JURNAL JUTAWAN PELABURAN EMAS, PERAK , PELABURAN HARTANAH,ASB,TEKNIK KEBEBASAN KEWANGAN & TIPS
Pokli = Portfolio + Passive
Pencetus Evolusi Jutawan Emas & Perak di Malaysia
Mentor Kekayaan & Kejayaan

04 January 2013

Selamat Tahun Baru 2013 & Seminar PERCUMA 2013

Asssalamualaikum w.b.t & Selamat Sejahtera


Tahniah..dan selamat datang tahun baru 2013....saya doakan semoga tahun 2013 memberikan permulaan yang baik untuk anda mencapai apa yg anda idamkan selama ini

ramai diantara kita yg ingin menjadi kaya dan berjaya serta berbahagia....saya doakan anda mencapai segala impian anda...

Alhamdulillah tahun 2012 yang penuh dengan pengalaman manis dan berbahgia bersama keluarga tercinta....antara pengalaman berada di tanah suci mekah menjadikan pengalaman yg amat berharga...di jemput oleh Allah s.w.t yg menjadi tetamunya....syukur alhamdulillah.....pengalaman yg tidak boleh dibeli dgn wang ringgit walaupun emas ada 8kilo dan asb penuh pun belum tentu ramai yg dipanggil olehnya...semoga anda semua dapat menjadi org yg berjaya dan beriman

okla...ni pokli nak share skit ....ilmu matlamat hidup.....ramai di antara kita mempunyai matlamat yg banyak...espcially tahun 2013 ni....ada yg nak tambah emas & perak ....tambah anak...tambah ilmu....tambah pelaburan asb...dan ada yg nak tambah koleksi rumah2 sewa...teruskan.....niat suci anda.....
mulakan simpanan anda dan tentukan matlamat yg nak dicapai....contoh ada org simpan emas sebab nak tunaikan haji 5 tahun lagi...insya allah...teruskan usaha menyimpan dan tidak sekerat jalan....

ni pokli nak kongsi ilmu pelaburan emas di malaysia pada bulan januari 2013......seminar ini akan diadakan di
KL...Negeri Sembilan.....Pahang....Terengganu & Kelantan.....jemput datang beramai2 anda boleh tahu rahsia pelaburan emas dan perak serta macam mana nak kekalkan kekayaan dan kejayaan....saya ni bukan pandai dan mengajar tuan2 dan puan2...tapi sekadar berkongsi pengalaman dan rahsia yg saya dah buat....insya allah tuan2 akan hidup dengan penuh kebahagiaan dan kesenangan.....tapi kena follow la nasihat pakar......saya dikurniakan oleh Allah kepakaran dalam pelaburan emas dan perak serta pengurusan kewangan....syukur....

ni pokli nak share jadual...saya yg berminat boleh mendaftar untuk datang ke seminar ini.....percuma jer....untuk mendaftar sms nama anda ,berapa orang , tempat seminar dan tarikh ke 019-6645066


Banyak tip2 dan ilmu saya akan kongsi dalam seminar ini.....insya Allah boleh tambah pengetahuan anda dalam pengurusan kewangan serta pelaburan emas dan perak yer...seminar ini tentang NASIHAT PAKAR EMAS KEJAYAAN DAN KEKAYAAN MASA DEPAN JAN 2013

Tarikh
Masa
Lokasi
8hb Januari 2013
Selasa
08:30 malam – 10:30 malam
Cawangan Public Gold (Senawang)
(Dealer Orientation)
152-1 & 152-2, Block M, TaipanSenawang,
Jalan Taman Komersil Senawang 1,
Taman Komersil 70450 Seremban

9hb Januari 2013
Rabu
08:30 malam – 10:30 malam
Hotel Seri Malaysia (Temerloh)
Lot PT 370/6/92, JalanHamzah, 28000 Temerloh, Pahang.

10hb Januari 2013
Khamis
08:30 malam – 10:30 malam
Tras Mutiara Hotel (Bentong)
P. 22, Jalan MG2, Pusat Perniagaan Mutiara Gemilang,
28700 Bentong, Pahang

18hb Januari 2013
Jumaat
08:30 malam – 10:30 malam
Cawangan Public Gold (Senawang)
152-1 & 152-2, Block M, TaipanSenawang, Jalan Taman KomersilSenawang 1, Taman Komersil 70450 Seremban

19hb Januari 2013
Sabtu
08:30 malam – 10:30 malam
Cawangan Public Gold (Bandar Sunway)
No.16, Jalan PJS 8/6, DataranMentari,
46150 Petaling Jaya, Selangor.

22hb Januari 2013
Selasa
08:30 malam – 10:30 malam
Taman Tasik Meeting Room & Event Hall (Kluang)
No.43 ,JalanTasik 2, Pusat Perniagaan Tasik,
86000 Kluang, Johor, Malaysia.

28hb Januari 2013
Isnin
08:30 malam – 10:30 malam
Bangunan Tabung Haji (Kemaman)
Tingkat 3 BangunanTabung Haji,
Jalan Sulaimani, Chukai, 24000 Kemaman.

29hb Januari 2013
Selasa
08:30 malam – 10:30 malam
D' Mawar Resorts Sdn Bhd (Tanah Merah)
Taman Tasik Sri,
17500 Tanah Merah, Kelantan.

30hb Januari 2013
.Rabu
08:30 malam – 10:30 malam
Cawangan Public Gold (Kota Bharu)
Tingkat 1, Lot 257, Jalan Kebun Sultan,
15000 Kota Bharu, Kelantan.



Nak Kongsi ILMU Pelaburan ASB PENUH...ramai orang suka tarikh 2 Jan setiap tahun sebab dapat update buku dan dividen ASB..saya arini baru sempat update buku pelaburan ASB...agak2 korang kalau dapat dividen ASB 8.95% ni nak buat apa?????? kalau pokli confirm beli emas dan perak


Stok Untuk Menjadi Pengedar2 emas Public GOLD



Ingat Emas Ingat Pokli,
019-6645066

2 Komen:

Mohd Fazli Ismail January 4, 2013 at 9:13 PM  

jgn lupa saya di www.facebook.com/pokli

tolong aku January 20, 2013 at 12:27 AM  

Pokli jika ada kawan2 berminat dgn pinjaman asb dgn kadar pling rndah , tanpa log in period 3 thun dan max blh bt 30 thn ..sila email saya untuk penjelasan lbh lanjut ke akram.rashid@cimb.com

There was an error in this gadget

Kata-kata hikmah

PROF.DR HAMKA,

“PELUANG YANG BESAR ITU DATANG SECARA TIBA-TIBA.DATANG TIDAK MENENTU MASA.DATANG TIDAK MENENTU MASA.DATANG DISAAT KITA KESEMPITAN ATAU KESUSAHAN. NILAILAH PELUANG ITU DENGAN SECARA BIJAKSANA. REBUTLAH PELUANG YANG BESAR ITU, KERANA PELUANG YANG BESAR ITU BOLEH BERLALU DENGAN TIBA-TIBA. JANGAN JADIKAN SERIBU ALASAN UNTUK TIDAK MEREBUT PELUANG YANG BESAR ITU!”

T. Harv Eker
"Kenapa orang itu kaya? Kenapa orang itu miskin? Semuanya bersangkut paut dengan minda"

$ I'm Excellent Money Manager $
$ I Pay My Self First $
$ I Put My Money Into My Financial Freedom Fund Every Day $
$ My Money Work Hard For Me & Make More & More Money $
$ I Earn Enough Pasive Income To Pay My Desired Lifestyle $
$ I am Financial Free,I Work Because I Choose To,Not Because I Have To $
$ My Part Time Business is Managing & Investing My Money & Creating Passive Income Streams $
$ I Create My Life,I Create The Exact Amount Of My Financial Success $
$ I Play The Money Game to Win,My Intention Is TO Create Wealth & Abudance $
$ I Admire & Model Rich & Successful People $
$ I Belieave Money Is Important,Money Is Freedom & Money Makes Life More Enjoyable $
$ I Get Rich Doing What I Love $
$ I Deserve To Be Rich Because I Add Value To Other People's Lives $
$ I Am A Generous Giver & An Excellent Receiver $
$ I Am Truly Grateful For All The Money I Have Now
Lucrative Opportunities Always Come My Way $
$ My Capacity To Earn, Hold & Grow Money Expands Day By Day $

I Am Retire Rich & Retire Young NOW

  © Blogger templates Psi by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP