JURNAL JUTAWAN PELABURAN EMAS, PERAK , PELABURAN HARTANAH,ASB,TEKNIK KEBEBASAN KEWANGAN & TIPS
Pokli = Portfolio + Passive
Pencetus Evolusi Jutawan Emas & Perak di Malaysia
Mentor Kekayaan & Kejayaan

29 September 2009

Pokli Wealth Management (PWM) - (001896448-W)


Pokli & Admin Jutawanemas.com



Pokli & Mr Loius Ng (Chairman Public Gold)


 Management Public Gold dengan Tun Mahathir.Tanda Sokongan Pelaburan Emas Public Gold & Dinar
Dari Kiri Adalah Mr Branson, Tun & Chairman PG Mr Louis Ng. Tengah Bagi Hadiah Dinar Emas Sebagai Hadiah....bestnya dapat nih



Impian Tun Mahathir Untuk Merialisasikan Dinar Emas Tercapai




 Best dapat Hadiah Emas Dinar nih

Salam
Tepat 29hb September 2009 telah tertubuhnya sebuah syarikat yg saya di idam-idamkan selama ini.terima kasih atas support dan galakan kawan2 di dalam blog dan pejabat. Harini dengan bangganya rasa macam dah ada company besar.Insya allah tercapai cita-cita saya untuk ada syarikat milik sendiri.....melalui syarikat ini boleh pokli tambah kolum aset banyak2...boleh guna OPM banyak-banyak.....boleh apply loan utk kembangkan perniagaan dan melabur dalam emas & hartanah serta berkongsi Ilmu Pengurusan Kewangan / Kekayaan...

Terima kasih kepada saudara En Matt Demon kerana telah memberi nama yang yang Sesuai dan mengikut kehendak pokli....syarikat pokli adalah "Pokli Wealth Management" pendaftaran (001896448-W)beralamat di Cyberjaya Selangor. wah....bangga juga ada syarikat yang akan berstatus MSC (emas & hartanah MSC Status).....kekekeke....sbb ada opis di Cyberjaya tuh.....nanti pokli kena bagi RM50 kepada saudara Matt Demon sebagai Hadiah yang pokli janjikan.hehehehe.....

Dengan tertubuhnya syarikat ini, matlamat PWM adalah

1) Urusan Jual / Beli / Pajak Emas Public Gold & Beli Emas Terpakai,Pamp(Etika),Barang Kemas
2) Perniagaan Hartanah- Jual / Beli / Sewa / Perkhidmatan / Lelong
3) Penasihat/Perunding/Consultant Kewangan - Pokli CFP
4) Pengurusan Kekayaan / Mentor Kekayaan
5) Latihan (Pengurusan Kewangan)
6) Lain-lain yg perniagaan yang akan di fikirkan lagi (Insuran/Travel Agency/Money Changer)

insya-allah pokli cuba melipat gandakan usaha agar cita-cita yang di idamkan sejak kecik tercapai...doakan moga pokli berjaya yer...

Nak jadi Agen? Boleh Call / sms Pokli 019 6645066
Ingat Emas Ingat Pokli

19 Komen:

syah1 September 30, 2009 at 1:04 AM  

tahniah pokli... moga kita semua akan dapat manafaatnya bersama... semoga Allah memurahkan rezki pokli...

jebartzzGold September 30, 2009 at 8:18 AM  

Tahniah Pokli atas penubuhan PWM. Nama memang canggih. Semoga Allah memberi kejayaan dan rezeki yang cemerlang buat Pokli.... Bila nak buat company warming... hehehe

PG September 30, 2009 at 9:23 AM  

Salam Pokli.
Tahniah.Demo dah ada syarikat sendiri.Lepas ni buka restoran pulak :)..Baru cepat jadi jutawan.Bila demo target jadi jutawan ni?..ehehe

PG
-Hafizi Abdullah
20rejab.blogspot.com

Anonymous,  September 30, 2009 at 12:51 PM  

lps ni nak kena beli kereta baru plat pwm 2909

PoKLi September 30, 2009 at 1:44 PM  

terima kasih semua....insya allah tadi dah bukak akaun bank maybank & CIMB...lepas ni boleh apply loan banyak2..

PWM6...no plet kereta BMW X6 pokli....kekekeke doakan berjaya yer semua...


bukak rangkaian perniagaan franchais emas,hartanah,restoran,insuran,travel agency.....perhhh...superb....

n12am September 30, 2009 at 3:24 PM  

الحمدلله دان تهنيئه بوات ڤوکلي، سموݢ برتمبه لواس رزقي ڤوکلي اونتوق دکوڠسي برسام دڠن راکن-راکن بلوݢ يڠ لاين. سلامت ماجو جاي!

MattDemon September 30, 2009 at 10:28 PM  

Tahniah Pokli..for ur fast action..:)

Btw, Pokli leh sedekahkan RM50 tue ke masjid atau surau berdekatan...doakan kejayaan saya n saudara2 seIslam kita..Insya-Allah..semoga semua berjaya seperti ketam cina.

Tini,  October 1, 2009 at 10:11 AM  

Salam Pokli,
Selamat hari raya,
Tahniah diatas penubuhan PWM...tgh fikir gak tapi tak ada idea hehehe...
Nanti nak timba ilmu dengan Pokli jugak....nak gak jadi kaya cam Pokli

dari kawan lama,

PoKLi October 1, 2009 at 10:44 PM  

tq.sifu matt.saya dah sedekah rm50 kpd org yg lebih memerlukan.amin.

tajul October 2, 2009 at 3:19 PM  

tahniak pokli! sy gak nk ucapkan syabas sebab tak lokek kongsi ilmu n idea kat internet ni. ianya cukup berharga utk org2 mcm sy yg msih belajar cara2 nk capai financial freedom ni.sebab tu sy pulun abis blog pokli n jutawan emas.sy hrp 1 hari nnti dpt beli emas dpd pokli n dpt menuntut ilmu direct dgn pokli..err,ada apa2 pengeras ker?hehe

PoKLi October 2, 2009 at 8:40 PM  

tajul...sama-sama....takde pengeras apa2 pun..cuma share je la ilmu yg berguna pada masyarakat kita...jgn duduk sibuk masuk skim cepat kaya!!!!!!!!

syuk81,  October 2, 2009 at 9:47 PM  

tahniah.semoga sukses slalu

Nurul October 3, 2009 at 8:18 AM  

tahniah pokli....suatu masa yang sesuai nanti, sayapon akan miliki syarikat dan produk sendiri, insyaallah.

err...ada jawatan kosong nak jadi consultant pwm ko? kakakka

juk October 3, 2009 at 9:09 AM  

Salam,

Semoga biz Pok Li berjaya. Jemputlah ke blog saya pula. Kalau u setuju, jom kita saling menjadi follower? Saja nak promote blog ni.

TQ.

Sir Zuki
zukidin.blogspot.com

sepul_besut,  October 8, 2009 at 12:09 AM  

Tahniah pokli..

PoKLi October 9, 2009 at 1:11 AM  

thanks semua

nantikan ROAD Show Public GOLD bersama Syukor Admin Jutawanemas & Pokli ke Seluruh Malaysia bermula 18hb Oct 2009...start di Kota Bharu

RosyFitrah October 13, 2009 at 1:36 AM  

Syabas n Tahniah...smoga terus brjaya mengapai cita2..sy pun akan ambil action dlm masa yg terdekat..

sarah December 19, 2009 at 1:20 PM  

I recently came across your blog and have been reading along. I thought I would leave my first comment. I don't know what to say except that I have enjoyed reading. Nice blog. I will keep visiting this blog very often.

Alena

http://grantfoundation.net

There was an error in this gadget

Kata-kata hikmah

PROF.DR HAMKA,

“PELUANG YANG BESAR ITU DATANG SECARA TIBA-TIBA.DATANG TIDAK MENENTU MASA.DATANG TIDAK MENENTU MASA.DATANG DISAAT KITA KESEMPITAN ATAU KESUSAHAN. NILAILAH PELUANG ITU DENGAN SECARA BIJAKSANA. REBUTLAH PELUANG YANG BESAR ITU, KERANA PELUANG YANG BESAR ITU BOLEH BERLALU DENGAN TIBA-TIBA. JANGAN JADIKAN SERIBU ALASAN UNTUK TIDAK MEREBUT PELUANG YANG BESAR ITU!”

T. Harv Eker
"Kenapa orang itu kaya? Kenapa orang itu miskin? Semuanya bersangkut paut dengan minda"

$ I'm Excellent Money Manager $
$ I Pay My Self First $
$ I Put My Money Into My Financial Freedom Fund Every Day $
$ My Money Work Hard For Me & Make More & More Money $
$ I Earn Enough Pasive Income To Pay My Desired Lifestyle $
$ I am Financial Free,I Work Because I Choose To,Not Because I Have To $
$ My Part Time Business is Managing & Investing My Money & Creating Passive Income Streams $
$ I Create My Life,I Create The Exact Amount Of My Financial Success $
$ I Play The Money Game to Win,My Intention Is TO Create Wealth & Abudance $
$ I Admire & Model Rich & Successful People $
$ I Belieave Money Is Important,Money Is Freedom & Money Makes Life More Enjoyable $
$ I Get Rich Doing What I Love $
$ I Deserve To Be Rich Because I Add Value To Other People's Lives $
$ I Am A Generous Giver & An Excellent Receiver $
$ I Am Truly Grateful For All The Money I Have Now
Lucrative Opportunities Always Come My Way $
$ My Capacity To Earn, Hold & Grow Money Expands Day By Day $

I Am Retire Rich & Retire Young NOW

  © Blogger templates Psi by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP