JURNAL JUTAWAN PELABURAN EMAS, PERAK , PELABURAN HARTANAH,ASB,TEKNIK KEBEBASAN KEWANGAN & TIPS
Pokli = Portfolio + Passive
Pencetus Evolusi Jutawan Emas & Perak di Malaysia
Mentor Kekayaan & Kejayaan

10 June 2013

Pengalaman bercuti ke Eropah 2013 & Seminar EMAS PERCUMA bersama POKLI

Assalamualaikum & selamat sejahtera buat warga2 EMAS dan PERAK semua....hehehe


sebenarnya sambil2 taip blog ni saya masih jet lag...maklumla waktu di paris sekarang baru pukul 6 pagi (beza dgn malaysia 6jam).....rasa mengantuk pulak....hehehehe


ni saya nak kongsi pengalaman bercuti di eropah..tip2 dan teknik2 nak melancong sendiri berdasarkan pengalaman saya di sana sekitar 18 hari...perhhh kira agak lama jgk la kan?
ok.....

22 hb Mei - 8 June 2013 tempoh berkelana ke eropah....'

22hb- 26hb Mei
22hb bertolak dari KLIA 10pagi naik MAS AirBus A380......sampai di Kota London dalam jam 4.00 petang....alhamdulillah selamat sampai selepas lebih 13jam di udara...pengalaman naik airbus mmg mengujakan...maklumla flight 2 tingkat...bersama2 depan saya tu MB Kedah......bersama isteri dan bodyguardnya.......katanya melawat anaknya sedang belajar di UK.....(nanti nak hantar anak belajar di UK la..boleh pergi LONDON selalu...hehehe)

apabila sampai ke Airport Hetrow..saya terus menuju ke homestay yg disewa di St Mary Street (area Paddington).....kira2 dalam bandar la jgk,....homestay pun dekat kedai2 arab dan tesco.....senang nak cari makan dan yg best makan KFC sini pun halal ( hanya KFC ni je di UK).....saya tinggal di London lebih 5 hari 4 malam.....xtvt yg best jalan2 ...tgk pemandangan dan lawat tempat2 menarik di sana.......harga semalam utk homestay ni dalam $120 je.....pound tau.....bukan dollar......1 pound = RM4.72

pengalaman berjalan dan bershopping di kota london mmg best...esp nak shopping kasut clark dan baju2 branded di Bicester village....
bersama helmi tauke shell di juru penang......kaki jalan2 ni..dia round 1 eupore

bayangkan kasut clark murah serendah $20 jer......mau angkat 10 pasang....hehehe
rambang mata cari kasut murah2....hehehehehe
sempat sambar clark & salvatore feragamo....hehehe....sekali sekala

pengalaman di sini sangat best dengan suhu yg sejuk dan nyaman...x yah pasang2 air cond......suhu dalam 10-15 darjah celcius....nanti saya sambung kongsi pengalaman di 8 negara lain seperti UK...Paris....Amsterdam....Belgium....Germany.....Austria....Italy.....Switzeland.........saya ada masa saya share pengalaman...sbb nanti saya nak buat Konvoy pokli ke eropah..sapa nak join?

sebelum saya teruskan lagi entry.......saya nak share jadual seminar saya bulan june 2013....seminar nasihat pakar emas kekayaan dan kejayaan masa depan...insha allah saya akan kongsi ilmu dalam pelaburan emas dan perak serta perniagaan yang membolehkan anda kaya dan berjaya....jumpa saya
untuk booking tempat boleh sms nama , tempat seminar dan jumlah peserta ke 019-6645066

17/6 - Public Gold Seremban, 8.30mlm
18/6 -Public Gold Kajang,  8,30mlm
19/6 -Public Gold Ampang, 8.30mlm
21/6 - Public Gold Melaka, 8.30mlm
24/6 -Public Gold Kuching, Sarawak,8.30mlm
25/6 -Hotel Mega ,Miri 8.30mlm
26/6 -Public Gold Kota Kinabalu Sabah, 8.30mlm

ingat Emas ingat Pokli

jumpa saya di seminar percuma ini.....

fast action fast result
saya doakan semoga anda kaya dan berjaya!!!!!
nak register akaun dengan public gold secara percuma dulu boleh buka panduan di www.emaspokli.blogspot.com

1 Komen:

traveller November 27, 2013 at 9:35 PM  

kat perth pun ada holiday bungalows run by a muslim malaysian family. memang harga berpatutan dan service thumb up lah. kita boleh masak makanan halal sendiri. sebab makanan kat luar memang mahal. kami dah try penginapan. rumah sgt cantik dan kemas bersih and well fully furnished. sesuai untuk keluarga dan group. owner nya pun sgt peramah dan helpful. diaorg siap ada kereta dan mpv untuk sewa. harga sgt murah. berbaloi baloi. boleh contact 0123360098 nama anak owner tu cik siti. mereka ada 4 buah holiday homes di perth. saya dah pernah try 2x. memang puas hati. service dan tempat pun superb!!

dkt youtube pun ada org dah buat review ttg mahira holiday homes ni. cuba type mahira holiday homes

There was an error in this gadget

Kata-kata hikmah

PROF.DR HAMKA,

“PELUANG YANG BESAR ITU DATANG SECARA TIBA-TIBA.DATANG TIDAK MENENTU MASA.DATANG TIDAK MENENTU MASA.DATANG DISAAT KITA KESEMPITAN ATAU KESUSAHAN. NILAILAH PELUANG ITU DENGAN SECARA BIJAKSANA. REBUTLAH PELUANG YANG BESAR ITU, KERANA PELUANG YANG BESAR ITU BOLEH BERLALU DENGAN TIBA-TIBA. JANGAN JADIKAN SERIBU ALASAN UNTUK TIDAK MEREBUT PELUANG YANG BESAR ITU!”

T. Harv Eker
"Kenapa orang itu kaya? Kenapa orang itu miskin? Semuanya bersangkut paut dengan minda"

$ I'm Excellent Money Manager $
$ I Pay My Self First $
$ I Put My Money Into My Financial Freedom Fund Every Day $
$ My Money Work Hard For Me & Make More & More Money $
$ I Earn Enough Pasive Income To Pay My Desired Lifestyle $
$ I am Financial Free,I Work Because I Choose To,Not Because I Have To $
$ My Part Time Business is Managing & Investing My Money & Creating Passive Income Streams $
$ I Create My Life,I Create The Exact Amount Of My Financial Success $
$ I Play The Money Game to Win,My Intention Is TO Create Wealth & Abudance $
$ I Admire & Model Rich & Successful People $
$ I Belieave Money Is Important,Money Is Freedom & Money Makes Life More Enjoyable $
$ I Get Rich Doing What I Love $
$ I Deserve To Be Rich Because I Add Value To Other People's Lives $
$ I Am A Generous Giver & An Excellent Receiver $
$ I Am Truly Grateful For All The Money I Have Now
Lucrative Opportunities Always Come My Way $
$ My Capacity To Earn, Hold & Grow Money Expands Day By Day $

I Am Retire Rich & Retire Young NOW

  © Blogger templates Psi by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP