JURNAL JUTAWAN PELABURAN EMAS, PERAK , PELABURAN HARTANAH,ASB,TEKNIK KEBEBASAN KEWANGAN & TIPS
Pokli = Portfolio + Passive
Pencetus Evolusi Jutawan Emas & Perak di Malaysia
Mentor Kekayaan & Kejayaan

02 March 2017

Cawangan Wisma Pokli Lembah Klang - KL Sentral

Assalamualaikum wbt.

Terima kasih pada yang masih sudi singgah blog pokli
kadang2 masa tu terlalu sibuk sehinggakan nak kongsi di blog pun kadang2 tak sempat
24jam Allah bagi pun rasa macam tak cukup
tapi....insha Allah cuba luangkan sedikit masa utk kongsi ilmu dunia dan akhirat pada diri sendiri dan bagi manafaat pada orang ramai.

 
pada bulan febuari lepas pokli dah isteri baru balik dari tanah suci mekah....alhamdulillah diberi peluang oleh Allah swt utk menjadi tetamuNya...best pergi bulan feb...sejuk....pergi berdua.....pergi dengan banyak dosa....mohon agar Allah ampunkan semua dosa dan beri istiqamah menjadi muslim yang patuh pada perintah Allah swt. serta mempunyai perniagaan yang dapat memberi manafaat kepada ramai orang....bantu orang....tolong orang....insha Allah dan perniagaan yang tidak rugi!



syukur atas peluang dan ruang dapat mengabdikan diri kepada Allah dan berserah sepenuh2 pengharapan kepadaNya..... kita manusia apa yang boleh kita lakukan adalah memasang impian.... lepas tu berdoa kepada Allah agar impian yang nak dicapai tu terlaksana.......caranya kena ACTION.........



Sebagai contoh nak buka cawangan Wisma Pokli di seluruh malaysia antara impian yang tak pernah padam...kena ada ilmu, kewangan, pengalaman dan sebagainya......Impian nak buka kedai di Lembah Klang...insha Allah....bulan ini March 2017 telah selesai memberi deposit dan book unit di KL Sentral......insya Allah lepas ini akan beroperasi di Menara Allianz, Nu Sentral,  tingkat 32....huhuhuhuh yang best nya senang nak datang cawangan Wisma Pokli di KL Sentral... anda boleh datang dengan naik Public Transport....naik LRT.....Komuter....ERL....Monorel........ETS keretapi laju.......Bas...teksi....uber....grabcar dan sebagainya....owowowowoow....saya nampak budaya KL yg jem menyebabkan ramai guna pengangkutan Awam....jadi senang anda terus ke


Cawangan Wisma Pokli KL Sentral di Alamat

Cawangan KL Sentral
Tingkat 32, Menara Allianz Sentral, 203 Jalan Tun Sambathan, 50470 Kuala Lumpur
Tel : 03-2725800
       : 03-27758013 (DL)
Fax : 03-27258099
Hp : 011-10840068


Insha Allah doakan semoga rangkaian pokli wealth management Group kaya dan berjaya dalam bidang emas dan perak....sama2 belajar dan mengajar...insya Allah nak bantu lebih ramai faham pasal emas dan perak serta bantu memberi manafaat kepada anda......apa2 boleh roger set appoitment dengan pokli yer... boleh whatsapps 019-6645066


kalau ada yang teringin nak kerja dengan team pokli boleh la set temujanji dan aturkan temuduga yer.... mana tahu....boleh kita sama2 bina empayar

boleh la urusniaga jual beli emas dan belajar2 coaching2 skit2...plan2 kayuh..........


p/s- lepas ni promote kat sekitar pejabat KL Sentral...buka booth dalam KL sentral...insha Allah.....doakan semoga kami berjaya

Read more...
There was an error in this gadget

Kata-kata hikmah

PROF.DR HAMKA,

“PELUANG YANG BESAR ITU DATANG SECARA TIBA-TIBA.DATANG TIDAK MENENTU MASA.DATANG TIDAK MENENTU MASA.DATANG DISAAT KITA KESEMPITAN ATAU KESUSAHAN. NILAILAH PELUANG ITU DENGAN SECARA BIJAKSANA. REBUTLAH PELUANG YANG BESAR ITU, KERANA PELUANG YANG BESAR ITU BOLEH BERLALU DENGAN TIBA-TIBA. JANGAN JADIKAN SERIBU ALASAN UNTUK TIDAK MEREBUT PELUANG YANG BESAR ITU!”

T. Harv Eker
"Kenapa orang itu kaya? Kenapa orang itu miskin? Semuanya bersangkut paut dengan minda"

$ I'm Excellent Money Manager $
$ I Pay My Self First $
$ I Put My Money Into My Financial Freedom Fund Every Day $
$ My Money Work Hard For Me & Make More & More Money $
$ I Earn Enough Pasive Income To Pay My Desired Lifestyle $
$ I am Financial Free,I Work Because I Choose To,Not Because I Have To $
$ My Part Time Business is Managing & Investing My Money & Creating Passive Income Streams $
$ I Create My Life,I Create The Exact Amount Of My Financial Success $
$ I Play The Money Game to Win,My Intention Is TO Create Wealth & Abudance $
$ I Admire & Model Rich & Successful People $
$ I Belieave Money Is Important,Money Is Freedom & Money Makes Life More Enjoyable $
$ I Get Rich Doing What I Love $
$ I Deserve To Be Rich Because I Add Value To Other People's Lives $
$ I Am A Generous Giver & An Excellent Receiver $
$ I Am Truly Grateful For All The Money I Have Now
Lucrative Opportunities Always Come My Way $
$ My Capacity To Earn, Hold & Grow Money Expands Day By Day $

I Am Retire Rich & Retire Young NOW

  © Blogger templates Psi by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP