JURNAL JUTAWAN PELABURAN EMAS, PERAK , PELABURAN HARTANAH,ASB,TEKNIK KEBEBASAN KEWANGAN & TIPS
Pokli = Portfolio + Passive
Pencetus Evolusi Jutawan Emas & Perak di Malaysia
Mentor Kekayaan & Kejayaan

30 March 2014

Sales Incentive Jepun 2014 & Seminar April

Assalamualaikum w.b.t

saya baru lepas kembali ke tanah air selepas bercuti selama seminggu di Jepun, alhamdulillah banyak tempat2 yg menarik telah saya pergi contoh...Kansai, Osaka, Kyoto, Mt Fuji dan Tokyo.....fuh......kalau saya nak kongsi pengalaman selama 7 hari memang best dan yang paling seronok adalah percuma hadiah sales incentive bersama public gold...... boleh tgk blog kawan saya yg telah update cerita beliau (En Zul).

syarat2 nak dapat incentive ni adalah order emas sebanyak RM3juta....mudah bukan?

ok......saya nak share la skit2 gambar di sana......bole layan bawah ni

cek in di KLIA...kami naik Singapore Airline jer......yg bestn aik Airbus 380.....luas dan selesa

berada di Universal Studio of Japan........USJ....fuhhhh 1 hari ronda sini mana cukup.....bawa anak2 ni mmg best

saya dan Faizan Pelaburjutawan sedang menghayati musim sejuk di taman sakura.....dekat2 dgn muzium di raja Osaka...
lepas penat bermain main di USJ......menikmati lunch Jepun di Atas HRC Osaka
tasik Banding...ehhhh bukan....ni tasik Ashi di kaki gunung fujiyama....
berdiri tegak di Disney Sea Jepun......fuhhh suhu masa ni dalam 10 Darjah Celcius
 emas terbesar di sunia....250kg...nilai lebih rm147k sekilo....kalau 250g darab la sendiri...hehehhe
 dinner malam ni tema jepun......pakai baju pahlawan jepun kami semua
ketinggian gunung ini 3776meter.....tinggi lagi gunung kinabalu.... tiba tiba teringat lagu "Ku ikut kamu"Gunung Fujiyama ....http://www.youtube.com/watch?v=2bbqKDkMIaI
masjid di persisiran bandar tokyo....singgah solat jamak
kali kedua saya main salji....last year kat swistzeland........tapi best sbb negara kita panas


okla....sapa2 yg berminat nak datang seminar saya bulan april 2014 boleh booking tempat...sms nama . tempat seminar dan berapa peserta ke 019-6645066

ok jumpa saya di Seremban, Kota Kinabalu Sabah, Wilayah Persekutuan Sabah, Kajang, Selangor dan Petaling Jaya.
pada yang berminat untuk booking Personal Coaching bersama Pokli boleh buat sekarang tempahan masa dan tempat
esp Kota Kinabalu, Sabah (22/4) & W.Persekutuan Labuan (23/4)
Personal Coaching One To One dengan anda

Ingat Emas Ingat Pokli

Read more...

03 March 2014

March 2014

Assalamaulaikum...tahniah pada pembaca blog pokli

Gambar saya ini semasa menghadiri seminar emas fizikal di Hotel Tabung Haji......fuhh banyak ilmu ilmu di dada yang saya perolehi....rasa macam nak share pada anda semua
ni saya nak share slide dari speaker terhebat public gold...boleh je download SINI

Sekarang dah masuk bulan march 2014....fuhh sekejap je dah naik tahun 2014.....dah masuk 3 bulan......tapi apa yg best tahun nih??? kalau  peminat2 emas mmg suka sebab tahun ini emas dah naik sebanyak  9.79%

tahniah la pada penyimpan penyimpan emas....anda dah boleh rasa keuntungan....pada  yang dah beli pada bulan2 nov..dec..jan...dan boleh jual balik sekarang utk rasai keuntungan emas tersebut...pada yang belum lagi mungkin belum terlambat......

ok...cer tgk gambar ini.......apa yg anda faham?
1. orang lelaki tak boleh pakai emas...kalau org lelaki pakai jadi mcm ni la......nampak aura emas tu telah menguasai mereka....maklumla......org lelaki dah kuat...jadi mereka ini memang HARAM di pakai sebab mereka sendiri dah kuat..kalau pakai bertambah2 kuat...sebab tu yg pakai emas di badan kita nampak mcm gangster2...dan taiko2 je kan??...org perempuan mmg kena pakai emas sb mereka insan yg lemah.....emas dapat membantu mereka menjadi mereka kuat......yela......sbb tu apabila perempuan memakai emas...mereka nampak seperti seorang yg berkeyakinan....berkelayakan dan elegen.......(hehehe saya ini tidak mempengaruhi anda memiliki emas yerr)

2.bila simpan emas kita akan dapat rasakan keyakinan dan keberanian tersendiri...saya pernah membuat ceramah dihadapan lebih 500 orang.....fuhh..kalau ikut saya seorang yg penakut ini.....mmg x boleh dan tak berani.....dulu masa saya bekerja boss suruh buat presentation pada client pun saya mmg tak berani dan tak pernah....tapi alhamdulillah...lepas saya dapat rahsia emas ini....keberanian dan keyakinan saya membuat persembahan di khalayak ramai bertambah kuat...entah kenapa kekuatan dan keberanian menguasai diri saya.........(heheheh tp dalam poket saya ala la bekal 20gram....)


ok.....ni saya nak kongsi promosi menarik bulan march 2014..........berminat nak jadi pengedar emas dgn pokli boleh buat belian min 100g dan anda akan mendapat 1.5% insentive..kalau nak dapat lebih lagi boleh buat belian 350g iaitu sebanyak 2%.....bestkan....jual beli dapat insentive....insentive ni macam guna kredit kad la.....banyak kita guna..banyak la BONUS yg kita dapat.....cuma dekat pokli kita bagi bonus dalam bentuk insentive jualan........boleh rebut peluang ini sehingga 31 march 2014......fast action fast result......


pada yang berminat dgn trading emas dan tambah ilmu dgn pokli boleh book kelas personal coaching.....insha allah anda akan kongsi ilmu2 berkaitan emas dan perak yang mana boleh menjadikan anda untung.........sebab apa......better anda ada ilmu dan baru beli emas...jgn beli emas dulu dan baru belajar........tapi terpulang pada anda.....sebab hidup anda pilihan anda.....kalau anda tahu dan rasa dah pandai tak perlu tambah ilmu...tapi kalau anda nak tahu banyak rahsia emas dan perak...better anda belajar dgn saya sbb saya dah berpengalaman 6 tahun dalam bidang emas dan 14 tahun dalam industri perniagaan......wwowoowowowow.....dari segi pencapaian......banyak yang telah saya rasai dan nikmati...alhamdulillah.....seronok sebenarnya......ok.....kalau nak tahu lebih lanjut boleh booking masa anda.....samada sesi personal coaching dgn pokli secara one to one..atau datang ke kelas saya....insha allah kelas akan di adakan bulan march di seremban....johor bharu....ampang.....dan di




berminat utk tambah tambah ilmu jemput datang.....cara penyertaan boleh sms nama , tempat seminar ke 019-2182404

p/s- masa artikel ni ditulis sedang sibuk berlaku Russia- Ukraine Crisis.....rasanya macam mana?

Pernah terfikir ada banyak ni dalam akaun maybank anda???????

jemput datang nanti saya kongsi ilmu.....from zero to HERO...dari duit RM1 jadi Rm1juta......dari emas 1 dinar jadi 1000 dinar........sharing is caring......saya nak wariskan ILMU......ILMU....ILMU.......




kakitangan kerajaan di seru timba ilmu perniagaan dan pelaburan........cth kawan-kawan saya di sektor kerajaan datang belajar di wisma pokli

Read more...
There was an error in this gadget

Kata-kata hikmah

PROF.DR HAMKA,

“PELUANG YANG BESAR ITU DATANG SECARA TIBA-TIBA.DATANG TIDAK MENENTU MASA.DATANG TIDAK MENENTU MASA.DATANG DISAAT KITA KESEMPITAN ATAU KESUSAHAN. NILAILAH PELUANG ITU DENGAN SECARA BIJAKSANA. REBUTLAH PELUANG YANG BESAR ITU, KERANA PELUANG YANG BESAR ITU BOLEH BERLALU DENGAN TIBA-TIBA. JANGAN JADIKAN SERIBU ALASAN UNTUK TIDAK MEREBUT PELUANG YANG BESAR ITU!”

T. Harv Eker
"Kenapa orang itu kaya? Kenapa orang itu miskin? Semuanya bersangkut paut dengan minda"

$ I'm Excellent Money Manager $
$ I Pay My Self First $
$ I Put My Money Into My Financial Freedom Fund Every Day $
$ My Money Work Hard For Me & Make More & More Money $
$ I Earn Enough Pasive Income To Pay My Desired Lifestyle $
$ I am Financial Free,I Work Because I Choose To,Not Because I Have To $
$ My Part Time Business is Managing & Investing My Money & Creating Passive Income Streams $
$ I Create My Life,I Create The Exact Amount Of My Financial Success $
$ I Play The Money Game to Win,My Intention Is TO Create Wealth & Abudance $
$ I Admire & Model Rich & Successful People $
$ I Belieave Money Is Important,Money Is Freedom & Money Makes Life More Enjoyable $
$ I Get Rich Doing What I Love $
$ I Deserve To Be Rich Because I Add Value To Other People's Lives $
$ I Am A Generous Giver & An Excellent Receiver $
$ I Am Truly Grateful For All The Money I Have Now
Lucrative Opportunities Always Come My Way $
$ My Capacity To Earn, Hold & Grow Money Expands Day By Day $

I Am Retire Rich & Retire Young NOW

  © Blogger templates Psi by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP