JURNAL JUTAWAN PELABURAN EMAS, PERAK , PELABURAN HARTANAH,ASB,TEKNIK KEBEBASAN KEWANGAN & TIPS
Pokli = Portfolio + Passive
Pencetus Evolusi Jutawan Emas & Perak di Malaysia
Mentor Kekayaan & Kejayaan

11 October 2018

Luar BIASA KAYA...LUAR BIASA SIHAT...LUAR BIASA BERJAYA

YOU ARE DIAMOND ๐Ÿ’Ž THEY CANT BREAK YOU! .


Kadang-kadang kita mempunyai impian nak berjaya, nak kaya, nak luar biasa sihat, tapi ramai yang tak percaya pada kita dan ramai yang gelakkan pada kita. Yela sebab belum jadi lagi kan. But you just need to FOKUS untill success dengan impian yang kita percaya tu. Tak kisah la nak kurus ke,nak kaya ke,nak sihat ke or nak berjaya dalam perniagaan emas @ hartanah ke. Kita cuma “Just focus on ur dream” sehingga ia jadi realiti. .

den di interbiu oleh Dj Yasin kat kontri Negeri FM 92.6

 P/s- Jangan la korang sentap kalau ade yang gelakkan impian.Just keep moving forward sis ๐Ÿ˜Š ๐Ÿ’ช๐ŸปImpian den nak capai berat ideal belImpoandiaorang bukan tau kekayaan ko sebab emas yg korang simpan tu mereka tak nampak?? Tapi kalau badan ko kurus, shoplot tersegam indah, cashflow perniagaan engkau padu boleh beli rumah tiap tiap tahun... apa nak kisah sangat!!! Korang makan dividen asb tiap2 tahun pun x abis nak makan dah....positif cashflow sewa rumah pun dah buat ko freedom.... kipidad.. dont gibab.... biar aset jana positif cashflow... dan badan ko kena defisit kalori....den dah turun berat dekat 51kg sejak oct 2017......lagi 30 kg nak buang nih....buang saka....saka yg suka makan manis...saka suka makan lemak...makan masin2......nyahh ko

boleh lari 10km tanpa rasa penat dan pancit
panjat bukit kepayang setinggi 47tingkat dan berlari
tiada penyakit tanpa Penawarnya

lari 10km
seremban night run...lebih 2500orang lari sekali
luar biasa sihat dan kaya
alhamdulillah darah tinggi dan kolestrol pun dah turun skrg
dulu 160/110...huhuhuh kena makan ubat....sekarang dah stop...darah ni cek tiap2 pagi
nak kena monitor kesihatan selalu...maklum la dah tua......
dulu nak jumpa orang pun malas..maklum la kenderaan berat...paling berat capai 160kg....huhuhuhuhuh mmg kesian tgk den yg dulu.....sama mcm isteri den jgk
dah dekat 65kg berat dia skrg....dulu 105kg...





Minta kawan2 den tgk link ni
Sihat tanpa ubat

0 Komen:

Kata-kata hikmah

PROF.DR HAMKA,

“PELUANG YANG BESAR ITU DATANG SECARA TIBA-TIBA.DATANG TIDAK MENENTU MASA.DATANG TIDAK MENENTU MASA.DATANG DISAAT KITA KESEMPITAN ATAU KESUSAHAN. NILAILAH PELUANG ITU DENGAN SECARA BIJAKSANA. REBUTLAH PELUANG YANG BESAR ITU, KERANA PELUANG YANG BESAR ITU BOLEH BERLALU DENGAN TIBA-TIBA. JANGAN JADIKAN SERIBU ALASAN UNTUK TIDAK MEREBUT PELUANG YANG BESAR ITU!”

T. Harv Eker
"Kenapa orang itu kaya? Kenapa orang itu miskin? Semuanya bersangkut paut dengan minda"

$ I'm Excellent Money Manager $
$ I Pay My Self First $
$ I Put My Money Into My Financial Freedom Fund Every Day $
$ My Money Work Hard For Me & Make More & More Money $
$ I Earn Enough Pasive Income To Pay My Desired Lifestyle $
$ I am Financial Free,I Work Because I Choose To,Not Because I Have To $
$ My Part Time Business is Managing & Investing My Money & Creating Passive Income Streams $
$ I Create My Life,I Create The Exact Amount Of My Financial Success $
$ I Play The Money Game to Win,My Intention Is TO Create Wealth & Abudance $
$ I Admire & Model Rich & Successful People $
$ I Belieave Money Is Important,Money Is Freedom & Money Makes Life More Enjoyable $
$ I Get Rich Doing What I Love $
$ I Deserve To Be Rich Because I Add Value To Other People's Lives $
$ I Am A Generous Giver & An Excellent Receiver $
$ I Am Truly Grateful For All The Money I Have Now
Lucrative Opportunities Always Come My Way $
$ My Capacity To Earn, Hold & Grow Money Expands Day By Day $

I Am Retire Rich & Retire Young NOW

  © Blogger templates Psi by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP