JURNAL JUTAWAN PELABURAN EMAS, PERAK , PELABURAN HARTANAH,ASB,TEKNIK KEBEBASAN KEWANGAN & TIPS
Pokli = Portfolio + Passive
Pencetus Evolusi Jutawan Emas & Perak di Malaysia
Mentor Kekayaan & Kejayaan

03 September 2013

Jimat 20Sen sehari dengan melabur emas - Seminar Percuma (Nasihat Pakar Emas Kekayaan & Kejayaan Masa Depan)

Assalamualaikum w.b.t

Ramai orang tension sbb harga minyak petrol Ron95 dan diesel naik 20sen....sedikit sebanyak mendorong ramai orang naik minyak..maklum la .....selepas harga minyak naik...semua barang2 keperluan akan naik harga.....saya tengok kadar inflasi pun turut meningkat....bagaimana nak buat ini? Anda tak boleh merungut kerana kerajaan adalah pihak berkuasa dan mereka akan buat apa saja untuk mengambil kekayaan yang anda ada secara tidak sedar...walaupun anda bekerja siang atau malam.....anda kena bayar banyak cukai kepada kerajaan....dgn pelbagai alasan.....cara paling mudah....anda cuba jana pendapatan sampingan dan belajar melabur untuk cari pendapatan tambahan......apa yg saya syorkan adalah emas dan perak....


OK......saya nak share dgn anda ilmu2 emas yang akan saya adakan secara percuma.....tengok tarikh yang sesuai dan dekat dgn anda....anda mampu mengubah nasib hidup anda sbb saya akan share ilmu yg belum pernah saya kongsi selama ini......biasa org ingat saya cakap benda2 yg sama...sebenarnya tidak...semua ada bergantung kepada tahap ilmu yang anda ada samada dalam emas....perak.....dan juga pengurusan kewangan......sbb tu kemahiran saya.....


Jadual seminar Pokli pada bulan  September 2013 seperti berikut

10/9,Selasa, 8.30mlm- Public Gold Seremban
11/9,Rabu, 8.30mlm  -Public Gold Ampang
13/9,Jumaat,8.30mlm -Public Gold Johor Bharu
14/9,Sabtu, 8.30mlm  -Success Training Centre - Singapore
23/9,Isnin,8.00mlm     -Public Gold Kuching
24/9,Selasa 8,30mlm  -Public Gold Kota Kinabalu

Alamat lanjut masuk sini 

Apa yg anda dapat bila datang seminar Pokli?
1- Kepentingan menyimpan emas dan perak serta kegunaan
2- Asas Pelabur dan Peniaga yang berjaya
3- Teknik2 dan skill dalam pelaburan
4- Promosi terbaru dan seisi personal coaching
5- Peniaga emas guna teknik dropship
6- Kongsi2 tips2 dan ilmu2 utk anda jadi kaya dan berjaya dgn emas
7- Berkenalan dgn saya utk merapatkan ukhuwah islamiah....tak kenal maka x cinta....:)

Sila sms/whatsapp  nama peserta dan tempat seminar kepada 019-6645066 atau PM kat  fb Pokli PWM
FanPage


Seminar saya lebih kepada 2 hala....anda boleh sediakan soalan dan kita berinteraksi dan berkongsi ilmu...saya tidak pandai nak mengajar sbb ramai org dah pandai bijak semua.....seisi personal coaching lebih kepada menyelesaikan matlamat anda.....dan sama2 kita kaya dan berjaya dalam pelaburan emas dan perak bersama platform public gold......

Matlamat saya utk memberi manfaat kepada kehidupan orang lain...saya dah jumpa peluang ini sejak tahun 2009 lagi dan menuai hasil yang banyak bersama perniagaan dan pelaburan emas public gold....sharing is caring......mendengar lebih baik dan menyelesaikan masalah ramai org...

Ni pokli nak bagi hadiah pada pembaca2 blog.....boleh download yer......hati2 jangan sebarkan ilmu ini..takut nanti ramai yg akan pandai dan tak tahan....maklumla....bongkar rahsia....ahaks

Ingin bermula melabur emas dgn platform public gold anda boleh masuk www.emaspokli.blogspot.com dan follow step2 di sana.....modal bergantung kepada kantung kocek anda.....ada byk untung banyakk,,,,,,,profit ini adalah utk dirasakan...bukan di pamerkan....moga anda rasa keuntungan daripada emas dan perak.......

Jangan lupa temujanji bersama saya di Night of Star; GALA DINNER with Public GOLD at Sunway Lagoon Spa & Resort 8.00mlm 7 September 2013, jumpa di sana yer....


p/s- hadiah ILMU2 emas untuk pembaca blog pokli
boleh download dan BACA yer

DOWNLOAD SINI , SINI atau SINI

0 Komen:

There was an error in this gadget

Kata-kata hikmah

PROF.DR HAMKA,

“PELUANG YANG BESAR ITU DATANG SECARA TIBA-TIBA.DATANG TIDAK MENENTU MASA.DATANG TIDAK MENENTU MASA.DATANG DISAAT KITA KESEMPITAN ATAU KESUSAHAN. NILAILAH PELUANG ITU DENGAN SECARA BIJAKSANA. REBUTLAH PELUANG YANG BESAR ITU, KERANA PELUANG YANG BESAR ITU BOLEH BERLALU DENGAN TIBA-TIBA. JANGAN JADIKAN SERIBU ALASAN UNTUK TIDAK MEREBUT PELUANG YANG BESAR ITU!”

T. Harv Eker
"Kenapa orang itu kaya? Kenapa orang itu miskin? Semuanya bersangkut paut dengan minda"

$ I'm Excellent Money Manager $
$ I Pay My Self First $
$ I Put My Money Into My Financial Freedom Fund Every Day $
$ My Money Work Hard For Me & Make More & More Money $
$ I Earn Enough Pasive Income To Pay My Desired Lifestyle $
$ I am Financial Free,I Work Because I Choose To,Not Because I Have To $
$ My Part Time Business is Managing & Investing My Money & Creating Passive Income Streams $
$ I Create My Life,I Create The Exact Amount Of My Financial Success $
$ I Play The Money Game to Win,My Intention Is TO Create Wealth & Abudance $
$ I Admire & Model Rich & Successful People $
$ I Belieave Money Is Important,Money Is Freedom & Money Makes Life More Enjoyable $
$ I Get Rich Doing What I Love $
$ I Deserve To Be Rich Because I Add Value To Other People's Lives $
$ I Am A Generous Giver & An Excellent Receiver $
$ I Am Truly Grateful For All The Money I Have Now
Lucrative Opportunities Always Come My Way $
$ My Capacity To Earn, Hold & Grow Money Expands Day By Day $

I Am Retire Rich & Retire Young NOW

  © Blogger templates Psi by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP