JURNAL JUTAWAN PELABURAN EMAS, PERAK , PELABURAN HARTANAH,ASB,TEKNIK KEBEBASAN KEWANGAN & TIPS
Pokli = Portfolio + Passive
Pencetus Evolusi Jutawan Emas & Perak di Malaysia
Mentor Kekayaan & Kejayaan

05 November 2014

#TERSONTOT EMAS

Assalamualaikum w.b.t & Selamat Sejahtera



hehehehe...tajuk di atas pun dah trending sepanjang bulan oktober....kenapa ya?...... banyak yang guna perkataan ini sejak bulan oktober....nak tau kenapa?

okla.....saya malas nak ulas pasal tajuk di atas...sekadar ingin berkongsi kenapa ramai orang tersontot dalam pelaburan emas

1.nak cepat untung
2. tak sabar...kadang2 dah beli emas dan simpan...alih2 di umpan dan beri kepada hamba Allah yang lain dan mereka 'rolling' kan emas tu dan janji pulangan bulan2......
3. lebih senang berniaga dgn customer base yang dah ada pengetahuan tentang emas berbanding customer yg fresh......banyak nak kena yakinkan mereka.....maklumla.....mcm2 program dalam market....
4. anda tolong komen kat bawah yer.....


kalau berminat nak tambah2 ilmu tentang pelaburan emas dan perak boleh datang ke seminar percuma pokli di 7 buah negeri yang saya akan hadirkan diri.....

1. Kota Bharu,Kelantan - 19/11
2. Kuala Terengganu - 20/11
3. Kuantan , Kahang - 21/11

(harap- harap tak banjir & boleh buat seminar di sana)


4. Batu Berendam Melaka - 24/11
5. Taman Perling, Johor Bharu - 25/11
6. Kuching Sarawak
7. Kota Kinabalu, Sabah


insya allah dgn izinnya dapat berkongsi ILMU2 tentang pelaburan emas dan perak yang betul & tepat......



berminat nak datang boleh sms/whatsapp-

Nama, Tempat seminar, Bilangan peserta ke 019-6645066

alamat penuh tempat seminar boleh rujuk SINI




di samping itu saya nak hadiahkan anda dgn artikel dan slide presentation tentang pelaburan emas dan perak....agar anda tidak tersontot........


KERTAS KERJA PELABURAN EMAS



ok jumpa saya di seminar.....pada yang dah booking personal coaching boleh arrange masa dan waktu anda tu utk ke WISMA POKLI di SEREMBAN 2......semoga bermanafaat.......saya berkongsi ilmu agar anda faham & mahir dalam ilmu emas dan perak...berminat booking personal coaching one to one dgn pokli...boleh email admin@pokli.com @ sms.whatsapp 019-6645066

En Shamsuddin & En Rahman Pensyarah UiTM datang timba Ilmu EMAS & PERAK dgn Pokli

tahniah kepada peserta yang hadir.......yang pelik datang dari jauh2 pun ada...johor....terengganu.......teluk intan.....kedah pun ada.....

En Amli & Isteri datang dari Teluk Intan Perak

En Mizie dari Paka Terengganu...resign makan gaji dgn Oil & Gas...full time biz emas , usahawan madu kelulut & coaching one to one dgn den
www.rizqers.com.my (niaga barang2 china)

Saudara Najib pun datang timba2 ILMU....kami berkongsi kepakaran..saya pun belajar jgk dgn otai2 IM ini....
En Nazli & En Ashraf Pegawai dari Ar Rahnu Pos Seremban pun datang belajar dgn Pokli


OK...selamat maju jaya...
semoga anda kaya & berjaya




0 Komen:

There was an error in this gadget

Kata-kata hikmah

PROF.DR HAMKA,

“PELUANG YANG BESAR ITU DATANG SECARA TIBA-TIBA.DATANG TIDAK MENENTU MASA.DATANG TIDAK MENENTU MASA.DATANG DISAAT KITA KESEMPITAN ATAU KESUSAHAN. NILAILAH PELUANG ITU DENGAN SECARA BIJAKSANA. REBUTLAH PELUANG YANG BESAR ITU, KERANA PELUANG YANG BESAR ITU BOLEH BERLALU DENGAN TIBA-TIBA. JANGAN JADIKAN SERIBU ALASAN UNTUK TIDAK MEREBUT PELUANG YANG BESAR ITU!”

T. Harv Eker
"Kenapa orang itu kaya? Kenapa orang itu miskin? Semuanya bersangkut paut dengan minda"

$ I'm Excellent Money Manager $
$ I Pay My Self First $
$ I Put My Money Into My Financial Freedom Fund Every Day $
$ My Money Work Hard For Me & Make More & More Money $
$ I Earn Enough Pasive Income To Pay My Desired Lifestyle $
$ I am Financial Free,I Work Because I Choose To,Not Because I Have To $
$ My Part Time Business is Managing & Investing My Money & Creating Passive Income Streams $
$ I Create My Life,I Create The Exact Amount Of My Financial Success $
$ I Play The Money Game to Win,My Intention Is TO Create Wealth & Abudance $
$ I Admire & Model Rich & Successful People $
$ I Belieave Money Is Important,Money Is Freedom & Money Makes Life More Enjoyable $
$ I Get Rich Doing What I Love $
$ I Deserve To Be Rich Because I Add Value To Other People's Lives $
$ I Am A Generous Giver & An Excellent Receiver $
$ I Am Truly Grateful For All The Money I Have Now
Lucrative Opportunities Always Come My Way $
$ My Capacity To Earn, Hold & Grow Money Expands Day By Day $

I Am Retire Rich & Retire Young NOW

  © Blogger templates Psi by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP