JURNAL JUTAWAN PELABURAN EMAS, PERAK , PELABURAN HARTANAH,ASB,TEKNIK KEBEBASAN KEWANGAN & TIPS
Pokli = Portfolio + Passive
Pencetus Evolusi Jutawan Emas & Perak di Malaysia
Mentor Kekayaan & Kejayaan

20 April 2016

Musim Panas

Assalamualaikum wbt

sekarang ni musim panas. nasihat saya pada diri saya dan kawan2 blog jgn lupa banyakkan minum air dan juga jaga suhu badan anda jangan bagi naik...... suhu x naik......emosi pun tak perlu naik jugak...maklum la panas2 ni jgn baran dan marah2....cool.....

hehehhee

ni sempena musim panas saya pulak nak panaskan anda...
alhamdulillah sejak 8 tahun berkecimpung dalam emas
ini adalah keluaran pertama public gold group emas IPM LBMA saiz sebesar 1,000 gram

ada ramai juga kawan2 blog saya dah mulai book dan miliki emas ini...maklum la mereka simpan kekayaan mereka utk masa depan

 bayangkan kalau anda tengok gambar ini anda boleh belajar sesuatu perkara

tahun 2011 sekiranya anda ada RM400k.... anda boleh miliki Emas sebanyak 12.5kg...

disimpan emas tu sehingga 2016..agak2 berapa nilainya? semasa blog ini di tulis segram emas adalah rm173/gram



RM173 x 12,500gram = RM 2,162,500 wowowowowowowowo terus jadi jutawan ...dappp
saya doakan anda seorang jutawan yg berjaya di dunia dan akhirat....... guna kekayaan utk anda kaya selepas mati.....kan? amin


ok...ada orang PM saya di facebook.....bagaimana nak simpan emas ni pokli banyak2....simpan kat rumah bahaya.....ye la...berjuta2 nilai.....nasihat saya...simpan dalam safe box......ni contoh perkhidmatan safe box yang kami sediakan.....
tips emas harini
macam mana nak ada 1,000g pokli?

jawapan saya
mulakan dulu dengan 1g......boleh?

ni antara koleksi emas 1gram



Seperti pepatah cina,

Hendak berjalan jauh mesti bermula dgn langkah pertama......nak start langkah pertama tu perlu. bila dah start anda akan tambah emas dgn selamba je....contoh tambah melalui GAP


seperti kata2 kawan MD saya En Zul -

Simpanan tidak bertambah dgn banyaknya GAJI. Tapi simpanan bertambah dengan banyaknya ILMU "

nasihat saya....tak perlu anda nak tambah gaji anda banyak2 baru nak simpan emas.....tapi anda perlu tambah ilmu pengetahuan tentang emas....banyakkan baca blog.....hadiri seminar dan kelas2 berkaitan emas...dapatkan dvd tentang emas.....serta dapatkan buku buku tulisan mengenai emas

yang best simpanan emas ini...anda boleh simpan dan lupakan emas2 tersebut.....simpan dalam peti dan lupakan........tak payah pikir2.....buat kerja macam biasa.......lepas 10 tahun baru anda buka balik peti besi dan tengok hasilnya.....hehehehehe

Berminat nak tambah ILMU boleh dapatkan DVD emas Percuma Pokli. cuma bayar kos pos & bungkus je....dapatkan di SINI

Full version anda KLIK sini


jangan lupa ikuti seminar emas bersama pokli.......ni seminar pada hari Isnin lepas 18/4/2016 di PG Senawang..tahniah pada yang hadir


Berminat nak mula dengan emas hubungi kami sekarang :

boleh datang / walk in / temujanji ke

Wisma Pokli Seremban 2
101, Jalan S2 F2, 1 Avenue, Gardem Homes,
70300 Seremban 2, Negeri Sembilan
06-6030 916 , 06- 630 7797 , 013-926 3110 , 019-6645066
HUBUNGI KAMI SEKARANG

kami tunggu anda


1 Komen:

Aku Biomed April 20, 2016 at 3:44 PM  

Saya sangat bertuah menghadiri program SIP di Pulau Penang baru-baru ini dengan kehadiran Pokli Jade Master Dealer mencetuskan inspirasi dan semangat luar biasa kepada yang hadir.

There was an error in this gadget

Kata-kata hikmah

PROF.DR HAMKA,

“PELUANG YANG BESAR ITU DATANG SECARA TIBA-TIBA.DATANG TIDAK MENENTU MASA.DATANG TIDAK MENENTU MASA.DATANG DISAAT KITA KESEMPITAN ATAU KESUSAHAN. NILAILAH PELUANG ITU DENGAN SECARA BIJAKSANA. REBUTLAH PELUANG YANG BESAR ITU, KERANA PELUANG YANG BESAR ITU BOLEH BERLALU DENGAN TIBA-TIBA. JANGAN JADIKAN SERIBU ALASAN UNTUK TIDAK MEREBUT PELUANG YANG BESAR ITU!”

T. Harv Eker
"Kenapa orang itu kaya? Kenapa orang itu miskin? Semuanya bersangkut paut dengan minda"

$ I'm Excellent Money Manager $
$ I Pay My Self First $
$ I Put My Money Into My Financial Freedom Fund Every Day $
$ My Money Work Hard For Me & Make More & More Money $
$ I Earn Enough Pasive Income To Pay My Desired Lifestyle $
$ I am Financial Free,I Work Because I Choose To,Not Because I Have To $
$ My Part Time Business is Managing & Investing My Money & Creating Passive Income Streams $
$ I Create My Life,I Create The Exact Amount Of My Financial Success $
$ I Play The Money Game to Win,My Intention Is TO Create Wealth & Abudance $
$ I Admire & Model Rich & Successful People $
$ I Belieave Money Is Important,Money Is Freedom & Money Makes Life More Enjoyable $
$ I Get Rich Doing What I Love $
$ I Deserve To Be Rich Because I Add Value To Other People's Lives $
$ I Am A Generous Giver & An Excellent Receiver $
$ I Am Truly Grateful For All The Money I Have Now
Lucrative Opportunities Always Come My Way $
$ My Capacity To Earn, Hold & Grow Money Expands Day By Day $

I Am Retire Rich & Retire Young NOW

  © Blogger templates Psi by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP