JURNAL JUTAWAN PELABURAN EMAS, PERAK , PELABURAN HARTANAH,ASB,TEKNIK KEBEBASAN KEWANGAN & TIPS
Pokli = Portfolio + Passive
Pencetus Evolusi Jutawan Emas & Perak di Malaysia
Mentor Kekayaan & Kejayaan

20 October 2013

Personal Coaching Di Eropah - 15 Hari

Assalamaulaikum w.b.t pembaca2 blog saya


Dengan sukacitanya saya ingin menjemput kekawan2 pembaca blog.....dealer2 emas utk sertai seisi group personal coaching di Eropah bersama pokli.....wow

saya bercadangan untuk mengadakan seisi ini pada bulan Mei 2014 (cuti sekolah) selama 15 hari (23hb Mei 2014 - 6hb June 2014)

jadi pada yang berminat utk belajar.....saya akan kongsi ilmu2 secara hands on dan akan di mentor secara eksklusif secara personal....maklumla kalau kita belajar di Luar Negara lagi best kan?

apa yang anda akan dapat?

1. Seisi pembelajaran dalam bentuk material, sambil berjalan...trip....anda akan ditunjuk bagaimana perniagaan dan pelaburan (merangkumi pengurusan kewangan, pengurusan perniagaan dan manage peluang2 keemasan), saya akan kongsi secara hands on....apa yg telah saya buat...apa yg telah saya pelajari...selok belok...insha allah.....kongsi2 peluang sambil berlibur....baru syok belajar...tanpa tekanan

2. Perjalanan sejauh 2500km seluruh benua Eropah..cover 8 buah negara......perjalanan yang panjang dan menarik dilengkapi dengan pemandangan dan suhu yang sangat nyaman (bulan mei 2014 - musim summer + spring). kita berangkat dgn menggunakan kenderaan sendiri...insha allah naik Mercedes Vito dan VW transporter. (terhad 15 orang sahaja , tinggal 12 orang je lagi) -KL-London, UK, France, Belgium, Netherland (Belanda), Germany, Austria, Italy, Switszeland dan pulang melalui Paris ke KLIA (15 hari )

3.Perbelajaran adalah saya akan tunjuk bisnes emas dan perak serta hartanah secara sebenar di samping tunjuk ajar dari mentor2 yg mmg dah buat dan berjaya dalam bidang yg mereka ceburi...

4. apa yang anda bayar adalah kos personal coaching, kos pengurusan pengangkutan dari KL - Eropah, kos Penginapan -( Makan adalah tanggungan sendiri kerana selera anda adalah lain2 dan berbeza....kami akan bawa anda ke kedai2 makan yg halal), solat ,

5.Belajar dgn orang yang berjaya dapat kurangkan kerugian.....anda sanggup habiskan duit beratus2 ribu belajar ilmu emas lepas tu gagal...adoi....sakit tu.....kesian ada org saya jumpa tersalah join pelaburan emas yg tidak betul dan mengalami kerugian besar.......maklumla tiada mentor.....

6. setiap perjalanan kami akan singgah tempat2 menarik di eropah seperti itenari ini :

KLIA - LONDON (23 Mei 2014 - 13 jam perjalanan) - Insha Allah kita naik AIRBUS A380 MAS/Emirates

Kota London - kita belajar dan tengok tempat2 menarik kota london..........yang pasti kita pergi jalan2 hirup dan belajar banyak benda di sana......seperti pergi tgk simpanan emas dan perak.....hehehehe...jgn lupa xtvt shopping di Bicaster village....mcm JPO di Johor....tpi lagi murah.......kasut clark cuma $15 jer....


Belgium, Amsterdam, Volendum
dari kota london bergerak ke perancis......ambik kereta di sana dan bergerak ke Belgium....singgah dan pejalanan 1 hari tu....maybe sampai amsterdam dah malam......bila sampai malam kita check in sana dan rasai suasana menarik di sana



Germany,Munich, Frankfurt, Heidelberg
melawat tempat2 menarik di Gemany spt BMW Welt, Mercedes, Heidelberg (melawat kota lama) Heidelberg Castle on foot or take the Funicular train.....mmg menarik kawasan2 ini..insha allah kalau sempat kita singgah Frankfurt........





Italy, Venice, Rome & Pisa
wowo...perjalanan yang panjang dari Germany ke Italy....sehari jugak perjalanan atas highway yang luas dan besar....mmg best permandangan salji yang akan kita singgah di Austria, Innsbruck ,....sambil melihat Golden Balkoni.....semua ada kaitan dgn emas...ahaks...maklumla trip emas...
sambil berjalan saya akan kongsi ilmu2 yang jarang tuan2 dan puan2 dapat di Malaysia....hanya di Eropah.........


lepak di balkoni hotel sambil hirup caffee latte......sedapp uuuu

pengalaman di Venice , Italy......pulau yg menarik dikelilingi laut......mmg best

Switzeland
Latterbunnen,Swiss Alps,

pengalaman bermain salji dan meluncur salji di puncak Jungfruk.....tops of euro....perrh...mmg pengalaman di sini sangat mahal dan susah nak dapat.....kalau tuan2 dan puan2 nak rasai kekayaan dan kemewahan....mmg best.......saya akan bawa naik ke puncak Alps setinggi 11333 kaki 3454 meter dari aras laut

ini serba ringkas yang saya nak tulis dalam blog......anda yg berminat boleh booking tempat bersama bayaran.....sila confirm tempat anda sekarang.......bayaran RM14 , 716 sempena harga emas 100g hari ini....

bayran dalam emas pun di terima 100g atau 25 dinar....... camna bayaran dalam bentuk perak? ahaks...kalau perak dalam 6kg.......

Berminat boleh buat bayaran penuh @ 50% booking anda.....nama, ic, pasport number, payment slip email kepada admin@pokli.com

nombor akaun Pokli Wealth Management Sdn Bhd, Maybank 555171 506309.

Fast Action Fast Result

sekarang masih tinggal 15 13 tempat kosong
tarikh tutup penyertaan adalah 30 Nov 2013


mentor saya Sifu Eddie rekemen pergi belajar sana berdasarkan arah mata angin

anda tidak akan merasai kerugian kerana ILMU2 yg di kongsi nilainya sangat mahal dan membolehkan anda menjadi seorang yang kaya dan berjaya insha Allah. Free Lifetime Support 24 x 7, 365 Hari dalam perniagaan Emas dan Perak...kami bagi peluang utk berkongsi pada yang nak sahaja

***** cancellation money back refund...duit dikembalikan 60% jika cancel tp period 60 hari sebelum berlepas..




nak berjaya....anda belajar dgn orang yg berjaya



p/s- pengalaman di Switzeland yang mmg menguja dan menarik....Alhamdulillah...kekayaan bukan untuk di pamerkan....tapi dirasakan....ada emas 100g anda boleh rasakan kenikmatan bumi Allah ini dan ILMU2 terkini....


last day berada di Paris utk terbang balik ke KLIA......semoga perjalanan kita selamat dan mendapat pelajaran yang paling bermakna...teringat pepatah orang tua.... banyak berjalan...luas pemandangan...luas pengetahuan........lagi best pergi berjalan dengan MENTOR #1 Pelaburan Emas dan Perak di Malaysia


ada ILMU baru yang diturunkan oleh mentor2 saya yg perlu saya kongsi..maklum la dah 6 tahun kami buat bisnes ini....
seisi santai berjumpa dgn mentor saya.hartawan, dermawan dan jutawan EMAS Malaysia Dato' Louis Ng

Hubungi Ejen2 Kami terdekat utk maklumat lanjut

Johor 
En. Faeez Mazlan 
www.uncangemas.net
010-794 5969

En.Romaizi Mustafa
013-981 5641/ 010-7969916
www.facebook.com/rizqemas
www.rizqemas.com


Selangor, Kuala Lumpur , Lembah Klang
En Fadzli - 016-323 6405

013-2576938 ( Cikgu Abe Kid)

En. Adnan
019-263 0411

En.Rosaidi
019-331 6916

En Hatta
012-288 5367
017-8780102

Berminat Utk Menjadi Ejen Pemasaran Kami Hubungi 
019-2182404

0 Komen:

There was an error in this gadget

Kata-kata hikmah

PROF.DR HAMKA,

“PELUANG YANG BESAR ITU DATANG SECARA TIBA-TIBA.DATANG TIDAK MENENTU MASA.DATANG TIDAK MENENTU MASA.DATANG DISAAT KITA KESEMPITAN ATAU KESUSAHAN. NILAILAH PELUANG ITU DENGAN SECARA BIJAKSANA. REBUTLAH PELUANG YANG BESAR ITU, KERANA PELUANG YANG BESAR ITU BOLEH BERLALU DENGAN TIBA-TIBA. JANGAN JADIKAN SERIBU ALASAN UNTUK TIDAK MEREBUT PELUANG YANG BESAR ITU!”

T. Harv Eker
"Kenapa orang itu kaya? Kenapa orang itu miskin? Semuanya bersangkut paut dengan minda"

$ I'm Excellent Money Manager $
$ I Pay My Self First $
$ I Put My Money Into My Financial Freedom Fund Every Day $
$ My Money Work Hard For Me & Make More & More Money $
$ I Earn Enough Pasive Income To Pay My Desired Lifestyle $
$ I am Financial Free,I Work Because I Choose To,Not Because I Have To $
$ My Part Time Business is Managing & Investing My Money & Creating Passive Income Streams $
$ I Create My Life,I Create The Exact Amount Of My Financial Success $
$ I Play The Money Game to Win,My Intention Is TO Create Wealth & Abudance $
$ I Admire & Model Rich & Successful People $
$ I Belieave Money Is Important,Money Is Freedom & Money Makes Life More Enjoyable $
$ I Get Rich Doing What I Love $
$ I Deserve To Be Rich Because I Add Value To Other People's Lives $
$ I Am A Generous Giver & An Excellent Receiver $
$ I Am Truly Grateful For All The Money I Have Now
Lucrative Opportunities Always Come My Way $
$ My Capacity To Earn, Hold & Grow Money Expands Day By Day $

I Am Retire Rich & Retire Young NOW

  © Blogger templates Psi by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP