JURNAL JUTAWAN PELABURAN EMAS, PERAK , PELABURAN HARTANAH,ASB,TEKNIK KEBEBASAN KEWANGAN & TIPS
Pokli = Portfolio + Passive
Pencetus Evolusi Jutawan Emas & Perak di Malaysia
Mentor Kekayaan & Kejayaan

17 June 2015

Hadiah Ramadhan - Free DVD untuk Pembaca BLOG Pokli Sempena Bulan Yang Mulia

Hadiah Ramadan 

FREE / PERCUMA - 100 65 copy je


TOP SECRET - THE GOLD EMPIRE STRATEGY REVEALED 

Ketahui Rahsia POKLI membina Empayar Perniagaan Emasnya dan membuat jualanRM15 Juta Setahun hanya dengan menggunakan komputer dan internet.

******* DVD Copy *******


Dah siap dan jadikan Koleksi- Berbesar Hati Saya Nak Hadiahkan DVD Versi PERCUMA untuk ANDA



Limited Edition terhad 100 copy sahaja yer

Buat Bayaran ke akaun 
Maybank
Pokli Wealth Management
555171003253
RM75.00 sahaja
RM15.00 Sahaja (terhad 100 65 copy sahaja) utk Semenanjung Malaysia , RM20 Malaysia Timur
- Bayaran Kos Transport , Print Cover & CD sahaja

dan boleh Whatsapp Details
017-666 5497
06-630 7797
Nama, Alamat , Telefon & Slip Bayaran
Termasuk Kos Pos Laju (PERCUMA)












Versi Full Version Akan Menyusul Seminggu Lagi
60 hari jaminan pulangan wang
Jika anda mendapati kandungan didalam video ini tidak menepati apa yang anda kehendaki , wang anda akan dipulangkan 100% . Tanpa Soalan !
li


Read more...

15 June 2015

Selamat Berpuasa & Salam Ramadhan (DVD Pelaburan, Peniagaan, Tips, Teknik, Strategi - Top Secret - The Gold Empire Strategy Reveled Launch

Assalamualaikum w.b.t & Salam Ramadhan

Dalam beberapa hari lagi kita akan menyambut ramadhan....alhamdulillah syukur kerana di kurniakan rezeki, masa dan tenaga dapat berjumpa lagi dengan ramadhan....ramai orang2 islam akan berpuasa dan bersama2 gembira dengan kedatangan ramadhan.......maklumla.....ramadhan adalah satu bulan yang mulia.......bulan penuh barakah.......kalau bulan lain semua sibuk dengan hal dunia...maka ramadhan adalah bulan yang tenang.....sibuk mencari dan memohon keampunan....dari Allah s.w.t...bulan lain kita makan...bulan ramadhan kita berpuasa.....bulan ini yang di tunggu2 oleh semua orang...termasuk la saya....dan yang best bulan puasa kita akan fokus kepada ibadah puasa.....dan bulan puasa di isi dengan perkara2 yang berfaedah...Saya juga ingin memohon ampun dan maaf atas segala kesilapan samada sedar atau tidak.........kadang2 tindakan mengguris hati dan perasaan..Maafkan saya



Saya nak kongsi dengan anda aktiviti yang telah berlaku minggu lepas.....atas desakan pembaca dan follower blog...mereka kadang2 tidak sempat datang ke seminar emas dan ingin tahu...jadi....minggu lepas pokli dan team telah sama2 perah tenaga membuat pergambaran dan rakaman DVD......DVD utk berkongsi kepada masyarakat kepentingan menyimpan emas di samping.....banyak perkara yang menjadi rahsia dan orang kebanyakan tidak tahu. jadi.....dengan inisiatif itu kami telah compile dan membuat rakaman DVD bagi pihak anda boleh memiliki dan jadikan sebagai koleksi. Bila rasa ketandusan idea..boleh mainkan DVD ini dan dengar pokli berceloteh...kongsi2 pengalaman sebenar dan apa2 yg saya dapat melalui seminar yang pernah dihadiri atau melalui pembacaan....semoga bermanafaat......

teringat kata2 kawan saya yang masih terngiang dalam minda ini ;

Jikalau Anda Berjaya tetapi anda diamkannya dan anda bangga orang panggil anda low profile..
Anda Sebenarnya SELFISH..
Jikalau anda Berjaya, beritahulah kejayaan anda dengan baik supaya kejayaan itu menjadi inspirasi dan motivasi kepada mereka yang masih mencari-cari jalan. Bantulah mereka untuk naik sehingga mereka lebih berjaya dari anda walaupun anda digelar " Bongkak dan Berlagak ".
Janganlah pula menunjukkan kejayaan ada untuk di lihat tetapi anda menjauhkan diri apabila ada yang bertanya kepada anda.
Allah Tahu siapa anda..
Maka jangan sedih jikalau anda tidak popular di kalangan rakan anda kerana niat itu, Allah maha adil, boleh jadi Allah hujankan anda dengan rezeki yang melimpah ruah sebagai pengimbang kedukaan anda...
Dengan kata lain.....kata2 ini menjadi inspirasi kepada saya untuk berkongsi dengan anda
Sekitar rakaman DVD - lebih 2 jam
sebenarnya ini bukan kali pertama saya membuat rakaman...sebelum ini pernah ditemuramah oleh pemberita dari rancangan Bijak Wang TV3, Bernama TV dan rakan2 youtube yang anggap ilmu yang ada ini sesuai dijadikan sebagai koleksi dan menjadi inspirasi kepada orang lain...dalam DVD ini saya kupas tentang #1  -Kenapa EMAS......#2- Kepentingan Menyimpan EMAS #- Teknik Berniaga EMAS #4-Tips, Teknik dan Kaedah2 yang terbukti berkesan dan TIDAK......#5- Skim Cepat Kaya Dengan EMAS.....
anda boleh memiliki DVD ini dan di pos terus ke rumah anda....
rakaman sekitar Wisma Pokli Seremban 2........ada lebih kurang 1 jam lebih.......wowowowo.....kadang2 nak ceritakan semua tu bukan mudah.......terima kasih kepada rakan2 seperjuangan yang sanggup menggunakan masa dan tenaga buat editing dan jadikan satu ILMU untuk dikongsi bersama
tujuan DVD ini pun bukan sebab2 kepentingan peribadi.....tapi lebih kepada berkongsi dan bagitahu apa yang saya buat sejak 2008 lagi....ada yang best...ada yang sedih...kadang2 pengalaman daripada berniaga dan berkongsi ini sangat banyak........bak kata pepatah...kejayaan tidak datang bergolek....mesti ada TANGAN-TANGAN RAHSIA yang membuat kerja...maklumla masa kita tidur....mereka berhempas pulas sama2 menjadikan program yang boleh memberi manafaat.

Contoh2 petikan dalam youtube yang telah dimuat naik.....

Kenalpasti Skim-Skim cepat kaya

Rekod baru boleh dicipta dan dipecahkan oleh anda...saya doakan......kadang2 ilmu dikongsi..boleh jadikan anda lebih baik dan handal...mana tahu......kan.....20-30juta setahun
Sebenarnya saya suka tengok bangsa kita berjaya dan dapat memberi nilai tambah kepada masyarakat.......more you give...more u get back....daripada jadi mangsa skim2 cepat kaya yang akhirnya mereka menjadi papa kedana dan tanggung hutang sehingga mati.......

pada yang berminat nak dapatkan DVD ini....boleh buat bayaran kepada akaun maybank Pokli Wealth Management 555171003253 dengan bayaran RM75 dan termasuk POS . sila whatsapp @ mesej Slip bayaran, Nama, Tel & alamat ke 017-6665497, Keluaran ini terhad kepada 100 copy yang pertama sahaja.
selepas ini Harga akan berubah kepada RM150 dan akan mendapat DVD , Ebook & MP3.....Fast Action Fast Result
dan yang best sekali....60 hari jaminan pulangan wang
Jika anda mendapati kandungan didalam video ini tidak menepati apa yang anda kehendaki , wang anda akan dipulangkan 100% . Tanpa Soalan !

DVD Free...limited ada 100 pcs sahaja..boleh follow link ni.....Hadiah sempena Ramadhan yang mulia
http://vidmill.my/landing-page-pokli/

Read more...

01 June 2015

Cabutan Bertuah Bernilai RM30,000

Assalamualaikum w.b.t

Saya nak kongsi jadual seminar pokli bulan Jun 2015.......saya akan berkongsi ilmu perniagaan dan pelaburan emas beberapa negeri...

Jadual seminar June 2015 bersama Pokli Pwm

4/6/2015-Khamis- PG PG Branch Seremban, Negeri Sembilan
9/6/2015-Selasa-  PG Public Gold Cawangan Ipoh, Perak
10/6/2015 -Rabu -  PG Relau , Pulau Pinang
11/6/2015 - Khamis - PG Sungai Petani, Kedah

Alamat penuh layari WEB ini
Waktu 8.30mlm-10.30mlm

untuk mendaftar boleh mendaftar dengan menghantar nama, tempat seminar , tarikh kepada 019-6645066 melalui whatsapp, sms, call

masuk adalah PERCUMA


p/s - ada cabutan bertuah buat pembeli emas bulan May 2015 dengan kami dalam satu resit minima RM500...kalau anda ada buat belian..dijemput datang kerana....cabutan akan di buat di seminar dan hadiah akan terus diberikan kepada mereka yg bertuah.......hadiah bernialai RM30,000.00...kita tengok sapa yg kena!!!

Ingat Emas Ingat Pokli
June Promo:
100g GAP in single receipt become Dealer.
Extra Gift:
Free RM 200 Cash Voucher. (Limited to 1st 200 transaction only)

Special Bonus
*Customer entitle upgrade to Dealer
*Dealer recruit 5 x Dealer entitle upgrade to Priority Dealer
*Priority Dealer recruit 30 x Dealer entitle upgrade to Master Dealer.

For details please PM us @ call 06-6307797 ,019-6645066 , 017-6665497

Read more...
There was an error in this gadget

Kata-kata hikmah

PROF.DR HAMKA,

“PELUANG YANG BESAR ITU DATANG SECARA TIBA-TIBA.DATANG TIDAK MENENTU MASA.DATANG TIDAK MENENTU MASA.DATANG DISAAT KITA KESEMPITAN ATAU KESUSAHAN. NILAILAH PELUANG ITU DENGAN SECARA BIJAKSANA. REBUTLAH PELUANG YANG BESAR ITU, KERANA PELUANG YANG BESAR ITU BOLEH BERLALU DENGAN TIBA-TIBA. JANGAN JADIKAN SERIBU ALASAN UNTUK TIDAK MEREBUT PELUANG YANG BESAR ITU!”

T. Harv Eker
"Kenapa orang itu kaya? Kenapa orang itu miskin? Semuanya bersangkut paut dengan minda"

$ I'm Excellent Money Manager $
$ I Pay My Self First $
$ I Put My Money Into My Financial Freedom Fund Every Day $
$ My Money Work Hard For Me & Make More & More Money $
$ I Earn Enough Pasive Income To Pay My Desired Lifestyle $
$ I am Financial Free,I Work Because I Choose To,Not Because I Have To $
$ My Part Time Business is Managing & Investing My Money & Creating Passive Income Streams $
$ I Create My Life,I Create The Exact Amount Of My Financial Success $
$ I Play The Money Game to Win,My Intention Is TO Create Wealth & Abudance $
$ I Admire & Model Rich & Successful People $
$ I Belieave Money Is Important,Money Is Freedom & Money Makes Life More Enjoyable $
$ I Get Rich Doing What I Love $
$ I Deserve To Be Rich Because I Add Value To Other People's Lives $
$ I Am A Generous Giver & An Excellent Receiver $
$ I Am Truly Grateful For All The Money I Have Now
Lucrative Opportunities Always Come My Way $
$ My Capacity To Earn, Hold & Grow Money Expands Day By Day $

I Am Retire Rich & Retire Young NOW

  © Blogger templates Psi by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP