JURNAL JUTAWAN PELABURAN EMAS, PERAK , PELABURAN HARTANAH,ASB,TEKNIK KEBEBASAN KEWANGAN & TIPS
Pokli = Portfolio + Passive
Pencetus Evolusi Jutawan Emas & Perak di Malaysia
Mentor Kekayaan & Kejayaan

09 November 2019

Wawasan 2020

Assalamualaikum wbt


terima kasih pada yang masih setia dan sentiasa bersama sama #teampokli #pokliwealth berjuang memartabatkan dinar dan dirham sebagai matawang shariah. Insha Allah sokongan anda yang beri sejak tahun 2009 lagi semakin menguatkan semangat kami untuk meneruskan perjuangan ini. kenapa macam ada aura yang sangat kuat pada emas dan perak ni....... magnet kekayaan dia mmg padu.....kun fayakun......insha allah projek akan teruskan bersama teampokli untuk terus kaya dan berjaya
ni projek 2020...doakan agar kami berjaya yer


kami akan beroperasi di kedai bawah pulak mulai 2020... sekarang ni kami dalam proses renovation dan nak mantapkan sistem jual beli emas......
kedai lot bawah ni senang sikit anda datang nak belajar ilmu emas, nak jual dan beli emas dengan mudah....insha allah maklumat lebih tepat dan padat akan #teampokli salurkan pada anda
perjuangan kita berniaga meniru Rasulullah.....adab2.......semua panduan yang Rasul kita bagi boleh jadikan sebagai panduan untuk berjaya...contoh....

1. Mulai perniagaan dengan modal kepercayaan mengedepankan berkah, bukannnya profit semata mata

2. Brand Bisness Rasulullah ialah kejujuran..al amin...Hai orang orang yang beriman, tepatilah akd akad jual beli "al-maidah 1

3.Tidak menjual barang barang illegal dalam pandangan syariat (haram) " diharamkan atas kalian babi, bangkai dan darah (al-maidah 3)

4. Tidak menutupi cacat barang yang dijual "Tidak halal bagi seseorang menjual sesuatu, melainkan hendaknya dia menerangkan kekurangan (cacat) yang ada pada barangitu " HR Ahmad

proses renovation mungkin ambil masa sebulan......doakan moga kita sama2 dapat memartabatkan al quran dan sunnah sebagai panduan dalam berniaga emas dan perak


nak beli emas boleh datang jumpa teampokli yer.... kita akan jual beli secara online, cod, kad kredit, easy payment skim dan simpanan emas dan perak secara terkumpul (GAP)

dah lama teampokli bercita cita nak luaskan empayar peniagaan emas sejak mencebur bidang ini sejak 2009 lagi...dah pasang angan angan mat jenin nak ada kedai emas sendiri....ada 14 cawanan seluruh malaysia.....alhamdulillah......ALLAH telah makbulkan doa ibu dan isteri saya yang sentiasa nak tengok pokli berjaya....bila dah ada perniagaan ini boleh la pokli wariskan (wakaf) projek ni pada keluarga...bukan nak kaya sangat pun......janji dapat berjuang bersama2 rangkaian perniaagan public gold bersama sama memasarkan produk emas dan perak..sambil kembangkan perniagaan PG MALL - wowwowowowoow syokkkk bila kita berniaga secara bersama sama.....takde la rasa sunyi......ada banyak side mirror yang dapat melihat kiri dan kanan apabila sorang2 ni asyik langgar dinding jer.....hehehehehe...kapal besar ni boleh pergi jauh.......kapal kecik boleh pergi laju...... jadi anda pilih yang mana??? #teampokli pilih kapal besar....slow and steady bersama public gold


pilihan utama alim ulama.......samping tu teampokli boleh berjihad memartabatkan al quran sunnah secara tahannuts (penafasan) secara berjemaah pada kita semua

insha allah amanah yang Allah dan rasul bagi boleh kami sebagai pensuruh Allah ni menyampaikan sepatah ayat...walaupun sikit....maklumla....pokli ni buta huruf....tak pandai quran...dulu sekolah sekular....sekolah kebangsaan....belajar ilmu alam......ilmu hisab......jadi buta kayu bab bab quran dan hadis ni....jadi..bila dah tua2 ni...rasa best pulak dapat kongsi ilmu quran...mujur berniaga emas dan perak public gold ni boleh la sama-sama pergi Mekah tunaikan haji dan umrah...doa pada Allah nak pandai Quran....jadi.....kun fayakun.....Allah maha bijaksana dia bagi ilmu tu pada kita yang meminta....jadi bila dah dapat ilmu tu.......sama2 teampokli berjuang menyebarkan ilmu ni


alhamdulillah menteri agama pun dah bagi kelulusan untuk teampokli berjuang habis habisan untuk kongsi ilmu ni....terima kasih Allah

insha allah...doakan agar kami berjaya dunia dan akhirat.....DEMI ALLAH sesiapa yang mengamalkan ilmu Tahannuts ini tidak akan miskin

ambik al quran..... follow kaedah tahannuts..insha allah....Al quran akan menjadikan kita kaya dan berjaya.....jadikan quran sebagai panduan hidup.....


nak belajar ilmu tahannuts emas boleh PM teampokli 019-6645066



jom pakat selawat
pilihan UTAMA para alim ulama


Next projek pokli travel n tour 

kita nak bagi insentif pada pengedar-pengedar pokli ke negara ni

1. New Zealand
2. Luxembourg
3. Ireland
4. Iceland
5. Finland
6. Denmark
7. Canada

jom join #teampokli #pokliwealth

Read more...

Kata-kata hikmah

PROF.DR HAMKA,

“PELUANG YANG BESAR ITU DATANG SECARA TIBA-TIBA.DATANG TIDAK MENENTU MASA.DATANG TIDAK MENENTU MASA.DATANG DISAAT KITA KESEMPITAN ATAU KESUSAHAN. NILAILAH PELUANG ITU DENGAN SECARA BIJAKSANA. REBUTLAH PELUANG YANG BESAR ITU, KERANA PELUANG YANG BESAR ITU BOLEH BERLALU DENGAN TIBA-TIBA. JANGAN JADIKAN SERIBU ALASAN UNTUK TIDAK MEREBUT PELUANG YANG BESAR ITU!”

T. Harv Eker
"Kenapa orang itu kaya? Kenapa orang itu miskin? Semuanya bersangkut paut dengan minda"

$ I'm Excellent Money Manager $
$ I Pay My Self First $
$ I Put My Money Into My Financial Freedom Fund Every Day $
$ My Money Work Hard For Me & Make More & More Money $
$ I Earn Enough Pasive Income To Pay My Desired Lifestyle $
$ I am Financial Free,I Work Because I Choose To,Not Because I Have To $
$ My Part Time Business is Managing & Investing My Money & Creating Passive Income Streams $
$ I Create My Life,I Create The Exact Amount Of My Financial Success $
$ I Play The Money Game to Win,My Intention Is TO Create Wealth & Abudance $
$ I Admire & Model Rich & Successful People $
$ I Belieave Money Is Important,Money Is Freedom & Money Makes Life More Enjoyable $
$ I Get Rich Doing What I Love $
$ I Deserve To Be Rich Because I Add Value To Other People's Lives $
$ I Am A Generous Giver & An Excellent Receiver $
$ I Am Truly Grateful For All The Money I Have Now
Lucrative Opportunities Always Come My Way $
$ My Capacity To Earn, Hold & Grow Money Expands Day By Day $

I Am Retire Rich & Retire Young NOW

  © Blogger templates Psi by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP