimurahkan rizky nya Amiin…. Irdi Tour Bandung hanya sekedar ingin menginfokan promosi promosi yang tersedia di Irdi, mengenai bercuti di kota kesayangan Tuan / puan yang selalu dikunjungi saat weekend. Irdi Tour Bandung menyediakan Kereta Transportasi selama bercuti di Bandung atau Jakarta. Untuk info info lengkap tentang Irdi mengenai promosi percutian di Bandung bisa lihat blog Irdi :
http://sewakeretamurahpelancong.blogspot.com/
JOM JOM ke Bandung bersama Irdi, dijamin Muraaaah dan puas ^_^
Kepuasan Tuan / Puan adalah kebanggaan Irdi… ;-)
Dijamin Irdi bagi harga sangat Muraaaah dan pelayanan yang sangat baik..

Contact Person :
Mobile Phone : +6281322167717
WhatsApp : +6281214741600
+6281220477335
Email : irditour.bandung@yahoo.com
Facebook : - Irdi Tour Bandung & Irdi Wati

Jika ada sumur di ladang boleh kita menumpang mandi jika ada waktu yang luang bisa kita berjumpa lagi mohon maaf kalau ada kata kata Irdi yang tidak berkenan.
Irdi Tour Bandung tunggu yah kedatangan Tuan / Puan ke Bandung..
Wassalam..wr.wb..

sauqy bandoeng September 8, 2015 at 9:47 PM  

Salam sejahtera tuan/puan semoga sentiasa semua di berikan kesihatan dan di murahkan rezeki nya (amiin) . Kami dari team sauqy bandoeng transport nak menawarkan sewa kereta tuk (bandung/jakarta city tour) bagi sesiapa tuan/puan yg sudah ada plan untuk bercuti di bandung/jakarta dan memerlukan khidmat transport semasa di bandung/jakarta boleh sahaja try gunakan khidmat dari team kami ..
Dijamin kami bagi harga yg sangat berbaloi & service yg terbaek/layanan 5bintang ***** (insha allah) mohon maap tuan/puan apabila ada ayat yg kurang berkenan dalam promotion yg kami tawarkan ..
dan di bawah ini adalah promotion rate kereta untuk (bandung tour)

Rate Kereta per Day :
# Suzuki APV /Toyota Avanza/Daihatsu Luxio (6 seat)
Rate: IDR 400.000 or RM 115

# Toyota Innova / KIA Pregio (8 seat)
Rate: IDR 540.000 or RM 157

# Coaster Isuzu Elf Short (11 seat)
Rate: IDR 640.000 or RM 182

# Coaster Isuzu Elf Long (17 & 19 seat)
Rate: IDR 840.000 or RM 242

# Toyota Hiace commuter (12 seat)
Rate: IDR 850.000 or RM 245

*Masa sewa : 14 jam (8AM to 10 PM)
*Include : minyak, parking fee, tol, driver fee, driver meal and kereta
*Exclude : entrance fee ke tempat-tempat pelancongan untuk persons & kereta
*Ada extra charge sebesar IDR 50.000 jika nak melawat ke Kawah Putih
*Tak ada extra charge jika nak melawat ke Tangkuban Perahu

Nb: sila compare dengan company lain . yang lebih mahal banyak yang lebih murah pon ada,tp kami jamin yg terbaik tetap SAUQY BANDOENG TRANSPORT (insha allah) jom bercuti di bandung bersama #team sauqy bandoeng . murah jer TERIMAKASIH :)

WHATS APP : +6285318686464 (kang wahyu)
E-MEL : tourbandung0805@gmail.com
FB : sauqy bandoeng transport

Regard

(kang wahyu) sauqy bandoeng transport

IRDI TOUR BANDUNG September 9, 2015 at 10:38 AM  

Assalamu’alaikum, salam sejahtera Tuan / Puan yang IRDI TOUR BANDUNG selalu kami rindukan atas kedatangannya Tuan /Puan ke kota kami di Bandung. Seiiring dengan kesehatan yang baik dan kesejahteraan dan yang selalu dimurahkan rizky nya Amiin…. Irdi Tour Bandung hanya sekedar ingin menginfokan promosi promosi yang tersedia di Irdi, mengenai bercuti di kota kesayangan Tuan / puan yang selalu dikunjungi saat weekend. Irdi Tour Bandung menyediakan Kereta Transportasi selama bercuti di Bandung atau Jakarta. Untuk info info lengkap tentang Irdi mengenai promosi percutian di Bandung bisa lihat blog Irdi :
http://keretamurahpelancongan.blogspot.com/
JOM JOM ke Bandung bersama Irdi, dijamin Muraaaah dan puas ^_^
Kepuasan Tuan / Puan adalah kebanggaan Irdi… ;-)
Dijamin Irdi bagi harga sangat Muraaaah dan pelayanan yang sangat baik..

Contact Person :
Mobile Phone : +6281322167717
WhatsApp : +6281214741600
+6281220477335
Email : irditour.bandung@yahoo.com
Facebook : - Irdi Tour Bandung & Irdi Wati

Jika ada sumur di ladang boleh kita menumpang mandi jika ada waktu yang luang bisa kita berjumpa lagi mohon maaf kalau ada kata kata Irdi yang tidak berkenan.
Irdi Tour Bandung tunggu yah kedatangan Tuan / Puan ke Bandung..
Wassalam..wr.wb..

Dhani Tour Bandung September 12, 2015 at 8:38 PM  

Assalamu’alaikum.. maaf Tuan / Puan kami numpang Promotion ^_^
Salam sejahtera Tuan / Puan semoga semua senantiasa diberikan kesehatan dan dimurahkan rezeki nya (amiin). kami disini nak menawarkan semua kereta tuk (Bandung/Jakarta City Tour). Bagi siapapun Tuan / Puan yang dah ada plan tuk bercuti di Bandung/Jakarta dan memerlukan kereta untuk transportasi semasa di Bandung/Jakarta boleh sahaja PM atau Whatssapp, Email dan kunjungi blog sahaja dekat
( http://ww.dhanitourbandung.blogspot.co.id/ )
( http://melancongdibandung.blogspot.co.id/ )
Call : +6282214441280
+6282216270779
WhatsApp : +6282214441280
+6282216270779
Email : Dhanibandung@yahoo.com
Dijamin kami bagi harga yang sangat berbaloi & service yang terbaik / layanan 5 Bintang ***** (Insya Allah).
Mohon maaf Tuan/Puan apabila ada ayat yang kurang berkenan dalam Promotion yang kami tawarkan..

Nb : Yang lebih mahal banyak yang lebih murah pon ada, tapi kami jamin yang terbaek tetap Dhani Bandung (Insya Allah) jom-jom di Bandung murah jer , Terima Kasih..

PRAWIRA TOUR BANDUNG September 13, 2015 at 2:15 AM  

Greeting Mr , and Ms. We are Irdi City tour Bandung , I would like to offer you our service. We have some itenerary that would be Interesting to run in our beloved city Bandung, so here we'll show you


-Kawah Putih
-Tangkuban Perahu
-Floating Market
-Kampung Gajah
-Saung Angklung Udjo
-Taman Bunga Begonia
-Dulang Resort
-Dusun Bambu
-and many more...

If you want to see our Profile you can see us in our Blog :

http://keretamurahpelancongan.blogspot.com/

So , What are you waiting for ? Grab your bag and take your holiday in Bandung city with Irdi City tour Bandung,...we'll guarantee you have a good service and cheap prize..

Contact Person :
Mobile Phone : +6285718520314 Restu Nugraha (for english Language)
WhatsApp : +6281214741600
+6281220477335 (Indonesia / melayu Language)
Email : irditour.bandung@yahoo.com
Facebook : - Irdi Tour Bandung & Irdi Wati

Dhani Tour Bandung September 14, 2015 at 9:49 PM  

Assalamu’alaikum.. maaf Tuan / Puan kami numpang Promotion ^_^
Salam sejahtera Tuan / Puan semoga semua senantiasa diberikan kesehatan dan dimurahkan rezeki nya (amiin). kami disini nak menawarkan semua kereta tuk (Bandung/Jakarta City Tour). Bagi siapapun Tuan / Puan yang dah ada plan tuk bercuti di Bandung/Jakarta dan memerlukan kereta untuk transportasi semasa di Bandung/Jakarta boleh sahaja PM atau Whatssapp, Email dan kunjungi blog sahaja dekat
( http://ww.dhanitourbandung.blogspot.co.id/ )
( http://melancongdibandung.blogspot.co.id/ )
Call : +6282214441280
+6282216270779
WhatsApp : +6282214441280
+6282216270779
Email : Dhanibandung@yahoo.com
Dijamin kami bagi harga yang sangat berbaloi & service yang terbaik / layanan 5 Bintang ***** (Insya Allah).
Mohon maaf Tuan/Puan apabila ada ayat yang kurang berkenan dalam Promotion yang kami tawarkan..

Nb : Yang lebih mahal banyak yang lebih murah pon ada, tapi kami jamin yang terbaek tetap Dhani Tour Bandung (Insya Allah) jom-jom di Bandung murah jer , Terima Kasih..

Dhani Tour Bandung September 14, 2015 at 9:49 PM  

Assalamu’alaikum.. maaf Tuan / Puan kami numpang Promotion ^_^
Salam sejahtera Tuan / Puan semoga semua senantiasa diberikan kesehatan dan dimurahkan rezeki nya (amiin). kami disini nak menawarkan semua kereta tuk (Bandung/Jakarta City Tour). Bagi siapapun Tuan / Puan yang dah ada plan tuk bercuti di Bandung/Jakarta dan memerlukan kereta untuk transportasi semasa di Bandung/Jakarta boleh sahaja PM atau Whatssapp, Email dan kunjungi blog sahaja dekat
( http://ww.dhanitourbandung.blogspot.co.id/ )
( http://melancongdibandung.blogspot.co.id/ )
Call : +6282214441280
+6282216270779
WhatsApp : +6282214441280
+6282216270779
Email : Dhanibandung@yahoo.com
Dijamin kami bagi harga yang sangat berbaloi & service yang terbaik / layanan 5 Bintang ***** (Insya Allah).
Mohon maaf Tuan/Puan apabila ada ayat yang kurang berkenan dalam Promotion yang kami tawarkan..

Nb : Yang lebih mahal banyak yang lebih murah pon ada, tapi kami jamin yang terbaek tetap Dhani Tour Bandung (Insya Allah) jom-jom di Bandung murah jer , Terima Kasih..

IRDI TOUR BANDUNG September 15, 2015 at 11:40 AM  

Assalamu’alaikum, salam sejahtera Tuan / Puan yang IRDI TOUR BANDUNG selalu kami rindukan atas kedatangannya Tuan /Puan ke kota kami di Bandung. Seiiring dengan kesehatan yang baik dan kesejahteraan dan yang selalu dimurahkan rizky nya Amiin…. Irdi Tour Bandung hanya sekedar ingin menginfokan promosi promosi yang tersedia di Irdi, mengenai bercuti di kota kesayangan Tuan / puan yang selalu dikunjungi saat weekend. Irdi Tour Bandung menyediakan Kereta Transportasi selama bercuti di Bandung atau Jakarta. Untuk info info lengkap tentang Irdi mengenai promosi percutian di Bandung bisa lihat blog Irdi :
http://keretamurahpelancongan.blogspot.com/
JOM JOM ke Bandung bersama Irdi, dijamin Muraaaah dan puas ^_^
Kepuasan Tuan / Puan adalah kebanggaan Irdi… ;-)
Dijamin Irdi bagi harga sangat Muraaaah dan pelayanan yang sangat baik..

Contact Person :
Mobile Phone : +6281322167717
WhatsApp : +6281214741600
+6281220477335
Email : irditour.bandung@yahoo.com
Facebook : - Irdi Tour Bandung & Irdi Wati

Jika ada sumur di ladang boleh kita menumpang mandi jika ada waktu yang luang bisa kita berjumpa lagi mohon maaf kalau ada kata kata Irdi yang tidak berkenan.
Irdi Tour Bandung tunggu yah kedatangan Tuan / Puan ke Bandung..
Wassalam..wr.wb..

Dhani Tour Bandung September 20, 2015 at 4:07 PM  

Salam sejahtera Tuan / Puan mohon maaf mau numpang promotion...Tuan/puan semoga semua senantiasa diberikan kesehatan dan dimurahkan rezeki nya (amiin). kami disini nak menawarkan semua kereta tuk (Bandung/Jakarta City Tour). Bagi siapapun Tuan / Puan yang dah ada plan tuk bercuti di Bandung/Jakarta dan memerlukan kereta untuk transportasi semasa di Bandung/Jakarta boleh sahaja PM atau Whatssapp sahaja dekat
Call : +6282214441280
+6282216270779
WhatsApp : +6282214441280
+6282216270779
Email : Dhanibandung@yahoo.com
Dijamin kami bagi harga yang sangat berbaloi & service yang terbaik / layanan 5 Bintang ***** (Insya Allah).
Mohon maaf Tuan/Puan apabila ada ayat yang kurang berkenan dalam Promotion yang kami tawarkan..

Nb : Yang lebih mahal banyak yang lebih murah pon ada, tapi kami jamin yang terbaek tetap Dhani Bandung (Insya Allah) jom-jom di Bandung murah jer , Terima Kasih..

Dhani Tour Bandung September 20, 2015 at 4:07 PM  

Salam sejahtera Tuan / Puan mohon maaf mau numpang promotion...Tuan/puan semoga semua senantiasa diberikan kesehatan dan dimurahkan rezeki nya (amiin). kami disini nak menawarkan semua kereta tuk (Bandung/Jakarta City Tour). Bagi siapapun Tuan / Puan yang dah ada plan tuk bercuti di Bandung/Jakarta dan memerlukan kereta untuk transportasi semasa di Bandung/Jakarta boleh sahaja PM atau Whatssapp sahaja dekat
Call : +6282214441280
+6282216270779
WhatsApp : +6282214441280
+6282216270779
Email : Dhanibandung@yahoo.com
Dijamin kami bagi harga yang sangat berbaloi & service yang terbaik / layanan 5 Bintang ***** (Insya Allah).
Mohon maaf Tuan/Puan apabila ada ayat yang kurang berkenan dalam Promotion yang kami tawarkan..

Nb : Yang lebih mahal banyak yang lebih murah pon ada, tapi kami jamin yang terbaek tetap Dhani Bandung (Insya Allah) jom-jom di Bandung murah jer , Terima Kasih..

Mohd Arifin September 24, 2015 at 7:39 PM  

Assalamualaikum Tuan/ Puan Abang/ Akak

Perkenalkan Mohd arifin dari BANDUNG INDAH TRANSPORT
Sebuah syarikat muslim kat Bandung.. yang menyediakan perkhidmatan tour service untuk di bandung dan jakarta Insya Alloh harge kami berbaloi,dan service 5 bintang
driver & tour guide kami yang profesional santun dan mesra akan selalu bawa tuan / puan ke semua tempat favorit kat Bandung / Jakarta dengan selamat.

Special offer 2015... Joom tempah transport murah kat Bandung jer.

Rate per Kereta per Day :
# Suzuki APV /Toyota Avanza/Daihatsu Luxio (6 seat)
Rate: IDR 400.000 or RM 115

# Toyota Innova (7 seat) / KIA Pregio (8 seat)
Rate: IDR 550.000 or RM 160

# Coaster Isuzu Elf Short (11 seat)
Rate: IDR 650.000 or RM 185

# Coaster Isuzu Elf Long (17 & 19 seat)
Rate: IDR 850.000 or RM 245

# Toyota Hiace commuter (12 seat)
Rate: IDR 850.000 or RM 245

*Masa sewa : 14 jam (8AM to 10 PM)
*Include : minyak, parking fee, tol, driver fee, driver meal and kereta
*Exclude : entrance fee ke tempat-tempat pelancongan untuk persons & kereta
*Ada extra charge sebesar IDR 50.000 jika nak melawat ke Kawah Putih
*Tak ada extra charge jika nak melawat ke kawasan Lembang & Tangkuban Perahu

Company kami tak payah ada deposite cukup send jer picture flight details and tempahan kereta cukup by WhatApps sahaja.

Terimakasih,
M.ARIFIN BANDUNG INDAH TOUR
Call/ Text/ WhatsApp : +6282115813608
E –mel : mohamadaripin168@gmail.com

primera trans September 27, 2015 at 11:34 PM  

Jom...jom...
Cuti cuti Bandung with family
And get our amazing tour package for 4 Days 3 Night..
▪ 4 pax price about 940K/94sgd/284RM

▪ 5 Pax Price about 870K/87sgd/264 RM

▪ 6 Pax price about 820K/82Sgd/246 RM

▪7 Pax price about 785K/78.5Sgd/238 RM
πŸ‘ πŸ‘“πŸ‘žπŸ‘ŸπŸ‘’πŸ‘—πŸ‘œπŸ‘’πŸ’°

Note : Package included
▪ Daily transport included driver, fuel, tol, parking, driver meals
▪ New car with 7 seater, full Aircon
▪ Daily mineral water
▪ Breakfast daily from hotel
▪ Daily tour (as costumer request)
▪ Hotel 3 star with 2 person inside
▪ Airport pickup and drop
▪ Tax and service
Hotel choice 🏀🏣🏒
▪ Tebu hotel ( riau street )
▪ Fave braga (inside shoping mall)
▪ Kembang hotel (cihampelas jeans street, cihampelas walk shoping mall )
▪ Citra dream hotel (walking distance to pasar baru)
▪ Dbest hotel pasar baru (with pool)

More detail you can contact us
Primera Trans Bandung
Whatsapp : +62823 1522 3335
Gmail : primeratrans@gmail.com
Path : Primera trans
Facebook : Primera Trans Bandung

Happy holiday allπŸŽΆπŸŽ΅πŸ“πŸ“πŸŽ‰

PRAWIRA TOUR BANDUNG September 28, 2015 at 7:32 AM  

Greeting Mr , and Ms. We are Irdi City tour Bandung , I would like to offer you our service. We have some itenerary that would be Interesting to run in our beloved city Bandung, so here we'll show you


-Kawah Putih
-Tangkuban Perahu
-Floating Market
-Kampung Gajah
-Saung Angklung Udjo
-Taman Bunga Begonia
-Dulang Resort
-Dusun Bambu
-and many more...

If you want to see our Profile you can see us in our Blog :

http://keretamurahpelancongan.blogspot.com/

So , What are you waiting for ? Grab your bag and take your holiday in Bandung city with Irdi City tour Bandung,...we'll guarantee you have a good service and cheap price..

Contact Person :
Mobile Phone : +6285718520314 Restu Nugraha (for english Language)
WhatsApp : +6281214741600
+6281220477335 (Indonesia / melayu Language)
Email : irditour.bandung@yahoo.com
Facebook : - Irdi Tour Bandung & Irdi Wati

Dhani Tour Bandung September 30, 2015 at 10:27 AM  

Assalamu’alaikum.. maaf Tuan / Puan kami numpang Promotion ^_^
Salam sejahtera Tuan / Puan semoga semua senantiasa diberikan kesehatan dan dimurahkan rezeki nya (amiin). kami disini nak menawarkan semua kereta tuk (Bandung/Jakarta City Tour). Bagi siapapun Tuan / Puan yang dah ada plan tuk bercuti di Bandung/Jakarta dan memerlukan kereta untuk transportasi semasa di Bandung/Jakarta boleh sahaja PM atau Whatssapp, Email dan kunjungi blog sahaja dekat

( http://melancongdibandung.blogspot.co.id/ )

Call : +6282214441280
+6282216270779
WhatsApp : +6282214441280
+6282216270779
Email : Dhanibandung@yahoo.com
Dijamin kami bagi harga yang sangat berbaloi & service yang terbaik / layanan 5 Bintang ***** (Insya Allah).
Mohon maaf Tuan/Puan apabila ada ayat yang kurang berkenan dalam Promotion yang kami tawarkan..

Nb : Yang lebih mahal banyak yang lebih murah pon ada, tapi kami jamin yang terbaek tetap Dhani Bandung (Insya Allah) jom-jom di Bandung murah jer , Terima Kasih..

IRDI TOUR BANDUNG October 6, 2015 at 11:27 AM  

Assalamu’alaikum, salam sejahtera Tuan / Puan yang IRDI TOUR BANDUNG selalu kami rindukan atas kedatangannya Tuan /Puan ke kota kami di Bandung. Seiiring dengan kesehatan yang baik dan kesejahteraan dan yang selalu dimurahkan rizky nya Amiin…. Irdi Tour Bandung hanya sekedar ingin menginfokan promosi promosi yang tersedia di Irdi, mengenai bercuti di kota kesayangan Tuan / puan yang selalu dikunjungi saat weekend. Irdi Tour Bandung menyediakan Kereta Transportasi selama bercuti di Bandung atau Jakarta. Untuk info info lengkap tentang Irdi mengenai promosi percutian di Bandung bisa lihat blog Irdi :
http://keretamurahpelancongan.blogspot.com/
JOM JOM ke Bandung bersama Irdi, dijamin Muraaaah dan puas ^_^
Kepuasan Tuan / Puan adalah kebanggaan Irdi… ;-)
Dijamin Irdi bagi harga sangat Muraaaah dan pelayanan yang sangat baik..

Contact Person :
Mobile Phone : +6281322167717
WhatsApp : +6281214741600
+6281220477335
Email : irditour.bandung@yahoo.com
Facebook : - Irdi Tour Bandung & Irdi Wati

Jika ada sumur di ladang boleh kita menumpang mandi jika ada waktu yang luang bisa kita berjumpa lagi mohon maaf kalau ada kata kata Irdi yang tidak berkenan.
Irdi Tour Bandung tunggu yah kedatangan Tuan / Puan ke Bandung..
Wassalam..wr.wb..

primera trans October 6, 2015 at 10:54 PM  

Hot promotion for your holiday..!! 4 Day 3 night
Jom ..jom..booked..πŸŒπŸŒ™πŸ’ƒπŸΎπŸƒπŸšΆπŸ‘šπŸ‘—❤πŸ‘“πŸ‘œπŸ’Ό

■ 4 pax -- 379RM/125sgd/1.250.000,-Idr

■ 6 pax -- 340RM/112sgd/1.120.000,-IDR

■ 7 pax -- 335RM/110sgd/1.100.000,-idr

Jom shoping in Bandung, paris van java city πŸ‘ŸπŸ‘’
πŸ‘ πŸ‘“πŸ‘žπŸ‘ŸπŸ‘’πŸ‘—πŸ‘œπŸ‘’πŸ’°

Note : Package included
▪ Daily transport included driver, fuel, tol, parking, driver meals
▪ New car with 7 seater, full Aircon
▪ Daily mineral water
▪ Breakfast daily from hotel
▪ Daily tour (as costumer request)
▪ Hotel 4/5 star with 2 person inside
▪ Airport pickup and drop
▪ Tax and service
Hotel choice :

More detail you can contact us
Primera Trans Bandung
Whatsapp : +62823 1522 3335
Gmail : primeratrans@gmail.com
Path : Primera trans
Facebook : Primera Trans Bandung

Happy holiday allπŸŽΆπŸŽ΅πŸ“πŸ“πŸŽ‰

Iwan Setiawan October 7, 2015 at 4:11 PM  

Mencari perkhidmatan sewa kereta/supir dan booking hotel di Bandung mengikut bajet anda. Boleh hubungi iwan dr SETIAWANTRANSPORT (sudah beroperasi selama 10 tahun) dan mempunyai pengalaman yang luas serta company yang berdaftar (no pendaftaran : 510/1-L67/BPPT).
Email Add: setiawantransport@gmail.com / H.phone : +6281221401090 (call, sms, WhatsApp). Website : www.setiawantransport.com

Apiew Ridhwan October 8, 2015 at 1:39 AM  

Assalamualaikum Tuan/ Puan Abang/ Akak

Perkenalkan kami dari ABIM TRANSPORT BANDUNG
Sebuah syarikat muslim kat Bandung yang memberikan perkhidmatan tour service di beberapa daerah favorit untuk dilawati.
Insya Alloh, driver & tour guide kami yang profesional santun dan mesra akan selalu bawa tuan / puan ke semua tempat favorit kat Bandung.
SEPERTI :

*Pasar Baru trade center
*Toko Tiga ( Branded Jeans )
*Membeli-belah di Factory Outlet
At Jalan Riau (Heritage,
Cascades,The Summit, For Men, The Stamp,Terminal Tas, dan The
Secret )

*Gunung Tangkuban Parahu
*Ciater Hot Spring
*Kebun Strawberry and tea park
*Membeli-belah di di Rumah Mode & Cihampelas Jeans Centre
*Membeli-belah di Jalan Dago (Grande, Episode, Edward Forrer, Natural,)

*rumah kain sulam
* cibaduyut-shoes and jacket leather original
*Oleh-oleh Bandung (cake Lapis, Brownies, Kartika Sari and Amanda)
RATE / DAY Jom tempah transport murah kat Bandung .

*Suzuki APV ( 7seat ) RM 115
*Toyota Avanza ( 6seat )RM 115
*daihatsu luxio (7seat ) RM 115
*Toyota Innova ( 7seat ) RM 150
*KIA Pregio (10seat) RM 160
*Isuzu Elf (10-15 seat) RM 200
*Isuzu Elf Long (16-19seat) RM 250
harge transport / 14 hour from 8am To 10 pm
*include:
-Pemandu + Parking + tol + pemandu
*insya allah service kami yg terbaek
*Mengenai untuk pengesahan tempahan kereta kita perlu
*maklumat penerbangan:
*No talipon
*nama hotel (di mana tuan/puan tinggal di Bandung.)
* company kami tak payah deposit
Jika tuan/puan mempunyai sebarang soalan, jangan teragak-agak untuk menghubungi saya melalui
*e-mel -abimtourandrentcar@yahoo.co.id
*sms/ call / whatsapp :+6281220553050 (fast response)
-konsultasi percuma

NB: *Your comfort is our priority

Ahmad Alifa October 8, 2015 at 3:50 AM  

Salam 1 Malaysia,


Kami alifa bandung syariah tour sedia paken jimat transport kat bandung...

Rate per car TOYOTA AVANZA FOR 2-5 PAX

PAKET MURAH PROMO "1" murah jer rate daily mulai 105rm jer

>12 HOURS CAR USAGE ( TOYOTA Avanza)
> PLUS DRIVER
> PLUS PETROL
> PICK UP & RETURN TRANSFER FROM HOTEL OR BANDUNG AIRPORT ( SAME DAY TOUR)
> PLUS PARKING TAX
> DALAM KOTA + LEMBANG AREA (FLOATING MARKET, SARI ATER, TANGKUBAN PERAHU)
> TIDAK TERMASUK TIKET MASUK WISATA

WE PROVIDE KERETA FOR 2 PAX, 7 PAX, 10 PAX, 14 PAX , 17 PAX , OR BUS WITH SPECIAL PRICE

CALL OR TEXT OR WHATAPPS :
+62 852 9446 6131

email : ahmadalifabandungtour@gmail.com



facebook : ahmadalifabandungtour@gmail.com

LINE and Wechat and whatapps :

+62 852 9446 6131

IRDI TOUR BANDUNG October 12, 2015 at 12:47 PM  

Assalamu’alaikum, salam sejahtera Tuan / Puan yang IRDI TOUR BANDUNG selalu kami rindukan atas kedatangannya Tuan /Puan ke kota kami di Bandung. Seiiring dengan kesehatan yang baik dan kesejahteraan dan yang selalu dimurahkan rizky nya Amiin…. Irdi Tour Bandung hanya sekedar ingin menginfokan promosi promosi yang tersedia di Irdi, mengenai bercuti di kota kesayangan Tuan / puan yang selalu dikunjungi saat weekend. Irdi Tour Bandung menyediakan Kereta Transportasi selama bercuti di Bandung atau Jakarta. Untuk info info lengkap tentang Irdi mengenai promosi percutian di Bandung bisa lihat blog Irdi :
http://keretamurahpelancongan.blogspot.com/
JOM JOM ke Bandung bersama Irdi, dijamin Muraaaah dan puas ^_^
Kepuasan Tuan / Puan adalah kebanggaan Irdi… ;-)
Dijamin Irdi bagi harga sangat Muraaaah dan pelayanan yang sangat baik..

Contact Person :
Mobile Phone : +6281322167717
WhatsApp : +6281214741600
+6281220477335
Email : irditour.bandung@yahoo.com
Facebook : - Irdi Tour Bandung & Irdi Wati

Jika ada sumur di ladang boleh kita menumpang mandi jika ada waktu yang luang bisa kita berjumpa lagi mohon maaf kalau ada kata kata Irdi yang tidak berkenan.
Irdi Tour Bandung tunggu yah kedatangan Tuan / Puan ke Bandung..
Wassalam..wr.wb..

sauqy bandoeng October 16, 2015 at 5:09 AM  

Salam sejahtera tuan/puan semoga sentiasa semua di berikan kesihatan dan di murahkan rezeki nya (amiin) . Kami dari team sauqy bandoeng transport nak menawarkan sewa kereta tuk (bandung/jakarta city tour) bagi sesiapa tuan/puan yg sudah ada plan untuk bercuti di bandung/jakarta dan memerlukan khidmat transport semasa di bandung/jakarta boleh sahaja try gunakan khidmat dari team kami ..
Dijamin kami bagi harga yg sangat berbaloi & service yg terbaek/layanan 5bintang ***** (insha allah) mohon maap tuan/puan apabila ada ayat yg kurang berkenan dalam promotion yg kami tawarkan ..
dan di bawah ini adalah promotion rate kereta untuk (bandung tour)

Rate Kereta per Day :
# Suzuki APV /Toyota Avanza/Daihatsu Luxio (6 seat)
Rate: IDR 400.000 or RM 115

# Toyota Innova / KIA Pregio (8 seat)
Rate: IDR 540.000 or RM 157

# Coaster Isuzu Elf Short (11 seat)
Rate: IDR 640.000 or RM 182

# Coaster Isuzu Elf Long (17 & 19 seat)
Rate: IDR 840.000 or RM 242

# Toyota Hiace commuter (12 seat)
Rate: IDR 850.000 or RM 245

*Masa sewa : 14 jam (8AM to 10 PM)
*Include : minyak, parking fee, tol, driver fee, driver meal and kereta
*Exclude : entrance fee ke tempat-tempat pelancongan untuk persons & kereta
*Ada extra charge sebesar IDR 50.000 jika nak melawat ke Kawah Putih
*Tak ada extra charge jika nak melawat ke Tangkuban Perahu

Nb: sila compare dengan company lain . yang lebih mahal banyak yang lebih murah pon ada,tp kami jamin yg terbaik tetap SAUQY BANDOENG TRANSPORT (insha allah) jom bercuti di bandung bersama #team sauqy bandoeng . murah jer TERIMAKASIH :)

WHATS APP : +6285318686464 (kang wahyu)
E-MEL : tourbandung0805@gmail.com
FB : sauqy bandoeng transport

Regard

(kang wahyu) sauqy bandoeng transport

sauqy bandoeng October 16, 2015 at 5:09 AM  

Salam sejahtera tuan/puan semoga sentiasa semua di berikan kesihatan dan di murahkan rezeki nya (amiin) . Kami dari team sauqy bandoeng transport nak menawarkan sewa kereta tuk (bandung/jakarta city tour) bagi sesiapa tuan/puan yg sudah ada plan untuk bercuti di bandung/jakarta dan memerlukan khidmat transport semasa di bandung/jakarta boleh sahaja try gunakan khidmat dari team kami ..
Dijamin kami bagi harga yg sangat berbaloi & service yg terbaek/layanan 5bintang ***** (insha allah) mohon maap tuan/puan apabila ada ayat yg kurang berkenan dalam promotion yg kami tawarkan ..
dan di bawah ini adalah promotion rate kereta untuk (bandung tour)

Rate Kereta per Day :
# Suzuki APV /Toyota Avanza/Daihatsu Luxio (6 seat)
Rate: IDR 400.000 or RM 115

# Toyota Innova / KIA Pregio (8 seat)
Rate: IDR 540.000 or RM 157

# Coaster Isuzu Elf Short (11 seat)
Rate: IDR 640.000 or RM 182

# Coaster Isuzu Elf Long (17 & 19 seat)
Rate: IDR 840.000 or RM 242

# Toyota Hiace commuter (12 seat)
Rate: IDR 850.000 or RM 245

*Masa sewa : 14 jam (8AM to 10 PM)
*Include : minyak, parking fee, tol, driver fee, driver meal and kereta
*Exclude : entrance fee ke tempat-tempat pelancongan untuk persons & kereta
*Ada extra charge sebesar IDR 50.000 jika nak melawat ke Kawah Putih
*Tak ada extra charge jika nak melawat ke Tangkuban Perahu

Nb: sila compare dengan company lain . yang lebih mahal banyak yang lebih murah pon ada,tp kami jamin yg terbaik tetap SAUQY BANDOENG TRANSPORT (insha allah) jom bercuti di bandung bersama #team sauqy bandoeng . murah jer TERIMAKASIH :)

WHATS APP : +6285318686464 (kang wahyu)
E-MEL : tourbandung0805@gmail.com
FB : sauqy bandoeng transport

Regard

(kang wahyu) sauqy bandoeng transport

sauqy bandoeng October 16, 2015 at 5:09 AM  

Salam sejahtera tuan/puan semoga sentiasa semua di berikan kesihatan dan di murahkan rezeki nya (amiin) . Kami dari team sauqy bandoeng transport nak menawarkan sewa kereta tuk (bandung/jakarta city tour) bagi sesiapa tuan/puan yg sudah ada plan untuk bercuti di bandung/jakarta dan memerlukan khidmat transport semasa di bandung/jakarta boleh sahaja try gunakan khidmat dari team kami ..
Dijamin kami bagi harga yg sangat berbaloi & service yg terbaek/layanan 5bintang ***** (insha allah) mohon maap tuan/puan apabila ada ayat yg kurang berkenan dalam promotion yg kami tawarkan ..
dan di bawah ini adalah promotion rate kereta untuk (bandung tour)

Rate Kereta per Day :
# Suzuki APV /Toyota Avanza/Daihatsu Luxio (6 seat)
Rate: IDR 400.000 or RM 115

# Toyota Innova / KIA Pregio (8 seat)
Rate: IDR 540.000 or RM 157

# Coaster Isuzu Elf Short (11 seat)
Rate: IDR 640.000 or RM 182

# Coaster Isuzu Elf Long (17 & 19 seat)
Rate: IDR 840.000 or RM 242

# Toyota Hiace commuter (12 seat)
Rate: IDR 850.000 or RM 245

*Masa sewa : 14 jam (8AM to 10 PM)
*Include : minyak, parking fee, tol, driver fee, driver meal and kereta
*Exclude : entrance fee ke tempat-tempat pelancongan untuk persons & kereta
*Ada extra charge sebesar IDR 50.000 jika nak melawat ke Kawah Putih
*Tak ada extra charge jika nak melawat ke Tangkuban Perahu

Nb: sila compare dengan company lain . yang lebih mahal banyak yang lebih murah pon ada,tp kami jamin yg terbaik tetap SAUQY BANDOENG TRANSPORT (insha allah) jom bercuti di bandung bersama #team sauqy bandoeng . murah jer TERIMAKASIH :)

WHATS APP : +6285318686464 (kang wahyu)
E-MEL : tourbandung0805@gmail.com
FB : sauqy bandoeng transport

Regard

(kang wahyu) sauqy bandoeng transport

IRDI TOUR BANDUNG October 16, 2015 at 11:54 AM  

Assalamu’alaikum, salam sejahtera Tuan / Puan yang IRDI TOUR BANDUNG selalu kami rindukan atas kedatangannya Tuan /Puan ke kota kami di Bandung. Seiiring dengan kesehatan yang baik dan kesejahteraan dan yang selalu dimurahkan rizky nya Amiin…. Irdi Tour Bandung hanya sekedar ingin menginfokan promosi promosi yang tersedia di Irdi, mengenai bercuti di kota kesayangan Tuan / puan yang selalu dikunjungi saat weekend. Irdi Tour Bandung menyediakan Kereta Transportasi selama bercuti di Bandung atau Jakarta. Untuk info info lengkap tentang Irdi mengenai promosi percutian di Bandung bisa lihat blog Irdi :
http://keretamurahpelancongan.blogspot.com/
JOM JOM ke Bandung bersama Irdi, dijamin Muraaaah dan puas ^_^
Kepuasan Tuan / Puan adalah kebanggaan Irdi… ;-)
Dijamin Irdi bagi harga sangat Muraaaah dan pelayanan yang sangat baik..

Contact Person :
Mobile Phone : +6281322167717
WhatsApp : +6281214741600
+6281220477335
Email : irditour.bandung@yahoo.com
Facebook : - Irdi Tour Bandung & Irdi Wati

Jika ada sumur di ladang boleh kita menumpang mandi jika ada waktu yang luang bisa kita berjumpa lagi mohon maaf kalau ada kata kata Irdi yang tidak berkenan.
Irdi Tour Bandung tunggu yah kedatangan Tuan / Puan ke Bandung..
Wassalam..wr.wb..

IRDI TOUR BANDUNG October 16, 2015 at 11:55 AM  

Assalamu’alaikum, salam sejahtera Tuan / Puan yang IRDI TOUR BANDUNG selalu kami rindukan atas kedatangannya Tuan /Puan ke kota kami di Bandung. Seiiring dengan kesehatan yang baik dan kesejahteraan dan yang selalu dimurahkan rizky nya Amiin…. Irdi Tour Bandung hanya sekedar ingin menginfokan promosi promosi yang tersedia di Irdi, mengenai bercuti di kota kesayangan Tuan / puan yang selalu dikunjungi saat weekend. Irdi Tour Bandung menyediakan Kereta Transportasi selama bercuti di Bandung atau Jakarta. Untuk info info lengkap tentang Irdi mengenai promosi percutian di Bandung bisa lihat blog Irdi :
http://keretamurahpelancongan.blogspot.com/
JOM JOM ke Bandung bersama Irdi, dijamin Muraaaah dan puas ^_^
Kepuasan Tuan / Puan adalah kebanggaan Irdi… ;-)
Dijamin Irdi bagi harga sangat Muraaaah dan pelayanan yang sangat baik..

Contact Person :
Mobile Phone : +6281322167717
WhatsApp : +6281214741600
+6281220477335
Email : irditour.bandung@yahoo.com
Facebook : - Irdi Tour Bandung & Irdi Wati

Jika ada sumur di ladang boleh kita menumpang mandi jika ada waktu yang luang bisa kita berjumpa lagi mohon maaf kalau ada kata kata Irdi yang tidak berkenan.
Irdi Tour Bandung tunggu yah kedatangan Tuan / Puan ke Bandung..
Wassalam..wr.wb..

ERIKA HERI TOUR JOGJA October 17, 2015 at 1:25 PM  

Assalamu'alaikum, salam sejahtera Tuan / Puan. IRDI TOUR BANDUNG mengalu-alukan kedatangan Tuan / Puan ke kota kami di Bandung. Seiring dengan kesihatan yang baik dan kesejahteraan semoga selalu dimurahkan rezeki nya. Aamiin. IRDI TOUR BANDUNG hanya sekadar ingin memberi maklumat untuk mempromosikan perkhidmatan yang disediakan oleh di IRDI TOUR BANDUNG, untuk pelancong yang berminat untuk bercuti di kota kesayangan iaitu bandung. IRDI TOUR BANDUNG, menyediakan perkhidmatan supir Dan kenderaan sepanjang bercuti di Bandung atau Jakarta. Untuk maklumat yang lengkap, Sila hubungi IRDI TOUR BANDUNG berkenaan promosi percutian di Bandung,atau melayari Blog :
htt:keretamurahpelancongan.blogspot.com.
Jom jom ke bandung bersama IRDI, Dijamin murah dan puas hati
Kepuasan Tuan / Puan adalah kebanggaan Irdi.
Dijamin Irdi bagi harga sangat murah dan berpatutan serta layanan yang sangat baik.
Contact Person :
Mobile Phone : +6281322167717
Whatsapp: +6281214741600 / +6281220477335
Email : irditour.bandung@yahoo.com
Facebook : Irdi Wati
Jika ada sumur di ladang boleh kita menumpang mandi, jika ada waktu yang luang bisa kita berjumpa lagi.
Mohon Maaf kalau ada jika ada tersalah kata dan terkasar bahasa dari Irdi Tour Bandung.
Irdi tour Bandung amat mengalu-alukan kedatangan Tuan / Puan.
Waalaikumussalam.

ERIKA HERI TOUR JOGJA October 17, 2015 at 1:26 PM  

Assalamu'alaikum, salam sejahtera Tuan / Puan. IRDI TOUR BANDUNG mengalu-alukan kedatangan Tuan / Puan ke kota kami di Bandung. Seiring dengan kesihatan yang baik dan kesejahteraan semoga selalu dimurahkan rezeki nya. Aamiin. IRDI TOUR BANDUNG hanya sekadar ingin memberi maklumat untuk mempromosikan perkhidmatan yang disediakan oleh di IRDI TOUR BANDUNG, untuk pelancong yang berminat untuk bercuti di kota kesayangan iaitu bandung. IRDI TOUR BANDUNG, menyediakan perkhidmatan supir Dan kenderaan sepanjang bercuti di Bandung atau Jakarta. Untuk maklumat yang lengkap, Sila hubungi IRDI TOUR BANDUNG berkenaan promosi percutian di Bandung,atau melayari Blog :
htt:keretamurahpelancongan.blogspot.com.
Jom jom ke bandung bersama IRDI, Dijamin murah dan puas hati
Kepuasan Tuan / Puan adalah kebanggaan Irdi.
Dijamin Irdi bagi harga sangat murah dan berpatutan serta layanan yang sangat baik.
Contact Person :
Mobile Phone : +6281322167717
Whatsapp: +6281214741600 / +6281220477335
Email : irditour.bandung@yahoo.com
Facebook : Irdi Wati
Jika ada sumur di ladang boleh kita menumpang mandi, jika ada waktu yang luang bisa kita berjumpa lagi.
Mohon Maaf kalau ada jika ada tersalah kata dan terkasar bahasa dari Irdi Tour Bandung.
Irdi tour Bandung amat mengalu-alukan kedatangan Tuan / Puan.
Waalaikumussalam.

ERIKA HERI TOUR JOGJA October 17, 2015 at 1:26 PM  

Assalamu'alaikum, salam sejahtera Tuan / Puan. IRDI TOUR BANDUNG mengalu-alukan kedatangan Tuan / Puan ke kota kami di Bandung. Seiring dengan kesihatan yang baik dan kesejahteraan semoga selalu dimurahkan rezeki nya. Aamiin. IRDI TOUR BANDUNG hanya sekadar ingin memberi maklumat untuk mempromosikan perkhidmatan yang disediakan oleh di IRDI TOUR BANDUNG, untuk pelancong yang berminat untuk bercuti di kota kesayangan iaitu bandung. IRDI TOUR BANDUNG, menyediakan perkhidmatan supir Dan kenderaan sepanjang bercuti di Bandung atau Jakarta. Untuk maklumat yang lengkap, Sila hubungi IRDI TOUR BANDUNG berkenaan promosi percutian di Bandung,atau melayari Blog :
htt:keretamurahpelancongan.blogspot.com.
Jom jom ke bandung bersama IRDI, Dijamin murah dan puas hati
Kepuasan Tuan / Puan adalah kebanggaan Irdi.
Dijamin Irdi bagi harga sangat murah dan berpatutan serta layanan yang sangat baik.
Contact Person :
Mobile Phone : +6281322167717
Whatsapp: +6281214741600 / +6281220477335
Email : irditour.bandung@yahoo.com
Facebook : Irdi Wati
Jika ada sumur di ladang boleh kita menumpang mandi, jika ada waktu yang luang bisa kita berjumpa lagi.
Mohon Maaf kalau ada jika ada tersalah kata dan terkasar bahasa dari Irdi Tour Bandung.
Irdi tour Bandung amat mengalu-alukan kedatangan Tuan / Puan.
Waalaikumussalam.

Ayunk bandoeng October 17, 2015 at 3:17 PM  

Salam sejahtera tuan/puan semoga sentiasa semua di berikan kesihatan dan di murahkan rezeki nya (amiin) . Kami disini nak menawarkan sewa kereta tuk (bandung/jakarta city tour) bagi sesiapa tuan/puan yg dah ada plan tuk bercuti di bandung/jakarta dan memerlukan kereta untuk transportasi semasa di bandung/jakarta boleh WASAPP sahaja dekat number ni : +6289619522797 atau
FB : ayung bandoeng
PAGE FB: ayung bandoeng tour (untuk lebih detail nya) Dijamin kami bagi harga yg sangat berbaloi & service yg terbaek/layanan 5bintang ***** (insha allah)
dan kami pon menyediakan *pakej transport+hotel 3star (hotel di kawasan bandar bandung)

-pakej transport+hotel (2pax)

*3D2N = RM 270/pax
*4D3N = RM 385/pax
*5D4N = RM 490/pax

-pakej transport+hotel (4pax)

*3D2N = RM190/pax
*4D3N = RM 270/pax
*5D4N = RM 340/pax

-Pakej transport+hotel (6pax)

*3D2N = RM 160/pax
*4D3N = RM 230/pax
*5D4N = RM 300/pax

Mohon maap tuan/puan apabila ada ayat yg kurang berkenan dalam promotion yg kami tawarkan ..

Nb: sila compare dengan company lain . yang lebih mahal banyak yang lebih murah pon ada,tp kami jamin yg terbaik tetap AYUNG BANDOENG (insha allah) jom bercuti di bandung bersama #ayung bandoeng . murah jer !!! "semoga inform yg kami berikan dapat memudahkan percutian tuan/puan semasa di bandung nanti . TERIMAKASIH :)

WHATS APP :
+6289619522797
E-MEL : tourbandung0805@gmail.com
FB :ayung bandoeng
Page FB : ayung bandoeng tour

Regard

ayung bandoeng

#bercutikebandung
#pakejpecutiankebandung
#sewakeretamurahbandung
#ayungbandoeng

IRDI TOUR BANDUNG October 20, 2015 at 5:11 PM  

Assalamu'alaikum, salam sejahtera Tuan / Puan. IRDI TOUR BANDUNG mengalu-alukan kedatangan Tuan / Puan ke kota kami di Bandung. Seiring dengan kesihatan yang baik dan kesejahteraan semoga selalu dimurahkan rezeki nya. Aamiin. IRDI TOUR BANDUNG hanya sekadar ingin memberi maklumat untuk mempromosikan perkhidmatan yang disediakan oleh di IRDI TOUR BANDUNG, untuk pelancong yang berminat untuk bercuti di kota kesayangan iaitu bandung. IRDI TOUR BANDUNG, menyediakan perkhidmatan supir Dan kenderaan sepanjang bercuti di Bandung atau Jakarta. Untuk maklumat yang lengkap, Sila hubungi IRDI TOUR BANDUNG berkenaan promosi percutian di Bandung,atau melayari Blog : htt:keretamurahpelancongan.blogspot.com. Jom jom ke bandung bersama IRDI, Dijamin murah dan puas hati Kepuasan Tuan / Puan adalah kebanggaan Irdi. Dijamin Irdi bagi harga sangat murah dan berpatutan serta layanan yang sangat baik. Contact Person : Mobile Phone : +6281322167717 Whatsapp: +6281214741600 / +6281220477335 Email : irditour.bandung@yahoo.com Facebook : Irdi Wati Jika ada sumur di ladang boleh kita menumpang mandi, jika ada waktu yang luang bisa kita berjumpa lagi. Mohon Maaf kalau ada jika ada tersalah kata dan terkasar bahasa dari Irdi Tour Bandungg. Irdi tour Bandung amat mengalu-alukan kedatangan Tuan / Puan. Waalaikumussalam

IRDI TOUR BANDUNG October 22, 2015 at 1:18 AM  

Assalamu'alaikum, salam sejahtera Tuan / Puan. IRDI TOUR BANDUNG mengalu-alukan kedatangan Tuan / Puan ke kota kami di Bandung. Seiring dengan kesihatan yang baik dan kesejahteraan semoga selalu dimurahkan rezeki nya. Aamiin. IRDI TOUR BANDUNG hanya sekadar ingin memberi maklumat untuk mempromosikan perkhidmatan yang disediakan oleh di IRDI TOUR BANDUNG, untuk pelancong yang berminat untuk bercuti di kota kesayangan iaitu bandung. IRDI TOUR BANDUNG, menyediakan perkhidmatan supir Dan kenderaan sepanjang bercuti di Bandung atau Jakarta. Untuk maklumat yang lengkap, Sila hubungi IRDI TOUR BANDUNG berkenaan promosi percutian di Bandung,atau melayari Blog : htt:keretamurahpelancongan.blogspot.com. Jom jom ke bandung bersama IRDI, Dijamin murah dan puas hati Kepuasan Tuan / Puan adalah kebanggaan Irdi. Dijamin Irdi bagi harga sangat murah dan berpatutan serta layanan yang sangat baik. Contact Person : Mobile Phone : +6281322167717 Whatsapp: +6281214741600 / +6281220477335 Email : irditour.bandung@yahoo.com Facebook : Irdi Wati Jika ada sumur di ladang boleh kita menumpang mandi, jika ada waktu yang luang bisa kita berjumpa lagi. Mohon Maaf kalau ada jika ada tersalah kata dan terkasar bahasa dari Irdi Tour Bandungg. Irdi tour Bandung amat mengalu-alukan kedatangan Tuan / Puan. Waalaikumussalam

ERIKA HERI TOUR JOGJA October 24, 2015 at 6:42 PM  

Assalamu'alaikum, salam sejahtera Tuan / Puan. erika hery tour jogya mengalu-alukan kedatangan Tuan / Puan ke kota kami di Bandung. Seiring dengan kesihatan yang baik dan kesejahteraan semoga selalu dimurahkan rezeki nya. Aamiin. erika hery tour jogya hanya sekadar ingin memberi maklumat untuk mempromosikan perkhidmatan yang disediakan oleh di erika hery tour jogya, untuk pelancong yang berminat untuk bercuti di kota kesayangan iaitu jogya. erika hery tour jogya, menyediakan perkhidmatan supir Dan kenderaan sepanjang bercuti di bandung jogya jakarta. Untuk maklumat yang lengkap, Sila hubungi erika hery tour jogya berkenaan promosi percutian di jogya, Jom jom ke jogya bersama erika hery jogya, Dijamin murah dan puas hati Kepuasan Tuan / Puan adalah kebanggaan erika. Dijamin erika bagi harga sangat murah dan berpatutan serta layanan yang sangat baik. Contact Person : Mobile Phone Whatsapp: +6281220550690 Facebook : erika hery Jika ada sumur di ladang boleh kita menumpang mandi, jika ada waktu yang luang bisa kita berjumpa lagi. Mohon Maaf kalau ada jika ada tersalah kata dan terkasar bahasa dari erika hery tour jogya. erika hery jogya amat mengalu-alukan kedatangan Tuan / Puan. Waalaikumussalam.

IRDI TOUR BANDUNG October 24, 2015 at 6:44 PM  

Assalamu'alaikum, salam sejahtera Tuan / Puan. IRDI TOUR BANDUNG mengalu-alukan kedatangan Tuan / Puan ke kota kami di Bandung. Seiring dengan kesihatan yang baik dan kesejahteraan semoga selalu dimurahkan rezeki nya. Aamiin. IRDI TOUR BANDUNG hanya sekadar ingin memberi maklumat untuk mempromosikan perkhidmatan yang disediakan oleh di IRDI TOUR BANDUNG, untuk pelancong yang berminat untuk bercuti di kota kesayangan iaitu bandung. IRDI TOUR BANDUNG, menyediakan perkhidmatan supir Dan kenderaan sepanjang bercuti di Bandung atau Jakarta. Untuk maklumat yang lengkap, Sila hubungi IRDI TOUR BANDUNG berkenaan promosi percutian di Bandung,atau melayari Blog : htt:keretamurahpelancongan.blogspot.com. Jom jom ke bandung bersama IRDI, Dijamin murah dan puas hati Kepuasan Tuan / Puan adalah kebanggaan Irdi. Dijamin Irdi bagi harga sangat murah dan berpatutan serta layanan yang sangat baik. Contact Person : Mobile Phone : +6281322167717 Whatsapp: +6281214741600 / +6281220477335 Email : irditour.bandung@yahoo.com Facebook : Irdi Wati Jika ada sumur di ladang boleh kita menumpang mandi, jika ada waktu yang luang bisa kita berjumpa lagi. Mohon Maaf kalau ada jika ada tersalah kata dan terkasar bahasa dari Irdi Tour Bandungg. Irdi tour Bandung amat mengalu-alukan kedatangan Tuan / Puan. Waalaikumussalam

IRDI TOUR BANDUNG October 24, 2015 at 6:45 PM  

Assalamu'alaikum, salam sejahtera Tuan / Puan. IRDI TOUR BANDUNG mengalu-alukan kedatangan Tuan / Puan ke kota kami di Bandung. Seiring dengan kesihatan yang baik dan kesejahteraan semoga selalu dimurahkan rezeki nya. Aamiin. IRDI TOUR BANDUNG hanya sekadar ingin memberi maklumat untuk mempromosikan perkhidmatan yang disediakan oleh di IRDI TOUR BANDUNG, untuk pelancong yang berminat untuk bercuti di kota kesayangan iaitu bandung. IRDI TOUR BANDUNG, menyediakan perkhidmatan supir Dan kenderaan sepanjang bercuti di Bandung atau Jakarta. Untuk maklumat yang lengkap, Sila hubungi IRDI TOUR BANDUNG berkenaan promosi percutian di Bandung,atau melayari Blog : htt:keretamurahpelancongan.blogspot.com. Jom jom ke bandung bersama IRDI, Dijamin murah dan puas hati Kepuasan Tuan / Puan adalah kebanggaan Irdi. Dijamin Irdi bagi harga sangat murah dan berpatutan serta layanan yang sangat baik. Contact Person : Mobile Phone : +6281322167717 Whatsapp: +6281214741600 / +6281220477335 Email : irditour.bandung@yahoo.com Facebook : Irdi Wati Jika ada sumur di ladang boleh kita menumpang mandi, jika ada waktu yang luang bisa kita berjumpa lagi. Mohon Maaf kalau ada jika ada tersalah kata dan terkasar bahasa dari Irdi Tour Bandungg. Irdi tour Bandung amat mengalu-alukan kedatangan Tuan / Puan. Waalaikumussalam

IRDI TOUR BANDUNG October 26, 2015 at 10:37 AM  

Salam ....
Jom gi bandung!! Habiskan masa terbaik tuan/puan disini..
Kami bisa hantarkan untuk berpusing pusing.
Dengan harga jimat dan service bintang 5 tuan/puan bisa bersenang senang menikmati cantik nya kota bandung.
khusus untuk bulan november dan desember ni kami adakan harga promo!! IRDI TOUR BANDUNG, menyediakan perkhidmatan supir Dan kenderaan sepanjang bercuti di Bandung atau Jakarta. Untuk maklumat yang lengkap, Sila hubungi IRDI TOUR BANDUNG berkenaan promosi percutian di Bandung,atau melayari Blog : htt:keretamurahpelancongan.blogspot.com. Jom jom ke bandung bersama IRDI, Dijamin murah dan puas hati Kepuasan Tuan / Puan adalah kebanggaan Irdi. Dijamin Irdi bagi harga sangat murah dan berpatutan serta layanan yang sangat baik. Contact Person : Mobile Phone : +6281322167717 Whatsapp: +6281214741600 / +6281220477335 Email : irditour.bandung@yahoo.com Facebook Irdi tour Bandung amat mengalu-alukan kedatangan Tuan / Puan. Waalaikumussalam

IRDI TOUR BANDUNG October 27, 2015 at 7:31 PM  

Salam ....
Jom gi bandung!! Habiskan masa terbaik tuan/puan disini..
Kami bisa hantarkan untuk berpusing pusing.
Dengan harga jimat dan service bintang 5 tuan/puan bisa bersenang senang menikmati cantik nya kota bandung.
khusus untuk bulan november dan desember ni kami adakan harga promo!! IRDI TOUR BANDUNG, menyediakan perkhidmatan supir Dan kenderaan sepanjang bercuti di Bandung atau Jakarta. Untuk maklumat yang lengkap, Sila hubungi IRDI TOUR BANDUNG berkenaan promosi percutian di Bandung,atau melayari Blog : htt:keretamurahpelancongan.blogspot.com. Jom jom ke bandung bersama IRDI, Dijamin murah dan puas hati Kepuasan Tuan / Puan adalah kebanggaan Irdi. Dijamin Irdi bagi harga sangat murah dan berpatutan serta layanan yang sangat baik. Contact Person : Mobile Phone : +6281322167717 Whatsapp: +6281214741600 / +6281220477335 Email : irditour.bandung@yahoo.com Facebook Irdi tour Bandung amat mengalu-alukan kedatangan Tuan / Puan. Waalaikumussalam

IRDI TOUR BANDUNG October 28, 2015 at 2:46 PM  

Salam ....
Jom gi bandung!! Habiskan masa terbaik tuan/puan disini..
Kami bisa hantarkan untuk berpusing pusing.
Dengan harga jimat dan service bintang 5 tuan/puan bisa bersenang senang menikmati cantik nya kota bandung.
khusus untuk bulan november dan desember ni kami adakan harga promo!! IRDI TOUR BANDUNG, menyediakan perkhidmatan supir Dan kenderaan sepanjang bercuti di Bandung atau Jakarta. Untuk maklumat yang lengkap, Sila hubungi IRDI TOUR BANDUNG berkenaan promosi percutian di Bandung,atau melayari Blog : htt:keretamurahpelancongan.blogspot.com. Jom jom ke bandung bersama IRDI, Dijamin murah dan puas hati Kepuasan Tuan / Puan adalah kebanggaan Irdi. Dijamin Irdi bagi harga sangat murah dan berpatutan serta layanan yang sangat baik. Contact Person : Mobile Phone : +6281322167717 Whatsapp: +6281214741600 / +6281220477335 Email : irditour.bandung@yahoo.com Facebook Irdi tour Bandung amat mengalu-alukan kedatangan Tuan / Puan. Waalaikumussalam

Dhani Tour Bandung October 29, 2015 at 10:54 AM  

Salam sejahtera Tuan / Puan, Sebelum itu ingin memohon maaf kerana membuat promosi disini...
Semoga Tuan/Puan senantiasa diberikan kesihatan yang baik dan dimurahkan rezki(Amiin). Buat Tuan/Puan yang sudah merancang bercuti ke Bandung/Jakarta dan memerlukan kereta beserta pemandu bolehlah hubungi kami :

Call : +6282214441280

WhatsApp : +6282214441280

Email : dhanibandung@yahoo.com
Blog : Melancongdibandung.blogspot.com (Dani Tour Bandung)

Kami sangat mengutamakan kepuasan tetamu dan dijamin harga yang sangat berpatutan...Insya Alloh kami memberikan service yang terbaik dan layanan taraf 5 bintang...

KAMI PUN MENYEDIAKAN PAKET TRANSPORTASI dan HOTEL, MURAH JER...

Semoga inform dari saya dapat memudahkan urusan bercuti Tuan/Puan untuk ke Bandung.
Nb : Yang lebih mahal itu banyak, yang lebih murah pun ada tapi kami janjikan yang terbaik dari Dhani Bandung... (Insya Allah) Jom mari melancong di Bandung murah sahaja... Terima Kasih...

Dhani Tour Bandung October 31, 2015 at 8:04 PM  

Salam sejahtera Tuan / Puan, Sebelum itu ingin memohon maaf kerana membuat promosi disini...
Semoga Tuan/Puan senantiasa diberikan kesihatan yang baik dan dimurahkan rezki(Amiin). Buat Tuan/Puan yang sudah merancang bercuti ke Bandung/Jakarta dan memerlukan kereta beserta pemandu bolehlah hubungi kami :

Call : +6282214441280

WhatsApp : +6282214441280

Email : dhanibandung@yahoo.com
Blog : Melancongdibandung.blogspot.com (Dhani Tour Bandung)

Kami sangat mengutamakan kepuasan tetamu dan dijamin harga yang sangat berpatutan...Insya Alloh kami memberikan service yang terbaik dan layanan taraf 5 bintang...

KAMI PUN MENYEDIAKAN PAKET TRANSPORTASI dan HOTEL, MURAH JER...

Semoga inform dari saya dapat memudahkan urusan bercuti Tuan/Puan untuk ke Bandung.
Nb : Yang lebih mahal itu banyak, yang lebih murah pun ada tapi kami janjikan yang terbaik dari Dhani Bandung... (Insya Allah) Jom mari melancong di Bandung murah sahaja... Terima Kasih...

IRDI TOUR BANDUNG November 2, 2015 at 8:05 PM  

Salam
....
Jom gi bandung!! Habiskan masa terbaik tuan/puan disini Kami bisa hantarkan untuk berpusing pusing dengan harga jimat dan service bintang 5 tuan/puan bisa bersenang senang menikmati cantik nya kota bandung. Sila hubungi IRDI TOUR BANDUNG berkenaan promosi percutian di Bandung,atau melayari

Blog : htt:keretamurahpelancongan.blogspot.com
Contact Person : +6281322167717
Whatsapp : +6281214741600 / +6281220477335
Email : irditour.bandung@yahoo.com

Dijamin Irdi bagi harga sangat murah dan berpatutan serta layanan yang sangat baik Facebook Irdi tour Bandung amat mengalu-alukan kedatangan Tuan / Puan.

Waalaikumussalam.

Dhani Tour Bandung November 6, 2015 at 10:08 AM  

Salam sejahtera Tuan / Puan, Semoga Tuan/Puan senantiasa diberikan kesihatan yang baik dan dimurahkan rezki (Amiin)... Kami disini ingin menawarkan perkhidmatan sewa kereta di Bandung/Jakarta. Buat tuan/puan yang sudah merancang bercuti ke Bandung/Jakarta dan memerlukan kereta beserta pemandu bolehlah hubungi kami :
Call : +6282214441280

WhatsApp : +6282214441280

Website : www.paketpelanconganbandung.com
Email : dhanibandung@yahoo.com
Blog : Melancongdibandung(Dhani tour Bandung)

Kami sangat mengutamakan kepuasan tetamu dan dijamin harga yang sangat berpatutan...Insya Alloh kami memberikan service yang terbaik dan layanan taraf 5 bintang...


KAMI PUN MENYEDIAKAN PAKET HEMAT BERUPA TRANPORT DAN HOTEL.
Semoga inform dari saya dapat memudahkan urusan bercuti Tuan/Puan untuk ke Bandung. Wassalam, Terima kasih...
Nb : Yang lebih mahal itu banyak, yang lebih murah pun ada tapi kami janjikan yang terbaik dari Dhani Tour Bandung... (Insya Allah) Jom mari melancong di Bandung murah sahaja... Terima Kasih...

Dhani Tour Bandung November 11, 2015 at 12:38 PM  

Salam sejahtera Tuan / Puan, Semoga Tuan/Puan senantiasa diberikan kesihatan yang baik dan dimurahkan rezki (Amiin)... Kami disini ingin menawarkan perkhidmatan sewa kereta di Bandung/Jakarta. Buat tuan/puan yang sudah merancang bercuti ke Bandung/Jakarta dan memerlukan kereta beserta pemandu bolehlah hubungi kami :
Website : www.paketpelanconganbandung.com
Blog : Melancongdibandung(Dhani tour Bandung)
Email : dhanibandung@yahoo.com
Call : +6282214441280
WhatsApp : +6282214441280

Kami sangat mengutamakan kepuasan tetamu dan dijamin harga yang sangat berpatutan...Insya Alloh kami memberikan service yang terbaik dan layanan taraf 5 bintang...

KAMI PUN MENYEDIAKAN PAKET HEMAT BERUPA TRANPORT DAN HOTEL.
Semoga inform dari saya dapat memudahkan urusan bercuti Tuan/Puan untuk ke Bandung. Wassalam, Terima kasih...
Nb : Yang lebih mahal itu banyak, yang lebih murah pun ada tapi kami janjikan yang terbaik dari Dhani Tour Bandung... (Insya Allah) Jom mari melancong di Bandung murah sahaja... Terima Kasih...

IRDI TOUR BANDUNG November 12, 2015 at 11:58 PM  

Salam
....
Jom gi bandung!! Habiskan masa terbaik tuan/puan disini Kami bisa hantarkan untuk berpusing pusing dengan harga jimat dan service bintang 5 tuan/puan bisa bersenang senang menikmati cantik nya kota bandung. Sila hubungi IRDI TOUR BANDUNG berkenaan promosi percutian di Bandung,atau melayari

Blog : htt:keretamurahpelancongan.blogspot.com
Contact Person : +6281322167717
Whatsapp : +6281214741600 / +6281220477335
Email : irditour.bandung@yahoo.com

Dijamin Irdi bagi harga sangat murah dan berpatutan serta layanan yang sangat baik Facebook Irdi tour Bandung amat mengalu-alukan kedatangan Tuan / Puan.

Waalaikumussalam

Bogalakon Tour November 17, 2015 at 12:26 PM  

Salam sejahtera Tuan / Puan, semoga Tuan / Puan senantiasa diberikan kesihatan yang baik dan dimurahkan rezki (Amiin)... kami disini ingin menawarkan perkhidmatan sewa kereta di Bandung / Jakarta. Buan Tuan / Puan yang sudah merancang bercuti ke Bandung / Jakarta dan memerlukan kereta beserta pemandu bolehlah hubungi kami :
Call : +6281220375375
WhatsApp : +6281220375375
Email : bogalakontur@yahoo.com
Blog : https://paketjimatbandung.blogspot.com

KAMI MENYEDIAKAN PAKET JIMAT 4D3N BANDUNG HANYA 235 JER PER PERSON..
Kami sangat mengutamakan kepuasan tetamu dan dijamin harga yang sangat berpatutan.. Insya Alloh kami memberikan service yang terbaik dan layanan taraf 5 bintang...
Nb : Yang lebih mahal itu banyak, yang lebih murah pun ada tapi kami janjikan yang terbaik dari Bogalakon Tour Bandung... (Insya Alloh) Jom mari melancong di Bandung murah sahaja.. Terima Kasih...

Dhani Tour Bandung November 19, 2015 at 12:20 PM  

Salam sejahtera Tuan / Puan, Sebelum itu ingin memohon maaf kerana membuat promosi disini...
Semoga Tuan/Puan senantiasa diberikan kesihatan yang baik dan dimurahkan rezki(Amiin). Buat Tuan/Puan yang sudah merancang bercuti ke Bandung/Jakarta dan memerlukan kereta beserta pemandu bolehlah hubungi kami :

Call : +6282214441280

WhatsApp : +6282214441280
Website : www.paketpelanconganbandung.com

Email : dhanibandung@yahoo.com
Blog : Melancongdibandung.blogspot.com (Dhani Tour Bandung)

Kami sangat mengutamakan kepuasan tetamu dan dijamin harga yang sangat berpatutan...Insya Alloh kami memberikan service yang terbaik dan layanan taraf 5 bintang...

KAMI PUN MENYEDIAKAN PAKET BERUPA TRANSPORT DAN HOTEL

Semoga inform dari saya dapat memudahkan urusan bercuti Tuan/Puan untuk ke Bandung.
Nb : Yang lebih mahal itu banyak, yang lebih murah pun ada tapi kami janjikan yang terbaik dari Dhani Bandung... (Insya Allah) Jom mari melancong di Bandung murah sahaja... Wassalam dan Terima Kasih...

Ahmad Alifa November 21, 2015 at 11:58 AM  

Salam oullllssss

pakej bronze (hotel,bfats and transport) at bandung.... murahhhhh sampai pengsannnnn

butiran perjalanan

Day 1
> airport bandung
>Pasar Baru membeli belah
>lunch at kampium bistro
>Toko Tiga (Branded Jeans)
>depasion factory outlet kain potong
>rumah kain dan telekung
>Factory Outlet At Jalan Riau and dago
>dinner at iga dan ayam bakar wong solo

Day 2
>Gunung Tangkuban Parahu
>floating market
>lunch at kopi luwak caffe
>wisata naik kuda deranch
>Strawberry and tea park
>Membeli-belah di Rumah Mode & Cihampelas Jeans Centre & factory outlet
>dinner at kedai makan balacan

day 3
>kawah putih crater or trans studio bandung (pilih salah satu jer)
>lunch at rumah makan padang simpang raya
>cibaduyut street area barangan kulit
>paris van java shopping mall
> Oleh-oleh Bandung (cake Lapis, Brownies, Kartika Sari and Amanda>
>dinner at ikan bakar pa chimet

Day4
>check out hotel bandung
>Airport transfer

term and condition

*total rate nye per person adalah
395rm per person if 2 person
330rm per person if 3 person
285rm per person if 4 person
250rm per person if 5 person
235rm per person if 6 person

*rate included transportation type kereta is toyota avanza or suzuki apv (petrol,parking,pemandu,kereta dan high way tiket)

*1 room dimuat 2 person tak dijoin so selesa sangat, semasa 4day 3night included buffet breakfast. hotel kat bandung adalah vio hotel cihampelas bandung

*rate is not included lunch and dinner

*rate is not included entrance fee per kereta and entrance fee per person at tempat lawatan dengan itenerary

*no hidends charge


Whatsapp : +62 852 9446 6131 (Ahmad Alifa)

email : ahmadalifabandungtour@gmail.com

facebook & email: ahmadalifabandungtour@gmail.com

LINE and Wechat and whatapps :

+62 852 9446 6131 (Ahmad Alifa)

Semoga inform yg saya berikan dapat memudahkan urusan untuk bercuti ke bandung.

Terima kasih.
Wassalam.wrwb.

Fitri Sutrisna November 27, 2015 at 9:51 PM  

Salam sejahtera tuan/puan semoga sentiasa semua di berikan kesihatan dan di murahkan rezeki nya (amiin) . Kami disini nak menawarkan sewa kereta tuk (bandung/jakarta city tour) bagi sesiapa tuan/puan yg dah ada plan tuk bercuti di bandung/jakarta dan memerlukan kereta untuk transportasi semasa di bandung/jakarta boleh WASAPP sahaja dekat number ni : +628996983877 atau E-MEL: fitrisutrisna53@gmail.com (untuk lebih detail nya) Dijamin kami bagi harga yg sangat berbaloi & service yg terbaek/layanan 5bintang ***** (insha allah) mohon maap tuan/puan apabila ada ayat yg kurang berkenan dalam promotion yg kami tawarkan ..

Nb:yang lebih mahal banyak yang lebih murah pon ada,tp kami jamin yg terbaek tetap fitrihari BANDOENG (insha allah) jom jom bercuti di bandung murah jer TERIMAKASIH :)

sauqy bandoeng November 29, 2015 at 4:10 PM  

Bismillah ..
Assalam / salam sejahtera Tuan,puan,abang & akak.
Perkenalkan saya ayung dari team kusuka bandoeng, kami ada menyediakan perkhidmatan supir / harga pakej bercuti ke bandung.
Pakej bercuti
Pakej 1 = supir,hotel,makan & tiket lawatan (per pax)
Pakej 2 = supir,hotel & makan (per pax)
Pakej 3 = supir & hotel (per pax)
Pakej 4 = khidmat supir sahaja (per day)
Harga sewa Kereta per Day :
# Suzuki APV /Toyota Avanza/Daihatsu Luxio (6 seat)
Rate: IDR 400.000 or RM 115
# Toyota Innova / Kia Pregio (8 seat)
Rate: IDR 550.000 or RM 160
# Coaster Isuzu Elf Short (11 seat)
Rate: IDR 650.000 or RM 185
# Coaster Isuzu Elf Long (17&19 seat)
Rate: IDR 850.000 or RM 245
# Toyota Hiace commuter (12 seat)
Rate: IDR 850.000 or RM 245
*Include : minyak, parking fee, tol, driver, driver meal and kereta
*Exclude : entrance fee ke tempat-tempat pelancongan untuk persons & kereta.
Untuk tempat lawatan boleh ikut tentatif program yg sudah di sediakan atau ikut plan sendiri. Harga yg kami tawarkan pun boleh kira jimat sangat & berbaloi.
Bila berminat boleh berurusan dengan saya melalui :
Whatsapp : +6282115111550
Fb syarikat : kusuka bandoeng
Fanspage syarikat : kusuka bandoeng
Email syarikat : kusukabandung@gmail..com
Website syarikat : www.kusukabandung.com
Nb : walaupun promote saya kurang manis dalam perkataan nya, tetapi saya dan team sudah berpengalaman dalam memberikan kepuasan percutian di bandung. Jangan tertipu dengan kata manis perkataan, tapi percaya lah dengan kenyataan dari pengalaman kepuasan orang.
Semoga inform yg saya berikan dapat memudahkan urusan anda untuk bercuti ke bandung.
Terima kasih.

sauqy bandoeng November 29, 2015 at 4:10 PM  

Bismillah ..
Assalam / salam sejahtera Tuan,puan,abang & akak.
Perkenalkan saya ayung dari team kusuka bandoeng, kami ada menyediakan perkhidmatan supir / harga pakej bercuti ke bandung.
Pakej bercuti
Pakej 1 = supir,hotel,makan & tiket lawatan (per pax)
Pakej 2 = supir,hotel & makan (per pax)
Pakej 3 = supir & hotel (per pax)
Pakej 4 = khidmat supir sahaja (per day)
Harga sewa Kereta per Day :
# Suzuki APV /Toyota Avanza/Daihatsu Luxio (6 seat)
Rate: IDR 400.000 or RM 115
# Toyota Innova / Kia Pregio (8 seat)
Rate: IDR 550.000 or RM 160
# Coaster Isuzu Elf Short (11 seat)
Rate: IDR 650.000 or RM 185
# Coaster Isuzu Elf Long (17&19 seat)
Rate: IDR 850.000 or RM 245
# Toyota Hiace commuter (12 seat)
Rate: IDR 850.000 or RM 245
*Include : minyak, parking fee, tol, driver, driver meal and kereta
*Exclude : entrance fee ke tempat-tempat pelancongan untuk persons & kereta.
Untuk tempat lawatan boleh ikut tentatif program yg sudah di sediakan atau ikut plan sendiri. Harga yg kami tawarkan pun boleh kira jimat sangat & berbaloi.
Bila berminat boleh berurusan dengan saya melalui :
Whatsapp : +6282115111550
Fb syarikat : kusuka bandoeng
Fanspage syarikat : kusuka bandoeng
Email syarikat : kusukabandung@gmail..com
Website syarikat : www.kusukabandung.com
Nb : walaupun promote saya kurang manis dalam perkataan nya, tetapi saya dan team sudah berpengalaman dalam memberikan kepuasan percutian di bandung. Jangan tertipu dengan kata manis perkataan, tapi percaya lah dengan kenyataan dari pengalaman kepuasan orang.
Semoga inform yg saya berikan dapat memudahkan urusan anda untuk bercuti ke bandung.
Terima kasih.

Amsyahril Syahril November 30, 2015 at 1:35 PM  

PENGKHIDMATAN SEWA KENDERAAN UNTUK LAWATAN YANG BERBALOI DENGAN FAMILY KAT PADANG DAN BUKITTINGGI

Assalamualaikum Tuan/Puan.


Salam dari Kita Holidays Travel & Tour Indonesia.
Kalau Tuan/Puan nak melawat ke Indonesia, jangan risau hati sila hubungi :

KITA HOLIDAYS TRAVEL & TOUR INDONESIA
Tour operator & Travel Agency

Apa bila Tuan/Puan ingin melawat bersama family atau rakan-rakan kat Padang - Bukittinggi dan memerlukan kenderaan jangan risau hati, KITA HOLIDAYS INDONESIA menyediakan PAKET TOUR dan PENGKHIDMATAN KENDERAAN dengan harga yang sangat berpatutan, dan dengan driver yang mesra, educated, baik hati,sopan dan sudah lama berpengalaman dalam memberikan pelayanan pada pelancong dari Malaysia. Menjadikan lawatan Tuan/Puan sangat berbaloi dan bermakna.

Contact person :

1. Amsyahril
( Director )

Mobile : +62 852 6300 7445 ( WhatsApp )

2. Riko Adryansyah
( Tour & Transportation Manager )

Mobile : +62 813 6565 4104 ( WhatsApp )

E-Mail : am_holidays@yahoo.com / kita_holidays@yahoo.com / kitaholidays@yahoo.com.




There was an error in this gadget

Kata-kata hikmah

PROF.DR HAMKA,

“PELUANG YANG BESAR ITU DATANG SECARA TIBA-TIBA.DATANG TIDAK MENENTU MASA.DATANG TIDAK MENENTU MASA.DATANG DISAAT KITA KESEMPITAN ATAU KESUSAHAN. NILAILAH PELUANG ITU DENGAN SECARA BIJAKSANA. REBUTLAH PELUANG YANG BESAR ITU, KERANA PELUANG YANG BESAR ITU BOLEH BERLALU DENGAN TIBA-TIBA. JANGAN JADIKAN SERIBU ALASAN UNTUK TIDAK MEREBUT PELUANG YANG BESAR ITU!”

T. Harv Eker
"Kenapa orang itu kaya? Kenapa orang itu miskin? Semuanya bersangkut paut dengan minda"

$ I'm Excellent Money Manager $
$ I Pay My Self First $
$ I Put My Money Into My Financial Freedom Fund Every Day $
$ My Money Work Hard For Me & Make More & More Money $
$ I Earn Enough Pasive Income To Pay My Desired Lifestyle $
$ I am Financial Free,I Work Because I Choose To,Not Because I Have To $
$ My Part Time Business is Managing & Investing My Money & Creating Passive Income Streams $
$ I Create My Life,I Create The Exact Amount Of My Financial Success $
$ I Play The Money Game to Win,My Intention Is TO Create Wealth & Abudance $
$ I Admire & Model Rich & Successful People $
$ I Belieave Money Is Important,Money Is Freedom & Money Makes Life More Enjoyable $
$ I Get Rich Doing What I Love $
$ I Deserve To Be Rich Because I Add Value To Other People's Lives $
$ I Am A Generous Giver & An Excellent Receiver $
$ I Am Truly Grateful For All The Money I Have Now
Lucrative Opportunities Always Come My Way $
$ My Capacity To Earn, Hold & Grow Money Expands Day By Day $

I Am Retire Rich & Retire Young NOW

  © Blogger templates Psi by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP