JURNAL JUTAWAN PELABURAN EMAS, PERAK , PELABURAN HARTANAH,ASB,TEKNIK KEBEBASAN KEWANGAN & TIPS
Pokli = Portfolio + Passive
Pencetus Evolusi Jutawan Emas & Perak di Malaysia
Mentor Kekayaan & Kejayaan

04 July 2017

Selamat Hari Raya

Assalamualaikum wbt

Kesempatan ini Pokli ingin mengucapkan selamat hari raya, maaf zahir batin
kalau berkesempatan singgah wisma pokli boleh kita berhari raya sama2

sambutan hari raya tahun ini agak sederhana
maklumla buat apa nak membazir
sederhana dan meriah
semoga kita dapat menunaikan ibadah puasa dan lepas raya sama2 buat puasa 6
sapa cukup puasa 6 nanti kita sambut raya sama2

yang best budak2 la raya ni
kita dah dewasa ini bergembira kerana selesai menunaikan ibadah sunat seperti bertarawih & mencari 10 malam terakhir lailatul qadar

best budak2 dapat duit raya....hehehehehe
dapt 1 gram seoragn pun dah OK apa
pada anak2 yang ada duit raya tu cepat2 tukar jadi emas
kalau tak mereka akan shopping beli mainan
kebanyakkan yg saya jumpa dapat duit raya beli mainan tak tahan lama..baru main seminggu dah rosak...dah buang begitu sahaja
tu budaya yang membazir
baik kita simpan emas
dapat duit raya cepat2 tukar emas
duit pun tak abis
bila anak2 besar nanti boleh guna untuk sambung pelajaran, buat modal perniagaan, buat bayar kos ilmu dsb.....

nak tukar duit raya boleh PM pokli yer
019-6645066
011-11514916
019-2282404
06-6030916
admin@pokli.com
atau whatsapp @ FB www.fb.com/pokli
alhamdulillah saya dah cuba didik anak2 saya suruh simpan duit raya mereka dan alhamdulillah bagi la 20% utk mereka beli apa yg mereka nak...insha ALLAH kalau ibu bapa bijak....anak2 pun akan follow next time dapat duit akan belanja 10-20% dan selebihnya akan menyimpan......bila simpanan dah banyak boleh guna utk tambah aset lain. semoga bermanafaat

p/s- insha allah kalau sempat kita plan nak buat open house. sapa yg berminat nak datang boleh la PM...buat kecik2 jer buat kawan2 dan keluarga pokli.... hehehehe selamat hari raya
nanti pm yer nak datang rumah...insha allah tali sillaturahim sentiasa terjalin sesama kita


1 Komen:

HENRIETTA FERNANDO September 12, 2017 at 10:38 PM  

Halo,
Ini adalah untuk memaklumkan kepada orang ramai bahawa Puan Henrietta Fernando, pemberi pinjaman pinjaman swasta telah membuka peluang kewangan kepada sesiapa yang memerlukan sebarang bantuan kewangan. Kami memberi pinjaman pada kadar faedah 2% untuk individu, syarikat dan syarikat di bawah terma dan syarat yang jelas dan difahami. Hubungi kami hari ini melalui e-mel untuk memohon dan mendapatkan pinjaman segera: (henriettafernandoloanfirm@gmail.com)

There was an error in this gadget

Kata-kata hikmah

PROF.DR HAMKA,

“PELUANG YANG BESAR ITU DATANG SECARA TIBA-TIBA.DATANG TIDAK MENENTU MASA.DATANG TIDAK MENENTU MASA.DATANG DISAAT KITA KESEMPITAN ATAU KESUSAHAN. NILAILAH PELUANG ITU DENGAN SECARA BIJAKSANA. REBUTLAH PELUANG YANG BESAR ITU, KERANA PELUANG YANG BESAR ITU BOLEH BERLALU DENGAN TIBA-TIBA. JANGAN JADIKAN SERIBU ALASAN UNTUK TIDAK MEREBUT PELUANG YANG BESAR ITU!”

T. Harv Eker
"Kenapa orang itu kaya? Kenapa orang itu miskin? Semuanya bersangkut paut dengan minda"

$ I'm Excellent Money Manager $
$ I Pay My Self First $
$ I Put My Money Into My Financial Freedom Fund Every Day $
$ My Money Work Hard For Me & Make More & More Money $
$ I Earn Enough Pasive Income To Pay My Desired Lifestyle $
$ I am Financial Free,I Work Because I Choose To,Not Because I Have To $
$ My Part Time Business is Managing & Investing My Money & Creating Passive Income Streams $
$ I Create My Life,I Create The Exact Amount Of My Financial Success $
$ I Play The Money Game to Win,My Intention Is TO Create Wealth & Abudance $
$ I Admire & Model Rich & Successful People $
$ I Belieave Money Is Important,Money Is Freedom & Money Makes Life More Enjoyable $
$ I Get Rich Doing What I Love $
$ I Deserve To Be Rich Because I Add Value To Other People's Lives $
$ I Am A Generous Giver & An Excellent Receiver $
$ I Am Truly Grateful For All The Money I Have Now
Lucrative Opportunities Always Come My Way $
$ My Capacity To Earn, Hold & Grow Money Expands Day By Day $

I Am Retire Rich & Retire Young NOW

  © Blogger templates Psi by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP