JURNAL JUTAWAN PELABURAN EMAS, PERAK , PELABURAN HARTANAH,ASB,TEKNIK KEBEBASAN KEWANGAN & TIPS
Pokli = Portfolio + Passive
Pencetus Evolusi Jutawan Emas & Perak di Malaysia
Mentor Kekayaan & Kejayaan

03 June 2014

Seminar Pokli June 2014 , #blue ocean strategy

Assalamualaikum

saya nak kongsi xtvt saya bulan ni , sebelum menyambut bulan ramadhan.......sbb biasa bulan ramadhan mmg tiada seminar.....baca kepada personal coaching one to one di wisma pokli sahaja

pada yang berkesempatan masa dan tenaga...boleh dtg ke seminar pokli yang akan saya buat pada bulan ni di
3/6/14  - Johor Bharu,
11/6/14- Kuching, Sarawak
12/6/14- Kota Kinabalu, Sabah
25/6/14- Kuantan , Pahang
26/6/14- Kuala Terengganu, Terengganu
dan
27/6/14- Kota Bharu Kelantan

ramai yang dah PM dan email pokli bila nak buat seminar di pantai timur dan sabah sarawak.....hah..sekarang saya dah luangkan masa anda boleh jemput datang yer........nanti saya nak share ilmu2 emas dan perak.....teknik2 dan strategi emas dan perak 2014

ada orang tanya saya....apa beza strategi tahun 2014 dan sebelum2 ni?
saya jawab....mesti la beza..........sejak 2009....trend emas ni menaikkkkkkk jer.....

daripada graf di atas saya akan ulas......mana trend dan hala tuju 2014
ok jumpa di seminar percuma bersama pokli yer......
ingat emas ingat pokli

saya akan kongsi tip2 dan strategi pelaburan emas dan perak 2014

pada yang nak hadir seminar ini boleh sms, whatsapp, wechat, fb, PM , admin@pokli.com,  019-6645066
nama, tempat seminar dan tarikh serta berapa peserta
teringat saya pernah membaca buku berkenaan "strategi laut biru"......mesti ada #strategi...laut yg luas dan penuh dgn hasil2 yg boleh di tangkap dgn banyak dan mudah bila ada ILMU...dan strategi.....agak2 apa strategi anda???? nak tangkap ikan di tgh laut? ikan, sotong, ketam, hasil laut banyak di tgh laut..tp camna nak tangkap dan masukkan ke dlm ice box anda?? anda nak ilmu tu? dtg jumpa saya
ramai nelayan2 turun awal pagi utk menangkap ikan di laut..........hanya yang ada ilmu bawa hasil dgn banyak..kan?

okla.....jumpa ye? saya tinggalkan anda dgn serangkap pantun...... "kalau kail panjang sejengkal..... lautan dalam jgn di duga"......selamat beramal dan semoga anda semua semakin luar biasa kaya, berjaya, bahagia dan Hidup Luar Biasa Berkat.

0 Komen:

There was an error in this gadget

Kata-kata hikmah

PROF.DR HAMKA,

“PELUANG YANG BESAR ITU DATANG SECARA TIBA-TIBA.DATANG TIDAK MENENTU MASA.DATANG TIDAK MENENTU MASA.DATANG DISAAT KITA KESEMPITAN ATAU KESUSAHAN. NILAILAH PELUANG ITU DENGAN SECARA BIJAKSANA. REBUTLAH PELUANG YANG BESAR ITU, KERANA PELUANG YANG BESAR ITU BOLEH BERLALU DENGAN TIBA-TIBA. JANGAN JADIKAN SERIBU ALASAN UNTUK TIDAK MEREBUT PELUANG YANG BESAR ITU!”

T. Harv Eker
"Kenapa orang itu kaya? Kenapa orang itu miskin? Semuanya bersangkut paut dengan minda"

$ I'm Excellent Money Manager $
$ I Pay My Self First $
$ I Put My Money Into My Financial Freedom Fund Every Day $
$ My Money Work Hard For Me & Make More & More Money $
$ I Earn Enough Pasive Income To Pay My Desired Lifestyle $
$ I am Financial Free,I Work Because I Choose To,Not Because I Have To $
$ My Part Time Business is Managing & Investing My Money & Creating Passive Income Streams $
$ I Create My Life,I Create The Exact Amount Of My Financial Success $
$ I Play The Money Game to Win,My Intention Is TO Create Wealth & Abudance $
$ I Admire & Model Rich & Successful People $
$ I Belieave Money Is Important,Money Is Freedom & Money Makes Life More Enjoyable $
$ I Get Rich Doing What I Love $
$ I Deserve To Be Rich Because I Add Value To Other People's Lives $
$ I Am A Generous Giver & An Excellent Receiver $
$ I Am Truly Grateful For All The Money I Have Now
Lucrative Opportunities Always Come My Way $
$ My Capacity To Earn, Hold & Grow Money Expands Day By Day $

I Am Retire Rich & Retire Young NOW

  © Blogger templates Psi by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP