JURNAL JUTAWAN PELABURAN EMAS, PERAK , PELABURAN HARTANAH,ASB,TEKNIK KEBEBASAN KEWANGAN & TIPS
Pokli = Portfolio + Passive
Pencetus Evolusi Jutawan Emas & Perak di Malaysia
Mentor Kekayaan & Kejayaan

10 January 2020

Jutawan Dua Dunia - Berniaga Dengan Allah

Projek Pokli 2020 diteruskan walaupun banyak ujian dan dugaan yang yg dihadapi...biasa la nak bina empayar perniagaan mesti dengan kesusahan dulu.....macam kes nabi musa nak berdakwah kepada 70,000 kaumnya..... dia takde apa apa pun hanya tongkat...kalau nak compare dgn firaun....dia ada macam macam...ada emas...ada kerajaan...ada bala tentera....ada kuda...dan macam2 harta...... agak2 ada nak ikut ke musa cuma ada tongkat...nak belah laut merah.....dgn tongkat..tiada sampan...nak seberang laut akibat diserang orang kaum firaun.....wowowowowo

pokli pun belajar ni sejak dah buka quran...banyak cerita2 dalam quran yang dibaca dan di tahannuts....best sungguh.....


kalau ikut impian kami mmg nak buka cawangan seluruh malaysia......berniaga beramai2 dgn teampokli....sama2 buka empayar......kena buat ramai2....tak leh sorang sorang....kalau ada 70,000 downline pokli di alam maya ni boleh la sama2 kita berniaga dan berdakwah........
kita boleh berdakwah menyebarkan syiar islam dan mengajar ummat melakukan kebaikan......melakukan amal soleh....tiada apa yang kita minat.....nak menjadi jutawan dua dunia




doakan kejayaan kami...simpan impian dulu....impian kan percuma

Apabila belum berjaya kita akan dilihat tidak betul. Apabila sudah berjaya kita ditanya bagaimana cara melakukannya.

ada banyak cara anda yang bercita cita nak jadi jutawan 2020 ni........pertama anda boleh start menyimpan emas....cukup 5 kg simpanan emas secara otomatik anda dah bergelar jutawan.....pastu....simpan.....tunggu je la harga emas naik........insha allah untung berlipat kali ganda..tapi kena da ilmu di dada lah


cara kedua belajar berniaga.....buka perniagaan yang modal ikut kemampuan.....anda belajar dari pengalaman...nak buka perniagaan besar anda kena ada modal besar.....kalau anda bijak....boleh start jana pendapatan...kumpul modal...belajar dengan kami cara cara jana pendapatan dari perniagaan yang banyak dan menguntungkan di dalam pasaran skrg....cuma skill berniaga tu kena ada ilmu dan panduan.....kalau nak belajar dengan kami pun...sedia untuk coaching......skilll skill yang allah pinjamkan dan sama2 bertahannuts dgn teampokli sama2 berjemaah tunaikan hak orang ramai


para alim ulama dikurniakan oleh allah ilmu berpengetahuan ...jadi kita kena selalu follow mereka....datang belajar dgn mereka....

bila kita memiliki ilmu....kita tidak takut untuk melaburkan duit dalam apa2 pelaburan...yang penting kita mempunyai ilmu yang jelas tentang apa yang kita buat.....contoh kalau kita start melabur kepada ilmu...kita akan sentiasa dahaga ilmu...kita nak lagi.....jadi geng2 teampokli yang selalu ber tahannuts akan isi ilmu mental setiap pagi sebelum subuh dengan al quran dan sunnah....... agar minda kita tidak di isi dengan sampah yang akan menyebabkan kita takut dan ditakut takutkan oleh berita di television dan internet......nak berjaya kena berani..berani tanggung risiko
apabila pokli diberi peluang oleh coachfadzil....biggboss raudahcity.......brainybunch di cyberjaya...rasa seronok dapat beri ilmu....share tips dan teknik baca quran yang membuka hati dan minat baca quran sejak belajar ilmu yang dikongsi oleh kami...selepas itu pokli di jemput oleh team malakat mall untuk bertahannuts di wisma brainybunch...kongsi ilmu buat ustaz2 yang terrer..share ilmu agar boleh disampaikan kepada orang lain


projek raudhahcity....bandar islamik yang terunggul.....plan yang menarik...dan ada keistimewaan tersendiri....yang best ada malakat mall....ada hospital...ada perumahan....condo...hospital...mesjid.....perrhhhh power.....jd macam madinah....sebijik...projek bernilai 400juta.......

janji jam 3 petang......meeting pasal quran berlangsung sampai 3 jam....mmg seronok...tahannuts nih.....byk benda kita belajar benda baru...maklumla dah buka pintu hati...dah terang.....clear la senang nak faham quran.....\

Jangan stop cari ilmu al quran dan hadis sebagai ilmu yang bermanafaat,
Letak Allah di Hati ❤️❤️❤️
Jadikan Emas dan perak sebagai matawang anda.
Letak Dinar dan DIRHAM di tangan🛡️🛡️🛡️
gathering di wisma pokli last week...4 jan 2020
CEO PRMGVSB datang bertahannuts di sini bersama sama teampokli berkongsi ilmu yang Dato Hashim Ismail ada berniaga sejak muda muda..boleh stalk gambar kat fb
okla
doakan kami istiqamah tahun 2020 ni
agar bisnes yang kita buat melayakkan kita menjadi jutawan dua dunia

lepas ni ramai artis akan join teampokli...sapa nak jadi orang terawal beriman???
sama sama kita bermesyuarat selalu agar team kita menjadi team yang berjaya dua dunia...mencari redha allah...redha manusia
berapa kilo nak ada emas tahun ni???? ada 5kg ok???



Sahabat setiap org yg bertahanut sila masuk ke group sahabat tahannut untuk kita masukn ke group panduan, updates, bisnes dan koperasi yer...ada byk ilmu dan kita kan kongsi manafaat buat sahabat semua

Read more...

Kata-kata hikmah

PROF.DR HAMKA,

“PELUANG YANG BESAR ITU DATANG SECARA TIBA-TIBA.DATANG TIDAK MENENTU MASA.DATANG TIDAK MENENTU MASA.DATANG DISAAT KITA KESEMPITAN ATAU KESUSAHAN. NILAILAH PELUANG ITU DENGAN SECARA BIJAKSANA. REBUTLAH PELUANG YANG BESAR ITU, KERANA PELUANG YANG BESAR ITU BOLEH BERLALU DENGAN TIBA-TIBA. JANGAN JADIKAN SERIBU ALASAN UNTUK TIDAK MEREBUT PELUANG YANG BESAR ITU!”

T. Harv Eker
"Kenapa orang itu kaya? Kenapa orang itu miskin? Semuanya bersangkut paut dengan minda"

$ I'm Excellent Money Manager $
$ I Pay My Self First $
$ I Put My Money Into My Financial Freedom Fund Every Day $
$ My Money Work Hard For Me & Make More & More Money $
$ I Earn Enough Pasive Income To Pay My Desired Lifestyle $
$ I am Financial Free,I Work Because I Choose To,Not Because I Have To $
$ My Part Time Business is Managing & Investing My Money & Creating Passive Income Streams $
$ I Create My Life,I Create The Exact Amount Of My Financial Success $
$ I Play The Money Game to Win,My Intention Is TO Create Wealth & Abudance $
$ I Admire & Model Rich & Successful People $
$ I Belieave Money Is Important,Money Is Freedom & Money Makes Life More Enjoyable $
$ I Get Rich Doing What I Love $
$ I Deserve To Be Rich Because I Add Value To Other People's Lives $
$ I Am A Generous Giver & An Excellent Receiver $
$ I Am Truly Grateful For All The Money I Have Now
Lucrative Opportunities Always Come My Way $
$ My Capacity To Earn, Hold & Grow Money Expands Day By Day $

I Am Retire Rich & Retire Young NOW

  © Blogger templates Psi by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP