JURNAL JUTAWAN PELABURAN EMAS, PERAK , PELABURAN HARTANAH,ASB,TEKNIK KEBEBASAN KEWANGAN & TIPS
Pokli = Portfolio + Passive
Pencetus Evolusi Jutawan Emas & Perak di Malaysia
Mentor Kekayaan & Kejayaan

25 December 2009

Pendedahan Eksklusif Rahsia Bisnes Emas Public Gold

Salam
Pokli nak kongsi ilmu kenapa orang berlumba2 beli emas dan jadi agen public gold...sebenarnya adalah kita boleh jana pendapatan atas penjimatan yang diberikan...

yela cuba korang bayangkan...jadi agen dapat komisen 1.5% dari harga semasa....katakan harga emas hari bagi 20g = RM2695...korang akan dapat komisen 1.5%=Rm40.40.....bayangkan kalau setiap hari dan mmg betul terjadi orang beli emas 4-5 keping sehari...dah berapa komisen?????? tu baru sehari...camna kalau 10-20 keping sebulan.......kalau nak best lagi.....1-2kg sebulan??? berapa komisen yg agen-agen dapat?

Inilah yang di panggil teknik BUY LOW SELL HIGH.......setiap hari org nak order dapat harga murah.....tapi benda ni adalah tercapai kepada orang yg mmg kaki bisness la...yg nampak peluang cerah nak buat duit...yela..sapa nak bagi wang mudah2 kalau bukan Tokey Emas PG...terima kasih kepada Public Gold Sebab bagi peluang kepada kami peniaga2 kecil dapat laa berbisness......
dan yang paling best......harga emas makin naikkkk...tak kisah pun harga emas naik ke turun...kita dapat duit......sbb tu la kedai emas bisnes diaorang sustain sampai bila2........itulah rahsia nya......

belum masuk lagi emas yang diaorang beli daripada orang yang trade in....dah dapat harga "BUYING"....murah dah 5-6%.........wah wah wah.......tu dah untung atas angin (ehh betul ke ayat ini?)....kira untung perniagaan la.......dan kalau dah kaya kena la bayar zakatttt......2.5% je daripada keuntungan perniagaan.....

Pokli suka kongsi perniagaan franchais Public Gold ini sbb :

1) Sistem yang bagus & berjaya.....boleh cek harga 24jam.....via website....via sms....call....pembahagian komisen yg telus.... http://www.publicgold.com.my/ & http://www.publicdinar.com/

2) Beli emas dapat emas...bukan beli emas dapat surat...dapat kontrak....tu yg the beauty part of Perniagaan EMAS PELABURAN.......(komisen lagi tuh...)

3) Perlu ada orang yang berjaya......pokli sendiri mendapat didikan admin jutawanemas.com.....en syukor menjadi mentor pokli sehingga berjaya sampai sekarang....terima kasih sifu....sifu syukor ini telah mendapat pendapatan RM20k sebulan hasil perniagaan emas public gold nih.....(psssttt: beliau pun nak resign dari makan gaji sbb nak jadi tokey emas sepenuh MASA)

4)Ilmu dan maklumat yang lengkap....mmg utk berjaya kita perlu ada kemahiran...ilmu....maklumat yang mencukupi....nak ilmu boleh download di tepi kanan blog pokli ini...ada slide presentation/bonus emas..free of charge.......dah ada ilmu baru la bergerakkkk majuuuu............

kalau anda ada modal yang banyak boleh jadi MASTER dealer......dapat komisen 2.0%........tengok bawah rangkaian pokli ada ramai dah jadi master dealer......lagi best dapat komisen 2% dan overiding 0.5%...
dapat komisen atas jualan anak2 buah 0.5%....ini di kira mcm PASIF Income......duduk diam2 dapat duit....itu la pasif income yang sebenarnya.........En syukor pasir income dah banyakkkk gilerrrr.....yela...semua agen2 bawah dia ada berapa RATUS oranggggggg!!!!!!!!!!!!!!!! alhamdulillah...

apa lagi?? anda nak tahu??? boleh call pokli......pokli boleh ajar A-Z pasal pelaburan emas dan bisness emas.......janji anda ada duit dan sanggup nak terjun ke dalam dunia PERNIAGAAN emas...kalau anda rajin download la slide-slide presentation pokli wealth management.........dan tgk la cara2 dan komisen pokli di http://www.emaspokli.blogspot.com/

ILMU adalah untuk di kongsi dan di manafaatkan.....kadang2 kita tak ada duit pun boleh buat duit.....pokli nak bagi duit kepada sapa2 yang rekemen orang jadi agen bawah pokli.com...........mcm Pemaju Perumahan buat......BUYER GET BUYER Program....tapi pokli nak bagi Agent Get Agent program.....pokli nak hadiahkan RM50 kepada sesiapa yg takde duit tapi nak HADIAH daripada PWM.....

Sharing is CARING....

3 Komen:

2bz4money December 25, 2009 at 4:28 AM  

Woww Pokli..
Gomen nak ambil RM50 dari Credit Cards kita. Tapi Pokli pulak beri RM50..best tu. 1k agents.. Saya pula ke arah 1kg Emas..master dealers :)

Pokli.com December 26, 2009 at 11:12 PM  

hehehe.....biasa la....nak kena kuat promosi...kasi semua org untung.....sharing is caring....pembeli untung....agen untung.....org yg takde duit pun untung...sharing is caring....

nizam "john rocket" nizam, membeli & menjual emas December 28, 2009 at 7:57 PM  

salam pokli...

berminat ni...tp xde modal la..blh tlg ke?

There was an error in this gadget

Kata-kata hikmah

PROF.DR HAMKA,

“PELUANG YANG BESAR ITU DATANG SECARA TIBA-TIBA.DATANG TIDAK MENENTU MASA.DATANG TIDAK MENENTU MASA.DATANG DISAAT KITA KESEMPITAN ATAU KESUSAHAN. NILAILAH PELUANG ITU DENGAN SECARA BIJAKSANA. REBUTLAH PELUANG YANG BESAR ITU, KERANA PELUANG YANG BESAR ITU BOLEH BERLALU DENGAN TIBA-TIBA. JANGAN JADIKAN SERIBU ALASAN UNTUK TIDAK MEREBUT PELUANG YANG BESAR ITU!”

T. Harv Eker
"Kenapa orang itu kaya? Kenapa orang itu miskin? Semuanya bersangkut paut dengan minda"

$ I'm Excellent Money Manager $
$ I Pay My Self First $
$ I Put My Money Into My Financial Freedom Fund Every Day $
$ My Money Work Hard For Me & Make More & More Money $
$ I Earn Enough Pasive Income To Pay My Desired Lifestyle $
$ I am Financial Free,I Work Because I Choose To,Not Because I Have To $
$ My Part Time Business is Managing & Investing My Money & Creating Passive Income Streams $
$ I Create My Life,I Create The Exact Amount Of My Financial Success $
$ I Play The Money Game to Win,My Intention Is TO Create Wealth & Abudance $
$ I Admire & Model Rich & Successful People $
$ I Belieave Money Is Important,Money Is Freedom & Money Makes Life More Enjoyable $
$ I Get Rich Doing What I Love $
$ I Deserve To Be Rich Because I Add Value To Other People's Lives $
$ I Am A Generous Giver & An Excellent Receiver $
$ I Am Truly Grateful For All The Money I Have Now
Lucrative Opportunities Always Come My Way $
$ My Capacity To Earn, Hold & Grow Money Expands Day By Day $

I Am Retire Rich & Retire Young NOW

  © Blogger templates Psi by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP