JURNAL JUTAWAN PELABURAN EMAS, PERAK , PELABURAN HARTANAH,ASB,TEKNIK KEBEBASAN KEWANGAN & TIPS
Pokli = Portfolio + Passive
Pencetus Evolusi Jutawan Emas & Perak di Malaysia
Mentor Kekayaan & Kejayaan

21 September 2013

cawangan "Bank Emas" kedua dalam pembinaan

assalamualaikum

saya sekarang dalam proses menyiapkan project ke dua...bangunan rumah kedai di seremban 2....hadapan mydin S2.....project under Pokli Wealth Management Group.

(saya suka slogan Mydin: Kenapa Banyar Lebih (sedangkan anda boleh dapat emas dan perak harga kilang dgn kami)


insha allah akan beroperasi di tahun hadapan 2014......cawangan kedua akan menempatkan pusat jual beli emas......pusat pembelajaran dan pusat penyimpanan emas dan perak (safe deposit box) insha Allah...

saya buka peluang kepada rakan2 pengedar untuk membuka cawangan Franchais "Pokli Wealth". Modal dan Sistem akan disalurkan kepada rakan2 franchais....alhamdulillah.......Mentor.....Tindakan dan Impian telah pun tercapai......rakan2 akan lebih FOKUS dan JANA Pendapatan LEBIH lumayan...dengan izinNya...


apa yang saya nak share....banyak ruang dan peluang utk saya kongsi kepada anda.....peluang utk menjadi protege dan meluaskan empayar di seluruh malaysia....kalau dulu kita berniaga atas motor jer........naik kancil pergi hantar stok...sekarang kita bersatu di bawah payung Bank EMAS "Pokli Wealth" dan memudahkan urusan jual , beli, latihan, simpanan.
Sign S&P pembelian Rumah Kedai......berniaga atas tapak sendiri best skit....takde masalah dihalau nanti oleh tuan tanah.....hehehehe.......


semoga segala urusan berjalan dengan lancar dan mendapat keredhaan Allah.....apa yg saya plan ni dah saya buat......selok belok semua dah kita fahami..........saya doakan lebih ramai akan dapat mengikut jejak langkah saya ini...

saya buka franchais bank emas group "pokli wealth" di seluruh malaysia...... rakan2 niaga yg berminat boleh aturkan temujanji dgn saya......saya akan guide anda dalam bisnes ini...insha allah......

p/s- Faeez Mazlan (UEG) dah mula survey lokasi cawangan "Pokli Wealth" di Singapura.....wowowow...makin hebat ..anda akan tengok jenama Pokli Wealth ada di merata2 tanah air nanti....insha allah.....saya hanya merancang...tuhan yg menentukan......dgn izinNya
singapore branch bersama En.Mohd Noor
warga kerja Bank Emas "Pokli Wealth" di Singapore


Tiada yg mustahil dalam merealisasikan sebarang Impian kita. Mesti ada cara. Mesti!! Please, don't give up..

orang yang berjaya akan follow orang yg berjaya.....mentor akan pimpin mentee mentee mereka menjadi seperti mereka.....


Chairman & Founder
Hj.Pokli
Pokli Wealth Management Group

1 Komen:

Akram December 27, 2013 at 10:28 AM  

Salam Haji, saya berminat dengan perlaburan emas dan baru berjinak2 dengan emas (baru ada peluang nak beli emas sikit2, itu pun EPP x habis bayar lagi). Tapi saya berminat juga dengan peluang menyertai franchise Haji wealth management tu. Bagaimana saya boleh tahu lebih lanjut cara sertainya? boleh email kepada saya? akramabdulrahman[at]gmail.com. Terima kasih

There was an error in this gadget

Kata-kata hikmah

PROF.DR HAMKA,

“PELUANG YANG BESAR ITU DATANG SECARA TIBA-TIBA.DATANG TIDAK MENENTU MASA.DATANG TIDAK MENENTU MASA.DATANG DISAAT KITA KESEMPITAN ATAU KESUSAHAN. NILAILAH PELUANG ITU DENGAN SECARA BIJAKSANA. REBUTLAH PELUANG YANG BESAR ITU, KERANA PELUANG YANG BESAR ITU BOLEH BERLALU DENGAN TIBA-TIBA. JANGAN JADIKAN SERIBU ALASAN UNTUK TIDAK MEREBUT PELUANG YANG BESAR ITU!”

T. Harv Eker
"Kenapa orang itu kaya? Kenapa orang itu miskin? Semuanya bersangkut paut dengan minda"

$ I'm Excellent Money Manager $
$ I Pay My Self First $
$ I Put My Money Into My Financial Freedom Fund Every Day $
$ My Money Work Hard For Me & Make More & More Money $
$ I Earn Enough Pasive Income To Pay My Desired Lifestyle $
$ I am Financial Free,I Work Because I Choose To,Not Because I Have To $
$ My Part Time Business is Managing & Investing My Money & Creating Passive Income Streams $
$ I Create My Life,I Create The Exact Amount Of My Financial Success $
$ I Play The Money Game to Win,My Intention Is TO Create Wealth & Abudance $
$ I Admire & Model Rich & Successful People $
$ I Belieave Money Is Important,Money Is Freedom & Money Makes Life More Enjoyable $
$ I Get Rich Doing What I Love $
$ I Deserve To Be Rich Because I Add Value To Other People's Lives $
$ I Am A Generous Giver & An Excellent Receiver $
$ I Am Truly Grateful For All The Money I Have Now
Lucrative Opportunities Always Come My Way $
$ My Capacity To Earn, Hold & Grow Money Expands Day By Day $

I Am Retire Rich & Retire Young NOW

  © Blogger templates Psi by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP