JURNAL JUTAWAN PELABURAN EMAS, PERAK , PELABURAN HARTANAH,ASB,TEKNIK KEBEBASAN KEWANGAN & TIPS
Pokli = Portfolio + Passive
Pencetus Evolusi Jutawan Emas & Perak di Malaysia
Mentor Kekayaan & Kejayaan

08 January 2015

Dah update buku asb

assalamualaikum..

selamat tahun baru 2015...tahniah kepada anda......masih menanti dan masih membaca apa yg saya tulis di blog...tapi saya update xtvt serta perkembangan terkini via blog dan juga FB

ok...kesempatan ini kita dikhabarkan dgn berita suka dan duka sekitar tahun 2014.....macam2 telah berlaku dalam negara kita..paling besar adalah malapetaka banjir dan paling teruk dalam sejarah....banyak yang kehilangan tempat tinggal dan tinggi dalam keadaan yang sangat daif.....refer fb ini . Kesan banjir sangat teruk dan selalu saya follow di FB YM Raja Shamri...sukarelawan yang membantu mengagihkan bantuan kepada mangsa terus kepada mereka......alhamdulillah...dalam kita ditinpa ujian ...ramai sukarelawan membantu dalam apa jua bidang...samada harta & juga tenaga....bangga saya tgk usaha yg diberikan tanpa kenal erti penat lelah...

ok.....saya nak berkongsi dengan anda.......xtvt saya pada bulan januari 2015...insya allah seminar saya akan bermula pada minggu depan.....antara negeri saya yang akan pergi PERAK, PENANG, KEDAH, JOHOR & N.SEMBILAN...atau klik sini utk jadual penuh. Alamat lengkap tempat seminar adalah seperti berikut


pada yang berminat nak datang belajar boleh daftar dengan

sms/whatsapp ke 019-6645066 = Nama , Lokasi Seminar dan Tarikh.

14/12/2015- PG Ipoh
15/1/2015- PG Relau , Penang
16/1/2015 - PG Sg Petani
17/1/2015- PG Alor Setar Kedah
21/1/2015-PG Seremban
22/1/2015- PG Kajang
28/1/2015-PG Johor Bharu
21/1/2015- TH Hotel Kelana Jaya

OK.....dan pada yang dah update buku ASB tu.....boleh la keluarkan dividen dan tambah simpanan emas ....saya doakan anda dapat tambah banyak bakul

terkejut jugak ramai yang like dan komen gambar buku asb yang saya paparkan dalam fb.......ramai pulak yang PM dan nak belajar......nanti jumpa saya di seminar yer


dan satu lagi saya nak share tentang GST 2015......wowowow ramai yang pm saya tanya pasal status emas dan gst....insya allah 1/4/2015 akan dikenakan gst keatas belian2 emas dan perak.....huhuhuhuhuuhu......camna nak buat...anda beli emas 999.9 berat 100g berharga rm14,40.00....dan anda terpaksa bayar kos gst sebanyak 6% bersamaan rm864.00.....wowowowowowo....mesri ramai yg akan tarik handbrake dan demand kepada emas akan berkurang......ye la....6 % tu.....tapi kalau anda nak elakkan gst...maksudnya bukan x payah bayar gst tapi.......tambah ilmu yg tepat dari pegawai kastam...saya sarankan anda dtg ke seminar anjuran public gold ini...pada 31/1/2015.....berminat utk dtg boleh buat bayaran rm 100 ke maybank pokli wealth management 555171003253. dan saya akan bagi tiket kepada anda.....nanti kita sama2 tambah ilmu dan sama2 faham berkaitan perkara ini.....


saya anda memiliki tiket ini....tempat adalah terhad....boleh daftar skrg....apa2 boleh wadap saya 019-6645066 @ email admin@pokli.com

cepat yer....fast action fast result.....insya allah anda berpeluang berjumpa dgn  pakar2 ekonomi seperti Saudara Azizi Ali, Ustaz Azman Nor dari UIAM dan Pegawai Kastam yg akan share ilmu2....PM saya laju2 yer..



okla....jumpa lagi

p/s- pihak Public Gold dan keluarkan 1/2, 1, 5 dan 10 dinar LBMA...boleh order sekarang....masuk dan register di web site ini  <<<---- 24k="" dinar="" gold="" harga="" tempat="" tgk="" wafer="">


jom booking semua..saya pun dah miliki


0 Komen:

There was an error in this gadget

Kata-kata hikmah

PROF.DR HAMKA,

“PELUANG YANG BESAR ITU DATANG SECARA TIBA-TIBA.DATANG TIDAK MENENTU MASA.DATANG TIDAK MENENTU MASA.DATANG DISAAT KITA KESEMPITAN ATAU KESUSAHAN. NILAILAH PELUANG ITU DENGAN SECARA BIJAKSANA. REBUTLAH PELUANG YANG BESAR ITU, KERANA PELUANG YANG BESAR ITU BOLEH BERLALU DENGAN TIBA-TIBA. JANGAN JADIKAN SERIBU ALASAN UNTUK TIDAK MEREBUT PELUANG YANG BESAR ITU!”

T. Harv Eker
"Kenapa orang itu kaya? Kenapa orang itu miskin? Semuanya bersangkut paut dengan minda"

$ I'm Excellent Money Manager $
$ I Pay My Self First $
$ I Put My Money Into My Financial Freedom Fund Every Day $
$ My Money Work Hard For Me & Make More & More Money $
$ I Earn Enough Pasive Income To Pay My Desired Lifestyle $
$ I am Financial Free,I Work Because I Choose To,Not Because I Have To $
$ My Part Time Business is Managing & Investing My Money & Creating Passive Income Streams $
$ I Create My Life,I Create The Exact Amount Of My Financial Success $
$ I Play The Money Game to Win,My Intention Is TO Create Wealth & Abudance $
$ I Admire & Model Rich & Successful People $
$ I Belieave Money Is Important,Money Is Freedom & Money Makes Life More Enjoyable $
$ I Get Rich Doing What I Love $
$ I Deserve To Be Rich Because I Add Value To Other People's Lives $
$ I Am A Generous Giver & An Excellent Receiver $
$ I Am Truly Grateful For All The Money I Have Now
Lucrative Opportunities Always Come My Way $
$ My Capacity To Earn, Hold & Grow Money Expands Day By Day $

I Am Retire Rich & Retire Young NOW

  © Blogger templates Psi by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP