JURNAL JUTAWAN PELABURAN EMAS, PERAK , PELABURAN HARTANAH,ASB,TEKNIK KEBEBASAN KEWANGAN & TIPS
Pokli = Portfolio + Passive
Pencetus Evolusi Jutawan Emas & Perak di Malaysia
Mentor Kekayaan & Kejayaan

30 June 2013

Seminar Hidup Luar Biasa Bulan Julai 2013

Assalamualaikum w.b.t


Ramai yang beranggapan mereka sudah tahu tentang pelaburan hartanah, emas, perak, asb, tabung haji, unit trust, insurans,Forex...... Soalan saya sangat mudah, berapakah positif cashflow anda setiap bulan??? Sudahkah melebihi dari perbelanjaan anda bulan bulan???? Jika belum anda masih berada didalam lingkungan "perlumbaan tikus"....yer anda masih dlm rat race!!! 

tau ke apa rat race??? masih cukup2 makan setiap bulan dan masih terkais2 pagi makan pagi....kais2 petang makan petang..dengan kata lain masih kena BERKERJA untuk dapat WANG....

Untuk orang yang biasa2 jer yang ingin belajar bagaimana untuk HIDUP Luar Biasa Bahagia, Luar Biasa Sihat, Luar Biasa Bahagia, Luar Biasa Berjaya dan Luar Biasa Berkat!!!!

Dengan Bertindak mendapatkan ILMU, Cari Mentor Dan Sistem yang telah terbukti BERJAYA

6 Perkara yang akan saya kongsi kepada anda semua pembaca blog pokli;

1. Kenapa anda gagal dan sentiada "LANGGAR DINDING" dalam kehidupan...kerjaya @ perniagaan

2. Apakah punca kritikal anda TERHALANG untuk menjadi dan mencapai KEJAYAAN & KEKAYAAN.

3. Bagaimanakah strategi untuk anda keluar daripada MASALAH BEBANAN HUTANG untuk selama-lamnya.

4. Bagaimana untuk memaksimakan BAKAT...POTENSI DIRI...supaya anda hidup lagi BAHAGIA...SIHAT...KAYA & BERJAYA???

5. Bagaimana untuk MENGAKTIFKAN getaran tarikan WANG...atau saya panggil MAGNET DUIT.....serta jana lagi banyak MESIN CETAK DUIT untuk anda?

6. Dan BAGAIMANA untuk membina kehidupan daripada BIASA-BIASA kepada kepada LUAR BIASA dan mencapai IMPIAN dan KEINGINAN anda dalam masa paling singkat.



ORANG yg GAGAL adalah orang yang terhegeh2 untuk memulakan sesuatu tindakan...
Orang yang berpotensi untuk Berjaya adalah mereka yang bertindak dengan PANTAS....dengan kata lain...
FAST ACTION FAST RESULT

Boleh bermula dengan datang ke seminar Pokli Bulan Julai 2013

1 Julai 2013 , Isnin , 8.30mlm- Public Gold Seremban, Negeri Sembilan 
2 Julai 2013, Selasa, 8.30mlm- Public Gold Melaka
3 Julai 2013, Rabu , 8.30mlm - Hotel Katerina Batu Pahat
4 Julai 2013, Khamis, 8.30mlm- Prime City Hotel Kluang Johor
5 Julai 2013, Jumaat, 8.30mlm - Public Gold Taman Perling Johor Bharu
8 Julai 2013, Isnin , 8.30mlm, Public Gold Kajang
13 Julai 2013 , Sabtu , 10.30pagi- Public Gold Seremban, Negeri Sembilan 
20 Julai 2013 , Sabtu , 10.30pagi- Public Gold Ampang



Masuk adalah PERCUMA ,daftar NAMA, TEMPAT SEMINAR SMS 019-6645066




tgk alamat PENUH DI SINI



untuk bermula melabur emas boleh mulakan dengan 1 langkah mudah melalui pendaftaran akaun dgn Public Gold rujuk blog ini 

tahukah anda promosi bulan Julai yg dilakukan oleh Public GOLD cuma perlu membeli min 25 dinar dan secara automatik menjadi dealer...




Mentor Kekayaan & Kejayaan ANDA
Pokli
Jumpa Anda Seremban, Johor, Melaka, Ampang & Kajang

nak TAMBAH ILMU PELABURAN EMAS 2013 boleh download buku ini (download sini)



moga bermanafaat untuk anda!!!!!!

Read more...

23 June 2013

Hidup Luar Biasa dengan Emas

Assalamualaikum w.b.t

mulai esok 24 jun saya akan berada di kuching....miri 25/6 dan kota kinabalu sabah 26/6...
pada yang berkesempatan dan INGIN berubah hidup
boleh datang jumpa saya
bayangkan dulu hidup saya biasa2 jer....
tapi


80% Kejayaan Adalah Bermula Dengan Keyakinan Dalam Diri Dan Keberanian Bertindak Luar Biasa!

tahniah kepada yang mendaftar......fast action fast result
saya akan berkongsi kepada anda
bagaimana nak ubah hidup anda dari biasa kepada luar biasa

saya tak pernah pergi berjalan ke luar negara......alhamdulillah
sejak BERANI BERNIAGA hidup saya berubah 360 darjah....
dan jana pendapatan lumayan setiap masa

syukur pada Allah dan kawan2 yg support rangkaian perniagaan emas dan perak bersama pokli











Lebih jelas kita dengan halatuju hidup kita, matlamat yg mahu dicapai serta destinasinya, lebih yakin serta bertenaga kita utk mencapainya! 87% manusia "biasa-biasa" hidup sekadar hidup utk "survive" krn mrk tidak tahu atau tidak ada ilmu bagaimana utk memaksimakan hidup yg Tuhan berikan sekali ini! Pastikan anda fikir ttg apa kejayaan yg anda mahu capai di sini utk mencapai kejayaan di sana? Robbana Atina Fiddunya Hasanah Wa Fil Akhirati Hasanah, Wa Qina A'zabbannar!


kebebasan kewangan dan memilih cara hidup yang kita mahu memang itu yg kita idamkan





bermain salji di pergunungan Alps......tops of europe........anda pernah berpengalaman di sini?



ingat emas ingat pokli
jumpa saya ingin anda UBAH dan Hidup LUAR BIASA




Read more...

20 June 2013

harga gold jatuh sempena jerebu di malaysia

assalamualaikum w.b.t

Sekarang ni cuacu jerebu sangat kuat...akibat pembakaran terbuka hutan2 di malaysia.....sebenarnya tiada kaitan pun dengan penurunan harga emas yang berlaku malam ni
pada warga melaka boleh jemput datang ke seminar perniagaan emas dan perak ...nasihat pakar emas kekayaan dan kejayaan masa depan


saya akan share ilmu2 berkaitan ilmu2 emas dan strategi2 dalam pelaburan emas
pada yang nak datang boleh daftar nama kepada saya
019-6645066 bagi nama dan berapa jumlah

semalam berlangsung seminar di public gold ampang kira boleh tahan ramai jugak yang datang dan saya telah kongsi2 ilmu selama lebih 2jam...moga mendapat manafaat....

saya juga akan share ilmu2 pasal pelaburan emas dan perak strategi bagaimana jikalau harga emas turun atau naik....dan anda boleh datang seminar ini secara percuma......korbankan masa anda untuk timba ilmu dari orang yang berpengalaman dan sudah 5 tahun dalam pelaburan dan perniagaan emas ini

saya juga akan share tips RM1000 untuk jadi usahawan emas yang berjaya
jumpa di sana

21/6 - Public Gold Melaka, 8.30mlm

24/6 -Public Gold Kuching, Sarawak,8.30mlm

25/6 -Hotel Mega ,Miri 8.30mlm

26/6 -Public Gold Kota Kinabalu Sabah, 8.30mlm


ingat emas ingat pokli

Read more...

10 June 2013

Pengalaman bercuti ke Eropah 2013 & Seminar EMAS PERCUMA bersama POKLI

Assalamualaikum & selamat sejahtera buat warga2 EMAS dan PERAK semua....hehehe


sebenarnya sambil2 taip blog ni saya masih jet lag...maklumla waktu di paris sekarang baru pukul 6 pagi (beza dgn malaysia 6jam).....rasa mengantuk pulak....hehehehe


ni saya nak kongsi pengalaman bercuti di eropah..tip2 dan teknik2 nak melancong sendiri berdasarkan pengalaman saya di sana sekitar 18 hari...perhhh kira agak lama jgk la kan?
ok.....

22 hb Mei - 8 June 2013 tempoh berkelana ke eropah....'

22hb- 26hb Mei
22hb bertolak dari KLIA 10pagi naik MAS AirBus A380......sampai di Kota London dalam jam 4.00 petang....alhamdulillah selamat sampai selepas lebih 13jam di udara...pengalaman naik airbus mmg mengujakan...maklumla flight 2 tingkat...bersama2 depan saya tu MB Kedah......bersama isteri dan bodyguardnya.......katanya melawat anaknya sedang belajar di UK.....(nanti nak hantar anak belajar di UK la..boleh pergi LONDON selalu...hehehe)

apabila sampai ke Airport Hetrow..saya terus menuju ke homestay yg disewa di St Mary Street (area Paddington).....kira2 dalam bandar la jgk,....homestay pun dekat kedai2 arab dan tesco.....senang nak cari makan dan yg best makan KFC sini pun halal ( hanya KFC ni je di UK).....saya tinggal di London lebih 5 hari 4 malam.....xtvt yg best jalan2 ...tgk pemandangan dan lawat tempat2 menarik di sana.......harga semalam utk homestay ni dalam $120 je.....pound tau.....bukan dollar......1 pound = RM4.72

pengalaman berjalan dan bershopping di kota london mmg best...esp nak shopping kasut clark dan baju2 branded di Bicester village....
bersama helmi tauke shell di juru penang......kaki jalan2 ni..dia round 1 eupore

bayangkan kasut clark murah serendah $20 jer......mau angkat 10 pasang....hehehe
rambang mata cari kasut murah2....hehehehehe
sempat sambar clark & salvatore feragamo....hehehe....sekali sekala

pengalaman di sini sangat best dengan suhu yg sejuk dan nyaman...x yah pasang2 air cond......suhu dalam 10-15 darjah celcius....nanti saya sambung kongsi pengalaman di 8 negara lain seperti UK...Paris....Amsterdam....Belgium....Germany.....Austria....Italy.....Switzeland.........saya ada masa saya share pengalaman...sbb nanti saya nak buat Konvoy pokli ke eropah..sapa nak join?

sebelum saya teruskan lagi entry.......saya nak share jadual seminar saya bulan june 2013....seminar nasihat pakar emas kekayaan dan kejayaan masa depan...insha allah saya akan kongsi ilmu dalam pelaburan emas dan perak serta perniagaan yang membolehkan anda kaya dan berjaya....jumpa saya
untuk booking tempat boleh sms nama , tempat seminar dan jumlah peserta ke 019-6645066

17/6 - Public Gold Seremban, 8.30mlm
18/6 -Public Gold Kajang,  8,30mlm
19/6 -Public Gold Ampang, 8.30mlm
21/6 - Public Gold Melaka, 8.30mlm
24/6 -Public Gold Kuching, Sarawak,8.30mlm
25/6 -Hotel Mega ,Miri 8.30mlm
26/6 -Public Gold Kota Kinabalu Sabah, 8.30mlm

ingat Emas ingat Pokli

jumpa saya di seminar percuma ini.....

fast action fast result
saya doakan semoga anda kaya dan berjaya!!!!!
nak register akaun dengan public gold secara percuma dulu boleh buka panduan di www.emaspokli.blogspot.com

Read more...
There was an error in this gadget

Kata-kata hikmah

PROF.DR HAMKA,

“PELUANG YANG BESAR ITU DATANG SECARA TIBA-TIBA.DATANG TIDAK MENENTU MASA.DATANG TIDAK MENENTU MASA.DATANG DISAAT KITA KESEMPITAN ATAU KESUSAHAN. NILAILAH PELUANG ITU DENGAN SECARA BIJAKSANA. REBUTLAH PELUANG YANG BESAR ITU, KERANA PELUANG YANG BESAR ITU BOLEH BERLALU DENGAN TIBA-TIBA. JANGAN JADIKAN SERIBU ALASAN UNTUK TIDAK MEREBUT PELUANG YANG BESAR ITU!”

T. Harv Eker
"Kenapa orang itu kaya? Kenapa orang itu miskin? Semuanya bersangkut paut dengan minda"

$ I'm Excellent Money Manager $
$ I Pay My Self First $
$ I Put My Money Into My Financial Freedom Fund Every Day $
$ My Money Work Hard For Me & Make More & More Money $
$ I Earn Enough Pasive Income To Pay My Desired Lifestyle $
$ I am Financial Free,I Work Because I Choose To,Not Because I Have To $
$ My Part Time Business is Managing & Investing My Money & Creating Passive Income Streams $
$ I Create My Life,I Create The Exact Amount Of My Financial Success $
$ I Play The Money Game to Win,My Intention Is TO Create Wealth & Abudance $
$ I Admire & Model Rich & Successful People $
$ I Belieave Money Is Important,Money Is Freedom & Money Makes Life More Enjoyable $
$ I Get Rich Doing What I Love $
$ I Deserve To Be Rich Because I Add Value To Other People's Lives $
$ I Am A Generous Giver & An Excellent Receiver $
$ I Am Truly Grateful For All The Money I Have Now
Lucrative Opportunities Always Come My Way $
$ My Capacity To Earn, Hold & Grow Money Expands Day By Day $

I Am Retire Rich & Retire Young NOW

  © Blogger templates Psi by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP