JURNAL JUTAWAN PELABURAN EMAS, PERAK , PELABURAN HARTANAH,ASB,TEKNIK KEBEBASAN KEWANGAN & TIPS
Pokli = Portfolio + Passive
Pencetus Evolusi Jutawan Emas & Perak di Malaysia
Mentor Kekayaan & Kejayaan

10 December 2012

Jadual Seminar Nasihat Pakar Emas Kekayaan & Kejayaan Masa Depan Pokli Disember 2012

Assalamualaikum


kesempatan ini pokli nak update jadual seminar bulan disember 2012...pada sesiapa yg berminat hadir boleh dapatkan jadual di bawah seperti dalam harian metro harini isnin 10 disember 2012


Berminat untuk hadir seminar percuma boleh sms nama.tempat seminar kepada 0196645066

ingat emas ingat poklim

Read more...

01 September 2012

JADUAL SEMINAR POKLI "GANGNAM STYLE" SEPTEMBER 2012

Assalamualaikum w.b.t dan Selamat Hari Raya Maaf Zahir Batin


Harap belum terlambat untuk mengucapkan Selamat Hari Raya Maaf Zahir batin kepada semua warga2 Pelabur Emas & Perak .....serta peminat2 LOGAM MULIA di mata manusia......iaitu emas dan perak

OK pokli nak update jadual Seminar Emas & Perak pada bulan September 2012...bulan ni paling sedikit seminar sebab kalau di murahkan rezeki dan di panjangkan umur pokli & isteri akan bercuti selama 44 hari.....cuti dari seminar dan berehat.....mungkin di panjangkan umur dapat berjumpa pada SeminarBulan November 2012 ye....

Jadual Seminar Bulan September

3 Sept 2012 - 8.30mlm Public Gold Cawangan Ampang
6 Sept 2012 - 8.30mlm Public GOLD Melaka
7 Sept 2012 - 8.30mlm Public GOLD Senawang, Seremban
11 Sept 2012 - 8.30mlm Public GOLD Senawang, Seremban ( Basic & Advance Dealer Training)
14 Sept 2012 - 8.30mlm Public Gold Sunway

alamat boleh tgk di sini

Untuk mendaftar kehadiran di seminar sila sms maklumat anda kepada 019-6645066 seperti
Nama, Tarikh & Tempat Seminar & Berapa Ramai Kehadiran

contoh

Mohd Farid,14Sept, Sunway, Bersama isteri

sila hantar maklmmat utk BOOKING tempat yer sbb terhad

Apa yg anda dapat???

ILMU Emas & Perak
ILMU Perniagaan EMAS & Perak
Tips & Teknik2 POPULAR

pic anak POKLI anis Yasmin tukar duit raya jadi dinar....anak korang ada?


OKLA semoga panjang umur dan waktu utk berjumpa di seminar percuma POKLI yer

waalaikumsalam w.b.t


Ingat Emas Ingat Pokli

Saya Doakan Anda Makin Kaya Dan BERJAYA dgn Pelaburan EMAS & Perak

Read more...

01 August 2012

Seminar Sempena Bulan Puasa 2012

Assalamualaikum w.b.t

gambar masa dinner dgn DYMM Agong
Koleksi Pertabalan DYMM Agong RM25,000 utk satu set..boleh tempah sekarang terdiri dari 
10 dinar x 1pc dan 5dinar x 2pc
dan juga set pertabalan SILVER aka DIRHAM
Dinner sempena Keputeraaan DYMM Permaisuri Agong Tuanku Haminah & Pelancaran Yayasan Anak Yatim Sultanah Haminah di J.W.Marriott KL
Dato' Louis Ng, Pengasas Public GOLD bersama DYMM Agong & Permaisuri Agong
Public GOLD banyak menderma untuk Yayasan Anak-Anak Yatim Sultanah Haminah...tanggungjawab sosial kepada Masyarakat
Kami mmg suka makan...hehehehe
Otai2 di Public GOLD

Sorry sebab lama x menulis di blog...maybe atas kesibukan travel seluruh malaysia untuk jadual seminar dan berkongsi ILMU dalam kepakaran pelaburan dan perniagaan emas dan perak bersama public gold...kesempatan ini rasanya masih sempat pokli mengucapkan selamat berpuasa dan selamat menunaikan ibadah solat sunat tarawih....insya allah kita rebut peluang di bulan2 ramadhan yang mulia ini...
Seminar Percuma di Public GOLD 

ok nak kongsi jadual seminar percuma bulan ini pada

Tarikh : 11 Ogos 2012
Hari : Sabtu
Jam : 10.30 pagi hingga 12.30 tengahari
Tempat : Tingkat 3, 
152-1 & 152-2, Block M,
Taipan Senawang,
Jalan Taman Komersil Senawang 1,
Taman Komersil Senawang,
70450 Seremban,
Negeri Sembilan Darul Khusus


berminat untuk join seminar perniagaan dan pelaburan emas dan perak boleh mendaftar nama kepada pokli 019-6645066

atau ke seminar2 lain oleh speaker2 terhebat Public GOLD boleh mendaftar nama di Pintu Masuk Public GOLD dan meletakkan nama Pokli PG000079 sebagai Introducer.....ada Hadiah MISTERI buat anda!!!

Apabila anda datang ke seminar ini agak2 apa yg anda dapat???
apa yg anda akan dapat?? perkongsian ILMU perniagaan dan evolusi pencetus minda jutawan emas di malaysia....perkongsian ILMU yang terbukti berjaya dan menjadi pedoman kepada peniaga2 emas Public GOLD seperti saya

seperti dalam HARIAN METRO Selasa 31 Julai 2012



Antara Promosi Raya oleh Public GOLd

Duit Raya RM100 utk semua pengedar

Hati2 dengan SKIM Pelaburan EMAS yg telah di keluarkan oleh BANK NEGARA MALAYSIA
sila buat semakan bila nak melabur

sumber www.bnm.gov.my/documents/2012/Senarai_nama_entiti_dan_laman_sesawang_n.pdf










Ingat Emas Ingat Pokli

019-6645066
admin@pokli.com

Read more...

01 July 2012

Jadual Seminar Perniagaan EMAS & PERAK July 2012

Assalamualaikum w.b.t


Hai.....apa khabar semua....semoga sihat walafiat dan seronok dengan kehidupan anda...ni pokli nak share jadual bulan Julai 2012 utk seminar perniagaan dan perniagaan emas dan perak bersama Public GOLD...sebab kita dah nak masuk bulan Puasa bulan depan......selamat berpuasa yer...pokli ucapkan kepada semua umat islam diseluruh dunia...

Jumpa saya di seluruh Malaysia untuk seminar perniagaan emas & perak...

untuk mendaftar sila sms nama, tempat seminar & berapa peserta....kepada 019-6645066

Contoh

"Saya Mohd Faizal nak datang seminar di  Nilai Hotel 2 July 2012 3 orang bersama kawan"

ni JADUAL seminar Bulan Julai 2012




Okla jumpa saya di seminar PERCUMA ini....

Ingat Emas Ingat Pokli


Seperti dalam Harian Metro 30 Jun 2012

p/s: Jika anda ingin mendapat maklumat mengenai pelaburan emas atau seminar, anda boleh melanggan newsletter blog pokli.com. Ianya PERCUMA. Masukkan email anda di dalam kota di penjuru kanan blog ini.

Read more...

02 May 2012

Seminar Perniagaan Emas & Perak Public GOLD Bulan Mei 2012

Assalamualaikum w.b.t


tahniah pada pembaca blog pokli...saya doakan semoga anda semakin kaya & berjaya dengan pelaburan & perniagaan emas & perak....

anda baca tak metro hari ini 1 mei 2012 harini??......
Pelabur emas rugi!!!!!!!! kenapa ekkk? banyak tu bro RM411 juta...agak2 boleh buat apa duit tu?
agak2 kenapa mereka kerugian dalam pelaburan emas.....korang nak tau???? boleh jumpa saya di seminar Perniagaan & Pelaburan emas bulan Mei seluruh malaysia

kesian pada mereka yg tiada ILMU & Pengetahuan dalam pelaburan emas.......ramai org nak untung tapi kenapa ada yg rugi??? nak tau jumpa saya di seminar percuma

 SEMINAR BULAN MEI 2012
  • 3 Mei,Khamis 8.30mlm - Public GOLD Kuantan, Pahang
  • 5 Mei,Sabtu 3.00petang- Public Gold Kuala Terengganu
  • 6 Mei,Ahad, 3.00petang- Hotel Seri Malaysia TEMERLOH PAHANG
  • 8 Mei,Selasa, 8.30mlm- Public GOLD Ipoh, Perak
  • 9 Mei,Rabu, 8.30mlm- Public GOLD Bishop , Penang
  • 10 Mei,Khamis, 8.30mlm-Public GOLD Sg.Petani, Kedah
  • 14 Mei,Isnin, 8.30mlm- Public GOLD Seremban, Negeri Sembilan
  • 17 Mei,Khamis, 8.30mlm- Public GOLD Taman Perling, Johor Bharu
  • 18 Mei,Jumaat, 8.30mlm- Public GOLD Batu Berendam, Melaka
  • 22 Mei,Selasa, 8.30mlm- Public GOLD Ampang, Kuala Lumpur
  • 23 Mei,Rabu, 8.30mlm- Public GOLD Sunway, Selangor
  • 25 Mei,Jumaat, 8.30mlm- Public GOLD Kuching, Sarawak
  • 28 Mei,Isnin, 8.30mlm- Hotel Promenade Kota Kinabalu

nak tgk alamat penuh boleh masuk SINI (cawangan Public GOLD)

tapi sebelum tu kena daftar nama la yer...sbb tempat terhad je pada 20 orang pertama...

Minat nak datang boleh daftar nama yer ke nombor 019-6645066....sms : Seminar, Tempah 1 Seat, Nama, Tarikh & Lokasi :

Nama Penuh       : ....................
Tarikh & Lokasi : ....................

jika hendaf daftar lebih dari 1 tempat duduk boleh hantar sms seperti ini :

Seminar: Tempat 4 seat, 1: Ali Bakar 2: Mohd Zaimi Yusof, 3: Yunus Selamat, 4 : Siti Noraini Rahman, 22/5/12 Ampang

sms kepada 019-6645066


anda juga boleh email maklumat kepada admin@pokli.com

apa anda akan dapat????

saya akan berkongsi ILMU dalam pelaburan & Perniagaan EMAS...
  1. Rahsia Transformasi Minda Jutawan EMAS
  2. Teknik Dalam Pelaburan EMAS
  3. Pelaburan Emas & Perak Fizikal Yang terbaik?
  4. Perniagaan @ Pelaburan?
  5. Bila Masa Sesuai Melabur EMAS & Perak?
  6. Bila Masa Sesuai Jual EMAS & Perak?
  7. Bila Masa Nak beli balik ?
  8. Berapa Banyak nak beli?
  9. Berapa Banyak Nak Jual?
  10. dan banyak lagi tips tips pelaburan emas & perak secara PERCUMA!!!!

saya ni cikgu emas & perak......yang best sekali saya kongsi RAHSIA Tokey EMAS mcm saya...hehehe....saya ajar apa yg saya buat yer....

jumpa saya tawww.....

as seen on BERNAMA TV 502 ASTRO : HELO MALAYSIA

ingat emas ingat POKLI
019-6645066
admin@pokli.com

Read more...

25 April 2012

Pokli Bersiaran Secara Langsung di ASTRO 502

Assalamualaikum w.b.t & Salam Keemasan buat anda semua



apa khabar semua? saya doakan anda semua berbahagia & happy dengan kehidupan & kekayaan yang anda kecapi sekarang ini...tahniah kerana telah memilih emas & perak sebagai simpanan dan pelaburan anda.....alhamdulillah atas sokongan anda semua Pokli akan bersiaran secara langsung

Hari    : Rabu,
Tarikh : 25 April 2012
Jam     : 10 mlm - 11mlm
Channel: Bernama TV Astro saluran 502
Rancangan : Helo Malaysia

wowowowoow....yg best ni siaran langsung...alhamdulillah...kalau biasa anda baca dekat blog...jumpa di seminar...skrg boleh belajar di media elektronik...jgn lupa set decoder astro anda yer...jumpa saya malam ni..topik...PROSPEK PELABURAN EMAS


ingat emas ingat pokli
019-6645066

Read more...

21 March 2012

Bengkel 5B di Kuantan......Weekend ni di Empress Hotel Sepang (24&25mac)

Asssalamualaikum w.b.t


Tahniah kepada peserta seminar percuma di Public GOLD seluruh Malaysia & Bengkel Strategi 5B selama 2 hari di Vistana Kuantan hujung minggu lepas.....moga dapat ILMU tu di manafaatkan dan disampaikan & dimanafaatkan kepada orang lain...

Bercerita tentang Pelaburan & Peniagaan Emas & perak secara fizikal ni mungkin tidak sesuai dengan anda kerana banyak faktor-faktor kekangan seperti modal & masa mungkin melalui perkongsian dapat memberi manafaat kepada orang lain....saya suka berkongsi ilmu tentang perniagaan emas ini kerana kenaikan harga emas yang naik setiap tahun mungkin kalau ada pihak lain yang memiliki emas secara automatik mereka pun turut sama mendapat manafaat dari simpanan emas tersebut.

Untuk menjadi orang yang berjaya....kita perlu jadikan kehidupan kita ini amat bermakna kepada orang lain...saya rasa amat bertuah melalui perkongsian ILMU & kemahiran dalam EMAS & Perak membolehkan orang lain seperti anda dapat membuat duit / jana pendapatan dalam diam aka menjana pendapatan sambil tidur....wowowowowo....anda buat...anda ada ilmu....anda ada strategi...anda dapat...

pasti diluar sana ramai yang pelik kenapa anda banyak melakukan kesilapan dalam pelaburan emas & perak???? sepanjang seminar percuma di seluruh malaysia...pokli telah tanya & menganalisa kenapa ramai orang tertipu dalam pelaburan emas.....jawapannya adalah ILMU...masih ramai rakyat Malaysia yang masih cetek dalam ILMU emas pelaburan........tapi......takpe.....selalunya orang yang BERJAYA memang banyakkkk melakukan kesilapan & mereka yang berjaya akan BELAJAR dari kesilapan yang lepas & mengambil pengajaran...takkan nak kena tipu 2 kali......


antara konsep pelaburan emas yang GLAMER & FOFULAR di Malaysia adalah :-

1) Sistem Manipulasi - beli emas..pajak....beli emas ..pajak......dari 1kg...pajak dapat 650g dan beli & pajak hingga tinggal sekeping.....hehehe....untung ker????? untung ketika jual & harga emas naik.....

2)Sistem 35/65 & 30/70 - sistem ini mmg glamer dikalangan pelabur-pelabur emas di malaysia.....maknanya.....pelabur-pelabur emas membeli emas cuma membayar 35% dari harga emas & balance di pajak di Ar RAHNU & pajak gadai......keuntungan kepada pelabur bila harga emas naik dalam 6-12 bulan dan dijual kepada peniaga....tapi bagaimana kalau nilai MARHUM jatuh???? macam sekarang nilai Marhum turun kepada RM194/g untuk 999.9? mmmmmm sebab itu mindset pelabur penting dalam menfokus pelaburan & target keuntungan...kena ada ILMU hisab...contohnya anda kena tanggung KOS ar rahnu selalunya 0.75% sebulan dari nilai MARHUM....

3) Pembayaran keuntungan % secara bulan2- ramai pelabur-pelabur di seluruh malaysia suka cara pelaburan ini....bagi mereka...cara ini MENGUNTUNGKAN & mendapat pulangan secara pasif setiap bulan...hehehehhe...adakah ini GENUINE? jawapnya....bergantung pada syarikat yang membuat sistem ini......selagi masih beroperasi INSYA -ALLAH mereka boleh memberi pulangan bulan2 & ada pelabur baru yg top up dalam BIZNES mereka.......sebagai pelabur bijak....anda kena buat kajian & semak status syarikat tersebut samada berdaftar dengan SSM, Bank Negara dsb.....(cek di mana mereka beroperasi supaya senang nak tahu bila nak tuntut balik pelaburan anda....tu pun kalau ADA..kalau buka/daftar di LUAR NEGARA???)

4) Spekulasi - cara ini amat popular sebab anda boleh monitor harga emas semasa & boleh LOCK utk membeli dan menjual balik dalam tempoh yang cepat apabila harga NAIK....biasanya tempoh 1 - 3 bulan......kena pandai tengok HARGA EMAS....

5) Pelabur EMAS - konsep ini amat selamat & menguntungkan...sebab....beli emas simpan....sebab matlamat nak jadi jutawan emas....saya perlu ada emas 5.6kg untuk bergelar jutawan emas....berbanding tahun 2009 beli emas public gold Rm1juta dapat lebih kurang 9.5kg .....heheheehe....

5.6kg x RM179 =RM 1,002,400 ---  nak jadi jutawan emas ini FORMULA dia
(harga semasa tgk di www.publicgold.com.my)


6) Peniaga / Tauke EMAS - inilah pilihan terakhir kepada pelabur-pelabur emas menjadi tauke emas & usahawan emas.....sebab bukan ramai orang nak jadi tauke....ramai dikalangan pelabur mempunyai pekerjaan tetap & perniagaan lain....so pilihan kerjaya tauke emas ini pulangan amat menguntungkan jikalau MEMPUNYAI keinginan, modal, motivasi, kemahiran perniagaan & rangkaian perniagaan yang luas....setiap pelaburan & perniagaan ada cabaran & risiko yang perlu ditanggung???????/


so apa pilihan anda????

berdasarkan kajian saya, ramai yang memilih mejadi pelabur emas & peniaga emas .....alang2 membeli emas Rm20k bersama Public GOLD dah layak bergelar sebagai pengedar & dapat benefit yang ditawarkan pihak Public GOLD samada dalam bentuk tunai @ hadiah2 sampingan (percutian/dirham/ tabung kereta dsb)....

TAPIIIIIIIIIIIIIIIIII.....sebelum anda menjana keuntungan dalam pelaburan & perniagaan emas FIZIKAL.....ada beberapa faktor yang perlu dipertimbangkan......


1) Faktor Produk-pilih produk yang sesuai untuk pelaburan & perniagaan ANDA.....contoh GOLD BAR & COIN amat sesuai sebagai pelaburan & ketulenan GOLD BAR/ COIN  harus 999.9 & 916...

2) Faktor Harga - harga yang ditawarkan adalah kompetetif & selaras denan harga semasa berdasarkan harga dunia...contoh mengikut harga di www.kitco.com & www.goldprice.org ....ini penting sebagai pelabur anda boleh pilih produk yang sesuai apabila INGIN membeli & MENJUAL produk tersebut...

3) Faktor Spread - susut nilai harga emas penting dalam mengukur keuntungan / break even dalam pelaburan anda.....contoh kena pilih spread yang paling rendah & kompetetif.....paling rendah paling bagus....contoh spread 4.5% -6% 5paling sesuai untuk pelaburan anda.....harga emas naik 8% sebulan anda dah untung 8%- 4.5%(spread) =3.5% profit sebulan....

4) Faktor kecairan- anda perlu pilih syarikat & pengedar yang mempunyai kewangan yang kukuh demi membeli balik emas yang anda beli dahulu......sebab ada syarikat2 yang boleh menjual emas sahaja...tapi bila nak beli balik.....mereka dah HILANG atau xde kewangan kukuh untuk membeli balik....tahukah anda...exits point kepada pelabur emas adalah apabila mereka MENJUAL....time menjual mereka mendapat KEUNTUNGAN atas kenaikan harga EMAS tersebut (CAPITAL GAIN)

5) Faktor Mudah Cair - pilih syarikat & pengedar yang mempunyai rangkaian yang luas dalam proses pembelian & penjualan emas & Perak FIZIKAL....ini penting.....anda boleh memiliki & menjual EMAS bila2 masa dan berdekatan dengan tempat kediaman anda.....macam public gold ada lebih kurang 17 cawangan di seluruh malaysia...so senang kepada pelabur-pelabur emas untuk memiliki emas dengan berkunjung ke cawangan terdekat....tgk di sini (RANGKAIAN CAWANGAN) atau http://www.pokli.com/p/rangkaian-pokli-wealth-management.html

6) Faktor TAMBAHAN produk / Kelebihan Produk - pilih syarikat yang menawarkan nilai tambah kepada pelaburan emas & perak fizikal anda seperti JAMINAN BELIAN BALIK, terima belian balik walaupun CALAR / BENGKOK / PATAH / KEMEK / HILANG RESIT./Hilang KAD ketulenan...ada KAD Ketulenan.....

7) Menawarkan kemudahan Pajak Gadai & Bayaran ANSURAN kepada Pengedar & Pelabur- pilih syarikat yang boleh anda gunakan teknik - teknik pembayaran ansuran (EPP-Easy Payment Program) & anda boleh pajak GOLD BAR DINAR anda beli dengan hantar kepada Public GOLD....Pihak PG boleh membuat tempahan emas dengan bayaran Ansuran sebanyak 4kali dalam 4bulan...contoh nak beli emas RM20k...anda boleh beli emas bayaran setiap bulan RM5,000 jer dan apabila dah abis bayaran bulan ke empat..anda boleh memiliki emas tersebut....kalau PSP- Public Safe Program - anda boleh pajak emas di Public GOLD tapi terhad kepada pengedar anda dapat 65% duit dari harga PG SELL...caranya bawa emas di cawangan publi gold dan anda bole pajakk......mudah untuk cairkan wang bila2 waktu kecemasan..

8) Menawarkan peluang PERNIAGAAN kepada PELABUR - syarikat memberi imbuhan (cash&bkn cash) & royalti kepada pelabur jika anda rekemen kawan2 & kenalan untuk sama2 terlibat dalam memiliki & menyimpan emas & perak ini...wow ni untung 2 dalam 1......walaupun saya simpan emas dalam peti besi...saya boleh memberi manafaat dengan berkongsi kepada orang lain...dan apabila orang lain pun ingin membeli emas ini...anda dapat ROYALTI...ini dah PASIF INCOME beb...hehehhehehe.......tapi ramai sekarang yang dah menjadi peniaga EMAS & PERAK secara Full time seperti saya....hehehehe...saya cuma rekemen orang beli emas dengan Public GOLD...saya dapat ROYALTI....hehehe...baggus la..untuk jana income......buka mulut pun ada EMAS...hehehehe
saya & keluarga dapat percutian percuma bersama public GOLD

okla.....nanti saya sambung lagi artikel tentang pelaburan emas & perak popular di Malaysia....

sebelum ini.....jika ingin menambah ILMU dalam pelaburan emas & perak...anda boleh datang ke bengkel strategi 5 B hujung minggu ni di Hotel Empress Sepang 24 & 25 mac 2012....ada 3 orang Ikon pelaburan & perniagaan EMAS akan berkongsi ILMU dalam Keuntungan EMAS & keuntungan BERNIAGA EMAS.......saya akan berkongsi ILMU dalam PERNIAGAAN EMAS bagaimana saya dah jual emas & perak fizikal sebanyak RM80juta di Public GOLD...ketahui teknik2 & kaedah pemasaran GAYA POKLI....marketing POWER....hehehe.....dan sifu Faizan akan kongsi teknik2 5B.....serta Mahaguru Sykor Hashim akan berkongsi kejayaan bagaiamana beliau mendapat pendapatan 5angka secara tetap setiap bulan di Public GOLD & memiliki kereta mewah hadiah OLEH PG....wowowowoow.....

ingin mendaftar boleh hubungi Pokli di 019-6645066 @ 019-2182 404...bayaran RM599....akaun Pokli Wealth Management 555171003253 ...dah buat bayaran boleh email slip kepada admin@pokli.com & strategi5b@gmail.com (bagi maklumat nama,ic,tmpt seminar,slip bayaran,tel, email)



Wilayah Tengah
24 & 25 Mac 2012
Hotel Empress, Bandar Baru Salak Tinggi - Salak Tinggi, Sepang (http://www.empresshotelsepang.com/location.html)


Wilayah Utara
20 & 21 April 2012
Alor Setar Kedah - Regency Hotel Alor Setar (https://www.theregency.com.my/AlorStar/homeAS.htm)

Wilayah Central
28 & 29 April 2012
Shah Alam Selangor - Tempat akan di umumkan kemudian
Urusetia: En Norafian - 019 2898916
En Rosaidi - 019 3316916
En Faizal Yusof - 019 233245

maklumat lanjut sila layari mini site www.strategi5b.com


jangan LUPA masukkan email anda di sebelah atas kanan blog ini...newsletter melalui email akan di hantar ke INBOX anda setiap kali ada ILMU EMAS & seminar di seluruh malaysia....pastikan anda orang pertama dapat makluamat terkini

Ingat Emas Ingat POKLI....

Ikon Peniagaan EMAS & Perak Fizikal Malaysia

Read more...

04 March 2012

Transformasi Perniagaan Emas & Perak Public GOLD- Seminar Percuma March 2012



ingin mendaftar seminar percuma ni....boleh sms nama , tarikh, tempat seminar, email ke 019-6645066
promosi bulan March buat pengedar2 Pokli.com
temui saya di seluruh malaysia yerrrr...
 Produk terbaru Public GOLD

keluaran terbaru 2 dinar....

500g Emas Gold BAR


Ingat Emas Ingat Pokli

Read more...

28 February 2012

Sedutan Video Bengkel Strategi 5B bersama Pokli - Vistana KL

cuba layan video ni...nak kongi tips2 berfaedah utk anda semua...ingat key words ini.....Matlamat kami adalah menyelesaikan masalah BAPA KAYA & Bapa MISKIN......
apa masalah BAPA KAYA???? apa masalah BAPA MISKIN????

so cara penyelesaian adalah berjumpa dengan KAMI di www.strategi5b.com


Tahukah anda? banyak carian ke blog pokli adalah RAHSIA Tarikh LAHIR melalui METAFIZIK....di sebabkan anda mmg suka RAHSIA TARIKH LAHIR & POTENSI DIRI...mmg saya akan berkongsi RAHSIA tu di Bengkel 5B


Ingat Emas Ingat Pokli

019-66450666

ada satu lagi masalah yang perlu kami selesaikan di sini.....

Read more...

25 February 2012

Seminar Trasnformasi Perniagaan Emas & Perak Fizikal Public GOLD

Assalamualaikum w.b.t

Apa khabar pembaca blog pokli semua? semua mesti seronok tengok harga emas dah naik dalam masa singkat meningkat naik contoh tengok graf di bawah...camna nak untung????..baca pemikiran (Mindset Jutawan)

Kenaikan 6.72% dalam masa sebulan (30 hari)
Kenaikan 11.43% dalam masa 60 Hari
Kenaikan 25.52% dalam 1 tahun
 kenaikan harga emas 2 tahun 62.01%


Camna nak untung kena JUAL baru tahu merasai keuntungan.......
 berbanding simpan ASB akan dapat dividen 7.25% setiap tahun...

Saya akan berkongsi bagaimana keuntungan kalau menyimpan emas & melabur sekaligus....boleh datang ke seminar di  Seluruh malaysia untuk bulan March 2012


No


Hari

Tarikh

Masa

Tempat

1

Thu

1 March, 2012

08:30pm -10:30pm

PG Kuala Terengganu Branch

2

Mon

5 March, 2012

08:30pm - 10:30pm

PG Ipoh Branch

3

Tue

6 March, 2012

08:30pm - 10:30pm

PG Bishop Branch

4

Wed

7 March, 2012

08:30pm - 10:30pm

PG Sungai Petani Branch

5

Thu

8 March, 2012

08:30pm - 10:30pm

PG Alor Setar Branch

6

Mon


12 March, 2012

08:30pm - 10:30pm


Nilai

7

Tue


13 March, 2012

08:30pm - 10:30pm

PG Seremban Branch


8

Fri

16 March, 2012

03:00pm - 5:00pm

PG Kota Bharu Branch

9

Mon


19 March, 2012

08:30pm - 10:30pm

PG Sunway Branch


10

Tue


20 March, 2012

08:30pm - 10:30pm

PG Ampang Branch


Untuk Mendaftar boleh sms kepada 019-6645066 Nama, Tempat Seminar , Tarikh seminar ,email

Contoh Sms : Mohd Faizal Yusof, PG Ampang, 20 march ,  faizal@yahoo.com

hantar ke 019-6645066

Apa anda akan dapat????

1) Pendedahan tentang pelaburan emas & perak fizikal
2) Teknik & strategi dalam pelaburan emas & perak
3) Pendedahan Konsep pelaburan emas & perak yang POPULAR
4) Pendedahan Teknik Berniaga & Jual Beli EMAS Fizikal Public GOLD
5) TIPS & SOAL Jawab

Jumpa saya di Seluruh Malaysia......

Ingat EMAS Ingat Pokli


Read more...
There was an error in this gadget

Kata-kata hikmah

PROF.DR HAMKA,

“PELUANG YANG BESAR ITU DATANG SECARA TIBA-TIBA.DATANG TIDAK MENENTU MASA.DATANG TIDAK MENENTU MASA.DATANG DISAAT KITA KESEMPITAN ATAU KESUSAHAN. NILAILAH PELUANG ITU DENGAN SECARA BIJAKSANA. REBUTLAH PELUANG YANG BESAR ITU, KERANA PELUANG YANG BESAR ITU BOLEH BERLALU DENGAN TIBA-TIBA. JANGAN JADIKAN SERIBU ALASAN UNTUK TIDAK MEREBUT PELUANG YANG BESAR ITU!”

T. Harv Eker
"Kenapa orang itu kaya? Kenapa orang itu miskin? Semuanya bersangkut paut dengan minda"

$ I'm Excellent Money Manager $
$ I Pay My Self First $
$ I Put My Money Into My Financial Freedom Fund Every Day $
$ My Money Work Hard For Me & Make More & More Money $
$ I Earn Enough Pasive Income To Pay My Desired Lifestyle $
$ I am Financial Free,I Work Because I Choose To,Not Because I Have To $
$ My Part Time Business is Managing & Investing My Money & Creating Passive Income Streams $
$ I Create My Life,I Create The Exact Amount Of My Financial Success $
$ I Play The Money Game to Win,My Intention Is TO Create Wealth & Abudance $
$ I Admire & Model Rich & Successful People $
$ I Belieave Money Is Important,Money Is Freedom & Money Makes Life More Enjoyable $
$ I Get Rich Doing What I Love $
$ I Deserve To Be Rich Because I Add Value To Other People's Lives $
$ I Am A Generous Giver & An Excellent Receiver $
$ I Am Truly Grateful For All The Money I Have Now
Lucrative Opportunities Always Come My Way $
$ My Capacity To Earn, Hold & Grow Money Expands Day By Day $

I Am Retire Rich & Retire Young NOW

  © Blogger templates Psi by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP