JURNAL JUTAWAN PELABURAN EMAS, PERAK , PELABURAN HARTANAH,ASB,TEKNIK KEBEBASAN KEWANGAN & TIPS
Pokli = Portfolio + Passive
Pencetus Evolusi Jutawan Emas & Perak di Malaysia
Mentor Kekayaan & Kejayaan

25 February 2015

Buka Akaun (Tabungan EMAS) dengan Rangkaian Pokli Wealth Management Group

Assalamualaikum w.b.t...kami nak kongsi ILMU tentang GP - Gold Purchase & SAP

Ramai yang tertanya2 apa itu Gold Purchase (GP)..GP ini macam buka akaun simpanan emas (tabungan) dengan pihak kami.anda beli emas dan disimpan di dalam bentuk gram..dan boleh buat keluar bila-bila masa konsep sama macam di bank-bank (cuma di bank tak boleh keluarkan emas.yg boleh jual sahaja) emas yang anda simpan adalah emas fizikal & wujud emas tersebut. Selain withdraw emas anda pun boleh jual balik ikut harga semasa..boleh baca di sini

download sini pun BOLEH


GP atau nama panjang Gold Purchase dan SP (Silver Purchase) adalah program yang dilancarkan oleh kumpulan PWM & Pengedar untuk menggalakkan kepada pelanggan menyimpan emas secara berkala.anda boleh menyimpan emas dan perak serendah RM100 atau 1g.anda boleh buat belian bila2 masa 24jam 7 sehari seminggu dan 365 setahun. dan menebus @ menjual emas fizikal bila2 masa anda mahukan...secara online di seluruh malaysia

dan dari 1gram boleh mula dikumpul sehingga menjadi 1000 gram atau lebih mengikut target gram anda!!!!

sebarang persoalan dan pertanyaan boleh datang seminar @ wisma pokli dan saya akan berkongsi sebarang kemuskilan tentang pelaburan dan perniagaan emas melalui whatsapp , wechat, facebook, instagram, email (admin@pokli.com)...atau datang wisma pokli di seremban 2.


####### promosi 2016 beli 100g emas secara automatik menjadi pengedar kami yang sah !!!! 


ini adalah contoh pelanggan kami yang telah mendaftar sempena GAP.sebanyak RM15,900.00 dan memiliki 100gram emas keluaran Public Gold semasa harga adalah RM159 segram (berdasarkan harga semasa di web)

Langkah2 join GAP

1. Bank in ke akaun Pokli Wealth Management Maybank 555 17100 3253
 (Maybank Berhad Seremban 2, Negeri Sembilan )

Jumlah yang anda nak bank-in bergantung kepada jumlah minima RM100 atau gandaan RM50 .arga emas semasa di Website...harga berubah setiap hari mulai 12.00 tengah malam....rujuk sini... harga di LOCK berdasarkan jumlah bankin dan tarikh / jam sahaja.



2. Whatsapp butiran ini seperti Slip bank, Nama, Nombor Kad Pengenalan, Email, Tel, akaun maybank ke 019-6645066 , 011 -11514 916 @ email shafiq@pokli.com , 06-630 7797, 06-6030916 atau 019-6645066 

3.Pihak Kami akan mengeluarkan sales order untuk pengumpulan GP ini. Pihak kami akan menghantar melalui email kepada anda..senang ada salinan anda dan kami. telus. patuh shariah Insha Allah dengan izinNya.



4. Dan anda boleh menebus emas dengan kami (waktu Pejabat Isnin-Jumaat 9.00pagi -6.00 petang) dan sila buat temujanji terlebih dahulu.
WAZE : WISMA POKLI WEALTH MANAGEENT.
06-6030916 , 06-6307797.

anda juga boleh keluarkan dalam bentuk emas keluaran 24k 999.9 samada saiz
1g, 5g, 10g, 20g, 50g, 100g , 250g , 1000g atau - 1dinar, 5dinar dan 10 dinar .


Sila buat tempahan/book awal2 lagi mudah utk withdraw GAP. dan tambah bayaran PREMIUM.. sebab stok emas di kilangkan dari TURKI dan penghantaran berdasarkan emas apa yang anda nak buat keluar / withdraw.

Malah kalau anda mahu jual balik pun boleh emas tu...kami akan bayar berdasarkan harga semasa..... ikut harga PG BUY di website......mudah bukan?

Ikut saiz yang ada di dalam akaun...contoh anda ada 100g....kalau nak jual balik bagitau kami dan dalam masa 24jam payment akan di buat ke dalam akaun anda berdasarkan harga 100g PG BUY......best kan? jual paling rendah 1gram pun boleh

koleksi emas 1gram
1gram merdeka edisi terhad
pilihan stok berdasarkan 1st come 1st serve. ada stok yang spesial edition dan dah tak keluarkan lagi dalam pasaran- terhad / rare


boleh pilih2....dan bagitau kami nak stok apa...
stok kambing sempena tahun baru cina
stok happy birthday
atau stok 1gram yang standard...
stok 1g raya
stok yang ni pun boleh
simpan emas menjamin masa depan
stok cun
stok milikan pelanggan kami di public gold
cukup simpanan sehingga 1000gram boleh keluarkan stok seperti dalam gambar.... tanamkan sikap suka menyimpan. 1gram sehari, 1gram seminggu atau 1g sebulan. insha allah
1g ayam sempena tahun ayam 2017
makin banyak koleksi kami keluarkan. ada yang dah keluar ye
Emas di simpan di dalam safe deposit box utk keselamatan anda.

5. Untuk Mengeluarkan emas anda Perlu membayar Gold Premium untuk pengeluaran emas dan perak. Gambarajah seperti di bawah;





6. Sebarang pertanyaan boleh hubungi kami melalui telefon wisma pokli
06- 6030916, 
06- 6307797, 
whatsapp 011-11 514 916, 019-6645066
@ FB ,
admin@pokli.com  
boleh start jadi pengedar dan agent kami.
Bimbingan PERCUMA di Sediakan. 019-2282404

7. Boleh Download Panduan di sini yer http://tinyurl.com/pwmgap. sebarang persoalan boleh tanya pokli  019-66645066 , 013-9263110 , 011 -11 514 916, 019 -2282 404

8. kami sedia membantu anda memiliki EMAS dan PERAK 

Disclaimer : Panduan ini adalah untuk pelanggan & Pengedar Pokli Wealth Management Group sahaja. 




0 Komen:

There was an error in this gadget

Kata-kata hikmah

PROF.DR HAMKA,

“PELUANG YANG BESAR ITU DATANG SECARA TIBA-TIBA.DATANG TIDAK MENENTU MASA.DATANG TIDAK MENENTU MASA.DATANG DISAAT KITA KESEMPITAN ATAU KESUSAHAN. NILAILAH PELUANG ITU DENGAN SECARA BIJAKSANA. REBUTLAH PELUANG YANG BESAR ITU, KERANA PELUANG YANG BESAR ITU BOLEH BERLALU DENGAN TIBA-TIBA. JANGAN JADIKAN SERIBU ALASAN UNTUK TIDAK MEREBUT PELUANG YANG BESAR ITU!”

T. Harv Eker
"Kenapa orang itu kaya? Kenapa orang itu miskin? Semuanya bersangkut paut dengan minda"

$ I'm Excellent Money Manager $
$ I Pay My Self First $
$ I Put My Money Into My Financial Freedom Fund Every Day $
$ My Money Work Hard For Me & Make More & More Money $
$ I Earn Enough Pasive Income To Pay My Desired Lifestyle $
$ I am Financial Free,I Work Because I Choose To,Not Because I Have To $
$ My Part Time Business is Managing & Investing My Money & Creating Passive Income Streams $
$ I Create My Life,I Create The Exact Amount Of My Financial Success $
$ I Play The Money Game to Win,My Intention Is TO Create Wealth & Abudance $
$ I Admire & Model Rich & Successful People $
$ I Belieave Money Is Important,Money Is Freedom & Money Makes Life More Enjoyable $
$ I Get Rich Doing What I Love $
$ I Deserve To Be Rich Because I Add Value To Other People's Lives $
$ I Am A Generous Giver & An Excellent Receiver $
$ I Am Truly Grateful For All The Money I Have Now
Lucrative Opportunities Always Come My Way $
$ My Capacity To Earn, Hold & Grow Money Expands Day By Day $

I Am Retire Rich & Retire Young NOW

  © Blogger templates Psi by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP