JURNAL JUTAWAN PELABURAN EMAS, PERAK , PELABURAN HARTANAH,ASB,TEKNIK KEBEBASAN KEWANGAN & TIPS
Pokli = Portfolio + Passive
Pencetus Evolusi Jutawan Emas & Perak di Malaysia
Mentor Kekayaan & Kejayaan

15 November 2016

Semangat Berpasukan di Public Gold & Rangkaian Pokli Wealth Management PG000079

Assalamualaikum wbt

Harini kami nak update aktiviti kami minggu ini... berpeluang di jemput pihak Uitm Seremban 3 Negeri Sembilan untuk buka Booth sempena hari Inovasi..bermula 15hb - 17hb November 2016 bermula jam 9.00 pagi hingga 5.00 petang....wowowowowoowo

banyak aktiviti yang disediakan untuk pelajar2 uitm dan pensyarah
orang luar pun ramai jgk yg datang

maklumla hari Inovasi

kadang2 pihak universiti panggil kita transfer teknologi apa yang terkini dalam pasaran dan kongsi
kepada masyarakat dalam sana.. kira update...

antara aktiviti yang disediakan seperti pameran 60 tahun UiTM di hatiku
pameran akademik
wataniah
muzium
kolej komoniti rembau
bengkel kraftangan
pameran zakat - kira zakat anda seperti simpanan EMAS dan WANG FIAT DSB
pameran buku, gadjet , ICT
\
dan yang penting ada pameran EMAS dan PERAK keluaran Public GOLD

aktiviti begini bagus untuk kami membuat survey bagaimana penerimaan masyarakat terhadap kepentingan menyimpan emas....atau perak.....jawapan kami....huhuhuhhu...masih kurang kesedaran masyarakat untuk menyimpan emas...apa yang mereka tahu....emas ni beli untuk pakai...bagi hadiah.....wowowowowoo...nampak tak peluang....biasa pokli asyik buat seminar kepada orang tentang kesedaran menyimpan emas dan perak...sekarang.....wowowowowo lagi basic......malah ada orang yang masih terpinga2 lagi apabila bila sebut teknologi terkini seperti PGMALL....huhuhuhuhuhu...insha allah nampaknya perjuangan belum selesai
kami akan pergi ke universiti2 awam, swasta, pejabat kerajaan, hospital, dan semua tempt untuk memberi public awareness...maklumla..apabila cerita pasal emas je ramai yg tanya dividen.....profit.....hibah...dan sebagainya........huhuhu kesian masyarakatku....masih simpan emas dan mahu pulangan bulan2...dan bintang2....patut la geng skim cepat kaya menarik minat mereka utk join pelaburan putar alam......huhuhuhuhu....nampak....?

pada  yang berminat nak jumpa kami boleh datang ke UITM seremban 3....otw jalan menuju ke Port Dickson negeri Sembilan...kami buka dari jam 9.00pagi hingga 5.00 petang
jom jemput ke booth kami ada lucky draw dan jualan firesales..... hehehehe
untuk sebarang persoalan boleh call / whatsapp 011-11514916 , 019-2747726, 019-2282404 , 019-6645066
ramai juga yang nampak pejabat pos malaysia pun dah start jual emas.... mereka pun suka compare harga... hehehehe......pesanan kami...jadi pengguna bijak.....bijak berbelanja
harini kami rekod telah mendapat kunjungan lebih 1000 orang..... tahukan and pelajar UiTM seremban 3 ada lebih kurang 3000+++ dan beratus orang pekerja..... mereka terdiri dari pelajar2 diploma dan degree........ bagus mereka mula2 menabung dalam GAP dulu

doakan team kami berjaya mendapat keberkatan dari majlis yang di anjurkan oleh pihak universiti. menjadi pusat inovasi dalam pendidikan dan teras kepada kejayaan di dunia dan akhirat. tahukan anda pelajar2 univesiti masa saya belajar dulu banyak habiskan duit pinjaman @ biasiswa beli motor, telefon, bayar bil, topup, tapi sayang nak guna utk buat belajar....hehehehe biasa la...budak2 baru belajar dan masih mentah dalam soal duit dan kewangan... apa yang mereka tahu...keluar universiti nak jadi pekerja yang cemerlang..... huhuhuhuh makan gaji dan berjawatan tinggi....tak cukup gaji sambung buat degree, master, phd dan mendapat gaji lebih besar...... makluma la saya pun tak berapa pandai dan suka belajar2 berniaga...belajar2 buat talk....belajar2 bercakap dan alhamdulillah......pengalaman 8 tahun bersama team public gold telah bina empayar yang luar... di bawah rangkaian pokli wealth management ada 15,000 orang dealer & customer terdiri daripada 48 orang master dealer.... di bawah PG000079.....573 orang priority dealer...6702 dealer....7982 orang customer 143orang join akaun ...jadi total 15,448 orang yg percaya dan memberi support terus kepada kami...menyimpan 1 gram 1 bulan......alhamdulillah........apabila kita bagi manafaat kepada masyarakat......MASYARAKAT akan beri manafaat kepada kita....Insha ALLAH.... doakan semoga team pokli wealth management antara team yang kaya dan berjaya di Public GOLD

baru baru ini kami ada MD Forum.... meeting yang kami anjurkan 3 bulan sekali....update....report.....mandat dari founder PG...mmg program ini utk ukhwah dan kerjasama dalam pasukan....kami kena jadi team yang berjaya di MALAYSIA, SINGAPORE & INDONESIA.... owowowowowowoowowowowowowow besar tanggungjawab kami

keluarga besar Public GOLD.... alhamdulillah......team kami kuat untuk tawan ASEAN selepas ini...terima kasih atas doa anda dan support kami...buah pendapat...idea...dan tips2 yg kita share menjadi inspirasi untuk realisasikan kejayaan...teringat kata2 sifu saya... LEADERSHIP is capacity to translate VISION into REALITY.... ini contoh VISION yang nak CAPAI
Vision nak beli kapal terbang sendiri......wowowowoow best nak kapal terbang sendiri......boleh round ASEAN....... insha ALLAH...... kalau PUBLIC GOLD dah pakai kapal terbang....POKLI nak pakai apa plak? hrrrmmmmmmmmm pakai ROLLS ROYCE pun OK.....kalau tak dapat.....BRABUS 900 Rocket pun ok......
tgk video sini https://www.youtube.com/watch?v=0P_E_aOoXhU
ala...takkan nak mimpi pun tak boleh...PERCUMA je bermimpi......tanam impian...berani bermimpi....mana tau kan.......sekali masuk market indonesia...dealer pokli ada 1 juta orang......wowowowowoowowoww bapak kaya itu macam....hehehehe banyak Bapak pokli boleh bagi sedekah...bagi zakat.... bagi tolong orang miskin... bagi bantuan anak2 yatim..ibu tunggal......bawa orang pergi haji & umrah........huhuhuhuhuhuhuhu doakan semoga impian tercapai...dan ingatkan saya nanti mana tau dah kaya raya takut terlupa...pm saya kot email @ FB @ whatsapp....anda yang kena ingat saya...saya perlukan anda sebagai pemberi nasihat yg baik.....nasihat dari pembaca blog...orang yang sentiasa mendoakan kejayaan kami.......insha ALLAH terima kasih atas wish dan ucapan di FB dan Whatsapp...... Allah makbul doa2 orang yg kami tolong...kami beri manafaat...beri nasihat IKHLAS.....semoga anda menjadi kaya dan berjaya.......sekurang2 tak sia2 kejadian hidup kita..... kerja kita memberi manafaat kepada masyakat.....

kejayaan di Public Gold Sebenarnya telah menjadi HALL OF FAMES....apa tu...muka2 mereka yang menjadikan Team Public GOLD berjaya sentiasa ada di HQ Public GOLD........start dari kiri sampai hujung....insha allah perjuangan kami belum selesai.....dulu dari awal kami menggalakkan orang simpan emas...... jual emas..... dan sekarang....GUNAKAN EMAS....boleh daftar guna emas melalui kaedah PGMALL...kedai online seperti LAZADA...11 street...... ataupun mudah....tapi platform sebelum ini menggunakan wang fiat.... mengggunakan kad KREDIT dsb...tapi kita di PGMALL guna EMAS dan PERAK sebagai matawang....wowowowoowwow contoh pergi umrah bayar dengan 10 dinar........alhamdulillah...lepas ni anda boleh daftar di PG MALL letak introducer POKLI WEALTH MANAGEMENT PG79 sebagai introducer dan team kami akan bantu anda.
teringat pesan Dato' Wira Louis Ng dalam meeting.. Guys... kawah kita luas.... kita boleh makan ramai2... semua orang boleh dapat manafaat dan keuntungan dari pada kawah kita yang luas ini...jangan berebut2 dan bergaduh2......jgn risau....beri manafaat kepada masyarakat...dan insha ALLAH masyarakat akan sedar tanggungjawab kita menggunakan dinar dan dirham sebagai mawatang dan masyarakat akan berterima kasih... mereka sekarang masih menggunakan matawang sebagai medium of exchange...skrg dah akhir zaman... hehehehehe glurrppp teringat ayat "akhir zaman yang akan laku emas dan perak".....
okla...semoga lepas ini kami dapat membantu anda di luar sana untuk mendalami ilmu emas dan perak... kami sama2 berkongsi kepakaran dan pengalaman selama 8 tahun dalam bidang ini..kami pun tak berapa pandai...kami belajar2 dan mengajar...kalau salah tegur kami...kami sedia di bantu... especially PM direct pokli nombor 019-6645066

okla...jumpa lagi
sebarang persoalan boleh PM..PM..PM.... per per roger OK...
Assalamualaikum

join team pokli yer
PG000079
Jade Master DEALER
Pokli Wealth Mangement (PWM)
Public Gold Berhad

0 Komen:

There was an error in this gadget

Kata-kata hikmah

PROF.DR HAMKA,

“PELUANG YANG BESAR ITU DATANG SECARA TIBA-TIBA.DATANG TIDAK MENENTU MASA.DATANG TIDAK MENENTU MASA.DATANG DISAAT KITA KESEMPITAN ATAU KESUSAHAN. NILAILAH PELUANG ITU DENGAN SECARA BIJAKSANA. REBUTLAH PELUANG YANG BESAR ITU, KERANA PELUANG YANG BESAR ITU BOLEH BERLALU DENGAN TIBA-TIBA. JANGAN JADIKAN SERIBU ALASAN UNTUK TIDAK MEREBUT PELUANG YANG BESAR ITU!”

T. Harv Eker
"Kenapa orang itu kaya? Kenapa orang itu miskin? Semuanya bersangkut paut dengan minda"

$ I'm Excellent Money Manager $
$ I Pay My Self First $
$ I Put My Money Into My Financial Freedom Fund Every Day $
$ My Money Work Hard For Me & Make More & More Money $
$ I Earn Enough Pasive Income To Pay My Desired Lifestyle $
$ I am Financial Free,I Work Because I Choose To,Not Because I Have To $
$ My Part Time Business is Managing & Investing My Money & Creating Passive Income Streams $
$ I Create My Life,I Create The Exact Amount Of My Financial Success $
$ I Play The Money Game to Win,My Intention Is TO Create Wealth & Abudance $
$ I Admire & Model Rich & Successful People $
$ I Belieave Money Is Important,Money Is Freedom & Money Makes Life More Enjoyable $
$ I Get Rich Doing What I Love $
$ I Deserve To Be Rich Because I Add Value To Other People's Lives $
$ I Am A Generous Giver & An Excellent Receiver $
$ I Am Truly Grateful For All The Money I Have Now
Lucrative Opportunities Always Come My Way $
$ My Capacity To Earn, Hold & Grow Money Expands Day By Day $

I Am Retire Rich & Retire Young NOW

  © Blogger templates Psi by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP